Kære islamkritikere! Vi bringer en efterlysning!

Kære islamkritikere fra SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark, Danish Defence League (+alle de andre forsvarsligaer) samt læsere + redaktør af Uriasposten.

Vi er blevet bekendt med, at en brav ung arisk mand, også en islamkritiker, i maj måned sat islamiseringen og muslamiseringen af Danmark på stand-by. I hvert fald i en seks uger, der er den tid det tager for et knoglebrud at hele. Han gjorde nemlig det, at han i antiislamiseringens navn kaldte en ældre pakistansk dame for perker og  skubbede hende omkuld, så hun brækkede armen

På tosseanstalten så forestiller vi os, at denne brave mand måske færdes blandt alle de racis…*host* ISLAMKRITIKERE  på nævnte netsteder (svært at holde tungen lige i munden når man hele tiden skal moderere sig selv), så er der nogen af jer der kender denne mand?

I sær på Uriasposten, så har vi på tosseanstalten lagt mærke til en hel del kommentatorer, der kommer med en hel del forslag på korporlige tiltag for at forsvare landet mod 50-årige muslamiserende pakistanske kvinder. Stop Islamiseringen af Danmark og Danish Defence League plejer heller ikke at ligge på den lade side.

Efterlyst islamkritiker

Den mistænkte er en ægte arisk patriotisk dansker på cirka 25 år. Han er mellem 175 og 185 centimeter og er spinkel af bygning. Han har brunt mellemlangt tyndt hår, var iført sort jakke, mørke bukser, sorte sko og sort hættetrøje, hvorpå der står “MF”.  Han har mørkt overskæg og medbragte en sort cykel.

(Sort cykel? Havde han vitterligt en fejlfarvet cykel?)

Mnå. Hvorom alt er. Kig jeres vennekartoteker igennem og kontakt ordensmagten på telefon 114, hvis I kan genkende denne islamkritiske unge mand.

På forhånd tak og fortsat god ramadan!

27.07.2012. Update! Politiet har nu identificeret gerningsmanden, men de ved ikke hvor han er. Så hvis der er nogle islamkritikere derude, der ved hvor han befinder sig, så kontakt venligst politiet.

Reklamer

3 kommentarer on “Kære islamkritikere! Vi bringer en efterlysning!”

 1. John Dough siger:

  Hvor var det heldigt, at hun mødte en modstandsmand, når hun sådan stod der og islamiserede elevatoren.
  Hun er jo nazist og racist og overfaldsmanden er anti-nazist og anti-racist, som på bedste vis forsvarede demokratiet og ytringsfriheden.
  Jovist jovist, jeg ved godt at disse linjer lyder som gakkelakkegakgak omvendt tossesnak, men jeg har selv læst på hadsi….på islamkritiske blogs, at tingene forholder sig sådan.
  Kære patriotiske ariske modstandsmænd med jeres kamphunde og thaikoner, lad os få ham fundet, så vi kan give ham en frihedsmedalje for sit heltemod.

 2. Tage Sabo siger:

  Det er en MFS-hættetrøje… Pudsigt nok en rap-gruppe med flere muslamistiske medlemmer! Men de har nu altid været en smule forvirrede, de islamkritikere…

 3. Jesper Johnsen siger:

  Har man set efter i en af kriminalforsorgens bygninger. Efter sigende skulle der befinde sig nogle af SIADDL’ernes største uskyldigheder bag de stivede gardiner.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s