Truslerne på Tina Petersens Facebookprofil eskalerer

Ak, det var ventet. I går var vi på tosseanstalten dumme nok til at skrive om Tina Petersens (DF) hetz mod bloggere, der blot gengiver hvad politikere og andet godt folk siger og gør i fuld offentlighed, eller udbreder til en videre kreds på internettet.

Det skulle så ikke gå stille for sig, da Tina Petersen fortsætter hetzen og lader hendes Facebookprofil flyde med trusler mod bloggere, samt vilde spekulationer om hvem vi på tosseanstalten er. Det er ikke første gang. Netavisen P77 skrev om samme truslerier tilbage i maj i år, hvor der blev skrevet direkte dødstrusler mod navngivne skribenter (intet er efterfølgende blevet foretaget af DF eller ordensmagten. Egentlig ret besynderligt, da Dansk Folkeparti ellers er hurtigt ude med riven, når nogen siger at Pia Kjærsgaard skal dø).

Her er et lille udpluk af kommentarer til ovenstående om hvad folk der skriver om hende skal udsættes for. Vel at mærke kommentarer som Tina Petersen ukritisk lader stå (og gerne synes godt om).

Og her har vi en, der mener at folk der ytrer sig skal have kropsdele kappet af som om det var i Saudi-Arabien:

Tina Petersen synes åbenbart godt om, at når regnskabets time skal gøres op, så skal bloggere og skribenter få hvad det tilkommer dem. Vi på tossen gad dog godt at få uddybet, hvad der skal tilkomme en og om det også gælder journalister. Skal de også stilles til regnskab ved opgørets time, blot fordi de skriver om politikeres forbindelser til højerekstreme miljøer? Og naturligvis få kappet fingre af. Mangler da bare.

Men så er det ikke langt til hverken Saudi-Arabien, Kina, Nordkorea og fortsæt listen selv. Tosseanstalten behøver vel ikke uddybe, at i de lande så er ytringsfrihed en by i Rusland. Skriver man om politikere i de lande, så må det kun være i rosende ord. ellers vanker det.

Så spørgsmålet er bare, om det er Dansk Folkepartis holdning, at kneble bloggere der skriver om hvad enhver kan finde?

Tilsyneladende.

Endvidere skriver Tina Petersen noget om pressenævnet (hun skriver i øvrigt meget negativt om folk der ytrer sig i dag men vi holder det kort, for ellers vil dagens blogindlæg blive 1 kilometer lang). Men vi på tossen ved ikke rigtigt hvad pressenævnet har for magtbeføjelser, da tosseanstalten befinder sig udlandet.

Så gå bare til pressenævnet og klag over at blive citeret. I mens så siger vi som i går: Vi på tosseanstalten fortsætter med at skrive om hvad tosser siger og gør i fuld offentlighed og hvem de omgås. Samt naturligvis skriver om hetz og dødstrusler, når vi opdager det, eller hvis det ruller tip ind i vores indbakke.

Og nej. Det handler ikke om at få nogen ‘ned med nakken’ men ganske enkelt om folkeoplysning. Det er trods alt Danmark, ikke Nordkorea.

PS. Vi har sløret navnene på dem der skrev de der trusler, men vi vil naturligvis udlevere navnene til politiet, hvis de henvender sig.

Ha’ en god dag!

Reklamer

21 kommentarer on “Truslerne på Tina Petersens Facebookprofil eskalerer”

 1. Jesper Johnsen siger:

  http://undallslund.wordpress.com/

  Hvilket viser SIADDL’s sande udemokratiske og voldsfikserede væsen.

  Gad vide hvor længe Tina Petersen sidder i byrådet for DF. Med den holdning så burde hun sparkes ud af partiet.

  http://www.180grader.dk/Politik/df-politiker-ekskluderet-for-voldsfantasier

  • Tina Petersen har ikke selv linket til den med skydeskuret på Undallslund plantage. Ret skal være ret. Men hendes tilhængere, heriblandt Birthe Jensen, der oprettede støttegruppen for Tina Petersen grundet meldingen for brud på §226b, har til gengæld spredt den hist og her. Birthe Jensen har i øvrigt slettet sin Facebookprofil. Damage control for at slette spor vil vi tro. Dog har hun selvfølgelig i forbindelse med det oprettet en ny profil.

 2. birthe hansen siger:

  jeg har ikke slettet min profil, det gjorde fb…. og hvad skulle jeg forøvrigt skjule ?? jeg har intet gjort eller sagt, jeg ikke kan stå inde for

  • Jesper Johnsen siger:

   Hvad årsagen er til, at Facebook slettede din profil, står hen i det uvisse. Men det er da også nogle bedre venner du har fået dig. Bedre end de snotunger, der render rundt i gamle blikdåser, og leger noget de ikke er. Mens de råber det gode danske slagord: No Surender.

   http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100003650583501

   • birthe hansen siger:

    Jesper, hvorfor satte du links ind til min profil????????????? og hvad venner jeg har, ved du ikke noget om

  • Jesper Johnsen siger:

   Beklager birthe hansen, der skulle selvfølgelig have stået interesser, IKKE venner. SORRY, SORRY, SORRY, No surrender.

   • birthe hansen siger:

    hvorfor sætter du links ind til min profil???

   • Jesper Johnsen siger:

    Hvilket problem har birthe hansen med, at birthe jensens Facebook-profil bliver kendt?
    Har birthe hansen noget at skjule, noget der ikke tåler at se dagens lys?

   • birthe hansen siger:

    Jesper, hvorfor svarer du ikke, på det jeg spørger dig om ????

  • Det er ganske enkelt ikke rigtigt, at FB har slettet din profil. Og det ved du også selv. Du ser, vi sidder inde med screencaps og kan smække dem op når som helst. Men i virkeligheden synes vi du er en ret ubetydelig figur, så du er ikke værd at spilde så meget spalteplads på.

   • birthe hansen siger:

    det er sgu da ikke mig, der har slettet min profil.. og til oplysning : Jeg har kontakt til politiet ang. jer, der sidder og udstiller folk på siderne.. så lige et godt råd : Drop det…………Martin, hvorfor gemmer du dig bag andet navn…

    • Jo, du har. Hold nu op med at hitte på. Og noget andet er, at hvis Facebook har slettet din konto, så er det imod deres regler at du opretter en ny. Med mindre Facebook har givet tilladelse. Har du fået en sådan en tilladelse?

     Og det er da spændende at du har ringet til politiet. Er der en kontaktperson derinde? Vi vil nemlig gerne snakke med dem og høre hvad de har tænkt sig. Vi vil gerne høre om hvad deres råd til tosseanstalten er (den befinder sig i udlandet så spørgsmålet er hvad de kan gøre). Vi er også bekymrede for ham Martin du tit taler om, så vi vil også bede politiet om at kontakte ham (hvis han ikke allerede er blevet kontaktet).

     PS. Vi på tosseanstalten holder os anonyme. Enhver idiot ved, at det er med livet som indsats at skrive om antimuslimske tosser, nazier, hooligans og voldsbøller. Folk bor på beskyttet adresse på grund af dem, så vi har vores forholdsregler.

   • birthe hansen siger:

    hvorfor så skrive hvis det er så farligt??? jeg vil da til enhver tid stå frem med mine holdninger

   • birthe hansen siger:

    hvor har du ytringsfriheden, hvis du skal gemme dig???

    • Det har tosseanstalten allerede forklaret (kl. 18:11 i dag). Men din hukommelse er måske meget kort.

     Smut nu Birthe. Vi gider ikke spilde mere energi på dig.

 3. birthe hansen siger:

  du behøver jo ikke svare mig, men du indrømmer jo selv, at du ikke bruger ytringsfriheden, da du skal skjule dig…………….

 4. Birthe siger:

  Man kan da sige at Birthe Hansen/Jensen/Whatever virkelig prøver ens dedikation til ytringsfriheden, for det må da vœre usigelig fristende at blokere hendes halv-senile indlœg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s