Tina Petersen fra Dansk Folkeparti hetzer mod bloggere

Tosseanstalten skrev tidligere på året om den tidligere folketingspolitiker og nu byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Svendborg, Tina Petersen, der miskrediterer bloggere der formaster sig til at begå den store forbrydelse; at skrive om hvad politikere siger og gør.

Margrethe Monika S Hansen, også kaldt Shansen, blogger på netavisen P77, og Carl-Erik Zølk (CEZ), der driver netmediet DF-Nyt, har skrevet om hvad enhver i fuld offentlighed selv kan finde frem til. At Tina Petersen omgås højerekstremister med tilknytning til Danish Defence League, Danske Defence League og hvad de ellers hedder alle de der antimuslimske forsvarsligaer. Grupperinger som Dansk Folkeparti i øvrigt har taget stærkt afstand fra. Ja, tilhængere bliver ligefrem vappet ud af diverse DF-fansider på Facebook.

Men i Tina Petersens optik, så skal folk der skriver om Tina Petersens forbindelser smøres ind i de værste injurier.

Her er et lille udpluk, af Tina Petersens udskejelser i går som hun spredte til over 1 000 personer på sin Facebookprofil:

Med andre ord. Personer der skriver om hvad Tina Petersen foretager sig i fuld offentlighed skal kanøfles og blandt andet gøres ansvarlige for Anders Behring Breiviks terrorhandlinger. De skal simpelthen stoppes. Den der med Breivik har Tina Petersen i øvrigt tidligere ævlet om, men hun bliver tilsyneladende ved med at kæde Shansen og CEZ sammen med Breivik.

Hør nu her Tina Petersen. Det er bimlende skørt, at injuriere at bloggere der afdækker højerekstremisme i Danmark har ansporet Anders Behring Breivik til terror. Og dem du omgås og skriver med på Facebook, har blandt andet planlagt overfald på folk. Birthe Jensen, som var så venlig at oprette en støttegruppe til din ære, fordi du sammenlignede burkadamer med skraldesække, linker til en blog ved navn Undallslund Plantage, hvor blandt andet Carl-Erik Zølk bliver hængt til tørre i skydeskuret (Undallslund Plantage var det sted, hvor danske nazier og landsforrædere blev skudt efter 2. verdenskrig).

Men som tosseanstalten tidligere har konstateret, så er der åbenbart højt til loftet i Dansk Folkeparti, da der skal være plads til al den stank.

PS. Der har været meget snak om Henrik Sass Larsens sikkerhedsgodkendelse af PET, fordi der var noget med rockere. Gad vide, hvordan PET tænker her. Og hvordan Dansk Folkeparti tænker – hvis de overhovedet tænker. Men Pia har jo røget en del Pol Pot på det sidste, så der er ikke omdrejninger i øjeblikket.

Læs også som sagt tossens tidligere artikel, hvor Tina Petersen mener PET burde tage sig sammen og kigge nærmere på Shansen og Carl-Erik Zølk.

Og i mens, så vil vi på tosseanstalten fortsætte med at skrive om hvad tosser siger og gør og hvem de omgås. Og nej. Det handler ikke om at få nogen ‘ned med nakken’. Det handler ganske enkelt om folkeoplysning (noget man ikke rigtigt bryder sig om i totalitære stater, men den lader vi ligge for nu og overlader til den begavede læser)


7 kommentarer on “Tina Petersen fra Dansk Folkeparti hetzer mod bloggere”

 1. birthe hansen siger:

  Martin skal du ikke på ferie igen uden computer ???

 2. Jesper Johnsen siger:

  Hvilke problemer har birthe hansen med at vennerne i de rustne sardindåser (SIAD og de forskellige versioner af DDL) bliver fremstillet som det de er: Kejseren uden klæder?

 3. Michael Larsen siger:

  Hedder du nu Hansen Birthe? og hvem helvede er Martin

 4. Tarzan i underbukser siger:

  Sgu en klam kælling hende Tina

 5. Benny siger:

  Kuglestoeber Shansen , har igennem laenger tid , opfordret folk som den norske Anders til ulovligheder .Jeg er sikker paa at vis der blev kigget i hvad hun har skrevet til ham ,ville hun blive doemt for at vaere medvirkende til hvad der skete ….

 6. Michael Larsen siger:

  Benny
  din evner til at tænke er blevet angrebet af alle de gifte du har indtaget. Men det er jo standarden af jer fra DDL og Siad i er ufattelige klaphatte


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s