Danish Behind the Fence League

Den antimuslimske fredelige menneskerettighedsorganisation og forsvarsliga DDL – Danish Defence League, kan i en håndfuld måneder snarere kaldes DBFL – Danish Behind the Fence League.

Spejderforeningens leder, den 26-årige bodybuilder og førtidspensionist Kasper Mortensen, skal nemlig opholde sig på Hotel Gitterly i 4 måneder grundet at han tidligere på året overfaldt en dørmand og bankede ham ned med en lommelygte og en strømpistol. I Kasper Mortensens version hed det dog, at han handlede i selvforsvar. Det hedder det åbenbart når man blander sig i en dørmands arbejde. Dommeren har nu set anderledes på det, og har taksteret gerningen til en tur bag tremmer.

Kasper Mortensen paraderer i Horsens med Kurt Westergaards tegning

Mnå. Vi på tossen har for et par dage siden spottet, at Kasper Mortensen har inviteret til en afskedsfest i foreningens spejderhytte. Det officielle Danish Defence League har nemlig en lukket Facebookgruppe (forstå det den som kan. Officiel vs. lukket), hvor de inofficielt snakker med hinanden.

Der er en der er inviteret, men som ikke kan deltage. Vedkommende har desværre fået viklet ankelen ind i noget mekanik.

Sikke en forsamling lovlydige og fredelige aktivister.

Vi på tosseanstalten er lidt kede af at den kommer til at stå på Danish Behind the Fence League i nogle måneder. For hvad skal vi nu skrive om?

Vi havde ellers forventet, at sommeren ville gå med søndagsmanifestationer og tosseparader, som f. eks. den der demonstration i Thyborøn der endte i fisk.

Men mon ikke foreningens ideologiske fyrtårn og blålys Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Ding Dong Dynamolygte fra SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark har indsat en vikar, der sammen med den forkølede flok fortsætter sommerturnéen i det danske rige.

Han plejer jo at være fuld af spas og overraskelser.

Reklamer

6 kommentarer on “Danish Behind the Fence League”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Jo, mon ikke Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Ding Dong Fis i Dynamolygte laver et eller andet underholdende her i sommerens løb.

  Det trænger vi altså også til her i regntiden. Meteologerne truer med 30 dages dårligt vejr, så noget skal der ske, for at det hele ikke skal blive gråt i gråt.

  Opfordring til Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Ding Dong Fis i Dynamolygte: se at komme frem i skoene og lav et eller andet. Pressen mangler også noget her i agurketiden. Lock Ness-uhyret gider ikke dukke op, så må du.

  PS.: Ser på Facebook at der er en der er tøsefornærmet over at I har omtalt Kaspers ferieplaner.

 2. John Dough siger:

  IGEN??? Er ham der Kasper “vi er en forsvarsliga, for vi forsvarer Das Vaterland mod muslimer, for muslimer er kriminelle” Mortensen ikke ret tit i fængsel?

  Han sad da i fængsel da DEN ENORME COUNTER-JIHAD MANIFESTATION MED DELTAGELSE FRA HELE VERDEN fandt sted i Århus. Dengang ca. 50 førtidspensionister samledes i parken for at skrige at muslimer er ligesom nazister.
  Altså skrige det i samme retorik som nazister skriger. Mens et antal tusind et par gader væk samledes for at manifestere at nazister ikke er velkomne i Århus. Altså rigtige nazister.

  Sad han ikke i fængsel dengang?

  Nå. God sommer til tosseanstalt, læsere og tosser som hævder de skam slet ikke er nazihooligans, men danske patrioter, som elsker at slå over i engelsk hele tiden.
  NO SURRENDER og DON´T FUCK WITH ME ASSHOLE til jer allesammen 🙂

 3. Michael siger:

  Jeg ved hvor svært det er at blive ved med at modtage førtidspension – hvordan hulen kan denne mand undgår at blive peget ud som svindler.

 4. Jesper Johnsen siger:

  Lad os for en kort bemærkning bevæge os ud i cyberspace-verdenen.

  Danskernes Parti har vundet 90% af alle afgivne stemmer. Deres principprogram er blevet ophøjet til national lov. Kan læses her:
  http://danskernesparti.dk/partiprogram/komplet-program

  I punktet 12 kan man læse om straffen for lovovertrædelser.

  ” 12. Retsvæsen
  Fængslede forbrydere må ikke være en økonomisk belastning for samfundet, og deres tid i statens varetægt skal derfor omstruktureres således, at de indsatte sættes i arbejde. De indsattes arbejde skal som et absolut minimum kunne godtgøre for de omkostninger, der opstår i forbindelse med deres ophold. Denne arbejdsstraf skal samtidig fungere som en resocialiserende proces, der skal gøre de indsatte parate til atter at kunne indgå i samfundet på lige vilkår med de øvrige borgere. ”

  Det vil altså sige, at denne Kasper Mortensen, der i den ene ende kommer i spjældet som en arbejdsufør og voldelig personage, efter at have afsonet sin straf, i den anden ende kommer ud som en arbejdsom, flittig, fredelig og nyttig samfundsborger.

  Nå, det var en tur i cyberspace. Foretrækker trods alt Kasper Mortensen som han er, end at tosserne fra Danskernes Parti kommer til magten.

 5. Jesper Johnsen siger:

  http://siaddk.wordpress.com/2012/06/25/siad-og-ddl-aktion-i-herning/

  I sidste indlæg, der følger op på ovenstående historie, kan følgende vise ord fra Hans læses:

  ” Jeg ville næsten ønske at han ville komme til at dele celle med nogen fra DDL. ”

  Dele celle med nogen fra DDL? Der må være tale om en seriøs fejl. DDL påstår at de er noget så fredelige, og aldrig gør noget som helst lovstridigt. Selv deres Facebook-billeder, der skal vise fredsommeligheden, og som er garneret med knytnæver og knojern, eller riddere i fuld rustning, emmer langt væk af Morten Korch-idyl.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s