Danske Defence League har igen drukket af natpotten

Den der danske antimuslimske forsvarsliga, med det anglosaksisk klingende navn Danske Defence League, har leget lidt med Photoshop.

Normalt, så plejer de at poste en masse billeder af korsriddere og vikinger på deres Facebookside.

Men denne gang, så har de begået en genistreg (tror de vist nok selv). Nu med at Osama Bin Laden tilsyneladende er blevet en heltefigur, der har fået plastret Danske Defence Leagues logo i turbanen, og som det ser ud som, også i øjnene.

Vi på tosseanstalten spekulerer over, hvad der mon er i den der natpotte, da det hele tiden går galt. Og hvor stor den er. Vi har gættet på, at den må indeholde metanol, bedre kendt som træsprit. Hvis man drikker det, så bliver man ikke bare bimmelimm, men man risikerer også at blive blind. For det var nok meningen, at der skulle være vikingen Svend Tveskæg der skulle være på billedet, og Danske Defence League har åbenbart problemer med dioptrierne nu om dage.

Og selve potten. Tja, det kunne være denne (som vi har tænkt at give et eksemplar af til vinderen af Most stupid blogger award. En konkurrence vi senere på året vil lancere):

For vore nye læsere, der ikke kender til Danske Defence League, så kan vi fortælle, at spejderforeningen består af en håndfuld ikke voldelige “islamkritikere”, der er ledet af Freja Lindgren aka. Maria Sichlau.

Her er et billede af Freja-Maria, hvor det ikke voldelige element tydeligt kan ses:

Vi har i øvrigt flere gange tidligere skrevet om darlingen og starletten Freja-Maria. F. eks. hvor hun poserer og skræver halvnøgen i en trappeopgang, og som får tankerne ledt til en eller anden Bollewoodfilm ved navn Langt ud af halsen.

Ellers er det bare med at klikke over på kategorien Danish Defence League ude til højre her på siden, hvor de danske forsvarsligaer er samlet under samme paraply.

God sommer og Roskildefestival til vore kære læsere!

Reklamer

2 kommentarer on “Danske Defence League har igen drukket af natpotten”

  1. Jesper Johnsen siger:

    Danske Defence League har igen drukket af natpotten – og åbenbart smagte det ikke godt, eller også fik de for meget. Resultatet er, at de er p..se-sure på de andre DDL’ere. Hvilket kan læses på deres fjæs-bog:

    http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=427546780616492&set=a.202003233170849.43066.201977103173462&type=1&theater

    De er ikke skøre de romere – de er bindegale. Til gengæld er underholdningsværdien sublim.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s