En Sverigedemokrats bekymringer

Her har vi Levi Klausen, tidligere nynazist og senere repræsentant for det svenske parti Sverigedemokraterne. Han er dog ikke længere medlem af partiet, da han i 2011 blev bedt om at forlade partiet på grund af at han havde opfordret nationalister til at hænge grisehoveder op på deres døre for at holde muslimer væk.

Videoen er en lille smule manipuleret. Ikke fordi den ikke skulle være sjov i forvejen. Han vil nemlig bevare fortidsminder så som juleaften og Sankt Hans.

Men tilbage til det der med grisehoveder. Tosseanstalten har bemærket, at diverse antimuslimske forsvarsligaer som Danish Defence League også har en hang til grisehoveder. Her er et billede, hvor de advarer om at de har en gris der vogter over deres spejderklublokale i Nordjylland. Så det kunne tyde på, at DDL har taget Levi Klausens opfordring alvorligt.

Læs også om den blinde svenske nynazist.

Reklamer

2 kommentarer on “En Sverigedemokrats bekymringer”

 1. Jesper Johnsen siger:

  ” nynazist ” – på en eller anden måde et diffust begreb.

  Nazisme er vel nazisme. At der så er forskellige udlægninger af Adolf Hitlers sindssyge ideologi er en anden sag. Og det er der vel ikke noget nyt i?

  Her til lands har vi Danskernes Parti, der består af udbrydere fra Führerbunkeren i Greve. Hvor de har deres ideologiske skoling fra vil de ugerne tale om. Men læser man deres princip-program, er forskellen mellem DP og DNSB af ren sproglig art.

  http://danskernesparti.dk/partiprogram/komplet-program

  Danskernes Parti burde – i lighed med SIAD, DDL og lignende ubegavede bevægelser – udstilles i al deres ynkelighed for al folket. “De har jo ikke noget tøj på”, lige som en kendt kejser i et eventyr.

 2. Sofie siger:

  Han snøfter en del, undrer mig på (sorry, påvirket af en svensker!), om han er forkølet, stammer fra en “griset” familie eller muligvis har sniffet lidt for meget i det hele taget!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s