Danske Defence Leagues kvindesyn

Forsvarsligaen med det mærkelige navn Danske Defence League gør sig igen bemærket på deres Facebookside.

Deres talsperson, Freja Lindgren aka. Maria Sichlau, har det med at flashe sin bagdel og fordel i trappeopgange, hvilket tosseanstalten tidligere har noteret. Plus Danske Defence Leagues hang til at portrættere kvinder med patter viklet ind i bacon.

Men denne gang så poster Danske Defence League et billede, hvor hun flasher bagdelen foran Dannebrog.

En kollega til tosseanstaltens redaktør reagerede prompte og sagde: “Hvorfor fanden skal de tilsvine Dannebrog på den måde?!”

Tja. Det er ikke til at vide. Men noget mere bemærkelsesværdigt er Danske Defence Leagues kvindesyn. Nu med at Frejas røv er Danske Defence Leagues ejendom?

Besynderligt. De der forsvarsligaer har ellers travlt med at himle op om hvad kvindesyn nogle muslimer har. At kvinder skal pakkes væk i burka mv. Derfor har vi på tossen leget lidt med Photoshop:

Ovenstående ville med garanti få forsvarsligaerne op af stolen og true med bål og brand og fordømme den slags kvindesyn ad helvede til. Det ville vi på tossen naturligvis også gøre, for mennesker er ikke nogens ejendom.

Og hov! Før vi slutter af, så ruller vi lidt tilbage. Hvad er det lige Freja-Maria holder i sin hånd?

Kniven er måske til at skrælle kartofler med og knojernet til at lave bankekød. Men uanset hvad, så kræver det våbentilladelse at indehave et knojern. Lige meget om det ligger i køkkenskuffen eller ej.

Så skynd dig Freja-Maria med at aflevere det på politistationen før politiet kommer og leder efter det.

PS. Afstemningen ‘Årets blonde bimbo’ er stadig åben!


6 kommentarer on “Danske Defence Leagues kvindesyn”

 1. Mogens W. Glasdam siger:

  Man kan ikke få våbentilladelse til knojern, ergo er den kniv faktisk yderst ulovlig!

 2. Jesper Johnsen siger:

  Kan man kalde billedet for »Røven af 4. division«?

 3. Edelweisspirat siger:

  Både Totschläger såvel som knive af den slags er ved straf forbudt i Danmark, det var da nærliggende med en politianmeldelse mod DDL….

  Iøvrigt viser billedet, helt ved siden af dens sexistiske idioti, igen igen, ganske afslørende ;-)….hvordan disse danske terroristers tankesæt er sammesat.

  Hvis den danske stat var en med nosser, var denne organisation forlængst forbudt. For fanden !

 4. Jesper Johnsen siger:

  Ingen grund til at forbyde dem. For det første er det deres demokratiske rettighed, så længe de ikke virker ved direkte vold. Hvis der kom et forbud, ville de blot virke i det skjulte. I Tyskland er der forbud mod nazister (hvilket set med historiens briller er meget forståeligt). Men der trives de i bedste velgående, blot uden de helt store nazistiske symboler. Men undergrunds findes der grupper, der hylder nazismen og alle dens ugerninger.

  DDL findes der en række gruperinger, der kalder sig. En kalder sig den officielle, de andre er mere diffuse, herunder Danske Defence League. Og så er der nogle lokale divisioner med medlemstal varierende fra en til max. ti. Disse er samtidig medlemmer hos hovedforeningen, med mindre de er raget uklar om formålet, hvilket periodisk sker.

  http://www.danishdl.info/modules/danish_articles/item.php?itemid=11

  Det er så denne afart af DDL, der ligger i arm med Anders Gravers og SIAD. Om det er for at puste medlemstallet op hos SIAD vides ikke.

  Men det overordnede billede er, at disse afviser ethvert samarbejde med nazister. De facto arbejder de sammen i det skjulte. Derfor virker SIADs og DDLs støtte til staten Israel også temmelig falsk. Det samme gør prædikanten Moses Hansens støtte til SIAD, når samme Moses Hansen samtidig støtter staten Israel.

  http://www.24.dk/group/aktuelt/forum/thread/2208416/0

  Nederst på siden er en henvisning til et tv-indslag, her kan man høre både Anders Tågehorn og Moses Hansen.

 5. Jesper Johnsen siger:

  Det er nogle særprægede venner, denne Freja Lindgren aka. Maria Sichlau, holder sig. Men passer meget godt til hende. Bl.a. denne blikdåse-ridder af den gyldne sardindåse:

  http://www.facebook.com/home.php?#!/sorenbanditHolm

  – det er ikke fantasien, der fejler noget i de kredse.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s