Jewish Defence League UK hylder Anders Breivik

Der er ingen ende på de der ekstremistiske antimuslimske defence leagues rundt omkring. Danish Defence League, English Defence League, German Defence League og en regnskov af flere forsvarsligaer.

Der er i sær én af dem tosseanstalten har fulgt et stykke tid, nemlig Jewish Defence League UK, der er en forsvarsliga der blev dannet af nogle fra EDL – English Defence League.

Foruden at konstant og hele tiden rante imod muslimer (og de er særdeles aktive på Facebook med tonsvis af opdateringer hver dag), så skriver de på Facebook den ene hyldest efter den anden til Anders Behring Breivik. At de er så mega meget aktive tolker vi på tosseanstalten som at de er økonomisk støttet af rablende bindegale zionister:

Kilde: Facebook

Youtubevideoen de refererer til er en gang himmelråbende propagandistisk vås, hvor de skriver om at socialdemokraterne i Norge er marxister, og selv var skyld i at blive dræbt og bla bla bla blaaaa…. og en hyldest til Breiviks terroratentat. Naturligvis. Det var ikke Breiviks skyld.

Og man kunne tro, at det vil stoppe her, men nej, nej, nej. Knaldperlerne ligefrem håner ofrene, de efterladte og den fællessang som i Oslo tiltrak titusindvis af nordmænd:

Her er også hvad man kan læse på Jewish Defence League UKs hjemmeside:

The rally at Utoya was certainly no “kids day out” it was an Far Left indoctrination weekend, set on a picturesque island, only the day before those attending were holding “Boycott Israel” banners to show the cameras. You tell me what “child” attends political meetings? You tell me what “child” is classed as an up and coming Politician? They were not children, they were young adults. I hold the same amount of sympathy for the those on Utoya as I would if somebody committed this act on a Hitler Youth camp in the 1940’s, or were they just “children” as well?”

Ergo ingen sympati for ofrene på Utøya, der bliver sammenlignet med Hitlerjugend.

Loonwatch har her en nærmere beskrivelse om personerne bag foretagendet.

Når man så til sidst kigger på de andre forsvarsligaer, der har så forbandet travlt med at tage afstand fra Breiviks handlinger og kalder ham for en galing, så opdager man at de er fulde af bæ.

De der forsvarsligaer er så filtret ind i hinanden i en pervers pærevælling af Breivikiansk indavl, at ethvert forsøg på at skubbe Breivik og hans ideologi og handlinger fra sig er en illusion, der kun den mest retarderede, blinde og døve idiot umiddelbart ikke vil kunne se.

Her er et par eksempler, hvor Nordic Defence League og Swedish Defence League synes godt om Jewish Defence League:

Jamen altså. Så er det vi på tosseanstalten spørger, hvornår diverse terrorparagrafer bliver sat i værk for at reagere på tosserne fra forsvarsligaerne og  SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark. Lederen af SIAD i  form af Vor Kære Leder Anders Gravers Jong  really, really Ill har jo i princippet overtaget Danish Defence Leagues trone som ideologisk führer.

Nuff’ said!


4 kommentarer on “Jewish Defence League UK hylder Anders Breivik”

 1. polyb siger:

  Tak for indlægget – det er enormt interessant.

  Har selv fulgt lidt op på det i forbindelse med Henrik Ræder Clausen fra Dansk Folkepartis støtte til JDL:
  http://polyb.wordpress.com/2012/06/15/henrik-raeder-clausen-og-terrorsympatisorerne/

 2. Jesper Johnsen siger:

  ” Lederen af SIAD i form af Vor Kære Leder Anders Gravers Jong really, really Ill har jo i princippet overtaget Danish Defence Leagues trone som ideologisk führer. ”

  – måske også meget praktisk. Lederen af DDL bliver af det venstreorienterede kulturradikale muslim-inficerede retsvæsen periodisk sat i politisk fængsel, blot fordi han tillader sig at øve vold mod personer, der er ham imod. Stakkels Kasper . . .

  ————————————

  http://siaddk.wordpress.com/2012/06/15/den-forste-arlige-globale-counter-jihad-demonstration/

  er næste arrangement i Anders Fis i en Hornlygtes verdensomspændende feberfantasi-projekt.

 3. Henryk Rotermund siger:

  Interessant er, at reelle NAZISTER iklæder sig en slags “jødisk” identitet for at bortlede fra deres virkelige mål, alt imens de samarbejder med holocaustnægtere og forskellige NAZIorganisationer i hele Europa.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s