Danish Defence Leagues demonstration i Thyborøn endte i fisk

Søndagens happening i Thyborøn, hvor DDL – Danish Defence League – demonstrerede imod muslimer, endte stort set med et Thybobrølende nederlag.

Her er først et indslag fra TV/Midt-Vest, hvor DDLs leder, den 26-årige førtidspensionist Kasper Mortensen, fortæller om deres storstilede sommerprojekt.

Noget usammenhængende. Noget med at være gæst og opføre sig ordentlig. Men så var det jo fint, at politiet endnu en gang agerede barnepige, nu når man læser hvad Projekt Antifa fortæller om hvad de lokale synes om gæsterne (og vi kan i øvrigt se, at Projekt Antifa har taget ordet “tosse” til sig :))

“De skal ikke lave noget i vores lille by. De skal ikke komme her og lave en masse fis og ballade og tro, at de er noget, for det er de ikke!”, fortalte en fyr i cowboyjakke.

Endvidere skriver Projekt Antifa:

“Fra flere uafhængigt af hinanden lød det, at de skulle i havnen, hvis de prøvede på noget. I Thyborøn nøjedes man ikke bare med at se til. Selv de få tilstedeværende politibetjente bekræftede, at man ikke skulle komme udefra og forsøge at lave noget om her i byen, for så fik man altså klar besked fra befolkningen selv”.

Nye tilhængere blev det ikke til og så var det ellers ud af byen. Deres demonstration endte med at være en lille spadsertur på under 1 time. Her er nogle flotte billeder fra Spejderfrikorps Danmarks ledsagede gåtur, der kunne være endt i havnen, hvis politiet ikke var der for at babysitte. (Vi på tosseanstalten synes flokken nærmest minder om en bande rockere og indbrudstyve, men os om det. Nu skal vi ikke piske en stemning op).

For dem der ikke kender Danish Defence League, så fortæller de selv at de er en ikke-voldelig antiracistisk menneskeretsorganisation.

Det ikke-voldelige kan tydeligt ses på dette billede fra deres hjemmeside:

Derudover er her en video fra Århus 31. marts, hvor de sammen med en masse andre forsvarsligaer demonstrerede imod muslimer i Århus. Videoen er optaget mens de blev escorteret væk af barnepi…undskyld politiet. At de er antiracister er da HELT tydeligt. Den er med engelske undertekster, så alle kan være med:

Mnå. Nu venter vi bare på deres næste spadsertur. De har ikke annonceret en liste over hvilke steder de vil besøge for at spilde politiets søndagsfridage.

Tosseanstalten gætter på, at der jo nødig skal være nogle lokale, der skal have tid til at forberede sig på at give dem buksevand ved at smide dem i havnen. Dog kan vi på tosseanstalten berolige med, at der ikke findes en havn på Nørrebro, så der er det trygt at komme.

Reklamer

5 kommentarer on “Danish Defence Leagues demonstration i Thyborøn endte i fisk”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Billeder af Kasper Mortensen viser en ung, arbejdsdygtig mand. Så stor var min undren, da jeg erfarede, at han modtog førtidspension.

  Efter at have set TV-indslaget kan jeg godt forstå at han får førtidspension.

 2. Jesper Johnsen siger:

  Så kan man læse om SIAD-demoen i Thyborøn. Atter blev disse “fredselskende stakler” udsat for overgreb fra statsmagtens side.

  Ret tankevækkende at politiet undersøgte deres biler for slagvåben.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/06/13/mord-pa-ytringsfriheden/

  I kommentarfeltet under artiklen kan man læse, at der bliver en masse arbejdsløse betjente, når der “kommer andre boller på suppen”.

  • Det kan jo umulig komme bag på nogen nu når Danish Defence League CPH i forvejen reklamerer med kødøkse og knojern på deres Facebookside.

   Det er bare Vor Kære Leder Anders Gravers, der bor på planeten omvendt, der synes at det er urimeligt.

   • Jesper Johnsen siger:

    ” Dette var en anden og ny måde at knægte ytringsfriheden og dermed myrde den på, simpelthen at holde os isoleret fra lokalbefolkningen. Moddemonstrationen fik tværtimod lov til at gå rundt inde i byen og dele flyers ud og sprede løgnehistorier om os til Thyborøns befolkning.

    Med denne kriminalisering af frihedskæmpere, visitationer og aflevering af data, prøver politiledelsen og dermed staten at afholde almindelige mennesker fra at tilslutte sig bevægelserne, men vi har til vores glæde set, at det faktisk medfører det direkte modsatte, ”

    – som skrevet står i referatet fra spejdertræffet. Antallet af medlemmer på SIADs Facebook-profil siger at det er rigtigt. Medlemmerne strømmer ind. Alene i perioden 9. maj 2012 til dags dato er der en fremgang på minus 27.

    Det var heller ikke pænt af politiet at hindre de indfødte i at få faktuelle oplysninger om SIAD og DDL. Især oplysningen om af Den Store Führer af DDL flere gange – på grund af vold – har set et fængsel indefra.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Så er det islam-venlige og venstreorienterede religions-politi igen på nakken af stakkels Kasper Mortensen.

  http://www.jv.dk/artikel/1371356:Regionalt–Talsmand-anmeldt-for-trusler-efter-debat-paa-Facebook

  Det kan ikke være rigtigt, at der er nogle, der føler sig truet af denne fredelige person.

  Alene dette billede viser med al ønskelig tydelighed mandens fredelige intentioner . . .
  http://www.danishdl.info/modules/myalbum/photo.php?lid=5

  Men nu har Vor Kære Leder åbnet op for, at man kan gå på Facebook og støtte staklen.
  http://www.facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/?ref=ts


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s