Danish Defence League på spejdertur til Thyborøn

Tosseanstalten er faldet over Dagbladet Holstebro-Struer, hvor der bliver fortalt, at DDL – Danish Defence League og SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark har proklameret deres ankomst til Thyborøn i morgen søndag.

»Vi informerer om, hvad vi er, og hvad vi gør, og så rekrutterer vi folk i by efter by rundt omkring i landet,« siger han og fortæller, at målet med marcherne er at udbrede gruppens synspunkter og rekruttere nye medlemmer til kampen mod islam.

SIAD har også udsendt en storslåedt pressemeddelelse:

“DDL og SIAD starter imorgen en fælles demonstrationsrække til udvalgte jyske byer.
Demonstrationerne vil foregå sommeren over fortrinsvis i mindre jyske byer hvor vi vil orientere om vores forskellige organisationer og hverve medlemmer til DDL og SIAD.

Vi starter imorgen i Thyborøn med en march igennem Thyborøn og afslutter med taler og besvarelse af spørgsmål fra mødedeltagerne.”

Det er nu også fjollet synes vi på tosseanstalten. Thyborøn har 2 200 indbyggere. Gennemsnittet af antallet indvandrere i den størrelse byer er ca. 4%. Næppe alle sammen muslimer, så tosseanstalten gætter på at maks halvdelen er muslimer.

Thyborøn. Oplagt mål for islamisk overtagelse, idet det i forvejen minder om de kunstige øer i ørkenstaten Dubai.

Det bliver nu spændende at se, hvor mange tilskuere der vil være midt i søndagsidyllen, når SIADs leder Anders Gravers Jong Il står og brøler i sin bærbare minaret (også kaldt megafon) imod at maks 40 personer (unge som gamle) snigislamiserer, indfører sharia og planerer deres magtovertagelse af Thyborøn og underkaster de resterende 2 160 indbyggere.

DDL ved vi i øvrigt hvor vi har. Anders Gravers har betegnet foreningen for at være en fredelig gadebevægelse.

Så derfor er vi alle trygge og glade for, at de tager et ord som tolerance på fuldt alvor:

Fra DDLs hjemmeside

PS. Vi håber på at de snart kommer til Nørrebro, hvor tosseanstalten tidligere på året har konstateret massiv islamisering af bydelen. Læs og ryst over tosseanstaltens afsløring!


8 kommentarer on “Danish Defence League på spejdertur til Thyborøn”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Med så fredelige eksistenser som Vort Store Blålys Anders Gravers, samt lederen af DDL, Kasper Mortensen, kan det kun blive en hyggelig søspejder-tur. Med mindre der er et eller andet, der går i fisk.

  Kasper Mortensen beskriver sig selv som ekstremt ufarlig og meget fredelig, på denne måde.
  ” – Jeg sad varetægtsfængslet, fordi jeg havde angrebet en dørmand med en strømpistol og smadret ham. Men det var hans egen skyld. Han blandede sig i det slagsmål, jeg havde gang i mod en gruppe perkere.
  -Det var noget pis. Jeg blev løsladt tre dage efter demonstrationen. Man skulle fandeme tro, at politiet gjorde det med vilje. ”

  Den historie tror vi så på. Samt den om sukkeret i vindueskarmen og storken, julemanden der kommer i sin kane ned igennem skorstenen, selv i boligområder med fjernvarme. Samt den om Tandfeen og Påskeharen.

  • benny bager siger:

   Hvad DDL og SIAD gør , er rigtigt eller forkert vil jeg ikke diskutere ,men hvad der er helt utroligt er at i ser den islamske overtagelse der er i gang i jeres land som guds gave til alle dansker .Jeg har en tiltro til at i fra p77 og tosseanstalten er så snæversynet at i er i stand til at se gennem et nøglehuld med begge øjne på en gang !!

 2. Carlos Hernandez siger:

  Islamistisk overtagelse, – hm:

  På 10 år er antallet af antallet af godkendte muslimske menigheder til gengæld mere end firedoblet. Antallet af hinduer i godkendte menigheder er fordoblet, og buddhistiske menigheder har oplevet en vækst på 12 procent.
  Også kristne grupper uden for folkekirken har oplevet fremgang. Den Katolske Kirke er således vokset med 6,5 procent til godt 37.000 medlemmer. Først og fremmest fordi nydanskere fra katolske lande har tilsluttet sig kirken.

  Nydanskere vælger egne kirker
  En stor del af de kristne nydanskere vælger at ikke tilslutte sig etablerede kirker. De laver i stedet deres egne menigheder, hvor de holder gudstjeneste på deres eget sprog og med egne traditioner.
  Disse såkaldte migrantkirker var der sidste år 212 af rundt om landet. Og det anslås, at 15.000 nydanskere hver uge går til gudstjeneste i en migrantkirke. Det er flere end der ugentligt deltager i moskeernes fredagsbøn.

 3. Jesper Johnsen siger:

  En demonstration, hvor Kasper Mortensen ikke fik lejlighed til at vise sine alternative fredelige evner. Godt nok synd.

  http://dagbladet-holstebro-struer.dk/struer/fredelige-demonstrationer-i-thyboroen

  Bliver spændende at læse Vor Kære Leder, Det Store Blålys Anders Gravers’ anmeldelse af demonstrationen. Der plejer det hele at være lige modsat virkeligheden.

 4. Jesper Johnsen siger:

  En billedserie, der viser hvor mange (eller få) deltagere, der var til Vore Kære Lederes stort anlagte demo i Thyborøn.

  http://folkebladetlemvig.dk/foto/galleri-hoejre-radikale-marcherede-i-thyboroen

  Imponerende!

 5. Jesper Johnsen siger:

  Hvor mange muslimer, der er i dronningeriget, har Vort Store Tågehorn Anders von Gravers sin egen udlægning og beregning af.

  http://siaddk.wordpress.com/2011/11/19/sharialove-ind-i-danmarks-domstole-ligestilling-mellem-den-danske-straffelov-og-den-muslimske-sharialov/#comments

  Holder regnestykket vand, så drejer det sig om mange hundrede tusinder, da de i hans skeløjede optik alle til hobe er muslimer, så længe de har et fremmed-klingende navn. Logikken er at Danmarks Statistik ikke fører statistik over den enkeltes religiøse tilhørsforhold.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s