Forkert svensker vandt melodi grand prix!

Når man kigger over på vores naboland Sverige en aften som i aften, så ville man da tro, at selv nationalisterne derover er glade for at svenskerne vandt melodi grand prix i Azerbadjan.

Men nej. Sådan skal det ikke være. Se her hvad Björn Söder fra Sverigedemokraterne (Sveriges svar på Dansk Folkeparti) himler op på sin Facebook.

Han er kort sagt sur over, at en forkert svensker vandt MGP. Jamen, jamen. Hvor er det dog surt, at en brun sørgede for Sveriges storhed. På engelsk. Og ikke en svensk blegfis. Hvor må han da føle sig krænket helt nede ved krumtappen af en DNA-overfører.

PS. Han har kort efter slettet sin statusopdatering med 60 kommentarer. Pressen er ude efter ham. Men han undskylder det med at han har slettet oplæget og kommentarerne på grund af mordtrusler. Pffff….hvorfor slette beviser?

Men tosseanstaltens spioner har naturligvis sørget for at gemme hele moletjavsen. Hvis nu politiet har brug for en kopi, hvor de der påståede trusler ikke kan ses nogen som helst steder.

Reklamer

3 kommentarer on “Forkert svensker vandt melodi grand prix!”

 1. John Dough siger:

  Det skærer mig i hjertet at nazionalisterne får taget alt fra sig. Nu kan de ikke engang hygge med gode gamle Melodi Grand Prix mere. Og de kan ikke engang rase ordentligt ud over det, for hvad dælen siger man når vinderdamen ikke er muslim men kun ikke-arisk? Man plejer jo at citere et eller andet tåget ævl som man har hevet ud af John Spencers røv, om at nu har de erobret alting (dvs at de vover at bo her og være i live og alt muligt), og lade som om det drejer sig om alt andet end god gammeldags racerhad, men hvad gør man nu når det xenofobiske racerene blod koger og Korancitaterne ikke kan bruges?
  I det mindste stillede vi stolte danskere selv op med en sød blond pige lige ud af en Morten Korch film ❤

 2. John Dough siger:

  Robeeeeeeeeeert Spencer!!! Ikke John!
  Inden jeg bliver skudt i skoene at jeg ikke kender mine neofascister 😦

 3. Carlos Hernandez siger:

  Soluna Samay er datter af en schweizisk mor og en tysk far, og er født i Guatemala, – en typisk kombination for en 23. plads. Med garanti, vi havde klaret os meget bedre, hvis hun havde været vestjyde.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s