Uriasposten contra tosseanstalten

I dag orker vi ikke diske op med andet end et snapshot fra Tagensvej.

For dem der ikke kender Uriasposten, så er det en “nationalkonservativ” blog, der døgnets 24 timer rakker ned på indvandrere og muslimer. Blogejeren Kim Møller render også rundt og tager spionbilleder af dem der skriver om højerfløjstosser (også af folk han tror står bag tosseanstalten). Så nazier og andre højerekstremister, der boltrer sig på Uriasposten, har noget at gå efter.

Til venstre i billedet ses t-shirt der beskriver Kim Møllers Uriasposten og til højre tosseanstalten.

Du kan læse mere om Urinalpotten her.

Der var også et par duer der var ude og spadsere i det flotte vejr.

Reklamer

3 kommentarer on “Uriasposten contra tosseanstalten”

 1. John Dough siger:

  AHA!
  Jeg har set nok episoder af Columbo til at vide at den onde skurk altid efterlader sig vage, men afgørende spor.
  I dette tilfælde er det skyggen på nederste billede. Vi ved nu at Tosseanstaltens fotograf (og dermed landsforræder) har:

  Spor A : To arme. Alle enarmede mistænkte er hermed eliminerede

  Spor B : Umiddelbart IKKE langt hår. Håret KAN dog gemme sig under et tørklæde, som i følge overpatient Søren Krarup og andre på intensivafdelingen jo er en slags nazisme (nu glemmer vi lige at nynazister afskyr synet af det og ligner DDL langt mere end de ligner en muslimsk dame)

  Spor C : Er i besiddelse af en krave!! Den er god at ruske i, mens man skriger “RØDE SVIN, DU HAR HÆNGT OS UD VED AT CITERE VORES EGNE ORD!!! NU SKAL DU DØ FOR VI HAD..ØH…ELSKER YTRINGFRIHEDEN!!!!”

  Tager du notater, Kim?? Vi er mange fans af din nationalsocialistiske blog, som er godt trætte af Margrethe Zølcksen eller hvem det nu er, du altid skriger om og deres landsforræderiske udhængning af sande patrioter.
  Så nu hjælper vi med ledetråde du kan bruge i jagten på folk som misbruger ytringsfriheden til at gøre nar af ædle ariske mænd. Denne liste spor kan du give videre til White Pride tæskeholdet, som du naturligvis slet ikke kender.

  Go go go, Kim jung really really ill !!
  Lad os hylde vor leder ved at gøre brug af den mest højlydte ekkodal vi kan finde. Den befinder
  sig sjovt nok imellem Uriaspostens læseres ører. Ved denne ekkodal vil vi skråle et fædrelandskærligt : HVAD DRIKKER MØLLER????

  ….af natpotten.

 2. ledrakenoir siger:

  De to duer, er det ikke tyrkerduer – så er billedet måske i virkeligheden taget af den tossede anstalt på en urias post – jeg tror simpelthen billedet sagtens kunne sælges til KM fordi han frygter en tyrkisk folkeindvandring og det er disse 2 tyrkerduer jo ganske givet et forvarsel om – hvis man er pannonia og er man det så er det jo også noget af en urias post – men det er sikkert slet ikke tyrkerduer… ‘hahaha’

 3. Jesper Johnsen siger:

  Efter at have set nærmere på billedet, altså det med den skyggefulde person, kan følgende konklusion drages:

  Det er Den Store Leder af SIAD, forklædt som statue af Kim Il Sung III, placeret i et boligområde, hvor Den Store Leder våger over Dannevang. I hovedet er der placeret et kamera, så Den Store Leder kan foto-dokumentere hvor slemt det står til i Danmark. Der er allerede to tyrkere på billedet, der helt sikkert taler om islamisk revolution i Danmark.

  Den mørke skygge til venstre for tyrkerne er en skjult mikrofon, der skal dokumentere hvad der bliver sagt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s