Tina Petersen fra DF gør blogger medskyldig i Breiviks massemord

Tina Petersen fra Dansk Folkeparti, har i det seneste stykke tid været i stormvejr, grundet at hun publicerede og kommenterede på et billede på sin Facebookvæg, hvor hun sammenlignede burkadamer med storskrald og fnisede over at de burde sendes til kommunekemi som farligt affald. Hun er så blevet meldt til politiet for brud mod §266 b. Tosseanstalten har skrevet om det blandt andet her, her og her

Men. I stedet for at tage den med sindsro, så kunne man tro, at Tina Petersen fra Dansk Folkeparti i stedet har drukket af natpotten før sengetid.

Nu bedriver Tina Petersen decideret heksejagt mod flere af de personer, der har skrevet om hændelsen. Blandt andet bloggeren Margrethe Monika S hansen, også kaldt Shansen, der afdækker det højerekstremistiske miljø på internetsiden P77.

Her er hvad tosseanstalten er faldet over:

Screen cap fra Tina Petersens Facebookvæg

Bloggen Omme bagbusken, som Tina Petersen linker til, drives af en Gunnar Kanstrup, der er besat af bloggeren Shansen, og skriver kort sagt det ene injurierende lort efter det andet om alt og alle, at man ikke forestiller sig andet, end at det kun er komplet retarderede der tror på hvad han skriver:

“PET. glemmer så At Den ekstreme Radikale Tyranist Margrethe S Hansen (Shansen) har været i tæt kontakt med Anders Behring Breivik I hele to år op til hans terror mod de uskyldige socialdemokrater. Hendes forsøg på at give alle hendes hade dæmoner skylden for Anders Behring Breivik gerninger bør Straffe hende for injurier og personlig forfølgelse af flere almindelige Danske borgere og ikke mindst Dansk Folkeparti´s medlemmer og formand Pia Kjærsgaard”

Nu kan så Tina Petersen tilføjes den retarderede flok, der tror på, at Shansen har ansporet Anders Behring Breivik til at begå massemord.

Det skal også tilføjes, at Margrethe Monica S Hansen har en beskyttet adresse, grundet en tsunami af trusler fra højerfløjen. Det har dog ikke holdt Gunnar Kanstrup tilbage, der flere gange har skrevet om hvor hun bor.

Hvad de bindegale idioter dog ikke vil fatte er, at Shansen har været undercover for at kunne kortlægge hvad diverse fanatikere siger og gør. Akkurat som så mange andre. Inklusive efterretningsvæsener over hele verden. Og tosseanstalten naturligvis.

Men. For tosseanstalten er det fucking beyond of belief, at en tidligere folketingspolitiker bedriver hetz mod bloggere, der ikke har gjort andet, end at gengive hvad Tina Petersen selv har skrevet. Og nu straffer skribenten og spreder injurierende løgne, om at Shansen skulle have været medvirkende til Breiviks handlinger.

Tosseanstalten har i øvrigt tidligere skrevet et åbent brev til PET, og bedt dem om at kontakte Gunnar Kanstrup, Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Ding Dong Dynamolygte, ejer og bestyrer af onlinepartiet SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark, samt en håndfuld andre personer, der åbenbart sidder inde med meget vigtig viden om Breiviks forhold til Shansen.

Så PET! Læser I med eller hvad? Og hvad med Dansk Folkeparti? Læser I med her?

Det er sgu fandme ikke i orden, at bedrive løgnagtig hetz mod folk, der ordret gengiver hvad andre har sagt.

Reklamer

28 kommentarer on “Tina Petersen fra DF gør blogger medskyldig i Breiviks massemord”

 1. John Dough siger:

  Har Tina P lavet et eller andet væddemål om hvordan man hurtigst muligt kan begå politisk selvmord eller hvad har hun gang i?

  Til hendes ære lugtede hun lunten, dog noget sent, mht den “støttegruppe” hvor højreekstremister sidder og smider links ind om at mørklødede mænd har begået kriminalitet tilfældige steder i verden. Det gik så pludselig op for Tina at det var lidt mere nazihule end “støttegruppe”, så hun skynder sig at flygte. Men hvad gør hun så? Hun linker til Danmarks absolut skøreste mands 100% omvendte virkelighed, hvor han frådende og ordblind sidder og hamrer i tastaturet med SÅ vanvittige ting som resultat, at man ikke kunne lave noget vildere og mærkeligere i sjov, uanset hvor hårdt man prøvede.
  Monty Python kunne muligvis komme ret tæt på….i deres velmagtsdage.

  Men jeg kan kun co-signe hvad allerede er sagt : INDGIV EN ANMELDELSE FOR MEDVIRKEN TIL MASSEMORD ELLER HOLD JERES RABLENDE VANVITTIGE NAZIKÆFT!!
  Gør det! Gør det nu!
  Ring til politiet og sig at en dame sad med en fakeprofil som hun brugte til at afdække hatespeech, mordplaner og andre lovbrud i høhø.,..”patriotiske” kredse. Men at hun der igennem så et billede af Breivik på nettet eller chattede med ham, eller hvad hulen det er, I hidser hinanden op med at hun har gjort (Jeg har ikke læst det). Hvad venter du på, Gale Gunnar? Meld dog denne storforbryder.

  Og husk sagen med at hun HÆNGER FOLK UD også (dvs gentager hvad dig og de andre højreekstreme selv har sagt) hele tiden. Det truer i jo også på en daglig basis med at melde til politiet eller nærmere “Vi er nok snart nødt til at besøge hende”, som der slet skjult trues hele tiden.
  Selvtægten vil jeg ikke anbefale, af utallige grunde, men meld det dog nu. Ellers kan det da ende med at folk får den skøre tanke, at I ikke blot er sindssyge, fascistiske og impotente, men også fulde af lort.

  PS : Tina P og det øvrige DF plus nogle få andre, er med deres evigt kørende hatespeech-apperat eneansvarlige for hadet i Breivik. Det er logik for ikke kun perlehøns, men 88% af befolkningen. Jeg trak de 12% som stemmer DF fra. De tror Danmark og Norge og alle andre steder, er regeret af muslimer og at hatecrimes er modstandshandlinger. Dog ikke fra Breivik. Det tør de trods alt ikke sige. Selvom hans retorik er 100% magen til Spencer og co. fra de muslimhadende sider og selvom der konstant opfordres til borgerkrig på deres hjemmesider, så tør de alligevel ikke rose manden der rent faktisk loggede af og gik ud og gjorde det. Næ nej, der skal skabes en kunstig afstand

 2. Rio Bravo siger:

  Pænt langt ude ved de om det hos shansen. Er der nogen der ved om man kan stævne dem eller måske bare sende gale gunnars ævl direkte til PET. Hvor må de dog være stole over Tina i Dansk Folkeparti hun tager jo alle stik hjem på tossekontoen.

  • Jesper Johnsen siger:

   Dansk Folkeparti er ikke videre stolte af Tina Petersen. Muligt at hun kan trække nogle billige stik hjem, men dem er de helst foruden. Billigt kan også blive for dyrt, selv for Dansk Folkeparti.

   Med en sådan ven + medløbere behøver bette Pia K. ingen fjender. Selv den lokale partiforening er godt træt af Tina P. og hendes ego-trip.

   På den anden side set, hun er næppe værre end Martin Henriksen. Han gør det blot på en mere elegant måde, uden at tiltrække rygklappere fra SIAD og DDL.

 3. Carlos Hernandez siger:

  Med venner som Tina Petersen behøver Pia Kjærsgaard ingen fjender.
  >>Bagbusken<< har fået en påtale fra Datatilsynet for at udføre ulovlig registrering af fredelige, politisk engagerede medborgere herunder bl.a. flere socialdemokrater og har altså udsat disse mennesker for en potentiel terrorfare, hvis der blot én national-konservativ derude, der gør sig de samme tanker som den national-konservative terrorist Anders Behring Breivik.
  Diverse indslag på højfløjens blogge viser, at potentialet er der, og PETS undersøgelser viser da også, at der er et stort voldspotentiale på den national-konservative højrefløj, – det gælder i Norden og det gælder også i Tyskland, hvor national-konservative terrorister har stået bag flere mordbrande.

  • Edelweisspirat siger:

   so ist es, Carlos !

  • fido siger:

   ja hvis i ikke havde hængt folk ud for noget de ikke er så var bagbusken aldrig opstået.
   p77, df-nyt, og tosseanstalten skaber selv sine højre-orienteret, i hænger helt alm. mennesker ud, og gør dem til nogle rigtig farlige mennesker selv om de ikke er det.
   jeg har sågar læst inde på p77 at nogen af dem har tilbudt at mødes med jer for og høre hvad problemet er, og hvordan man kunne løse det på en posetiv måde, men det har ingen ønsket af jer, for så passer jeres billed ikke ud af til.
   jeg kan godt sige her at de 3 net sider har ødelagt mange mennesker, og stanset rigtig mange gode inertiver fordi de mennesker er blevet hængt ud, så de ikke har haft overskudet til at hjælpe, på grund af jeres hetz mod mennesker der ikke anede hvad og hvorfor.
   i skulle møde nogen af dem, de er nogle rigtig rare mennesker som har hjulpet rigtig mange ud af ekstreme miljø, og givet dem et liv.
   syntes i skal klappe hesten tage en dyb vejer trækning og prøve at mødes med nogen af dem for at se de er helt ok mennesker.

   • Hvad snakker du om? Tosseanstalten gengiver hvad folk siger på offentlig tilgængelige internetsider. Hvad er der dog galt i det? Det er da absolut ikke at hænge nogen ud. Folk hænger sig SELV ud. I tilfældet Tina Peterser er det dog noget hun har skrevet på sin egen Facebookprofil. Dog med den forskel, at hun skriver til 1000 personer, og hetzer mod enkelte bloggere og gør dem medskyldige i Breiviks handlinger.

    Hvis tosseanstalten er så fucking ødelæggende for folk, så er rådet: Lad dog være med at skrive noget i offentlig tilgængelige fora, hvis du ikke kan tåle at det bliver gentaget.

    Og tosseanstalten har absolut ikke i sinde at mødes med nogle højerekstremister ansigt til ansigt. Der er en god grund til at skribenterne bag tosseanstalten er anonyme. Vi er ikke interesserede i at blive chikaneret døgnet rundt, blive overfaldet osv.

   • fido siger:

    de eneste ekstremister er dem som prøver at gøre alm. borgere til noget de ikke er for de rigtige ekstremister gider ikke bruge sin tid på jer, og når landet ligger sådan så vil der jo heller ikke være nogen der ville skrive på jeres side, så derfor er i nød til at skabe jeres egne ekstremister for at holde liv i jeres egen ekstremisme hvilket jo er lidt sørgligt hvis vi alle nu kunne sette og drikke en kom kaffe som alm. mennesker, men som du jo selv skriver hr. tosseanstalten så er det ikke det i vil men holde liv i jeres skræmme billed med højerekstremisme, om det så koster folk fra venstre fløjen og det syntes jeg er skræmende.

   • John Dough siger:

  • Michael Larsen siger:

   Carlos hvor ved du fra at Gunnar Kanstup Bagbusken har fået en påtale?

 4. Carlos Hernandez siger:

  Vitne NN:
  >>Alle landsvikere har fra krigen og frem til i dag vært høyreekstreme. <<

  • Jan Schiermacher siger:

   ha ha ha årets joke, nu var de sjovt nok alle socialister dengang (også i Norge) så nej men venstreekstremisterne har både stået bag nazismen og kommunismen …..Er der mere tilbage, nå ja nu er det islams totalitarisme de bakker op om, så drop dog det ævl og lær en smule historie !

   • Det skal du vist fortælle vidnet, der blev skudt 3 gange. Og kammeraten blev dræbt. Du kan læse om det her.

    PS. Du får det i øvrigt til at lyde som om at der ikke findes højerekstremister og aldrig har gjort det.

 5. Guido siger:

  Ham Gunnar Kanstrup er det nationalkonservative modsvar til SHansen. De er begge et par ubegavede landsbytosser. Det er lidt en gåde, at nogen tager både den ene og den anden alvorligt.

  • Edelweisspirat siger:

   og hvem eller hvad er “guido” ? the answer is blowing in the wind. 🙂 det er lidt af en gåde, som ikke skal tages alvorligt, nejnejnej. 😉

   • Edelweisspirat siger:

    PS: det er da mærkeligt, at højreesktreme politkriminelle af visse kredse altid bliver betegnede som “nationalkonservative” *grin*

   • Guido siger:

    Guido er det alias, jeg mere eller mindre tilfældigt har valgt at bruge her. Hvem eller hvad er “Edelweisspirat” da?

    Ideologisk er jeg i øvrigt anarkist. Så ved du da, hvad jeg er. Men om jeg så ikke var anarkist, ville jeg da aldrig kunne tage hverken den ene eller den anden ubegavede klovn alvorligt.

  • benny bager siger:

   Guido hvad du der siger , siger mere om dig end dem du udstiller som ubegavet …..

 6. John Dough siger:

  Ja, der er kommet mange pæne nye ord til, siden det store Projekt Stueren blev startet 🙂

 7. Allan Fibecker siger:

  Sædvanligvis læser jeg Tosseanstalten med det gran humor, man må være i besiddelse af. Imidlertid er det jo sådan, at ingen humor er uden alvor. Hvornår begynder I ar tage lidt gas på venstrefløjsaktivisterne, der via deres handlinger direkte modarbejder samme demokrati, som I udstiller højrefløjen for? Det ville klæde Jer at dele sol og vind lige. Bare et forslag, som jeg mener kan medvirke til lidt alsidighed.

  • Jesper Johnsen siger:

   Det med at dele sol og vind lige er mange gange svært. Men kritikkerne af begge fløje har deres respektive muligheder.

   Kritikken af venstrefløjen finder i udbredt grad sted på SIADs hjemmeside, derimod er al kritik eller uenighed med SIAD og højrefløjen forbudt på deres hjemmeside.

   Så hvem der er enøjet – svært at sige.

 8. Allan Fibecker siger:

  Netop een af grundene til, at folk med noget mellem ørene forlader SIAD eller bliver banned. Det er ingen hemmelighed – det er en offentlighed. Retfærdighedsvis skal det da nævnes, at det faktisk ikke var tarmrenser Gravers og han’s beskedne flok, der anstiftede balladen og ødelæggelserne i Århus d.31-04 d.å. Hvorfor vælger du/I ikke at være alsidige i en situation som denne, hvor en moddemonstration sat i værk af Århus’ samlede venstrefløj gik helt galt. Var det fordi, I mener, det er helt korrekt, at ytringsfriheden bliver folk frataget……bare det er venstrefløjsaktivister, der orkestrerer uhyrlighederne? Med Jeres humor kunne I have fået en rigtig skæg og læseværdig gang “tosser”i ud af det. Man fristes til at spørge, om I er så partiske, at Jeres ultimative kort er en lille ubetydelig tyksak med fûhrer ambitioner. Kan der snart koges mere suppe på den sten? Måske lidt alsidighed ville få flere på banen her på sitet. I påstår jo at gå ind for ytringsfrihed, men man hører ikke et pip fra Jer, når den forsøges os frataget af rabiate folk fra venstrefløjen og ikke mindst blandt islamisterne, der tilsyneladende også er fredeti Jeres regi.

 9. Jesper Johnsen siger:

  ” venstrefløjsaktivister, der orkestrerer uhyrlighederne? ”

  Jamen dog, nye boller på suppen? Vor Kære Leder med egen bærbar minaret udtalte på sit eget partis hjemmeside, forud for træffet i Aarhus, at det var PET (Politiets Efterretnings Tjeneste), der orkestrerede modstanden mod SIAD og de øvrige modstandsfolk.

 10. John Dough siger:

  Nogle dage er det bare så varmt, at man kan læse en helt forkert udlægning af en sag og bare mumle “Nå nå”. Man orker ikke engang opremse alle de forkerte udsagn.

  Desuden er “en lille tyksak med et Führer kompleks” den bedste og mest korrekte personkarakteristik jeg har set af Anders “Vi er jo modstandsfolk ligesom man gjorde under krigen, selvom det virker omvendt for raske mennesker” Gravers til dato, og af den grund alene, vil man hellere drikke en fadøl med ham Allan end at skændes. God sommer!

 11. Solfuglen siger:

  Jeg hader muslimer.

  De yngler som rotter.

  Deres kultur er kriminel.

  Somalieres væsentligste bidrag til dansk levevis er socialbedrageri og narkohandel.

  Muhammed var pædofil.

  Koranen er et bønskrift for voldtægt og folkemord.

  Sådan små venner, nu har i en lækker ny sag at beskæftige jer med.

  Jeg venter med spænding på politianmeldelsen.

  Realisering af gerningsindholdet i § 266 b, og § 266 b stk. 2.

  Det er en vindersag for anklagemyndigheden.

  • Nej du lille solsort. Vi render ikke til politiet når en skør person skriver på tosseanstalten. De læser til gengæld med.

   Vi foreslår, at du i stedet skriver et læserbrev. Jyllands-Posten er et oplagt alternativ for dig. De modtager gerne læserbreve og kan træffes på denne e-mail: debat@jp.dk

 12. birthe hansen siger:

  Solfuglen…… Jeg håber bare , du havde en dårlig dag, da du skrev dette, men det retfærdiggør ikke din udtalelse.. Du skal huske , at ikke alle muslimer er ens.. Islamisterne burde ud herfra omgående, og de andre skal vise, at de kan indordne sig det danske samfund…..Noget andet er, jeg forstår så udmærket at politiet ser med på denne side, da Martin hurtigt laver rav i den, så selvfølgelig holder de øje med ham


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s