Uæææ! Tosseanstalten skriver om os!

Det er intet mindre end imponerende, end at læse hvad tosserne fra Stop Islamiseringen af Danmark hitter på og galper op over i tid og utide.

Alene fordi nogle observerer og gengiver, hvad de skriver på offentligt tilgængelige internetsider.

Dette har fået en Olaf la Cour gå komplet balalajka sammen med rygklapperne i SIADs facebookgruppe, samt støttegruppen for Tina Petersen fra Dansk Folkeparti. (En støttegruppe, der tilsyneladende er endt med at handle om alt muligt andet end støtte til Tina Petersen – inklusive handle om tosseanstalten, hvilket er forventligt og forståeligt, nu når vi har været lidt hårde overfor Tina)

Men. Udover vilde paranoide konspirationsteorier om hvilke der står bag denne glimrende blog, så er det ikke småting vi og andre skal udsættes for, hvis noget bliver gengivet. Noget af diskussionerne på Fjæsen er nu slettet, men en af vores mange vakse læsere nåede dog at kopiere hele balladen og sendte det til os.

Kort sagt. Hvis der bliver skrevet om tosser, så står der repressalier på skemaet. Olaf la Cour fører an:

Meld det til Facebook! Ring politiet! Spær dem inde! Kontakt en advokat! Kræv erstatning! Bare sig at I føler jer krænket!


Jamen hvad er det Olaf la Cour lige skal fortælle politiet når han ringer og skal melde tosseanstalten? At han føler sig ekstremt fortørnet og krænket over, ja, hvad?

For i søndags, så brækkede han følgende ud over tastaturet, som vi dristede os til at klippe-klistre og sende på Fjæsen:

Jamen held og lykke med foretagendet at melde tosseanstalten til politiet, Facebook, Gud og hver mand. Vi ser med sindsro frem til at sidde i domstolen og blive dømt til indespærring for at citere en tosse, der vil klynge folk op i lygtepæle. Og at Facebook garanteret vil plyndre os for alle vores penge, huse og hjem og slette os for tid og evighed, fordi der er en der sender mordtrusler og nu føler sig krænket over at tosseanstalten siger ‘Hov!’

Gad vide om vedkommende selv ringer til politiet eller foretrækker at blive ringet op.

“Hey. Jeg har skrevet mordtrusler på internettet. Tosseanstalten har opdaget det. Gider I lige anholde dem og spærre dem inde?”

“Ja, vi sender en vogn ud med det samme og du modtager en medalje i morgen”

PS. Tosseanstalten vil lige præcisere en ting, der åbenbart ikke er åbenlys for enhver. Vi hænger ikke folk ud. Det gør folk frivilligt og helt af sig selv på glimrende vis.

Reklamer

9 kommentarer on “Uæææ! Tosseanstalten skriver om os!”

 1. John Dough siger:

  MARGRETHE HANSEN ER KÆRESTER MED BREIVIK! ZØLCK ER BØRNELOKKER FRA MARS!! TOSSEANSTALTEN ER LANDSFORRÆDERISK VENSTREEKSTREM FASCISTKOMMUNISTVOLDPROPAGANDA! Hov….vi afbryder et kort øjeblik denne saglige “islamkritiske” blog. Det er kommet os for øre at nogen har copypastet hvad vi rent faktisk har sagt et offentligt sted og lagt det ud et andet offentligt sted.
  Dette er at hænge folk ud og vil naturligvis blive meldt til politiet, så snart vi lige er færdige med at spise vores piller. Vi vender nu tilbage til den saglige islamkritik. LILLE MARINA PÅ 11 ÅR ER BLEVET RULLET I GLASKÅR FORDI HUN SPISER FLÆSKESVÆR!!! NU FINDER VI OS IKKE I DENNE ISLAMISME MERE!!! ALLE PATRIOTER PÅ FØRTIDSPENSION, REJS JER!!! LAD VORE SVÆRD LYNE SOM TEMPELRIDDERE!!! NO SURRENDER IN MY ASSHOLE!!!

 2. Carlos Hernandez siger:

  Er Zølck, Shansen, Margrethe, Tosseanstalten da ikke længere den samme?? Tosseanstalten, hvad hedder så hr. Tosseanstalten til fornavn?? Hvad bliver mon det næste indslag i “The SIAD – DDL – DNF – DNSB – DNSAP- SOAP”. Har de lygtepæle nok?? Vil de gå over til bøgetræer?? Kan man forvente, at aktierne på pigtrådsfabrikker stiger?? Hvad står et vagttårn, – altså ikke sådan et Jehova et, men et vagttårn i nu om stunder?? Gør arbejde stadigvæk fri?? – og hvor er udgangen??
  Se det næste indslag i: “The SIAD – DDL – EDL – Golden Dawn – DNF – DNSB – DNSAP- SOAP”.

 3. Det er der noget i. Det skal ikke gå ud over sagesløse børn når de voksne dummer sig. Kommentar fjernet.

  • Remy LeBeau siger:

   Kan forstå, og se, at det var min kommentar der blev fjernet.
   Fairy muff, den var ikke pæn dog var den ironisk 🙂

 4. Jesper Johnsen siger:

  Mere, som politiet er blevet belemret med:

  http://siaddk.wordpress.com/2012/03/24/arhus-borgmester-meldt-for-racisme/

  – mon ikke sagen kommer til at ligge øverst i bunken, nu da den er indgivet af Vor Kære Leder Anders o.s.v., med bærbar minaret.

 5. […] vi tidligere har skrevet om, Olaf La Cour, der sidder i vurderingsankenævnet for Dansk Folkeparti i Midt- og Vestjylland, fantaserer om at […]

 6. […] vi tidligere har skrevet om, Olaf La Cour, der sidder i vurderingsankenævnet for Dansk Folkeparti i Midt– og Vestjylland, fantaserer om […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s