Støttegruppe og jammerkor til ære for Dansk Folkepartis Tina Petersen

Vi har tidligere skrevet om skraldesæks-Tina, hvor vores besøgstal gik den gang helt balalajka.

Og selvfølgelig må hun derfor være et emne, som vores læsere interesserer sig for.

Tosseanstalten har i dag bemærket, at der er blevet oprettet en støttegruppe på Facebook for klorinbimbo Tina Petersen, byrådsmedlem i Svendborg for Dansk Folkeparti.

Skraldesæks-Tina er nemlig blevet meldt til politiet på grund af racisme, men der er en rygklappende menighed derude, der ikke vil finde sig i, at vi i Danmark har en straffelov, og derfor har oprettet denne gruppe

I støttegruppen går Tina Petersen i komplet ekstase over støtteforeningen, og skriver stolpe op og stolpe ned om hvor glad hun er for støtten. Bevars. Fænomenet er set før ved byretten, når en rocker skal foran en dommer. Det er hverken til at komme frem eller tilbage for alle rygmærker og motorcykler.

Men. Kigger man lidt nærmere, så befinder sig den rygklappende sekt og Tina Petersen stadig i benægtelsesfasen.

Vi andre i den virkelige verden kan da godt selv tænke. Her er hvad balladen gik ud på den gang (klik på billedet for at forstørre).

Storskrald og et skraldgrin over Kommunekemi og farligt affald. Man skal være ekstremt retarderet, hvis man tror at der bliver snakket om skraldesækkene til højre og venstre i billedet, og ikke de to personer i midten af billedet. Et billede der i øvrigt er photoshoppet. Skraldesækkene er havnet der efterfølgende. Originalet kan findes på Flickr.

Og den der forklaring ovenpå balladen med “Jeg ville bare starte en debat om undertrykkede kvinder”. GLEM DET. Det kan hun bilde sin rygklappende sekt ind. Vi andre kan på nul komma dut lægge to og to sammen uden at skulle høre på skraldesæks-Tinas søforklaringer.

En anden ting. Pudsig nok, så lægger hun i starten meget forsigtigt ud:

Men som sagt, så kan hun alligevel ikke finde ud af at holde kæft og kommer med forklaringer og kommentarer. Ind til videre hele 23 gange.

Lidt bonusinfo. Opretteren af gruppen, Birthe Jensen, ivrig debattør og udsmider derinde, er tilknyttet Stop Islamiseringen af Danmark og Danish Defence League. To organisationer som Dansk Folkeparti stærkt tager afstand fra.

Tilsyneladende kun på papiret. Hvilket slet ikke overrasker tosseanstalten. DF og hvad de står for, har åbenbart samme tiltrækningskraft som lort på en flue – ildelugtende men nærende. Tina Petersen nyder i hvert fald godt af den slags omklamring.

Og Tina Petersen skulle have en røvfuld skulle hun! Hun ved jo selv hvad det betyder.

God bededag alle sammen!

Reklamer

92 kommentarer on “Støttegruppe og jammerkor til ære for Dansk Folkepartis Tina Petersen”

 1. Reblogged this on Blank Danbotic Stare: Notes from Denmark and commented:
  Stupid cunt and her even dumber supporters.

 2. Edelweisspirat siger:

  klorinbimbo Tina Petersen, byrådsmedlem i Svendborg for Dansk Folkeparti. siger selv, at hun ALDRIG har ytret sig racistisk, nu bliver det virkeligt ret komisk 🙂

  Og diverse nazister fra DDL og lignende terrorgrupper klapper bifald i hendes gruppe, hvad skal man sige ? 😉

  Citat:

  Tina Petersen
  Ser i jeg er dybt taknemlig for denne støttegruppe her …men lov mig en ting – tal altid i en pæn tone, – vær´saglig og respekter at trods støtten har alle ikke samme holdning om andre emner…dette er blevet et spm. om vores alles ret til at ydre os, § 266 … kan jeg straffes kan alle straffes…. Er det det samfund vi kender??? Er det en del af vores kultur?? Vil vi leve i et samfund fuld af angst hvor det ene emne efter det andet bliver et tabu ??? spørg dig selv…jeg ved jeg har aldrig ydret mig racistisk aldrig….På forhånd tak til jer alle ♥

 3. Edelweisspirat siger:

  og en hvis Hanne Markussen kolporterer i samme gruppe direkte dødstrusler mod en dansk blogger, der vover at skrive om danske højreekstreme.

 4. Edelweisspirat siger:

  Mogens Camre er ligeledes blandt hendes støttere, han danner en fin front sammen med voldsdømte desperados fra diverse fascistiske grupper, interessant blanding.

  • Lars siger:

   Hvis der var lov og orden i Danmark så var det de brostens kastende retarderede autonome der blev dømt for det er sjovt nok dem der laver alt balladen. Men jer ovre på venstrefløjen er åbenbart så uintelligente i ikke kan bruge hoved til andet end at lave ballade, lukke lort ud, svine folk til der har en anden mening end i det gamle USSR og opføre jer som tumper. Vær i kun glade for at alle os der har valgt det Racistiske og menneskeundertrykkende Islam fra ikke er voldelige ved demonstrationer osv. lige som i røde tosser er. I skulle skamme jer med jeres syge holdninger og krænkelse af ytringsfrihed og privat ejendomsret.

   • John Dough siger:

    LOL. Elsker de trolls som skriver en lang smøre med det omvendte af virkeligheden og håber at nogen giver sig til at modsige det gravalvorligt ❤

 5. Jesper Johnsen siger:

  Hvad mon det næste bliver, at Tina Petersen stiller op til kommunalbestyrelsesvalget som kandidat for Vor Kære Leder Anders o.s.v. Gravers verdensprojekt?

 6. birthe hansen siger:

  jeg er stifter af støttegruppen, da jeg mener, det er meget vigtigt, at vi har vores ytringsfrihed.. Ang. billedet og kommentarerne : det er IKKE racistisk ment, men visse personer har valgt at misforstå…… Noget andet : I mener, jeg er ivrig udsmider i gruppen ???? Jeg har bannet Zølck, da han åbenbart ikke gik helhjertet derind med ønske om at give Tina 100% støtte ( tvætimod )

  • Jesper Johnsen siger:

   birthe hansen, det er uskønt at se dig tage æren for oprettelsen af støttegruppen til fordel for Tina Petersen.

   Den er oprettet af en Birthe Jensen.

   Men det er typisk SIAD- og DDL adfærd.

  • Saida Kassim siger:

   Jeg synes det er fantastisk at du overhoved gider tage æren for støttegruppen. En ting har jeg været enig i med DF og derfor også med Tina Petersen og det er at folk skal have deres ytringsfrihed. Men der er jov nogle ‘småbørn’ som ikke kan lege pænt (Tina Petersen) og vælger at putte et billede som dette på Facebook med en utrolig racistisk og umenneskelig overskrift. Det værste ved det hele er at folk vælger at se billedet som ‘ytringsfrihed’ og det er det som forfærder mig. Hvis man ikke kender forskellen på ytringsfrihed og racisme har man virkelig ingen ret til at stifte en ‘støttegruppe’

   P.S

   Lad vær med at undervurdere ‘vores’ intelligens ‘vi’ kender godt forskellen

   • benny bager siger:

    Saida Kassim
    Det er da bestemt ikke Tina der udstiller de muslimer på denne måde .
    Det er da dem selv !!!

 7. Jesper Johnsen siger:

  En nobelt træk af birthe hansen at støtte ytringsfriheden. Men vi har altså ikke tilsvinings-frihed, og det er noget helt andet, som birthe hansen & co. hos SIAD og de forskellige afarter af DDL ikke evner at se forskel på.

  SIAD-folket er så sensible, at det er til at kaste op over. Her er lidt overskrifter, fundet på SIADs hjemmeside http://siaddk.wordpress.com/

  Pressemeddelelse: EBs karaktermord på leder af gadebevægelse

  Manipulationsfabrikken DR

  DR1 og TV2 ruller propagandamaskinen ud

  ———————-

  Hvornår må vi, der ikke er enige med Vor Kære Leder og hans tilhængere, få lov til at ytre os på http://siaddk.wordpress.com/ ?
  Så langt rækker birthe hansens højt besungne ytringsfrihed åbenbart ikke.

  • birthe hansen siger:

   Jesper vi burde have ytringsfrihed, men det har vi åbenbart ikke ( hvis Tina bliver dømt) hvad mener du med tilsviningsfrihed ? Ingen er blevet svinet til på nogen måde, så det vil jeg da gerne have en nærmere forklaring på..TAK….Og lad da vær og bland siad og ddl ind her, for de har intet med det at gøre. JEG lavede støttegruppen. JEG smed Zølck ud af gruppen….

   • Jesper Johnsen siger:

    Hvis birthe hansen ikke evner at se forskel på at ytre sig kritisk om noget man ikke er enig i, eller tilsvine dem, man ikke er enig med, så gider jeg ikke bruge tid på at forklare birthe hansen noget, hun enten ikke vil forstå forskellen på, eller ikke evner at forstå forskellen på.

 8. John Dough siger:

  Her mangler en like-knap på kommentarerne. Jeg vil gerne like hende som siger cunt og Jespers pointe om det lille, men meget rabiate højrøstede mindretal som tror at ytringsfrihed og tilsvinende hatespeechfrihed er det samme.

  • birthe hansen siger:

   John Dough nu taler jeg for mig selv..og kun mig : Jeg er imod islam, det gør mig ikke til racist. Jeg ønsker, at vi har ytringsfrihed, derfor er det vigtigt, at folk indser, at det ikke var for at svine nogen til, men blot lagt op til debat om burka.. at vi så joker lidt, behøver folk ikke få ondt et vist sted over.

   • John Dough siger:

    Nej det gør dig ikke til racist. Det er utallige andre ting, som gør dig til racist

 9. birthe hansen siger:

  nej, jeg er ikke racist , men vil til enhver tid sige min mening ang. islam….. Og Jeg mener , I bør se en del på, hvem det egentlig er , der laver ballade, når der er demoer. Det er ikke siad og ddl. nej, tværtimod. men nok om det. I har åbenbart valgt at misforstå billedet + tekst, det er så jeres store problem , men det er da sørgeligt, at folk som jer, sidder og dømmer folk til racister på grund af en stille debat og en joke….. ja, jeg forstår udmærket, at I kalder det tosseanstalten……………………………..

 10. Jesper Johnsen siger:

  Hverken Jakob Ellemann-Jensen (V) eller Ole Birk Olesen (LA) vidste, at de var med i en støttegruppe for Tina Petersen (DF), før Fyens.dk fortlate dem det.
  370 personer var fredag eftermiddag medlem af facebookgruppen “Støttegruppe for Tina Petersen”.

  Men det var langt fra alle medlemmerne, der selv havde valgt at være med i gruppen, som er oprettet i protest mod, at Tina Petersen er blevet meldt til politiet for en joke på facebook om burkaklædte kvinder.

  Fredag var både Jakob Ellemann-Jensen (V) og Ole Birk Olesen (LA) medlemmer af gruppen, men det havde de ikke selv valgt, oplyser de. Faktisk anede de ikke, at de var medlemmer af den, før Fyens.dk oplyste dem om det.

  facebook giver nemlig mulighed for, at man kan tilmelde sine “venner” til en gruppe uden at spørge dem først.
  – Ikke god humor
  De to folketingsmedlemmer har begge meldt sig ud igen. Og begge er irriterede over, at de blev medlemmer i første omgang.

  – Jeg er ikke medlem af støttegrupper for medlemmer af andre partier end Liberal Alliance. Hvis jeg ønskede at støtte dem, ville jeg være medlem af deres parti, siger Ole Birk Olesen.

  Kilde:
  http://www.fyens.dk/article/2075934:Indland-Fyn–Burka-ballade–MFere-ufrivilligt-medlem-af-stoettegruppe
  —————————–

  Godt gået birthe hansen / Birthe Jensen. Vor Kære Leder, den bærbare minaret Anders o.s.v. må være meget stolt af Dem.

  • Vi har set det der. Tallene passer dog ikke helt. Sidst vi kiggede, så var der 268 medlemmer. Og vi har talt efter. 182 er blevet tilføjet. Eller tvangsindmeldt hvis man vil.

   Så når Birthe Jensen skriver:

   “Godmorgen.. Nu er vi 250 medlemmer.FLOT tilgang her er. Inviter jeres venner ind, og alle, der støtter Tina i denne sag, er velkommen bal bla blaaaa”

   så er det vist ikke FLOT tilgang.

   Til gengæld, så kan vi oplyse, at tosseanstaltens blogindlæg er blevet delt hele 264 gange på Facebook. Helt FRIVILLIGT 🙂

   • birthe hansen siger:

    ja, du er godt nok dygtig 😉 hvad du mener, er for mig fuldkommen ligegyldigt. Jeg mener at folk har være flittige til at ansøge.. jeg ved der er nogen , der er kommet ufrivilligt ind i gruppen, og det beklager jeg. Håber det er stoppet nu, og der kun er medlemmer, der støtter det 100%

   • Edelweisspirat siger:

    såså, Fru Hansen eller Jensen, det er Dem ” fuldkommen ligegyldigt.”. Det lyder da interessant 🙂

  • birthe hansen siger:

   jeg har så ikke tilføjet dem.. og har også opfordret medlemmerne til ikke at tilføje… Som I nok har set, har jeg også skrevet, at det kun er personer der vil støtte Tina og ytringsfriheden 100%, der er velkommen i gruppen………

   • Nej da. Du har kun tilføjet 97. Bevars.

   • birthe hansen siger:

    jeg har da ikke tilføjet 97 uden de selv har ansøgt

    • Og?

     Men når Jakob Ellemann-Jensen og Ole Birk Olesen nu reagerer på tvangsindlæggelsen, så trækker du i land i støtteforeningen:

     “kan se, at der er problemer med folk, der er tilføjet og ikke ønsker at være her. Så lad nu vær at tilføje nogen uden de har sagt god for det.”

     Tidligere har du på tosseanstalten skrevet omkring tvangsindlæggelse i SIADs gruppe:

     “Hvad er problemet i det ??? Jeg bliver da også tilføjet grupper, men melder dem fra, hvis jeg ikke ønsker at stå der…Men selvfølgelig skal folk da piske en stemning op over ingenting”

   • itsnogood siger:

    birthe jensen/hansen. . .har du heller aldrig tilføjet personer til din private hade side “ordet er frit” ? . du er jo taget før i at tilføje personer til din side uden deres viden, den snak har vi jo haft ;-)))

 11. birthe hansen siger:

  personligt kan jeg stadig ikke se problemet i at folk bliver tilføjet.. Men hvis de mener, det er generende , kan jeg da kun beklage at de er kommet ind ( vil så lige tilføje, at det ikke er mig, der har tilføjet dem ) Som jeg også har skrevet før : jeg bliver også tilføjet grupper, og melder dem fra, hvis jeg ikke ønsker at være der.. så skal vi ikke stoppe den her ??

   • birthe hansen siger:

    har set det………… Iorden hvis folk melder klart ud, at de ikke vil tilføjes grupper.. Og hvis det skulle ske, ved en fejl, så gå dog i højre hjørne, og meld fra gruppen. Jeg tilføjer ingen for at genere dem

  • birthe hansen siger:

   Til Itsnogood…… jeg har ordet er frit men det er ingen hade side… jeg kan ikke huske, om jeg har tilføjet nogen.. hvem er du egentlig?? hvad har du at skjule, siden du ikke tør stå frem med rigtig navn.. Som du ser, bruger jeg mit navn, da jeg ikke behøver skjule mig 🙂

   • itsnogood siger:

    hvor mange navne bruger du birthe ? jeg kender til et par stk du benytter dig af + et par profiler på FB. . . hvem jeg er er da total underordnet, hvad kan du bruge det til ? er det for at min familie og mig igen skal have en flok racister stående uden for min dør ?. . . .du er simpelthen et sølle racistisk individ !

   • birthe hansen siger:

    til info,,, jeg hedder Birthe Jensen….og det er det navn, jeg bruger….du bør så ikke kalde mig racist, da jeg kan sige 100% at jeg ikke er

   • itsnogood siger:

    jeg kan så fortælle dig, at det er du birthe jensen/hansen, og det ses på dit sølle menneske syn og umoralske opkast . . . .

   • itsnogood siger:

    slapa` du er blank birthe jensen/hansen. . . . du skriver ” til info,,, jeg hedder Birthe Jensen….og det er det navn, jeg bruger “. . . . .og så underskriver du dig med birthe hansen. . . . er det igen det der med den lave IQ der tynger dig ;-))

 12. Carlos Hernandez siger:

  Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide om Birthe Hansen betragter mig som landsforræder, fordi jeg slet ikke kan se det morsomme i billede, hvor to affaldssække er photoshoppet ind i et billede af en lille pige og en kvinde i nigab.
  Jeg kan kun se, at det er ualmindelig ondskabsfuldt og fordækt måde at gøre grin med sagesløse personer på. De to på billedet er jo ikke kendte, og har ikke bedt om og ikke sagt ja til at blive brugt i Tina Petersens kampagne.
  Tina Petersen har med andre ord misbrugt dem i sin politiske kampagne, man kan spørge Birthe Hansen om hun ville stille sig til rådighed for latterliggørelse i politisk øje med.

  • birthe hansen siger:

   Carlos, jeg har ingen grund til at tro, du er landsforædder, men se det omtalte billede som en joke. Det kunne også være et oplæg til en debat om kvindeundertrykkelse og burkaen.. Jeg ser burkaklædte gå rundt i butikker, men vi skal smide elefanthuen. hvad er forskellen ?? Jeg ved at Tina ikke satte billedet ind med en ond og racistisk tankegang. Jeg har stiftet en støttegruppe for hende, da jeg mener, det er utroligt, at hun har fået en politianmeldelse på grund af billedet.. Jeg kan så tilføje da jeg ved, du har set Zølcks billede, at det ikke er iorden at udstille en person på den svinske måde. Alle kan se personen, og der sætter jeg en grænse

   • John Dough siger:

    Birthe er den eneste som har set burkaer i Danmark. Det er ret imponerende. Da den groteske debat kørte i Folketinget omkring burkaer, nedsatte Folketinget en undersøgelseskommision, som Folketinget altid gør, når man vil sylte en pinlig sag. Der blev undersøgt på alle leder og kanter, og man kom frem til at der findes max. 3 burkaer i Danmark. Det vil sige at der er en fair chance for at der findes flere mennesker i Danmark som går rundt klædt i Smølfekostume. Dem har vi samme problemer med som med folk i burka. Det vil sige ingen. Det er et fænomen som stort set ikke findes, pånær hvis man er psykisk syg racist som har damer med burkaer og krumsabler og enorme moskeer konstant roterende i et xenofobisk febervanvid oppe i hovedet. Så kan jeg selvfølgelig godt se problemet, men det er ens eget private. Så kan man eventuelt organisere sig i klubber med en masse kronragede førtidspensionister med “solkorset” på uniformen. Det er op til en selv. Herude i den virkelige verden orker vi ikke rigtigt “tage debatten”, som man kalder det når man sidder på hadsider på en konstant knivsægs-balancegang med straffeloven omkring hatespeech. Vi er nemlig landsforrædere og nyttige idioter som slet ikke har opdaget at vores vidunderlige nabo med arabisk navn er ekstremist, pædofil, kvindeundertrykker og hvad I nu ellers bliver enige om, uden at kende den søde og rare mand.

   • itsnogood siger:

    birthe jensen/hansen. . . du udstiller jo selv folk på din private hade side “ordet er frit”, og det er også med billede. . .så drop dit hykleri

 13. Carlos Hernandez siger:

  Birthe Hansen, – jeg skal loyalt fortælle dig, at jeg ikke skriver under mit rigtige navn. Jeg har tidligere modtaget trusler fra højrefløjen for at deltage i debatter. Jeg har et navnesammensætning, så jeg stort set er “den eneste af slagsen” i Danmark.
  Men jeg kan ikke forstå, hvordan man kan tro på, at man kan fjerne undertrykkelse ved at udstille de undertrykte sammen med affaldssække. Hvis man skal fjerne undertrykkelse er det da de undertrykkender, man skal gøre grin med. Så jeg ville bedre kunne forstå, hvis Tina Petersen havde haft mod nok til at gøre grin med f.eks. de iranske præster, Bahrains konge, Saudi Arabiens konge o.s.v. Det kunne jeg faktisk have taget hatten af for. Men det “photshoppede” billede gør udelukkende grin med higab klædte kvinder, – som man for det første ikke ved, om rent faktisk er undertrykte, – og hvis de er undertrykte, – skal man så undertrykke dem endnu mere ved også at sammenligne dem med affald??
  Skal man udelukkende beskæftige sig med undertrykkelse af muslimske kvinder i nigab?? I Indien udsættes kvinder også for voldsom undertrykkelse, direkte mishandling fra svigefamilier og småpiger sælges til prostitution.

  • John Dough siger:

   Og i Sønderjylland især.

   • birthe hansen siger:

    John Dough.. hvor har jeg skrevet, at jeg er den eneste, der har set burkaklædte i Danmark??? Ingen steder.. Jeg har netop skrevet herinde og stillet jer et spørgsmål, som du åbenbart ikke evner at svare på, så jeg prøver igen : Burkaklædte går rundt i butikkerne, men vi må ikke have elefanthuen på, hvad er forskellen ???

   • John Dough siger:

    Nej, Birthe, det var mig der skrev det. Det ved jeg, for jeg var til stede da jeg gjorde det.

  • birthe hansen siger:

   Carlos , som jeg har set det fra start er billedet ikke sat ind for at gøre grin med personerne, men for at folk kan komme i en fornuftig debat… Jeg ser, at du også har problemer med de røde, og det er sørgeligt at vi ikke kan ytre os, uden at blive udsat for trusler og meget andet.. Men det fortæller mere om de personer, end det gør om os. Jeg selv har også modtaget mange trusler + blive hængt ud på nettet, men jeg har stadig min holdning, og vil til enhver tid stå ved, hvad jeg siger.. At modtage trusler er ikke rart, men de prøver, at lukke munden på os

   • John Dough siger:

    Hvor syg er du præcis, Birthe? Har du sådan et center oppe i hjernen som du kører alting igennem og når det kommer ud, er det blevet til det omvendte? Når manden siger at han ikke kan tale frit uden at få trusler fra højrefløjen (hvilket jeg selv og ingen andre heller ikke kan), hvad bliver det så til oppe i dit hoved? “Nååå ja….de der røde fra højrefløjen. Anders Gravers og Hitler siger at kommunister og racefremmede er de eneste som laver ballade, så det må være dem han mener. De røde fra højrefløjen ja.”

 14. birthe hansen siger:

  :)) nej det tvivler jeg stærkt på, vælger at tro på min version 🙂 Nu vendte jeg den netop fordi jeg ved, hvem der plejer at lave ballade, og det er så ikke dem I påstår… Underligt at I blander SIAD og DDL ind i alt… hvad har de gjort jer?? er fejlen netop at de tænker på Danmark??

  • Jesper Johnsen siger:

   SIAD ved vi hvem er. Men hvem er egentlig DDL?

   På Facebook kan man se flere forskellige gruperinger, der alle påstår at de er den sande DDL. Lige fra The Officiel Danish Defence League til forskellige Danish Defence League-grupper + nogle divisioner, og så en meget engelsk-talende Danske Defence League.

   Hvad der er op og ned på deres historier står hen i det uvisse. Kan dog konstatere at der er et samarbejde med SIAD. Men hvem af disse samarbejder SIAD med?

 15. John Dough siger:

  At de tænker på at Danmark ikke må have religionsfrihed og skal være et fascistisk apartheid regime hvor alle ligner hinanden med hvid hud? Nej det synes vi er skønt. Det er hele eksistensberettigelsen for denne side og mange andre humorsider. Uden tosser ville livet være kedeligt og latterløst. Anstalten ville være tom simpelthen. Tomt som dit hoved, hvis man hev alle araberne med krumsabler ud af det.

  • birthe hansen siger:

   Nu gider jeg ikke genere dig, men jeg mener seriøst at du burde have hjælp . Det du skriver er jo faktisk at påstå at vi er racister . Det er vi så ikke. Jeg mener stadig, du burde svare på mit spørgsmål, som jeg nu har stillet dig to gange. Du burde også lige lægge mærke til at jeg udtaler mig ud fra mig selv og har på intet tidspunkt blandet andre ind i min holdning. Nej, jeg er ikke racist, og jeg ser ikke på hudfarve, men jeg kan ikke respekterer islam da jeg ser, hvor meget det fylder i DK og andre steder for den sags skyld.. Jeg er også imod jehovas vidner, men det har du ikke ondt i r…. over. Folk kan tro , hvad de vil, men de skal holde det hjemme hos dem selv.

   • John Dough siger:

    Neeej…..vil det sige at hvis man virkelig stiller skarpt ind på det og læser mellem linjerne så….åh nej, kan det passe….ligger det faktisk lidt i luften at der er en svag antydning af at jeg påstår du er RACIST??? Jeg er chokeret!!!

    Nej spøg til side. Jeg er meget glad for at høre at du og det øvrige SIAD fremover vil holde hatespeechen hjemme i egne stuer. “Folk kan tro hvad de vil, men de skal holde det hjemme hos (sig) selv”

    Jeg accepterer dit valg og respekterer det fuldt ud. Dig og Anders har været en uudtømmelig kilde af latterbrølende lårklaskere med jeres omvendte virkelighed, men man skal ikke være egoistisk og jeg kan sagtens se din side af sagen, samt grunden til at du fra nu af vil holde din tro hjemme bag egne vægge.
    At alle altid griner, må være irriterende i længden, for slet ikke at tale om de konstante lovbrud, hver gang du åbner munden. Heldigvis så mange og så konstante, at ingen orker at melde dig, men det må stadig være et problem for samvittigheden, at man forbryder sig SŨmeget imod et lands straffelov.
    Nu hvor du bliver stille med din tro fremover og vi dermed vil miste kontakten, vil jeg gerne gi dig en kæmpe tak for den megen underholdning. Jeg har ofte sendt mange af dine sætninger rundt på facebook osv og altid til stor morskab for store forsamlinger mennesker, som derned fik lidt lys og latter ind i deres grå hverdag.

    Farvel og tak for alt,
    Kærlig hilsen John

 16. birthe hansen siger:

  Flot skrivelse, men tror på at der er en masse ironi i det…Lad for f…. vær og bland Anders ind i dette, da han ikke har kommenteret noget som helst her………. Jeg ser , at du stadig ikke evner at svare på mit spørgsmål, og det mener jeg er ret komisk, da du åbenbart selv mener, du er så klog 😉 At folk skal holde deres tro for dem selv menes der : Jehovas vidner : skal lade vær og prædike for os andre, de bør dyrke deres tro hjemme.. Islam : der skal ikke tages hensyn til deres tro, men de kan blive hjemme med bøn o.s.v. ja, de har steder, de samles, og det må så kunne bruges…..Nå, nu vil jeg så vente på dit svar

  • John Dough siger:

   Hva? Er du her endnu? Nå, men som afskedsgave – nu hvor du vil til at holde din tro hjemme og ikke belemre os andre med den – vil jeg give dig en kæmpe undskyldning.
   Jeg troede du var en islamofobisk racist, men så viser det sig at det er ren saglig religiøs modstand, som fuldt ud er lige så kraftig overfor Jehovas vidner.
   Jeg anede ikke at du var medlem af Stop Jehovaficeringen af Danmark, at du var aktivt medlem af en masse anti-jehovas vidner hadgrupper samt at du deltog i hyppige counter-jehova demonstrationer.

   Jeg beklager at jeg troede du var en forstyrret bondekone, besat af muslimhad, når det i virkeligheden fuldt ud også gælder de religioner hvor medlemmerne typisk er hvide.
   Tak for de nye oplysninger om dit medlemskab af SJAD og endnu engang undskyld at jeg bare troede det var noget du slyngede ud og ikke efterlever, ligesom du efterlever dit intense had til alt der ikke er leverpostejfarvet dag og nat.

   • birthe hansen siger:

    John Dough..kan se , du vender og drejer hvert ord, jeg siger.. Jeg nævner jehovas vidner er da ikke ensbetydende med, at jeg er medlem af noget imod jehovas vidner…….. Jeg er imod islam, hvor jeg gerne deltager aktivt… Jeg kan jo ikke være alle steder, så tager det, der fylder mest , og giver flest problemer.. indlysende ikke ?????

   • John Dough siger:

    Ja, der deltager du gerne aktivt 🙂

    Pointen var at du siger “Jeg er da også imod Jehovas Vidner, men det har I ikke ondt i røven over!” (nu kommer jeg til at tænke på DDLs motto “Don´t fuck with me asshole”)

    Nej netop, da det er en modstand du holder for dig selv, og ikke belemrer og generer nogen med. Så kan du ha´ alle de fobier du har lyst til. Der er bare ingen grund til at nævne Jehovas Vidner så, som et argument for at dit had skam er rettet mod mange grupper.

 17. birthe hansen siger:

  Anders Peter Sørensen
  Indvander debaten – Integration in Denmark (English text below)

  Der pågår stedse en heftig debat om dette i Danmark, Danskerne er generelt ikke hverken imod indvandring af fremmede eller racister, det er ikke en del af vor mentalitet som et oceangående folkefærd i snart 1.000 år.

  Men der vor vandene skiller, er mellem ønskelige indvandrere der beriger vores kultur og de der ønsker at bekæmpe det der er Dansk.

  Danskerne har absolut intet imod Asiatisk og vestlig indvandring, da personer herfra er en stor berigelse for vort samfund, -de lærer vort sprog lynhurtigt, -de tilegner sig Danske værdier, kultur og levevis og er ofte mere Danske end vi selv. De gifter sig Dansk, tager høje uddannelser og bidrager til gavn for det Danske samfund på en positiv måde, de er de sande kulturberigere i dette land.

  Men der er desværre kommet en meget stor gruppe af mennesker til landet, som ikke vil os eller leve efter de regler love og normer der er i dette land. Det er dem som Danskerne med rette ikke ønsker flere af. De andre er hjerteligt velkommen her.

  There is a still ongoing debate I Denmark about the issue integration. The Danish people are in general not against foreign immigration or racist in any way. That´s not a part of our mentality as ocean going people to foreign places for nearly 1.000 years.

  The Danish people have absolutely nothing against Asian or Western immigration here, because these people are of great value and an enlargement for our society. They learns our language very fast, they adopt Danish values, culture and way of living, and sometimes becomes more Danish than ourself. They marry Danish, -takes high educations and contributes to the Danish society in a very positive way. They are the true culture enlargement here.

  But unfortunately there have also came a large number of people to our nation, who don’t wants to be a part of society, and they don’t wants to follow the laws, rules and way of living here. And its just them the Danish people don’t wants more of.

  Others from Asia and Western countries are more than welcome here, and we take them into our hearts.

 18. Carlos Hernandez siger:

  Birthe det er ikke de røde, der har fremsat trusler imod mig, det er de højreekstreme, – højreekstreme forbindes ikke almindeligvis med farven rød.
  Det er også de højreekstreme, der i Århus udøver hærværk imod partikontorer og i øvrigt tæver unge mennesker, der går i tøj, som de ikke kan lide.
  I øvrigt betragter jeg ikke dig Birthe som højreekstrem, men jeg synes at du havde ret til at vide, at du altså diskuterer ned en, der skriver under pseudonym.
  Jeg er blot uenig i Tina Petersens brug af ytringsfriheden, Jeg mener, at man skal rette kritik imod holdninger og ikke gøre grin med sagesløse personer. Hvis man skal gøre grin med nogen, så gør grin med magthaverne.

  • birthe hansen siger:

   Carlos, hvis du nu læste, hvad jeg tidligere skrev herinde, kan du se, at jeg drejede den om, da jeg er godt træt af, at folk som har samme holdning som mig, bliver kaldt racister, og det, der er værre. Det er ikke os, der laver ballade og toner frem med trusler..Jeg kan stadig ikke se noget forkert i det billede, da jeg også ved, der laves joke med eks. århusianerne… Det er der ingen , der bliver stødt over..Men jeg kan give dig ret i , at det er en god ide at komme med den nødvendige kritik på rette sted. Vi kan da håbe, at der falder ro over denne sag ang. Tina, da jeg mener, at det er gået for vidt, når hun ligefrem anmeldes til politiet på grund af en tegning

   • Edelweisspirat siger:

    Problemet er, Fru Hansen eller Jensen, at De ER racist, og at der i Deres gruppe ganske tydelig formuleres døds- og hneretningstrusler mod mennesker og andre “fædrelandsforrædere” der går ind for mangfoldighed, og, Ja, det er DEM, og Deres komiske venner, der laver ballade, ligemeget hvor ofte de gentager deres utroværdige bedemøller.

   • birthe hansen siger:

    sludder og vrøvl

   • Edelweisspirat siger:

    Nej, ganske entydig sandhed, fru Hansen eller Jensen !

 19. Carlos Hernandez siger:

  >>Danskerne har absolut intet imod Asiatisk og vestlig indvandring, da personer herfra er en stor berigelse for vort samfund<<
  Ovenstående ER et racistisk udsagn, – man tillader sig nemlig at fortælle, hvem man mener, der er en berigelse, og hvem der ikke er en berigelse.
  Danmarks Statistik definerer vestlige lande som værende Norden, EU-lande samt Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino, Schweiz, Vatikanstaten, Canada, USA, Australien og New Zealand.[1]. Der vil næppe blive tale om nogen større indvandring fra disse lande, idet de lider under stort set det samme problem som Danmark, – nemlig et fødselsunderskud, – derfor er de alle i større eller mindre grad indvandrerlande. Så den med vestlig indvandring til Danmark er altså en gratis omgang, – og den der er nemlig fra Centraleuropa, er under stigende kritik fra DF og den ekstreme højrefløj.
  Tina Petersen er ikke blevet anmeldt til politiet p.g.a. en tegning, – hun er blevet anmeldt til politiet p.g.a. et manipuleret foto og den tekst, hun har vedføjet dette foto, – Det er så op til domstolene at afgøre, om denne handling strider imod §266B i straffeloven, – en paragraf, der i første omgang blev indført for at beskytte Danmarks jødiske mindretal, men som i 1974 blev udvidet til også at beskytte andre mindretal imod hatespeech.
  Det kunne være interessant at vide, om Birthe Hansen har samme lemfældige forhold til andre dele af straffeloven, og om hendes tillid til landets domstole er så ringe, at hun forventer at Tina Petersen ikke får en efter lovens forstand retfærdig dom.
  DF er dog et lov- og ordenparti, – så man må gå ud fra, at man mener at den del af loven, som man er uenig i, altså også skal overholdes.

 20. Andreas siger:

  Har netop lagt et billede ind af et par nynazister, men samme tekst (“Husk storskrald imorgen”). Så venter jeg på at i venstreorienterede tosser melder mig for racisme – for alle er vel lige for loven, eller er et kun dem i er enige med der skal beskyttes?

  Det i ikke forstår ved denne sag er, at der er ingen identificerbare personer på billedet! Det kan derfor aldrig være et personangreb, men et angreb på en religion/ideologi… og siden hvornår er DET ulovligt.

  I er så utroligt fordomsfulde, at hver eneste gang i ser noget som kan VENDES til at være racisme, så gør i det og starter samtidig en heksejagt. I er IMOD ytringsfrihed, i ønsker tydeligtvis at ISLAM skal være ophøjet over satire, måske endda kritik?

  Skammer mig over at dele land med så dobbeltmoralske hystader, der modarbejder ytringsfriheden og dermed demokratiet!

  • Siden hvornår er nazister en race?

   • Andreas siger:

    Siden hvornår er muslimer en race?

   • Andreas siger:

    Så hvad er det du ikke fatter ved min sammenligning med tilsvining af nazister (som jo heller ikke er en race). Efter DIN logik vil mit ovenstående eksempel ang. nazister OGSÅ være racisme! Det er jo direkte dumt. Du ønsker måske ikke at se det, da det kun er visse minoriteter som loven beskytter efter din mening.. nemlig dem, der efter din mening, er solidariske. Du mener vel du er en åben og nuanceret person – men hvis du var det, ville du kunne forstå dette.

    • Sikke noget. Du prøver at trække din logik ned over tosseanstalten og ihærdigt påstå at det er vores logik. Al den stund det faktisk er din og ingen andres logik.

     PS. Nu når du snakker logik. Er tilsvining af socialdemokrater racisme?

   • Andreas siger:

    Som jeg skrev tidligere.. du ønsker ikke at se det. Det er et spørgsmål at behandle folk lige, objektivt – IKKE kun dem der er på ens egen side. Det er det i gør, når i kalder islamkritikkere for racister – selvom i ikke ville gøre det, havde det været kritikkere af kristendommen, scientology, m.fl.

    OG DET gør jer til lige så store “racister” (i jeres terminologi), da i forsøger at skabe had til folk der er kritiske mod islam.

    Og igen, var du åben og nuanceret ville du kunne forstå dette – men det er du tydeligtvis ikke. Du er kun solidarisk med “dine egne”, og så kan resten rende og hoppe.. du er præcis som det du hader ved Dansk Folkeparti, din solidaritet ligger bare hos en anden gruppe der er sværere at definere, end dem DF er solidariske med.

    Kritik og satire af islam og muslimer må aldrig være forbudt – på lige fod med alle andre trosretninger!

    • Kors, du er god til at bygge stråmænd og pådutte tosseanstalten en masse holdninger vi ikke besidder. Prøv igen.

     Lad os præcisere: Det er ikke “islamkritik” at sidestille folk med affald.

   • Andreas siger:

    .. og nej, det ENESTE der er racisme, er tilsvining af hudfarve/etnicitet. At folk har forskellig værdi baseret på etnicitet, er racisme. Intet andet. Du må endda gerne indse, at selv lægevidenskaben arbejder med racer, i hht. medicinens virkning, metabolisme og meget andet, hvor “race” har betydning.
    Der er derfor ingen anledning til at tro, at der er racisme indvolveret i denne sag – medmindre man drager konklusioner…

    • Vi gider ærlig talt ikke være lærere i almen sprogforståelse. Hvis du læser §266b, så står der andet end bare race. Religion f. eks. Og seksualitet. De to ting er heller ikke racer.

   • Andreas siger:

    Så er det elendig journalistik at skrive, at hun er dømt for racisme – hvis det ikke er den del af paragraffen du mener hun har overtrådt. Dømt for diskrimination må være formuleringen du leder efter. Havde du skrevet det, havde jeg heller ikke haft noget at brokke mig over – men når du og andre medier påpeger det som racisme, så er det ren stigmatisering… og det vi ved vist alle at stigmatisering er et af de mørkeste aspekter i journalistik.

    Kunne den yderste højre- og venstrefløj dog bare stoppe med at sprede had… suk

    Farvel

    • Øøøh….hun er jo ikke dømt. Hun har fået ørene i maskinen grundet §266b. Populært kaldet racismeparagraffen.

     Er du med nu, eller vil du blive ved med dit flueknepperi? Sagen er, at hun er blevet meldt for at sammenligne muslimer med strorskrald. Og så kan du ævle om ordet racisme alt det du vil. Vi begavede mennesker ved udmærket godt, hvad §266b indeholder af formuleringer.

 21. Jesper Johnsen siger:

  Ganske rigtigt, nazister, eller som de selv kalder sig nationalsocialister, er ikke en race. Og dog.

  Fundet på http://www.dnsb.info under rubrikken Medlemskab:
  “Medlemsskabet
  Medlemskab af Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse er åbent for enhver ærlig dansker, der ønsker at deltage i den fælles kamp for Danmarks og det hvide menneskes beståen.

  Som medlem af DNSB tager man konsekvensen af naturens love og mekanis-mer, med alt hvad det indebærer. Man har en klar forståelse for racens biolo-giske betydning.”

  Tager den en gang til: »forståelse for racens biolo-giske betydning.«
  Altså en slags overmennesker anno 2012. Disse tåber hylder stadig malersvenden med malersyndrom og hans sindssyge ideer.

 22. John Dough siger:

  Sygt ja, men man kan respektere det, fordi det er ærligt. DNSB er den eneste racistiske forening i Danmark, som åbent siger at det er den hvide ariers overlegenhed, som de kæmper for. Det gør de andre foreninger også, men de er gået bort fra at sige det, da de prøver at lave Projekt Stueren, ligesom DF fik reletivt held med. Derfor væves der nu i alt muligt ævl, som altid falder fra hinanden når man spørger ind til det. Det ender tilbage ved den hvide hud.

  “Jeg er ikke racist, men det er vores land og de skal have vores værdier”

  Hvad mener du med, det er vores land?

  “Ja, os danskere selvfølgelig! Det er danskernes land”

  Min nabo er også dansker. En dansker der hedder Ahmad.

  “Det er ikke ham jeg mener! Jeg mener danskerne! Som er født her!”

  Han ER født her. Hvis jeg er født på Vesterbro, er jeg så ikke københavner, selvom mine forældre er fynboer?

  “Jeg taler om DANSKERNE!! Dem med hvid hu….æh….jeg mener….de rigtige danskere.”

  Osv osv

  • birthe hansen siger:

   de er da ikke rigtige danskere fordi de er født her…. hvis en killing fødes i en kostald, bliver det så til en ko ???? 🙂

   • John Dough siger:

    Tak fordi du endelig spiller med åbne kort. Det er befriende at høre dig sige ærligt, at du ikke ser en dansker som en rigtig dansker, med mindre han ser ud på en bestemt måde.
    Det er 100% ren nazisme, og det er sygt og skal bekæmpes hvor end man ser det, men jeg tager hatten af for ærligheden som ligger i den holdning.

   • Så må det betyde, at Dronning Margrethe ikke er en rigtig dansker, da hendes mor er svensker.

   • Edelweisspirat siger:

    Se, fru Hansen eller Jensen, dette, deres postulat, er temmelig rendyrket, ja…racisme 🙂

    Er de sikker, at de er af dansk blod ?

 23. Jesper Johnsen siger:

  Du har ganske ret, DNSB spiller med åbne kort, hvilket de bør have kredit for. Modsætningen er Danskernes Parti, der består af udbrydere fra DNSB. Sidstnævnte bliver mærkelige, når man spørger indtil deres DNSB-fortid, samt om årsagen til brudet. Maksimalt får man et gummisvar, der intet siger.

  • John Dough siger:

   Ja unge Daniel Carlsen er det bedste eksempel på en som prøver at gennemføre Projekt Stueren. Hans holdninger er de samme som forrige år, men nu gør han alt for at ligne et fuldstændig normalt parti.
   Det bliver et…..svært projekt, lad os sige det på den måde 🙂

   • Jesper Johnsen siger:

    Stueren omskrivning af gammel-nazisternes program, eller blot en sproglig omformulering:

    http://danskernesparti.dk/partiprogram/komplet-program

    ———————

    Carlsen & Co. er optimister, hvis de tror de kan opnå nogen som helst indflydelse i dansk politik. Fritz Clausen fik 3 mand i folketinget, ikke i kraft af egne evner, men fordi en lille gruppe vælgere så op til de nye tider hos den sydlige nabo.

   • Edelweisspirat siger:

    “Danskernes parti” er et racistisk, nationalistisk, antisemitisk og antidemokratisk parti, et DNSB i kamouflage, intet andet.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s