Kasper Mortensen, Danish Defence League og Anders Gravers fra SIAD

Kære læsere. Tosseanstalten har haft travlt med andre ting de seneste par dage.

Foruden at skovle skattepenge ind til statskassen via hårt arbejde, så har vi i aften set en film på DR2, der handlede om den norske frihedskæmper Max Manus og hans kamp imod tyskerne under 2. verdenskrig. En modig kæmper. Ikke som de der vattede Defence Leagues, der i tid og utide med speederen i bund bliver escorteret væk af politiet, mens de i kor råber “NO SURRENDER!”

Vi har dog haft tid til at læse det storstilede trykte tillæg til den der artikel i Ekstrabladet, der handler om Kasper Mortensen, leder af Danish Defence League.

Vi ved efterhånden ikke hvem der er leder af den der fredelige menneskerettighedsorganisation, der kæmper imod islam og muslimer. Det er noget med at de skændes om det indbyrdes, så det lader vi ligge for nu.

Der står en hel masse ting i den artikel. Kasper Mortensen, 26 år, kæmper imod muslimer, fordi han mener at de koster samfundet for meget. 100 mia. om året i alt fra starthjælp til førtidspension. Uden at kunne forklare hvor han har tallet fra. Tosseanstalten formoder dog, at han har tallet fra den gale pastor Rolf Slot-Henriksen, der hævder at muslimer koster 8-10 mia. om måneden. (Pastor Rolf Slot-Henriksen kan heller ikke forklare sine tal. Men det undrer ikke tosseanstalten, da pastoren har det med at høre stemmer, og ellers sprede usandheder om en påstået Nørrebrofatwa)

Foruden at Kasper Mortensen har siddet i fængsel i 1,5 år, og under den tid er blevet flyttet hver måned fordi han overfaldt de andre indsatte, og nu står til endnu en fængselsdom på 6 måneder for at have overfaldet en dørmand med en strømpistol, så er han selv modtager af førtidspension. Og mener sig at have ret til det, for han er jo dansker.

Screencap fra Ekstrabladet.

Det kan godt være han mener at have “ret” til tosseanstaltens skatteindbetalinger, men tosseanstalten kan ikke lade være med at undre sig over, hvordan det kan være, at han er i stand til at løfte skrot halvanden time hver dag og kæmpe mod muslimer. Hvis han nu skulle være arbejdsudygtig. Tosseanstalten synes umiddelbart, at der er tale om en fysisk stærk ung mand med en masse energi.

Men der kan selvfølgelig være årsager tosseanstalten ikke har kendskab til, og dem respekterer vi selvfølgelig. Kommunens sagsbehandler har nok et godt grundlag. Man kan synes hvad man vil om tosseanstalten, men vi er i stand til at tænke nuanceret. Sådan er vi pladderhumanister.

Kasper Mortensen har i artiklen i Ekstrabladet erklæret sig enig i mange ting som Anders Breivik har sagt. At han er en klog mand, at hans ideoligi minder om Danish Defence Leagues og at Anders Breivik i bund og grund har ret.

Men Kasper Mortensen har ikke sympati for Breiviks handlinger – det står klart. Ingen tvivl om det.

Uanset hvad, så har artiklen i Ekstrabladet fået lederen af SIAD, Stop Islamiseringen af Danmarks leder op af stolen. Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Sung Ding Dong Dynamolygte har, ikke overraskende, i vanlig ordning udsendt en pressemeddelelse.

Det gør Vor Kære Leder hver gang der bliver skrevet noget der passer.

“Kasper har ikke angrebet en dørmand med en taserpistol, men har brugt den i selvforsvar mod en aggressiv dørmand, der ville angribe ham.”

“Som læser bliver man efterladt med det indtryk, at Kasper Mortensen støtter Breiviks ideologi og dermed er Breiviksympatisør. Det Kasper har sagt er, at der er dele af Breiviks manifest, som er rigtige og dermed ender Kasper som Breiviksympatisør i den uoplyste journalists hjerne. “

Osv osv osv i den dur. Dementi på dementi, bortforklaring på bortforklaring.

Man kunne tro, at Vor Kære Leder var tilstede, når Kasper Mortensen blev interviewet. Nu når Vor Kære Leder så skråsikkert udtaler sig på hans vegne. Tosseanstalten går da også ud fra, at journalisten har haft en diktafon med, for at kunne gengive præcise citater. Det der med at stenografere er så old school.

Men et er sikkert. Det er, at det rabler for Vor Kære Leder. (Det har det gjort i lang tid). For se, nu får den fuld skrue (løs):

“Hvorfor har journalister dette behov for at forsvare islam? Hvorfor ønsker de at sharialov skal gælde i Danmark? For det må jo være det de ønsker, siden de så ihærdigt angriber alle, der udtrykker kritik overfor islam.

Ak, ja. Vi lader stråmanden flagre i blæsten et øjeblik.

Og når det er blæst færdigt, så kigger vi lige nærmere på noget andet i Vor Kære Leders pressemeddelelse:

“Ordet “muslim” er mere end en særdeles dækkende betegnelse for disse mennesker, der ikke går ind for demokrati og ligeret mellem kønnene og senest nu i Ægypten i det arabiske forårs efterdønninger, tillader pædofili og nekrofili ved lov.”

Meh. Den der opdigtede skrøne er da forlængs blevet afsløret som løgn og latin. Tjek f. eks. Kristelig Dagblad:

“Det er et falsum, at Egyptens islamistisk-dominerede parlament skulle have behandlet et lovforslag, som tillader en ægtemand at have sex med sin kone i op til seks timer efter hendes død.”

Men hvad kan man forvente af Vor Kære Leder Anders Gravers Jong Il Sung Ding Dong Dynamolygte fra Stop Islamiseringen af Danmark. Det er jo ikke så længe siden han var overbevist om at billedet på et katalog var en moske. Når det i virkeligheden var Taj Mahal.

PS. Hvornår går det op for diverse personer, at Anders Gravers udnytter andre, for at promovere sig selv?

Og kun sig selv.

Reklamer

24 kommentarer on “Kasper Mortensen, Danish Defence League og Anders Gravers fra SIAD”

 1. John Dough siger:

  Er jeg den eneste der sidder tilbage fyldt med ambivalente følelser, bestående af en stærk lyst til at gøre nar af ham der Kasper og fremhæve bare nogle få ting som overhovedet ikke hænger sammen i hans hatespeech og samtidig ikke tør, fordi han ser så uendeligt farlig og afstumpet ud? Selv under pseudomym er man i livsfare, da Kim Møller gør alt for at fotografere én og afsløre de modbydelige forrædere mod vor fædrene hvide hud. Det behøver ikke engang være en selv, men bare én som Møller antager er én. Så i princippet kan hvemsomhelst risikere at få nazibank, hvis jeg gør nar af Kasper nu og her 😦

  Og hvordan i alverden kan den ikke-racistiske og ikke-voldelige islam-kritiske forening have valgt ham til formand? Han vil da afsløre hele foreningsgrundlaget som løgn og røgslør, hver eneste gang han åbner munden. Det er da ikke sært at Ariske Anders måtte springe op længe før hans geder vågnede og lave damage control. “Breivik! Åh nej, han sagde Breivik! Efter alt den energi jeg har brugt på at male Breivik som en rød marxist! Og nu indrømmer den idiot at han er helt enig med ham. Nu hænger det hele jo overhovedet ikke sammen med det omvendte billede jeg har malet! Og han skrev også perker inde på min væg den anden dag! Har ingen fortalt ham, at vi ikke må bruge ordet perker, da vi lader som om vi er islam-kritikere og ikke racister! Vi tror fuldt og fast på at det narrer nogen! Hjælp! Pressemeddelelse omgående! Der skal pyntes på det her!”

 2. Jesper Johnsen siger:

  En af de personer, Vor Kære Leder af SIAD i sin alternative visdom støtter, er Den Lige Så Store Leder af Frit Danmark, Michael Ellegaard.

  Da han blev løsladt fra sin varetægtsfængsling på psyk. afdeling skrev denne hr. Ellegaard disse vise ord på sin hjemmeside:

  Det er jo netop dèt der er interresant. Hele menageriet startede med at en fulderik fik kontakt med politiet. Da politiet fik mit navn valgte de ( som sædvanlig – ligesom dobbelt drabet 1000 års skoven – at rykke ud med det hele – danmarks svar på SWAT TEAM blev mobiliseret og fløjet hertil – vidst nok fra Sjælland – FLOT – ! Var der nogen der sagde spildte skatteyderkroner der bliver kastet ud af vinduet hver gang at politiet i Odense får et ” TIP ” om mit navn !.

  Jeg lover dig at der sidder eèn eller anden jubelnar højt oppe i systemet der vil gøre ALT for at kriminalisere mig , og prøve at sætte mig ud af spil – KOSTE HVAD DET VIL AT SKATTEYDERNES PENGE !!!!!!!!!!!!!

  Jeg kan sku godt begynde at forstå hvorfor ældresektoren begynder at mangle penge – for de bruger sku dem alle på at få mig knaldet på eèt eller andet – de tankeløse stakler !

  FAKTA , JULEMOR : SIDEN ÅR 2000 HAR POLITIET BRUGT RECURSER PÅ MIG HVER 10 MÅNED I 12 ÅR
  !

  I KRONER OG ØRER – INCLUSIV ERSTATNING TIL MIG , BELØBER DET SIG I MANDETIMER TIL OVER 1 MILLION KRONER !

  OG DÈT DE HAR FÅET UD AF DET ER BLOT PRÆDIKATET ” PERSONLIG CHIKANE ” , FOR SKATTEYDERNE HAR SKU IKKE RIGTIGT FÅET NOGET FOR PENGENE !

  Der begynder helt klart at tegne sig et mønster efter alle disse såkaldte ” sager “.

  —————————————

  Man kan sige og skrive meget om Vor Kære Leder Anders von Tågehorn Gravers, men han støtter faktisk de fattige i ånden. Først denne hr. Ellegaard, og nu denne DDL-person. I andensammenhæng benævnt som arier. Om han er det, vides ikke, men arrig ser han ud.

  • Edelweisspirat siger:

   STORBOGSTAVER, adskillige !!!!! og RECURSER :-)…JULEMOR bliver glad, hvad vil menneske mere 🙂

 3. Jesper Johnsen siger:

  ” PS. Hvornår går det op for diverse personer, at Anders Gravers udnytter andre, for at promovere sig selv? ”

  En gammel historie, den med at udnytte andre for at promovere sig selv. Moses Hansen, Anders Gravers’ støtte og bonkammerat, gør det også.

  På tv-indslaget kan man høre disse to tåbers “vise” ord.

  Men frikirkerne har i temmelig lang tid taget afstand til Don Hansen. Og tilhængerskaren består efterhånden kun af de, der er forblindet af Hansen. De hører ikke hvad han siger, men når Hansen siger det, så er det nok rigtigt. Især når han kommer med nogle bibelcitater.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/186613:Kirke—tro–Frikirker-er-imod-krigsretorik

  Fremtidens historiebøger vil næppe rumme ret meget om de to retoriske fjolser.

 4. Jesper Johnsen siger:

  Og de skændes stadig om, hvem der er den rene vare og hvem der er fejlfarvede kopier. Alt sammen på en blanding af engelsk og dansk. Ganske underholdende.

  http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Danske-Defence-League/201977103173462

 5. Jesper Johnsen siger:

  Og nu er der – igen-igen-igen – uro på bagsmækken.

  Vor Kære Leder Anders o.s.v. er igen ude med riven. Denne gang er det en Facebook-side der er faldet i unåde hos Vor Kære Leder Anders o.s.v.

  http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/
  Anders Gravers Advarer på det kraftigste mod medlemskab af en FB gruppe der hedder FREJA den har overbeviste Nazier i gruppen og et sammenrend af SIADs og DDLs fjender.
Fra imorgen bliver folk med medlemskab i denne gruppe slettet fra SIAD siden da vi ikke vil forbindes med dette pak.

  http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100002636550356

  Frontfiguren ligner da ellers en, der holdt tale til fordel for Vor Kære Leder Anders o.s.v. ved hans spejdertræf 31. marts 2012.

  —————–

  Dagens spørgsmål: Aktuelt der der 2.346 registrede medlemmer af Vor Kære Leder Ander o.s.v. Facebook-side.
  Hvor mange er der i morgen? Kom med et gæt.

 6. birthe hansen siger:

  jeg mener, det er fint at blive advaret mod grupper, hvor nazister er.. Det fortæller jo også af SIAD ikke vil have med nazister at gøre. Og der påstår I noget andet.. Ja, jeg holder mig til SIAD og DDL de vil det kun godt

  • Jesper Johnsen siger:

   »Ja, jeg holder mig til SIAD og DDL de vil det kun godt«

   SIAD og DDL, fredens religion? Go’daw do!

   Fremtrædende DDL’er = “Kasper har ikke angrebet en dørmand med en taserpistol, men har brugt den i selvforsvar mod en aggressiv dørmand, der ville angribe ham.” Kasper halvandet år i fængsel for vold. Det var måske en politisk dom, altså ren og skær politisk forfølgelse?
   Lederen af Frit Danmark er også blandt de, der er under Vor Kære Leders beskyttende vinger. Selv da Michael Ellegaard blev anholdt for at skyde på politiet med et kraftigt luftvåben, blev det også udlagt som en slags politisk forfølgelse, da hr. Ellegaard blev anholdt og varetægtsfængslet på en psykiatrisk afdeling.

   På SIAD og DDLs respektive Facebook-sider er der periodisk individer, der opfordrer til vold.
   Gode venner du holder dig.

  • Jesper Johnsen siger:

   Underholdning på højt niveau finder man her:

   http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Danske-Defence-League/201977103173462

   DANSKE Defence o.s.v. skriver hovedsaglig på engelsk; måske for at vise at man er internationalt orienteret! Eller en gang mindreværdskomplekser. Nogle af de vise ord er oversat af en eller anden, og oversættelsen til dansk er uhyre morsom og næsten forståelig.

   Desforuden kan man se, at Danskernes Parti, disse jakke-og-slips-nazister, synes godt om Danske Defence League. Til trods for at Vor Kære Leder Anders von And gentagne gange påstår at SIAD og DDL absolut intet har, eller vil have, noget med disse højrearmssvingende tosser at gøre.

 7. Jesper Johnsen siger:

  Mere information om, hvad og hvem DDL egentlig er, og hvem der er rigtige og forkerte DDL’ere:

  http://www.danishdl.info/modules/danish_articles/item.php?itemid=11

  Må glæde Vor Kære Leder Anders von Fis I En Hornlygte Gravers, at DDL har udnævnt ham til at stå for kampen, da de anser ham for at være Verdens Lys.

 8. Jesper Johnsen siger:

  Fundet på http://www.facebook.com/pages/Danske-Defence-League/201977103173462

  Think we need a resume of what is going on Between Danish Defence league and Danske Defence League and What the difference is.We here in DDL created both,with start in 2010,we where four people who started up and had a vision,then one of the four went on powertrip,hi´s name was Bo Rightwing,as many of you properly remember,we left and started this League up,then Bo and his wife Michelle and their …little Hang-arounds started hate Campaignes against us,Bo got throwend out.and Danish Defence League contacted us again for help,because the spokesman they had,who we pointed out was in jail,For Theft,Narcotics and attack of a Doorman,3 against one,and a stonegun,very fearless ;),so Freja Lindgren went in and became a spokesman,but only for a while,and in the meantime,they made us admins in Danish Defence league,which we started,only to get 500 members of ours,after we helped them.Kasper Mortensen came out from jail,he still wanted to be spokesman,and now leader to,so he announced:Bo is dead,Im the mother fucking king of everything !,He went straight to the newspapers,want to decide everything,even the cloose,and said that he agreed with the massmurder Breivik,off course Kaper blaimed the media for qoueteing him wrong,funny we are many who has been interview before to the big papers,and they change a little,but not the hole context,we where mad ,he was not a leader,we didn´t want him as a leader,how dared he to go out an proclaime himself as a big leader,make interviews and decide everything,without asking all us others,we went against it,but all the people we help,talked to and who knew,supported him,some off then,we actually thought was our friends,they backstabbed us,and throw us out,like the planned it from the start,now they going around with their selfmade leader,who is worse than Bo was,trying to make DDL Big again,they all have personal interrest and are supported by people high up,people who know what is going og,but are not bothered,Now the are calling us Leftwings,like Bo Did,the story repeats itself,just worse,it is allmost the same who is happeing in The Norwegian Defence League,It´s amazing,that people,who hasen´t build anything up,can take the credit,steal your work,and get an identity with DDL,What would all thoose people do,if we haven´t created both Both the Defence Leagu´s,they would have no lifes :),but believe in the truth,who is a strong weapon,we didn´t want this shit and infights again,but they give us no choice.NS and KTF.DDL
  Mener, at vi har brug for et CV for hvad der foregår mellem Dansk forsvar league og Danske forsvar League og hvad forskellen er.Vi her i DDL oprettet både med start i 2010, så vi hvor fire mennesker, der startede og havde en vision, derefter en af de fire gik på powertrip, hi´s navn var Bo Rightwing, som mange af dem korrekt Husk, vi forlod og startede denne League op, derefter Bo og hans kone Michelle og deres lille hænge-Add-ons startede hader Campaignes mod osBo fik throwend out.and Dansk forsvar League kontaktet os igen for at få hjælp, fordi talsmand de havde, som vi påpegede var i fængsel, tyveri, narkotika og angreb af en Doorman, 3 mod én, og en stonegun, meget frygtløs;), så Freja Lindgren gik og blev en talsmand, men kun for en samtidig, og i mellemtiden de gjort os admins i Dansk forsvar league, som vi startede, kun at få 500 medlemmer af vores, efter vi hjulpet dem.Kasper Mortensen kom ud fra fængsel, han ønskede stadig at være talsmand, og nu leder til, så han annoncerede: Bo er død, Im mor forpulede kongen alt!, han gik lige til aviserne, vil beslutte alt, selv cloose og sagde, at han er enig med massmurder Breivik, off naturligvis Kaper blaimed mediet for qoueteing ham forkert, funny vi mange, der har været interviewet før til de store papirer, og de ændrer lidt, men ikke hul forbindelse, vi hvor gale, var han ikke en leder, vi didn´t vil ham som en leder, hvordan dared og han gå ud en proclaime selv som en stor leder, gøre interviews og beslutte alt, uden at spørge alle andre, vi gik imod det, men alle mennesker vi hjælp, talte til og who knew, støttede ham, nogle off så vi faktisk troede var vores venner, de backstabbed os, og kaste os ud, ligesom den planlagte det fra starten, nu de går rundt med deres selfmade leder, som er værre end Bo, forsøger at gøre store DDL igen, de alle har personlige interrest og understøttes af mennesker højt oppe, mennesker, der ved, hvad der foregår og, men er ikke gidet, nu er kalde os Leftwings, ligesom Bo gjorde, historien gentager sig, blot værre, det er næsten det samme som er happeing i den norske forsvar League, It´s forbløffende, at folk, der hasen´t opbygge noget, kan tage kreditten, stjæle dit arbejde, og få en identitet med DDLHvad ville alle thoose mennesker gør, hvis vi haven´t oprettet begge begge de forsvar Leagu´s, de ville have nogen Foredragene:), men tror på sandheden, som er et stærkt våben, vi didn´t ønsker dette lort og infights igen, men de giver os noget valg.NS og KTF.DDL (Oversat af Bing)

  Godt at de også evner at skrive på dansk, så det er muligt at følge med i den uendelige historie om dagligdagen i Vor Kære Leder Anders Fis i En Hornlygte Gravers cyberspace-projekt og hans støtter.

  Gad vide hvad der har været i den natpotte, de har drukket af . . . .

 9. Jesper Johnsen siger:

  Mere surhed fra Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers, fundet på dagens SIAD-Facebook:

  http://siaddk.wordpress.com/2012/05/19/muhammedbilledeaktion-mod-yunus-enre-moskeen-i-horsens/

  Myndighederne er da godt nok på nakken af disse forfulgte stakler og landsbytosser.

 10. Jesper Johnsen siger:

  Mere fredsbudskab fra DDL:

  http://www.danishdl.info/modules/myalbum/photo.php?lid=5&cid=4

  ——————————

  Gentagne gange påstår DDL, at de er noget så fredelige, så fredelige at Vor Kære Leder Anders Blålys har taget dem under sine beskyttende vinger. Ligesom han også vist sympati for lederen af FritDanmark.

  Godt at de viser deres sande ansigt.

 11. Jesper Johnsen siger:

  Et nyt billede af Kasper Røghat:

  http://www.facebook.com/home.php?#!/kasperthehammer

  Der må være noget symbolik i det tildækkede fjæs; det ligner et strudseæg.

 12. Jesper johnsen, burde du ikke få dig et liv i stedet for at bruge din tid på at hænge bl.a. Mig ud herinde, og skabe en masse løgnhistorier, hvis du har så stort et problem med mig, så fint, så lad os da mødes en dag, så kan du få lov til at sige din mening face to face, eller er du bare endnu en af de rød facistiske tegninger, der ikke engang kan forklare hvad jeres problem er med os, og kun er interesseret i bagtaleri, da i ikke kan stå ved jeres løgnhistorier når i står over for os.

 13. Jesper Johnsen siger:

  Hr. Kasper Mortensen

  Hvori består problemet med at gengive, hvad der er offentligt tilgængeligt på hhv. Deres Facebook-sider og DDL-hjemmeside, samt hvad Deres samarbejdspartner, partiet SIAD skriver på dennes hhv. Facebook-side og SIAD-hjemmeside.

  Hvis det er problematisk at det kommer frem i offentligheden, hvad der skrives disse steder, burde De og Deres samarbejdspartnere afholde Dem fra at have offentligt tilgængelige www-sider. Længere er den ikke.

  At Hr. Kasper Mortensen ikke har sympati for ytringsfriheden for andre end Hr. Kasper Mortensen og Hr. Kasper Mortensens sympatisører, viser blot Hr. Kasper Mortensens demokratiske sindelag.

 14. Jesper Johnsen siger:

  Ægte rødt:

 15. Jesper Johnsen siger:

  På 180grader kan man også læse om denne “Fredens Religion”, som DDL med Kasper Mortensen i spidsen, prædiker:

  http://www.180grader.dk/Politik/leder-af-ddl-vi-bruger-kun-vold-nr-situationen-kraever-det

  » Den seneste voldssag forhindrede ham til hans store frustration i at deltage i DDL-demonstrationen i Århus:
  – Jeg sad varetægtsfængslet, fordi jeg havde angrebet en dørmand med en strømpistol og smadret ham. Men det var hans egen skyld. Han blandede sig i det slagsmål, jeg havde gang i mod en gruppe perkere.
  -Det var noget pis. Jeg blev løsladt tre dage efter demonstrationen. Man skulle fandeme tro, at politiet gjorde det med vilje. «

  Stakkels mand. Mon ikke Amnesty International burde gribe ind over for den politiske forfølgelse som Kasper Mortensen er udsat for . . .

 16. Jesper Johnsen siger:

  Mere om “Fredens religion” DDL og SIAD


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s