DF: Klorinbimboens skraldejoke var en udstrakt hånd

Som de fleste nok har lagt mærke til, så har klorinbimboen Tina Petersen fra Dansk Folkeparti fået sin røv igennem mediemøllen ovenpå gårsdagens joke om burkadamer. Tosseanstalten har i hvert fald haft vild trafik, og der er blevet delt ud til alle sider og hjørner.

Mnå. Men hvad sker der så i DF ovenpå Bimbo-Tinas “joke”. Jo, Carl Christian Ebbesen, organisatorisk næstformand i Debilt Forum, siger til Ekstrabladet:

“Hvis man overhovedet har racistiske holdninger, er man slet ikke velkommen i Dansk Folkeparti. Og jeg kan klokkeklart sige, at Tina Petersens arbejde i DF har vist, at hun mener, at de her kvinder har brug for en udstrakt hånd.”

“Det klokkeklare formål har været at skabe en diskussion om, at kvinder bliver tvunget til at gå med burka.”

Prøv lige igen din latterlige nar af en røvsnaps. Vi andre, der ikke er medlemmer eller tilhængere af sekten, kan se, at det at sammenligne mennesker med storskrald krydret med Kommunekemi, intet har at gøre med en udstrakt hånd. Med mindre man taler om en sådan en her hånd:

Foto: Heiko Junge, AP

Godt nok ved vi, at der er højt til loftet i Debilt Forum. Og det tro fanden. Det bliver det nødt til at være, hvis der skal være plads til al den stank.

Nuff said.

Reklamer

7 kommentarer on “DF: Klorinbimboens skraldejoke var en udstrakt hånd”

 1. Edelweisspirat siger:

  Heil Tina ?

 2. ledrakenoir siger:

  Jeg synes faktisk, uden at være fordumsfuld over andres påklædning at det var et meget sjovt billede – der hvor jeg synes det halter meget er at den bli’r fremført af folk der bli’r fornærmede uver Roald Als’s Pia Kjærsgaard’s tegninger – som værende humor – der pirres min sorte humor over at Tina Petersen med flere ka’ være så hykleriske… 😉

  • Det kommer an på hvad man tolker ind i billedet. Men tosseanstalten synes klart at man skal kunne lave sjov med burkaer. Den her f. eks. er glimrende uden at være nedsættende.

   null

   • ledrakenoir siger:

    Ganske enig og det er jo det der er problemet – at DF kører med 2 grænser for hvad der er humor – “hvad vi synes er sjovt om andre” og “hvad andre synes er sjovt om os” – der har DF ikke samme kriterier…

    – og det er vist det man kalder for hykleri… 😉

    Det er Muhammed’tegningerne om igen – det bli’r ikke brugt so humor selvom man påberåber sig den etikette – havde det været humor så havde man eksempelvis i bombetegning’sagen efter ganske kort tid fået lavet andre tegninger – ii stedet for at køre i samme rille til alt hvad der ka’ være hudløst er blevet det hos DFerne… 😉

    Det svarer til at en Brøndby IF supporter cykler forbi FCK’s trænningsbane tirsdag mens de træner og håber “FCK er et tegneseriehold” – det er humor – men gør han det hver eneste dag på samme tidspunkt i månedsvis – så burde hans cykekl konfiskeres… ‘smiler smørret’

 3. Jesper Johnsen siger:

  Nu er der endelig kommet hjælp til Tina P., det er Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ gode veninde og trofaste støtte, Birthe Hansen, der har taget initiativ til denne støttegruppe.

  http://www.facebook.com/groups/292163860871847/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s