Tosseanstalten skærer det ud i pap – fist this!

Tosseanstalten rapporterede i går om højerfjolsernes harme over, at Breivik står med udstrakt arm og knyttet hånd. Medier har nemlig beskrevet det som en højerorienteret hilsen.

Men højerfjolserne gør åbenbart alt, for at skubbe Breivik fra sig, for det er jo en kommunistisk og marxistisk hilsen!, blev der sagt.

Til trods for at enhver idiot ved, at Breivik hader kommunister og marxister. Og at Breivik var inspireret af sammenrendet af “islamkritikere”.

Selv partiejer af cyberspacepartiet Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers, går i selvsving på partiets hjemmeside:

Dumme danske journalister eller manipulerende ditto bruger som overskrift idag på vores TV-kanalers hjemmesider at Breivik skulle bruge en særlig højreorienteret hilsen da han entrer retssalen i Oslo idag. Det må være en meget hemmelig højreorienteret hilsen idet vi ikke har været i stand til at finde noget som helst om denne højreorienterede hilsen, men vi er tværtimod stødt på den hos den russiske hær, stalinproselytter, kommunister generelt og en enkelt amerikansk præsident.

OK. Tosseanstalten skærer det ud i pap. Selvom vi ikke synes at det er nødvendigt overhovedet. Men gale mennesker har godt af at få ting banket på plads.

Op til den der verdensomspændende spejdertræf i Århus den 31. marts, hvor så kaldte “islamkritikere” skulle holde skåltaler, så gjorde blandt andet Norwegian Defence League reklame for foretagendet. Med en knyttet næve.

Dette er ikke en enlig svale, for tosseanstalten har også fundet denne version:

Og på Uriasposten, som i går gik komplet balalajka over den knyttede næve, så publicerede Kim Møller i januar denne knyttede næve uden at yderligere bemærke, at den er kommunistisk og venstreorienteret.

Og til partiejer af SIAD, Anders Gravers, der ikke har kunnet finde noget som helst, så har tosseanstalten fundet dette på cyberspacepartiets egne Facebookside:

Der findes sågar samme knyttede næve på cyberspacepartiets hjemmeside. Pudsigt at partiejer Anders Gravers har så kort hukommelse.

Og komikken når nye højder, når man botaniserer på SIADs hjemmeside. For et stykke tid siden, så gik SIAD bananas over at en journalist havde bragt en russisk kommissærs tanker om det højerekstremistiske sammenrend. En nyhed fra Interfax skal lige bemærkes.

SIAD havde i forbindelse med det bragt et billede af journalisten Martin Darling, og som efterfølgende bad SIAD om at fjerne billedet. Sagt og gjort. Partiejer Anders gravers kvitterede det med:

“Martin Darling har bedt os om at tage billedet af ham ned. Det har vi hermed gjort og erstattet det med det første associationsbillede der kom os i tankerne – Breivik med kommunisthilsen.”

Foto: Heiko Junge, AP

Kommunisthilsen??? Vor herre bevars.

Skal De Vor Kære Leder og andre fistes mere, eller nøjes I med at proppe næven ind i kæften fra nu af?

PS. For at det i fremtiden ikke skal opstå mere forvirring, så foreslår tosseanstalten, at næste gang I holder “islamkritisk” træf, at I skifter Breiviks næve ud med:

Tjikker likker tjau tjau bomalada bow bow
tjikker likker tjau tjau oui oui gob gob geb”

Reklamer

3 kommentarer on “Tosseanstalten skærer det ud i pap – fist this!”

  1. Injurier siger:

    Jeg vil anbefale Martin Darling at anlœgge en injurie-sag mod Anders Gravers. “Associationsbillede” mener i bogstaveligste forstand at Darling ikke alene bliver sammenlignet med Breivik, men også med kommunister. Gravers har med andre ord kaldt Darling for en kommunistisk massemorder uden det mindste bevis. Det må kunne udløse nogen af den Glovœrdige Leder’s hårdt indtjente skillinger. De dyre medlemspenge skal vel gå til noget?

  2. Edelweisspirat siger:


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s