Klorinbimboen Tina Petersen fra Dansk Folkeparti vs. affald

Så kører det igen på den fremmedfjendske planet Dansk Folkeparti.

Denne gang så er det klorinbimboen Tina Petersen, tidligere folketingsmedlen – i dag byrådsmedlem i Svendborg, der morer sig over burka-damer.

Tosseanstalten behøver vel ikke påpege, at ovenstående billede selfølgelig er Photoshoppet. Men siden tosseanstalten har en del meget tungnemme læsere fra det fremmedfjendske segment, så viser vi det originale billede, der i øvrigt kan findes på Flickr:

fg

Tina Petersen kommenterer så retorisk billedet på Facebook med “Husk storskrald i morgen”.

Tø hø hø!

Så er det tosseanstalten undrer, om Dansk Folkeparti snart får luftet ud og gjort hovedrent. For det ser ud til at det stinker ad helvede til på Svendborgs rådhus.

Og hvis der er noget der skal til Kommunekemi, så må det være Tina Petersens hårafblegningsprodukter, der åbenbart allerede har resulteret i permanent hjerneskade.

Reklamer

3 kommentarer on “Klorinbimboen Tina Petersen fra Dansk Folkeparti vs. affald”

  1. Jesper Johnsen siger:

    “DF ikke ønsker noget samarbejde med de to nævnte organisationer (SIAD og DDL).
    Dette har vi gentagne gange meddelt DFs tillidsfolk.”

    En udmelding fra DF partisekretær Poul Lindholm. Men det har Tina Petersen åbenbart ikke hørt. Eller også vil hun ikke høre. Det sidste er nok det mest sandsynlige. Måske er hun kandidat for Vor Kære Leders cyberspace-projekt til næste kommunalbestyrelsesvalg. Intelligensmæssigt passer hun også bedre der.

  2. […] EDL Leader Stephen… Trine NebelRetorisk analyse af Villy Søvndals landsmødetale TosseanstaltenKlorinbimboen Tina Petersen fra Dansk Folkeparti vs. affald Vepsen.orgKonspirasjonstenkning og politisk vold Jan Jakobsens Job-Blog21: Hullet tur/retur Projekt […]

  3. […] mange læsere ved, så har tosseanstalten tidligere skrevet om Dansk Folkepartis Tina Petersen, der sammenlignede burka-damer med storskrald. Og syntes det var humor, at sende burkadamer til kommunekemi som farlig […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s