Imponerende som så kaldte “islamkritikere” vasker hænder

Uriaspostens Kim Møller er smuttet til Frankrig, og har overladt nøglene til nogle andre.

Og som der skrives og skrives og vaskes hænder mens han er væk. De farer rundt som fluer i en flaske, og panisk prøver at gribe det ene halmstrå efter det andet.

Nu med et skriv om Anders Behring Breivik og hans knyttede næve. Fordi nogle aviser har kaldt Breiviks strakte arm og knyttede hånd for en højerhilsen, så bliver der tastet løs og tudet shaming af højrefløjen (tud, brøl, sæt passende smiley ind her).

Og der bliver remset op eksempler på knyttet næve på venstrefløjen. Derudover så bliver det krydret med et citat af Ulrikke Meinhof fra Rote Arme Fraktion, som Breivik har gengivet i sit manifest.

Protest betyder, at du er uenig. Modstand betyder, at du vil sætte en stopper for det“.

Hu hej hvad der går i afsporingens tegn.

Jamen er Anders Behring Breivik i virkeligheden en revolutionær kommunist eller hvad? Er det dét de prøver at fortælle på Uriasposten?

White power symboler

Næh. Det er storvask foran håndvasken. Der bliver brugt den ene afledningsmanøver efter den anden, for at rette opmærksomhenden fra deres antimuslimske konspiratoriske snik-snak og at magthaverne trækker multikultur ned over hovedet på staklerne.

Enhver idiot, der har fulgt lidt med, ved, at Anders Behring Breivik var stærkt inspireret af hvad de har gang i på den “islamkritiske” højerfløj. Dette er samtlige efterretningsvæsener i hele verden enig i. 

For det er vel ikke nødvendigt, at tosseanstalten nævner alle de trilliarder af gange English Defence League, Norwegian Defence League, Pamela Geller fra Atlas Shrugs, Robert Spencer og alt det der counterjihadhelvede og fortsæt listen selv, som Breivik har nævnt i sit manifest? For ikke at tale om Vor Kære Leder Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark.

Så. I stedet for at tåge rundt i om en knyttet næve symboliserer det ene eller det andet, så erkend dog at Breivik er et produkt af alt det hate speech og munddiarré der strømmer ud af den “islamkritiske” fløj.

Men tosseanstalten forventer ikke mirakler hos folk, der minder om missionærer, der vader rundt på Roskilde festival og deler ud af bladet Vågn Op! til alle og enhver.

Læs i øvrigt om “islamkritikeren” SIAD-Kai, der kalder Breivik rationel.

Og om en pige, der har fået lavet Breivik-merchandise.

En meget aktiv pige blandt “islamkritikerne”, har tosseanstalten fået oplyst.


Reklamer

7 kommentarer on “Imponerende som så kaldte “islamkritikere” vasker hænder”

 1. Jesper Johnsen siger:

  I glemmer denne oversete gruppe, der virkelig har set lyset. Bemærk især kommentarerne. Intelligens og klarsyn på højt niveau.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/04/16/dr1-og-tv2-ruller-propagandamaskinen-ud/

 2. Edelweisspirat siger:

  “European Defence league” bebytter da symbolet intensiv !, Desuden er det “white power”s og andre fascistiske organisationers hilsen, fra “hjertet” til “germansk hilsen” med knyttet næve….da den udstrakte hånd jo (med rette) er forbudt i flere lande.
  http://vimeo.com/36221421

 3. Tak for kommentarer. Tosseanstalten var fuldt klar over det og mente ikke det var nødvendigt at uddybe. Det har vi så gjort i dag, så at enhver fladpandet fladfisk kan være med.

 4. Jesper Johnsen siger:

  At SIADlamisterne er ekstremt sensible har længe været klart for enhver. Følgende er fundet på deres Facebook:

  Lars Østergaard Her kan man se hvordan norges største avis prøver indirekte at give islam-kritikere skylden for AABs handlinger.Vil ikke undre mig hvis vi om kort tid også ser Anders Gravers og Robert spencer, pamela geller indkaldt til retssagen i Norge for at sværte dem til med AAB.

  http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/dette-er-de-tolv-viktigste-aktoerene-i-det-antiislamistiske-nettverket-3754527.html

  ———————-

  Man tror at Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III og de andre ubegavede tumber vil blive indkaldt som vidner i sagen mod Breivik. Mon ikke det norske retsvæsen har andet at tage sig til end at indkalde den flok nulliteter?

 5. Jesper Johnsen siger:

  Det går godt i de små hjem. NDL er ved at skilles ad. Hvornår mon vi får at se fire-fem konkurrende afdelinger af Vor Kære Leder Anders Gravers’ cyberspace-feberfantasi-projekt?

  http://siaddk.wordpress.com/2012/04/20/fra-norwegiandl-com-pressemelding-ronny-alte-trakk-seg-som-talsmann-i-ndl/

 6. Jesper Johnsen siger:

  I Danmark bliver SIAD og DDL jagtet af noget, de kalder dhimi-politiet, hvad det så end er. I England bliver EDL angrebet af muslimer-politiet, hvilket kan læses på von Gravers’ partiavis.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/10/04/edl-angrebet-af-politiet/

  ———————–

  I egen optik er de alle forfulgte uskyldigheder.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s