Anders Behring Breivik rationel. Siger Kai Mikkelsen fra SIAD

Der går ikke en dag uden at man læser den ene rablende skrift efter den anden skrevet af så kaldte “islamkritikere”. Denne gang er det Kai Mikkelsen fra cyberspacepartiet Stop Islamiseringen af Danmark, der, foruden at tude over P1s udsendelser,  i sin blog causerer over knaldperlen Breivik under overskriften Hvem er egentlig sindssyg ???

Hold fast kære læsere, for mere tosset kan det vist ikke blive.

“Men i stedet for at angribe de, der benytter sig af  åbenhus-tilbuddene og den arbejdsfri indkomst og sociale ydelser – (hvem ville ikke  gøre  det?) Det er jo ikke  dem, der  er de dumme – så vælger han (Breivik red.) at  straffe dem, der  er årsag til elendigheden – lovgiverne – politikerne (er  det  sindssygt?) nej – det  er rationelt !”

“Han bruger ikke mere  tid på de hjernevaskede politikere, som han og  mange  andre opfatter  som værende udenfor  pædagogisk rækkevidde (er det  sindssygt?) Nej det  er  rationelt!

“Han går til fødekæden af hjernevaskede politikeres første trin – den politiske indoktrineringsparadis Utøya – for at stoppe denne landsskadelige udvikling (er  det sindssygt?) Nej det  er rationelt !”

“Under og  efter ww2 blev landsforræddere raskt  væk likvideret og  henrettet  – i hans optik er vi i krig med islam – og fjenden er apologeterne (Sindssygt?) Nej – det har han ret i !”

Ok ok ok ok. Stop en halv. For det første, så væltede det med lignende kommentarer på skraldespanden Jyllandsposten i dagevis efter Breiviks attentater, og som redaktionen i al hast slettede. Tante Berlingske satte en dørmand på i samtlige af deres blogs for at rydde ud blandt de værste Breivikfantaster. Sindsygt? Nej, rationelt.

For det andet: Vil det sige, at hvis f. eks. tosseanstalten i årevis råber om flere penge til Inges Kattehjem, og der intet sker, så kan tosseanstalten gå lige til kernen, og bombe Dansk Folkepartis ungdoms landsmøde? Nu når enkeltpersoner ikke får sin vilje, så kan de bare plaffe folk ned uden videre, for at få opmærksomhed. Rationelt? Nej, det er SINDSSYGT.

For det tredje. Hvem er egentlig sindssyg ??? Kors en overskrift. For 117. gang. Ræk lige spændetrøjen og pilleæsken.

SIADisten Kai Mikkelsen skal da bare kigge sig selv i spejlet for at finde et svar.

Mere rationelt kan det vist ikke konstateres.

PS. Hvor er Vor Kære Leder Anders Gravers, partiejer og bestyrer af Stop Islamiseringen af Danmark henne? Der står jo så mange flotte ord på hans partis hjemmeside:

1: Voldskriminalitet og narkokriminalitet skal – uanset graden, og uanset forbryderens alder og civilstand – automatisk medføre fratagelse af eventuelt tillagt dansk indfødsret (statsborgerskab) og permanent udvisning.”

Tosseanstalten undrer. Er der plads i SIAD  til personer, der kalder voldskriminalitet for en rationel handling?

Hvad gør du nu lille du? Eller har Vor Kære Leder måske travlt ved tasterne for at benægte, at han er Breiviks store idol.

Reklamer

7 kommentarer on “Anders Behring Breivik rationel. Siger Kai Mikkelsen fra SIAD”

 1. Daniel Bernstein siger:

  SIAD…en samling af hjerneamputerede racister og fascister, hvis demokratiske lak er meget tynd, under lakken pibler det frem, altid, brunt !

 2. Jesper Johnsen siger:

  “Tosseanstalten undrer. Er der plads i SIAD til personer, der kalder voldskriminalitet for en rationel handling?”

  Ja, der er plads til den slags personer. Og Kai Mikkelsen siger det, Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers, mener.

  En anden åndsbegavet SIAD-person, Kirsten Madsen, har skrevet om forskellen på voldspersonerne i Brøndeslev-sagen, og så den voldtægt, der blev begået på Herning-kanten af en knægt af fremmed herkomst: Dem fra Brønderslev er syge. Knægten på 16 år er religiøst programeret til at voldtage.

  Der er vist brug for mere end en spændetrøje.

 3. John Dough siger:

  Ahhaaaa….Hvide mennesker voldtager = Enkelte undtagelsesvis syge mennesker. Sorte voldtager = Helt naturligt. Det er jo sådan de er. Det ville være underligt hvis de ikke gjorde det.
  Bliver kommentarer slettet hvis man siger ignorante møgbeskidte nazisvin eller falder det ind under den ytringsfrihed der altid hyldes?
  Nå, det må da komme an på en prøve! Kirsten, Kai (underligt sammentræf at de altid har klassiske bonderøvsnavne) og resten af den heldigvis meget lille ynkelige racistklub ude på landet, er nogle meget sindssyge nazisvin, som lever i en omvendt virkelighed og burde tvangindlægges sammen med Breivik, før de forvolder sig selv eller andre skade.

 4. Jesper Johnsen siger:

  ” og resten af den heldigvis meget lille ynkelige racistklub ude på landet, ”

  Du må ikke nedgøre Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers ved at kalde hans verdensprojekt og -parti for en lille ynkelig klub ude på Lars Tyndskids mark.
  Er du ikke klar over, at Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers på partiets danske Facebook-side har over 2.300 tilhængere (ifølge deres egne opgørelse, og inkluderet en del udlændinge, der har “set lyset”).

  Så når dette globale projekt får verdensherredømmet, bliver det trange tider for os, der ikke evner at “se lyset”. Vi bliver nok – de heldigste af os – lige som i Nordkorea, sat i genopdragelseslejr, så vi kan lære at klappe ordentligt når Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers er færdig med at holde tale til folket i sin bærbare minaret.

  http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.charliechaplin.com/images/photos/0000/0105/Great_Dictator_globe_scene_academy_print_big.jpg&imgrefurl=http://www.24.dk/group/filmnrderne/forum/thread/2028209&h=480&w=600&sz=43&tbnid=mkdZXnUnhnoxRM:&tbnh=108&tbnw=135&prev=/search%3Fq%3DChaplin%2BDiktatoren%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=Chaplin+Diktatoren&hl=da&usg=__LiOlH5S28LZqN3DdMG-lAK3i9O4=&sa=X&ei=HWeMT_utGI_KtAakornjCw&ved=0CCsQ9QEwBQ

 5. Jesper Johnsen siger:

  “Hvad gør du nu lille du? Eller har Vor Kære Leder måske travlt ved tasterne for at benægte, at han er Breiviks store idol.”

  Det er da omvendt; Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III er da Breviks store idol. Brevis har ikke så mange verdensomspændende tilhængere som Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III.

 6. Alexander siger:

  Bump.
  Kæft en flok dumme venstrefløjstabere – uden nogen form for nationalisme som, debatterer på dette.

  Breivik salute! /o/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s