Uriasposten og Kim Møllers og sans for logik

Der tikkede et tip ind om at spekulationerne kører igen. Denne gang på Kim Møllers Uriasposten, hvor han causerer over tosseanstalten, og hvem ophavspersonen bag denne glimrende blog er. Mærkelig rubrik i øvrigt. “Godhedens radikale fortrop ved ikke rigtigt, om det er ‘udemokratisk’, at Islamkritikere angribes fysisk

Nå. Kim Møller vovede sig ud i Mølleparken i Århus den 31. marts. I ved den der antimuslimske spejdertræf, som tosseanstalten har skrevet stolpe op og stolpe ned om.

Her mener knaldperlen sig så have opfundet den dybe tallerken og fundet den hellige gral. Og på baggrund af hvad? På baggrund af hvem blogskribenten Margrethe Monika S Hansen følges med. Det er jo klart. Alt hvar der bliver skrevet om højernationale voldsbøller, hooligans, nazier, megalomane verdensledere fra diverse cyberspacepartier, tosser og fortsæt listen selv, springer jo i Kim Møllers univers ud af en enkelt person.

Kim Møller har så taget billeder i bedste spionstil. Af folk bagfra. Indefra en bil. Og af nakken af folk. Og nå, ja. Kim Møller tog også et billede af en pressefotograf. Breaking news. Intet mindre end imponerende.

For det første, så er tosseanstalten meget lidt imponeret over billedkvaliteten, så allerede der er han dumpet i spionskolen. Vi er i stand til at tage billeder med 1000 gange bedre kvalitet med vores østtyske Praktica super TL.

To nakker tosseanstaltens fotograf forevigede med en Praktica super TL i toget mellem Berlin og Prag 1994. (De lodrette lyse striber skyldes den elendige scanner)

For det andet, så demonstrerer Kim Møller en eklatant mangel på noget så banalt som bevis for påstandene. Men hvad skal man med det? Det er vist ikke journalisthøjskolekasketten der trykker. Her er det åbenbart nok at kigge på, hvem der følges med hvem, og deraf på et konspiratorisk overdrev konkludere, hvem der står bag denne glimrende blog.

Tøh. Kim Møller. Suk. Prøv igen. Husk på, at når du fotograferer folk bagfra, så står vi lige bag dig og fniser 🙂

Og nu til noget alvorligere.

Tosseanstaltens redaktør blev en gang i 90’erne kaldt ud til retsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet, for at give sit besyv med i en drabssag. En mand havde en morgen sneget sig ind på et bageri, og skudt en bager, som han troede at hans kone var begyndt at lege kæreste med. Hagen var dog den, at drabsmanden havde skudt den forkerte bager. Det var en anden bager han var ude efter.

Og hvad vil tosseanstalten fortælle her? Jo, den begavede behøver vel ikke få det skåret ud i pap, at det kan ende yderst galt, når Kim Møller peger på tilfældige personer. For i de højerradikale kredse, så vrimler det med voldsparate voldsbøller, nazier, hooligans og tosser, der tror på al verdens konspirationsteorier. Det kan man jo på et split sekund udlede af kommentarerne på Uriasposten.

I deres forkrøllede hjerner er det mindre vigtigt hvad der er sandt eller ej.

Personer, der følges med Margrethe Monika S Hansen, er nu blevet gjort til et mål af paparazzifotografen Kim Møller.

Dygtig dreng.

Mnå. Nu vil tosseanstalten klappe computeren sammen, og se resten af “Pigen der legede med ilden” på DR1.

Reklamer

3 kommentarer on “Uriasposten og Kim Møllers og sans for logik”

 1. De er så supermorsomme

 2. John Dough siger:

  Kim leger med ilden.

  Nej seriøst, I tager ordene ud af min mund. Jeg skulle netop lige til at takke Kim for at bringe et citat af mig på Danmarks mest berømte hatespeech site. Og bede om han ikke ville skrive mit rigtige navn istedet, da det virker lidt fesent at sole sig i berømmelsen under et synonym. Det indså selv Bitterfissen, da hun blev virkelig kæmpe.
  Men så kom jeg til at tænke…Det kan jeg jo ikke!
  Hvis mit navn kommer på, vil risikoen for nazibank tusinddobles, og det er der jo ingen der har lyst til at få. Pånær Louise Freverts masochistiske ekskæreste, men det er en helt helt anden historie.
  Hele formålet med at fremhæve folk på måden som Kim har gjort til sit eneste livsindhold, er jo netop at øge denne risiko. Da de fleste fra White Pride og hvad de hvide supremecister ellers hedder som Møller gejler op med sin blog, er meget æh….visuelle mennesker (de kan ikke læse), knipses der løs med det store penis-kompenserende kamera af mere eller mindre tilfældige, som Kim mistænker for at kende en der har en onkel, som engang gik forbi en muslim uden at sige “Skrid hjem til abeland”.
  Det er pænt farligt, især nu efter den 31. marts, hvor det blev slået fast for selv den mest virkelighedsfjerne vandhane i gaskammeret, at det nok ikke ligefrem bliver på den folkelige organisatoriske måde med massiv bred tilslutning, at fjenden skal bekæmpes.

 3. John Dough siger:

  Jeg ved godt at det hedder pseudonym og at synonym er noget andet!
  Hvorfor kan man ikke gå tilbage og rette??? 😀


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s