Det rabler for Vor Kære Leder for gud ved hvilken gang

Ak og ve. Vor Kære Leder Anders Gravers, partiejer af SIAD – Stop Islamiseringen af Danmark – er godt nok ude med riven efter den katastrofalt dårlige “islamkritiske” spejdertræf, der fandt sted i Århus i weekenden.

På cyberspacepartiets hjemmeside, så skanderer han under sloganet Løgneorganet Ritzau igen igen:

“Denne gang har man ladet det russiske udenrigsministeriums kommissær for menneskerettigheder udtale sig om vores demonstration i lørdags. Her får han uden modsigelser eller interview med de pågældende organisationer lov til fremstille sine påstande som en sandhed. Han kalder de deltagende organisationer for ultrahøjreorienterede og endda nynazister.”

Dette efterfulgt af febrilsk aktivitet, hvor Vor Kære Leder har ringet rundt til DR, TV2 og Ritzau for at styre deres nyhedsdækning, og fortælle hvad de pågældende medier må sige og ikke må sige.

Vor Kære Leder fik så at vide, at det Ritzau havde viderebragt, var den russiske kommissærs mening. Ikke Ritzaus. Så hvad pokker er det Ritzau skal ændre ved kommissærens udtalelser?

Anders Gravers ævler om muslimer og islam, uden at muslimer kan få lov til at benægte påstandene eller få dem dementeret.

Det lader dog ikke til, at Vor Kære Leder kan forstå noget som helst, da han fortsætter:

“Vi mener at det er katastrofalt at en russer kan få lov til at kalde os nynazister, uden at vi kan få lov til at benægte det eller få det dementeret. Så det er bevidst Ritzaus hensigt at sværte os.”

Hør her Vor Kære Leder. Det er ikke første gang det rabler for dem. Ritzau har kun refereret til det russiske Interfax. Hvis De har et problem med, hvad det russiske Interfax rapporterer, så er det Interfax De skal ringe og klage Deres nød til.

Alternativt, så kunne De ringe til den russiske kommissær, og rette i hans udtalelser.

удача med det.

Det er i øvrigt kun i bananrepublikker, at Store ledere som Dem blander sig i pressens arbejde. At Store Ledere ser sig sure på udlandet er én ting. Herregud. Det skete også for Kim Jong Il.

Men når Store Ledere, der mener at de har set lyset, begynder at styre disciplerne, så går det som regel galt.

Tosseanstalten har nemlig hørt, at lyset i tunnelen nemt kan være et modkørende tog.

Her til sidst. Vor Kære Leder afslutter forargelsen med:

“Journalisten der står bag Ritzau artiklen hedder Martin Darling. Er der nogen der har billeder af vedkommende kan de indsendes til siaddk@gmail.com da han fortjener en artikel for sig selv.”

Tosseanstalten kan ikke se, hvorfor denne mediedarling skal hænges ud, for at have oversat og viderebragt Interfax’ materiale.

Men det lader til, at han er at til finde på LinkedIn med billede og det hele.

PS. Tosseanstalten er faktisk ret fortørnet over, at Vor Kære Leder Anders Gravers ikke efterlyser et billede af tosseanstaltens redaktør.

Reklamer

30 kommentarer on “Det rabler for Vor Kære Leder for gud ved hvilken gang”

 1. John Dough siger:

  Kære Anders.
  Det er dine holdninger, dine venlige øjne og i særdeleshed ALT hvad du nogensinde har sagt, som stempler dig som nynazist. Ikke en eller anden russer.

 2. […] Skrives der på netmedietwww.tosseanstalten. […]

 3. Jesper Johnsen siger:

  Ikke alene Vor Kære Leder det rabler for.

  Chefideologen Kai Mikkelsen bekendtgør på verdens- og Danmarkspartiets fjæsbog, at SIAD ikke er et parti, men er en enkeltsags-forening.

  På Vor Kære Leders egenhændige hjemmeside kan man læse at SIAD er et parti, med et principprogram http://siaddk.wordpress.com/siads-politik/

  Hvem af de to ærkeidioter der så har ret, står hen i det uvisse. Måske bliver Kai Mikkelsen smidt ud, og stemplet som venstreorienteret gammelkommunistisk islamist og nazist.

  • Apropos – idiot – så vil jeg da gerne se, hvor jeg har udtalt at SIAD ikke er et parti men en en enkeltsags-forening – hvis du ikke kan dokumentere din påstand – går jeg ud fra, at du berigtiger, hvem der er den største idiot – af os to !

   • Jesper Johnsen siger:

    “hvor jeg har udtalt at SIAD ikke er et parti ”

    Ikke udtalt, men skrevet, der er en forskel.

    På SIADs Facebook var indtil for nylig en del indlæg, skrevet af Kai Mikkelsen. Men nu er de væk. Pudsigt. Er det os venstreorienterede islamister, der har fjernet dem, eller er du faldet i unåde hos Vor Kære Leder?

 4. Jesper Johnsen siger:

  Og så glemmer Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers, at Ritzau kolporterede historien om hende skolepigen fra Esbjerg, der skulle været blevet rullet i glasskår af en muslim, videre til den danske verdenspresse. En historie der var fremsat af Vor Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ trofaste undersåt.

  Utaknemmelighed er verdens løn.

 5. John Dough siger:

  En enkeltsagforening? Hvad er sagen så?
  At tordne mod muslimer?
  At tordne mod indvandring?
  At tordne mod mørklødede mennesker som der ingen grund er til at antage er muslimer fordi de er mørklødede?
  At tordne mod kommunister?
  At tordne mod journalister?
  At tordne mod Helle Thorning?
  At tordne mod Ungdomshuset?
  At tordne mod De Radikale?
  At tordne mod alle i hele verden som ligger til venstre for Søren Espersen?
  At tordne mod alle som kritiserer Israel og erklære at man elsker Israel og gå ud fra at alle vil opfatte det som beviset på, at man overhovedet ikke er nazist, når alle opfatter det omvendte i og med at Israel er det land i verden, som kommer tættest på at have indført nazismen som styreform, og at det dermed påviser ekstremt fascistiske tilbøjeligheder, at man elsker deres måde at gøre tingene på?
  At tordne mod ALT som ikke er højreekstremt, fascistisk, racistisk og nazistisk?

  Kom nu, sig det nu. Jeg dør af nysgerrighed.
  HVAD er enkeltsagen i dette apolitiske neutrale familiehyggeparti med faner, strækmarch, skinheads og megafon?

 6. Jesper Johnsen siger:

  Og Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ proselyttere hygger sig på Facebook med bl.a. følgende:

  Anders Peter Sørensen: Zølck som kaptain på den første muslimske rumfærge der lander med 1.000.000 muslimske pilgrimme på solen….. Glimrende sted for bageren af bage jødekager….

  Minder ikke så lidt om denne retorik:
  “De maa forstaa, at der kun er en Vej til at slippe af med Bolshevismen, og det er at drukne Lenin og hans jødiske Kreaturer i deres eget Blod.”
  Sådan skriver Jyllands-Postens lederskribent lørdag den 6. december 1919.

  Og så påstår Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers og hans fem forkølede beostære, at de ikke vil have noget som helst med nazister eller nazi-retorik at gøre.

  • Vor herre bevars.

   Ved du om de er gået igang med at bygge den der ikke så lille rumfærge?

   • Jesper Johnsen siger:

    Har hørt at den bliver bygget af de samme materialer, som de der EDL og DDL-rustninger, altså tomme øl- og sardindåser. Passer også meget godt til SIAD, EDL og DDL-logikken, tomme tønder-buldren.

 7. Jesper Johnsen siger:

  Mon der er ved at komme en optøning i forholdet mellem Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers og Danskernes Parti? Retorisk ligger de meget tæt (hvis man ikke lige vidste, hvem der have skrevet hvad kunne man komme i tvivl). Her er hvad de skriver om Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers’ spejdertræf i Aarhus:

  Aktivist fra Danskernes Parti har lavet en video fra det venstreekstreme voldsorgie i Århus, hvor talsmand fra “Århus for Mangfoldighed” interviewes.

  SIAD: Arrangørerne af “Århus for mangfoldighed”-demoen og Århus byråd må stå tilbage med en underlig smag i munden, idet de med deres retorik havde slukket enhver fornuft hos voldssegmentet i “Århus for mangfoldighed”-demoen.

  —————————–

  Og nu lancerer Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers en partidannelse i Aarhus:
  “Men én ting er sikkert: SIAD folk vil stille op til Århus byrådsvalg næste gang under en ny partidannelse der finder sted for øjeblikket.”

  Gad vide om Jakke og Slips Lederen Daniel Carlsen bliver en del af projektet?

 8. Jesper Johnsen siger:

  Det rabler for Vor Kære Leder for gud ved hvilken gang
  – en meget passende overskrift på tråden . . .

  Men Vor Kære Leder Anders Kim Il Sung III Gravers er ikke den eneste med storheds-vanvid. Fundet verdenspartiets Facebook-side:

  ” Jonna Svane SIAD, DDL og Den Danske Forening plus evt. andre der ligesom de nævnte alle vil det samme og har det samme mål, burde slå sig sammen til én stor forening/parti. S Å kunne de måske begynde at få bare en lille bitte smule magt, og indflydelse på tingenes gang i Danmark. Den dag det sker hejser jeg flaget! ”

  Det sker ikke før der er 48 torsdage i februar, og helvede er frosset til is at det flag bliver hejst.

 9. John Dough siger:

  Ariskhedslisten? 🙂

 10. Jesper Johnsen siger:

  Fundet på Den Bærbare Minarets Facebook-side:

  » Anders Gravers Lad os brænde den nye ondskab der er kommet til landet af på bålet iaften. Lav nogle Muhammeddukker og smid dem på de offentlige Skt.Hans bål, når ilden er godt igang. «

  Hvad har personen gang i?

 11. Jesper Johnsen siger:

  Så er der rock i Synagogen. Bal i den borgerlige. Eller hvad man nu ellers vil kalde det. Bliver spændende at se, om det vil medføre endnu en splittelse i nogle i forvejen splittede grupper. Vi kan bare vente på sidelinjen og se til. Og håbe på, at de i lighed med tidligere kan levere godt stof og gode grin til Tosseanstalten.

  http://www.facebook.com/home.php?#!/novadux :

  Hans Erling Jensen
  for 8 timer siden
  Anders Gravers fra SIAD er en farlig mand, han er ikke bedre end imamerne , som drog til Mellemøsten med historien om de grimme billeder, og tog et ekstar eller to med til imamerne dernede.

  Hvorfor siger jeg det? Jo, fordi Anders Gravers har skrevet til en meget islamkritisk side i USA, at Kurt Westergaard er en quisling! Hvorfor?

  Fordi Anders Gravers har tabt en retssag til Kurt Westergaard!

  S…e nu på sagen sådan som den er her. Anders Gravers taber en retssag, derefter kalder han den, han har tabt den til en quisling, og skaber et internationalt had mo d denne.

  Der er flere personer der ved, at er man ikke enig med Anders Gravers, da kalder han dem for quislinge og truer med Ullerup lun med videre! Sådanne skodmennesker skal ikke overtage vores islamkritiske organisationer – jeg siger jer. Jeg kommer at arbejde hårdt og inderligt for at Anders Gravers skal få sin retmæssige plads – et sted ude i skoven. Vi vil ikke have ham! I mine øjne er han et svin og en marodør, som er i lænkerne til vore fjender – for man kan ikke være så dum og enfoldig, at man gør sig uvenner med hele counterjihad bevægelsen i verden, med mindre man er pro-jihad!

  http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/stopislamiseringenafdanmark/ :

  Kristian Reher
  Så er den gal igen venner !!!

  Der er igen beskyldninger på Anders Gravers som er vores det vil sige SIAD og DDL´s politiske front figur .
  Vi har haft dette oppe og vende før og nu er grænsen altså nået .
  Vi gider ikke spilde tid på at oplyse om hvad vi står for og hvad vi kæmper imod men i stedet vil vi opfordre alle der har den mening at Anders Gravers ikker er den rette front figur men foretræ…kker Hans Erling Jensen som tydeligt har løjet,bagvasket og blevet fanget i løgnene samt gjort sig til herre over visse ting der ikke tilhørte ham at gøre sig herre over …altså hvis man mener Hans Erling er den rette mand at følge vil vi i DDL bede jer omgående at melde jer ud af DDl da i ikke længere ønsker de mål vi arbejder imod .
  For gud ved hvilken gang og forhåbenlig sidste :
  Anders Gravers er SIAD´s politiske front figur og vi i DDL støtter Anders 110 procent derom skal der ikke herske tvivl og kan man ikke det skal man nøje overveje om det er DDL man høre til i .
  Jeg har personligt fjernet folk pr. dags dato der deltager i svine hetzen mod Anders for det er ganske simpelt uacceptabelt at man behandler vores sag med en så ligegyldighed og egoisme at man ikke kan på demokratisk vis accepterer vores fælles valg af spydspids i kampen mod islam .
  Vi ønsker afhopperne god vind hos Hans Erling og vi vil ikke længere spilde tid på jer men koncentrere os om kampen mod islam også selvom jeres tåbelige barnlige angreb hagler ned over os .
  Vi er fælles den største fraktion mod islam og vi forventer da også misundelse af og til men nok er nok nu skal der ryddes op .
  Tænk jer om venner …vi har succes og det har vi for vores handlinger og ikke for at sidde bag en computer og svine dem til der gør noget . ….

  Anders Gravers
  Jeg erfarer at Hans Erling Jensen er blevet bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet i Sverige. Hvordan i alverden kan en mand, der har taget nogle af Kurt Westergaards tegninger og solgt dem men ikke betalt Kurt Westergaards foundation pengene for de varer han har solgt, blive bestyrelsesmedlem hos et trykkefrihedsselskab, der har Kurt Westergaard som æresmedlem??

 12. Jesper Johnsen siger:

  Nu ser Vor Kære Leder også farlige dukker. Hvad mon bliver det næste?

  » Skift heksen ud med en muhammeddukke som er vor tids sande ondskab. Den ødelægger ikke kun én høst, men tusind års fremgang. «

  Gad vide hvad der har været i den pibe . . .

  Kilde: http://siaddk.wordpress.com/

 13. birthe hansen siger:

  ham skal der ikke sættes spørgsmålstegn ved 😉

 14. Jesper Johnsen siger:

  » Dette efterfulgt af febrilsk aktivitet, hvor Vor Kære Leder har ringet rundt til DR, TV2 og Ritzau for at styre deres nyhedsdækning, og fortælle hvad de pågældende medier må sige og ikke må sige. «

  Når Vor Kære Leder og hans skare ved næste folketingsvalg får 95% af samtlige afgivne stemmer – og mindre kan næppe gøre det med den påståede folkelige tilslutning Vor Kære Leder og alle hans filial-grupper i DDL o.lign. har – så får vi et samfund i lighed med George Orwell’s “1984”.

  For mange år siden blev der lavet en science fiction-film om Anders Gravers og Kasper Mortensen. Fantastisk så forudseende man var på det tidspunkt.

 15. birthe hansen siger:

  vil I fortælle, hvorfor I er imod DDL og SIAD ????

  • Er det ikke gået op for dig endnu Birthe? Du er godt nok ikke den hurtigste knallert på havnen.

  • Jesper Johnsen siger:

   Alt her i livet er enten godt eller mindre godt. Enten er man for eller også er man imod. Livet er et valg i alle ting.

   Hvad angår SIAD og DDL, så er det svært at se noget som helst positivt dér, noget man kan være for. Lige som det også er svært at finde noget som helst positivt hos nazister og andre, der har parkeret hjernen i en psykotisk ideologi.

   Men det ville da være fortræffeligt, hvis birthe hansen kunne fortælle hvorfor man skulle være positivt stemt over for SIAD og DDL.

   Dog er der en god ting at sige om SIAD og DDL: De bidrager med mange muntre indfald, hvis man ellers er til morbid*) humor.

   *) Morbid: fra latin morbidus ‘sygelig’, afledt af morbus ‘sygdom’

 16. birthe hansen siger:

  måske I skulle prøve at se det med andre øjne….

  • Jesper Johnsen siger:

   SIADDL, set med de nøgterne briller på:

   Afvigte år blev en skolepige rullet i glasskår = løgn fra SIADDL.

   Vor Kære Leder så et billede af Tai Mahal = af SIADDL udnævnt til at være et udtryk for den stigende islamisering, da Tai Mahal i hans (Vor Kære Leder) geniale hjerne er en moske.

   Vor Kære Leder afholdt en demo i Herning. Ifølge SIADDL deltog mindst 100. Fakta 31.
   En af Vor Kære Leders trofaste støtter skrev i forbindelse med sagen fra Herning og Brønderslev-sagen, at de dømte i sidstnævnte var syge, og trængte til hjælp. Knægten fra Herning var religiøst programmeret til at seksuelt krænke små piger.

   Vor Kære Leder fremførte forud for Vor Kære Leders stort anlagte træf i Aarhus 31. marts i år, at modstanden mod SIADDL var planlagt af PET.

   Ved det sidste reality-show i sidste uge blev SIADDL-bilerne undersøgt for slagvåben. Hvorfor?

   Kun et lille udpluk af genistregerne fra SIADDL. Komiske Ali kan godt gå hjem og lægge sig.

 17. Jesper Johnsen siger:

  Fundet på SIADs hjemmeside http://www.siaddk.wordpress.com :

  Kirsten Madsen
  juni 26, 2012 kl. 02:08

  Den sagsbehandling,der foregår i Retten i Herning, af den unge somaliers voldtægtsforbrydelser, kan gå hen at ende med en dom, som vil være en hån mod ofrene og mod retsskafne danske borgeres retsbevidsthed, hvis sagen ender med en behandlingsdom.
  Forbrydelsen var en planlagt nederdrægtig handling med udspring i Koranens lære med det formål at skade danske piger og påføre dem mest mulig lidelse.
  Yderst tragisk og kritisabelt er det, at Retten i Herning tilsyneladende ikke i sagsbehandlingen har inddraget ofrenes lidelser – ikke mindst den tiårige pige, som har fået livsvarige sår på sjælen, samt pigens families ulykkelige situation.

  Det er åbenlyst, at pigen på Herning-egnen har SIADs store sympati. Man må så konkludere, at de børn og unge, der i andre sager har været misbrugt, er SIAD temmelig ligeglade med.

  Kirsten Madsen er også den alternative begavelse, der i sin visdom skrev, at de, der misbrugte børnene i Brønderslev-sagen, er syge. Samme logik som nazister brugte, når talen faldt på jøder og andre uønskede elementer.

 18. Jesper Johnsen siger:

  Mere ondskab, rettet mod Vor Kære Leder Anders von Gravers
  http://siaddk.wordpress.com/2012/10/28/sfer-far-siad-smidt-ud-af-bank/

  Kan tyde på at der ikke er orden i partikassen. Eller også er det et ondsindet anslag, iværksat af de der slemme venstreorienterede nazistiske muslimer.

  • Vi læser skam med på SIAD’s blog og Facebooksider. Ikke for noget, men der er ingen grund til at du linker til dem her. Hvis du har et tip, så hellere e-mail det til os! 😉 Kommentarsporene ender ellers i noget værre rod.

   Og endelig så er vi meget glade for kommentarer!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s