En tak til læserne

Kære læsere af tosseanstalten! Både jer der elsker os, og dem der hader os.

Siden i går er besøgstallet til tosseanstalten gået bananas, takket være gårsdagens indlæg Mens vi tæller ned.

Freja Lindgrens røv er på et lille døgn blevet delt hele 73 gange på Facebook, og set af flere hundrede personer. Noget af gratis reklame må man sige. Og vi kan konstatere, at hvis der er noget der begejstrer tosseanstaltens læsere, så er det bar røv og patter viklet ind i bacon.

Blogposten er i øvrigt blevet kåret som dagens næst mest læste på en dask WordPressblog. Kun overgået af øjenvippe-extentions. Sidst vi stod så højt, så stod X-factor i vejen. Men mon ikke vi en dag indtager 1. pladsen. Det kræver tilsyneladende bare mere hud, patter, røv og nøgler.

Nu skal man jo passe på med at gå hen og blive alt for selvfed. Højt at flyve, dybt at falde og alt det der. Men vi kan ikke skjule vores begejstring.

Og her kommer det vigtigste af alt: Det er takket være jer læsere af tosseanstalten, at den er blevet delt, læst og set så mange gange. En stor tak for at I spreder vores propaganda. Og bliv endelig ved med det!

Hvis I vil bidrage med et beløb, så ville det være rart. Og nej. Tosseanstalten vil ikke have en krone. Vi tigger ikke som visse andre. Men vi foreslår, at I bidrager med et lille beløb til Inges Kattehjem. De er trængende derinde.

Tosseanstalten vil takke af for nu. I weekenden så drager vi til Århus, til den der antimuslimske verdensomspændende begivenhed, hvor kronragede, counterjihadistpensionister og andre tosser vil sidde i rundkreds og synge kumbaya.

I hører mere, når vi har en reportage klar.

God weekend!

Reklamer

2 kommentarer on “En tak til læserne”

 1. John Dough siger:

  Tak og i lige måde!
  Og tak for mange latteranfald i tidens løb. En enkelt gang spildte jeg cola ud ad munden og udover tastaturet.
  I er åbenbart dovent anlagte derinde, da I altid går efter de nemmeste ofre – psykisk syge som siger tossede ekstreme ting. Men jeg klager ikke, så længe det er så SJOVT 😀

  God tur til Smilets By og husk at fortælle alle pædagogerne, tømrerne, malerne og alle de andre grupper til protestdemonstrationen, at de er stenkastende venstreekstremister og kollaboratører som ønsker Sharia i Danmark. Jeg er 100% sikker på de ikke ved det 🙂

 2. Jesper Johnsen siger:

  Og på Vor Kære Leders egen Facebook-side skændes man indbyrdes for øjeblikket. Det er noget med TV2 Østjylland og ytringsfrihed, og hvem der har ret til eller ikke ret til at klage over eller anmelde for et eller andet fornærmeligt, TV2 Østjylland har sendt forud for Vor Kære Leders strippende spejdertræf.

  Åbenbart nogle SIADere og de forskellige DDLere, der ikke kan blive enige om juraen på et for dem højt niveau.

  Nå, i overmorgen skændes de sikkert om hvem der har skylden for at det ikke gik så godt, som man ellers forud havde forventet. Antageligvis bliver det nok vi venstreorienterede islamist- og sharia-elskere der får skylden, traditionen tro.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s