Mens vi tæller ned

…så kan vi more os over det sammenrend af “fredsaktivister”, der vil husere Århus 31. marts.

Her er en komplet liste af alle de talere, der kommer til at messe imod muslimer.

Der står speech by efterfulgt af navn på taler, men tosseanstalten forestiller sig at der burde stå rant by. Eller måske hate speech by.

Mnå. Hvorom alt er, så vil ceremonimesteren være en Freja Lindgren, der både vil åbne skraldespanden og lukke den. Hun hedder i virkeligheden Maria Sichlau, men noget tyder på at hun har været hos numerolog. Deraf navnet Freja Lindgren.

Her viser hun sig fra sin bedste side. Det er ikke til at vide, om hun kommer til at være så letpåklædt til begivenheden. Tosseanstalten synes det vil være en dårlig idé, da DMI har varslet blæseverj og 3-7 grader. Skulle nødig gå hen og dø af lungebetændelse.

Freja Lindgren smækker sig op. X-factor? Foto: Facebook

Duckface. Foto: Facebook

Hun og hendes kæreste, fremmedarbejderen Gary Hooper, står bag Facebookforsvarsligaen med det mærkelige navn Danske Defence League. Gary Hooper kalder sig i øvrigt for Gary Hoopla, så noget tyder på, at han også har været hos numerolog.

Når man kigger på forsvarsligaens billedbibliotek, så har de taget et våben i brug mod muslamisterne. Bacon. De bruger bacon, som visse andre bruger hvidløg mod vampyrer. Her er der letpåklædte kvinder, hvis patter er vilket ind i bacon.

Her er der serveret med crunch!

Man korser sig. Disse forsvarsligaer himler i tid og utide op om det kvindeundertrykkende i islam. Samtidig som kvinderne udstiller sig selv og andre, som noget hentet fra Bollewood studios i LA. Vikler sig ud og ruller rundt i bacon. Suffragetterne roterer i graven ved tanken.

Og så bedyrer de hele tiden, at de ikke går ind for vold. Nåh. Man skal være både blind, retarderet og have jord i hovedet, hvis man ikke forstår budskabet i dette, der er plastret på forsvarsligaens facebookside, med ordene We are ready Jihad ! are you ?

Pis mig i øret siger tosseanstalten. Og Freja Lindgren skal passe på med at prøve at svinge med en økse i den størrelse. Luderstøvletterne kan ikke bære det når det kommer til stykket.

Men det bliver da en sjov begivenhed at være vidne til. Tosseanstalten ser i sær frem til talerinden, dukkesamleren og sengekantsfilmsfantasten fra Finnish Defence League, nemlig Mimosa DeDanann. Der med det navn åbenbart også har været hos numerolog 🙂

Reklamer

8 kommentarer on “Mens vi tæller ned”

 1. John Dough siger:

  Jeg vidste godt at man kunne hyre en stripper til alt muligt forskelligt, men har aldrig været ude for at nogen hyrede hende til hatespeech 🙂

  Hadtalerlisten er den længste liste af storkriminelle jeg har set, siden Ocean´s Eleven.
  Den forsamling bliver den ultimative komik nogensinde. Fulde britiske nazihooligans med jernkorset tatoveret på halsen i en skøn forening med danske ordblinde førtidspensionister, som ignorerer den nonstop heilen og aggressive støvletramp rundt omkring dem, mens de råber “Godt sagt, Anders!! Vi er modstandsmænd præcis ligesom under….hallo, fjern lige det hagekorsflag derovre….ligesom under krigen!”
  Alt imens den naz…øh “nationalkonservative” Kim Møller står i baggrunden og tager notater i stil med “Mødet forløb i ro og orden med en god sober debat og islamkritik. Det var svært at få ørenlyd for de autonome ballademagere et par gader væk, som holdt deres egen demonstration for indførelsen af Sharia”.
  En henvisning til den 20 gange større forsamling af alt fra borgmesteren til landets pædagogstuderende, de slemme landsforrædere, der slet ikke kan forstå at de mørklødede banditter er skyld i Danmarks problemer.

  Åååh bliver det ikke snart jul???? Vi kan slet ikke vente på European Counter-Logic Meeting 🙂

  • Ha ha…! Tosseanstalten elsker dine kommentarer 🙂

   Tosseanstalten ser også frem til foretagendet som om det var til jul. Og vi spår, af billederne at dømme, at der vil være både til gården og til gaden her i weekenden 🙂

 2. Jesper Johnsen siger:

  Strippere til Vor Kære Leders spejdertræf; ja, hvorfor ikke. Når man ser lysene fra DDL, EDL og Vor Kære Leders egen trop, så er det jo ikke børn. Så fint nok, der skal også være noget for husarerne (og gamle grise).

  Samtidig kan det også tages som udtryk for en slags kompensation for nogle af toplederne i SIAD. Forrige år på B.T.s debatside påviste et par af de hard core SIAD-tilhængere, at islamisterne for alvor er ved at skaffe sig magt i landet. Beviset var, at EkstraBladet ikke mere viser helt nøgne unge piger på side 9, men at de – af hensyn til krav fra islamisterne – er iført en minimal beklædning.

  Mon ikke også hende Viking-pigen vil optræde med et afklædnings-nummer? Bemærk hendes hjelm, fremstillet af tomme fiske-konserves dåser. En økse, hvor bladet er lavet af 2 stk. fem kilos forloren skildpadde-bøtter, og skaftet et hult plastrør. En kåbe af nylon kan heller ikke veje så meget. Støvlerne ligner også nogle, hun kan smide ret hurtigt.

  De nydelige unge damer, der er rullet ind i bacon derimod, utroligt at rødstrømperne ikke for længst er kommet på banen med en protest. Eller at Martin Henriksen ikke farer i harnisk over dette eklatante bevis på islams kvindeundertrykkelse.

  Nå, det kan da godt være at man skulle smutte til Aarhus her på lørdag med alle disse labre larver, der vil optræde for folket. Hellere det end at høre Vor Kære Leder kalde til bøn i sin bærbare minaret; det er lydforurening der vil noget.

  • Hahahahaaaa! Nu med Vor Kære Leder som hovedperson i Stripperkongens piger 🙂

   Af hjertet tak for dagens grin! Bliv endelig ved med at sende kommentarer. De er guld værd her på anstalten.

   Apropos konserves. Er det noget Overdåsen i DDL og andre forsvarsligaer bruger som hat?

 3. Jesper Johnsen siger:

  Mon de ikke – set i lyset af deres store gerninger og udbredt brug af engelske gloser – anvender dåser, der har indeholdt røgede kippers i egen olie. Eller moske torskerogn.

 4. Helene siger:

  Det her må være Tosseanstaltens til dato sjoveste indlæg. Kommentarerne topper også. Men oplægget er altså også sublimt. Stripperkongens piger under ledelse af Vor Kære Leder i skøn samdrægtighed med kristenekstremist-vikingerne under smukt blafrende hagekorsfaner og skaldede, tatoverede briter, der årvågent holder øje med, at forsamlingen ikke bliver ramt af nogle muslamiske strålepistoler.
  Med sådan en virkelighed, hvem har så brug for satire? 😀

 5. […] Deres talsperson, Freja Lindgren aka. Maria Sichlau, har det med at flashe sin bagdel og fordel i trappeopgange, hvilket tosseanstalten tidligere har noteret. Plus Danske Defence Leagues hang til at portrættere kvinder med patter viklet ind i bacon. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s