Nu rabler det for alvor for Vor Kære Leder

Anders Gravers, ejer og bestyrer af onlinepartiet SIAD, Stop Islamiseringen af Danmark, proklamerer i dag på Facebook:

“Jeg vil i min egenskab som formand for SIAD og SIOE anmelde Århus’ borgmester Jakob Bundsgaard for racisme. Han siger i den medsendte video at “nogle mørkemænd vil bruge Århus som deres platform”. Det er stærkt nedladende og racistisk at kalde de folk af afrikansk oprindelse der deltager i demoen d. 31.3 for mørkemænd. I SIAD og SIOE har vi adskillige folk af afrikansk oprindelse og ved at det også gør sig gældende i English Defence League. Bare fordi man er borgmester kan man vel ikke bare slynge om sig med racistiske udtryk. Loven er vel lige for alle om man er borgmester eller bager.”

Gad vide hvad for nogle afrikanere i SIAD Vor Kære Leder snakker om. Men det lader vi ligge, for Vor Kære Leder causerede i går om hvilke mørkemænd Århus borgmester måtte tale om. På cyberspacepartiets hjemmeside står at læse:

“Med borgmesterens demonstration viser han klart og tydeligt for hele befolkningen, at han er i ledtog med mørkemændene fra AFA og de muslimske troende, der ikke mener, at der skal være plads til andre end muslimer.”

Kære Leder. Det rabler for Dem. De kalder det racistisk, at kalde personer fra Afrika for mørkemænd, når De selv gør Dem skyldig i samme forbrydelse; at kalde muslimer for mørkemænd. Samt de medlemmer af AFA, der måtte have afrikansk baggrund.

Men, men, men. Vi kan alle sammen være rolige. Tosseanstalten har konsulteret ordbogen for at hitte ud af, hvad det der mørkemand er for en størrelse. I Ordbog over det danske Sprog står at læse:

“Mørke-mand, en. [I.2.2-3] (nedsæt.) person, hvis syn paa tilværelsen, menneskene, livet ell. (sjældnere) en vis foreliggende situation er livsfjendsk, pessimistisk, strengt, bornert, reaktionært; pessimist; sortseer; dømmesyg troende. Brandes.VII.413. vi (studenter), som vilde bringe Lys over Landet . . er bleven tungsindige Mørkemænd og slappe Natteravne. Jørg.VF.9. det blev Mørkemanden Ibsen, der sejrede i Kampen om de nordiske Sind. Pont.(BerlTid. 29/111920.Aft.5.sp.4). Hostrup var blevet Alvorsmand og Kirkemand, men han var ikke blevet Mørkemand, ikke livsfjendsk, ikke indsnævret i Syn og Følelse. MPont. MO.44. pietistiske Mørkemænd. KnudPouls. Va.144. (sj.) om døden (som person): Pont. LP.VI.82.”

Med andre ord, et begreb der ikke betegner hudfarve, men hvad for en farve ens sind har. Og i grunden passer mørkemand godt på Dem Vor Kære Leder, der i tid og utide 24/7 året rundt himler op om muslimer og hvad indvandrere foretager sig.

Tosseanstalten kan også oplyse, hvad der står i rigets lov:

Straffeloven § 165: “Den, der til offentlig myndighed anmelder en strafbar handling, der ikke er begået, såvel som den, der til sådan myndighed indgiver falske klagemål, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.”

Med andre ord, så risikerer Vor Kære Leder at blive straffet for at spilde politiets tid.

God weekend alle sammen! Også Dem Vor Kære Leder!


8 kommentarer on “Nu rabler det for alvor for Vor Kære Leder”

 1. Horymír siger:

  Kære Tosseanstalt. Er I sikre på, at Anders selv har skrevet det? At han ikke har fået en neger til det?
  Og nu vi taler om negre – kan vi få lov til at se nogle billeder af de der kælenegere, som SIAD og DDL har.
  Jeg elsker at se billeder af folks kæledyr – det er så nuttet. Og det siger så meget om dem, at se deres dyr. Ikke mindst det kærlige forhold de har til dem.

 2. Som sædvanligt er tosserne fra tossaanstalten forkert på den, for ENHVER har RET til at anmelde hvis man føler at man bliver uberettiget genert eller forulempet.
  Og mig bekendt så er INGEN af disse selvbestaltede “dommere” som disse tosser fra tosseanstalten jo er, og det er strafbart at tilegne sig en titel eller at udgive for at være dommer, så tager man LOVENS ordlyd, så er tosserne fra tosseanstalten på meget tynd is.
  ;o)
  Få et liv, inden det er for sent for jer.
  ;o)

  • Nåh. Føler Vor Kære Leder sig forulempet? Ak, den sarte mimose.

   Tosseanstalten består ikke af dommere. Det har vi vist aldrig heller påstået. Hvor kan du læse det?

   Tosseanstalten har blot diagnosticeret, at det rabler for Vor Kære Leder. Samt citeret straffeloven. Det bliver man ikke dommer af.

   Men i dit skøre univers, så bliver man måske til kok, bare fordi man gengiver en madopskrift?

   Og du skal da være mere end velkommen til at kontakte politiet med dine oplysninger. De kan træffes på telefon 114 døgnet rundt.

  • Helene siger:

   Enhver har så samtidig pligt til at gøre sig klart, om forulempelsen faktisk er af en sådan art, at man ikke spilder politiets tid med sin anmeldelse. Hvis man gør det med velberåd hu eller på grund af manglende tankevirksomhed, er det nemlig strafbart. Det er fx ikke et politianliggende, hvis man føler sig generet af sit våde tøj efter en tur i regnvejr uden paraply. Det er heller ikke et politianliggende, hvis man bliver genert, hvad enten det er uberettiget eller ej.

   Det er til gengæld strafbart at udgive sig for at være dommer, når man ikke er det, det er rigtigt. Det er fuldstændig irrelevant i sammenhængen og meget uklart, hvorfor det skal fremhæves, men korrekt er det. Helt bestemt.

 3. Jesper Johnsen siger:

  At det rabler for Vor Kære Leder er ikke verdens største nyhed.

  Men nu er det da blevet så tydeligt, at selv den mest blinde tilhænger af Vor Kære Leder og hans cyberspace-baserede feberfantasi-verdensparti burde kunne se det.

  Bliver spændende at se hvor mange (eller få) tilhængere der er tilbage, når verdensspejder-træffet er overstået. Kan være at der bliver en bærbar minaret billigt til salg.

 4. Jesper Johnsen siger:

  Politiet kan hurtigt få nok at se til med alle de skrupskøre anmeldelser de får.

  http://dk.politik.narkive.com/O0MbhcOu/nazisterne-har-anmeldt-firmaet-nyt-syn-for-racisme

  Og Vor Kære Leder Anders von Blaalys er leverandør til en af dem. Gad vide hvordan politiet reagerede på hans anmeldelse af Aarhus-borgmesteren, det har vi aldrig hørt noget til. Moske er det noget Vor Kære Leder vil forbigå i dyb pinlig tavshed, lige som så meget andet fra hans side, som heller ikke tåler dagens lys.

 5. Jesper Johnsen siger:

  – og det rabler stadig! Borgmesterkandidat; fru Heilbundt, jeg be’r Dem.

  http://andersgravers.wordpress.com/2013/09/25/profil/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s