Åbent brev til PET

Halløjsa PET!

Tosseanstalten er faldet over nogle meget foruroligende oplysninger om knaldperlen Anders Behring Breivik. Det lyder samstemmende fra flere personager på internettet, at en blogger ved navn Margrethe Monika S Hansen, også kaldt Shansen, har været prominent ven af Anders Behring Breivik i hele 2 år. Hun skriver på en avis der hedder P77.

De skriver at hun har med Breiviks attentat at gøre, og at hun har ansporet Breivik til dådet i Oslo og på Utøya!

En Kristian Reher skriver  på en Facebookside, der er dedikeret en moddemonstration mod en spejdertræf i Århus 31. marts:

“Det hjælper ikke …80 procent af dem her er utilpassede bøller der kun bruger dagen som undskyldning for vold,overfald og gadeuorden som vi kender det fra det autonome millijø .
Desværre opildnet af den samme som skubbede til Breivik , nemlig den sindsyge Sjansen . her kan hun frit støbe kuglerne og finde næste ofre hun kan slippe løs på verden !!!”

“Hun skal være glad for det ikke er usa hun bor i der havde den luskede bagmandshandling hun kørte af på breivik blevet afdækket for længst .”

På samme side skriver en Julius AB, der angiveligt hedder Julius Børgesen:

“Det er vist en offentlig hemmelighed i de fleste store danske medier at du var ABB’s mest prominenta facebook ven gennem 2 år.”

“hvis der er nogen der måtte være i tvivl om den indflydelse Monika måtte have haft på ABB via det lange Facebook venskab så er et lille paradox”, og linker videre til den 100% sandfærdige hjemmeside uriasposten.net.

Benny Bager har også en masse viden:

“Hun er direkte skyld i at manipulere ham til dette han gjort .At opfordre nogle til mord er lige saa slemt som at goere det selv .Hun staar faktisk til livs tid inde sammen med hendes elsket muslimer”

Man kunne tro, at det stopper her, men nej. Der er en Gunnar Kanstrup, der også sidder inde med vigtige oplysninger. Han skriver omme bag en busk:

“PET. glemmer så At Den ekstreme Radikale Tyranist Margrethe S Hansen (Shansen) har været i tæt kontakt med Anders Behring Breivik I hele to år op til hans terror mod de uskyldige socialdemokrater.”

Og for at det ikke skal være løgn, så skriver Vor Kære Leder Anders Gravers, ejer af cyberspacepartiet SIAD, Stop Islamiseringen af Danmark, en lang artikel med overskriften:

“CHOKERENDE NYT! Var Shansen gnisten der tændte Breivik?”

Kære PET. Tosseanstalten har bedt nogle af dem at kontakte jer, eller jeres norske kollega PST, men det virker ikke som om at de har fulgt opfordringen. Vi går da ud fra, at de har kontaktet jer med så vigtige og banebrydende oplysninger. Er I blevet ringet op?

Hvis ikke, så forestiller tosseanstalten sig, at disse personer ikke tør kontakte jer, da det kan være, at de frygter denne Margrethe Monika S Hansens’ store vrede. Hun taster jo løs på det der mega farlige P77. Tosseanstalten har også hørt, at hun skulle være stærkt overvægtig og vejer op mod 200 kilo. Det kunne måske også være forklaringen på, at disse mænd er bange for hende. Det må jo være schwung i sådan en stor kvindes arm. For ikke at tale om hvad der vil ske, hvis hun sætter sig på dem.

Så kære PET. Er I ikke søde og tager kontakt med disse personer? Vi sidder desværre ikke inde med telefonnumre, men vi er sikre på, at i har en gigantisk hemmelig telefonbog, hvor I har numrene.

Som I kan se, så haster det! Det kan jo ikke være rigtigt, at disse oplysninger ikke havner hos de rette myndigheder!

PS. Benny Bager bor i USA, men det kan måske jeres kammerater i FBI og CIA klare?

Tosseanstalten siger på forhånd 1000 tak med sukker på toppen!

Til læserne: Del dette på Facebook. Det er vigtigt at denne viden kommer ud til en videre kreds!


11 kommentarer on “Åbent brev til PET”

 1. John Dough siger:

  PET skal kontaktes med disse oplysninger NU.
  Når man melder så klart ud af hende Shansen i mildeste fald har været medvirkende til massemord, skal hun fængsles og det kan kun gå for langsomt.
  Jeg forventer at det sker allerede i morgen.

  I modsat fald, må det jo betyde at personerne som siger disse ting er psykisk syge og sidder dagen lang og forstærker hinandens psykoser ved nærmest at overbyde hinanden med vanvittig tågesnak. Og det nægter jeg simpelt hen at tro.

 2. Horymír siger:

  Jamen…
  Kan vi nu stole på PET?
  Er I sikre på, at denne kæmpekvinde og hendes yngel ikke har infiltreret dem. Jeg synes man ser mange tegn på det.
  Bare se på alle de muslimer, som går frit rundt uden at nogen griber ind.
  I går så jeg f. eks en nede i grillbaren.
  Han så farlig ud – med skæg og alt muligt – jeg blev såå bange at jeg slet ikke fik min pizza med hjem – og måtte gå sulten i seng!
  De vil sulte os ihjel!

 3. John Dough siger:

  Jeg føler med dig. For få uger siden ringede de muslimske nabobørn på min dør. De sang fastelavnssangen og jeg stod stivnet af skræk. Jeg havde intet valg, andet end at gi dem en tyver. Det har påvirket mig lige siden. Jeg tør ikke kontakte politiet for alle ved at politiet er ræverøde lejesvende som er i Islams magt. Det er ligesom en besættelse. Fuldstændig som i 1940. Disse ondsindede naboer er præcis som den nazistiske besættelsesmagt. Heldigvis har vi en god modstandsbevægelse i Danmark, som regel kronraget og marcherende. De ligner hooligans fra det yderste nazihøjre på en prik, men det er for at narre fjenden, så de ikke opdager at de er modstandsmænd. Hvad folk umiddelbart tror er hærværk og hadspredning af nogle afstumpede ondsindede sataner på førtidspension, er i virkeligheden organiseret modstandskamp. Præcis som under krigen.

 4. Jesper Johnsen siger:

  http://balder.org/avisartikler/PET-Politiets-Efterretningstjeneste.php

  http://edens-lys.dk/gør-pet-deres-arbejde-ordentligt

  —————————–

  For ikke så længe siden kunne man på Vor Kære Leders (Anders Gravers) hjemmeside læse, at han (Vor Kære Leder) var blevet udsat for forskellige former for chikane, efter at han havde involveret sig i det store arbejde med at få arrangeret den der verdens-sammenkomst af spejdere fra forskellige lande. Vor Kære Leder kunne i sin ufattelige visdom konstatere, at PET stod bag chikanen.

  Godt nok en uhyggelig magt de har, disse muhammeddanere! Tænk sig at de kan få et statsligt organ til at chikanere Vor Kære Leder og hans samfundsnyttige arbejde, så vi danskere kan sove roligt om natten.

  Godt at vi har Vor Kære Leder, EDL og deres danske filialer DDL, til at passe på vi bange mennesker.

 5. Ja i kan tosse så meget rundt i vil, for Shanen har selv skrevet og indrømmet at hun skrev “Nak de røde”, og det er en direkte opfordring, til en kriminel og ulovlig handling, og det er desværre for jer selvbestaltede dommere, meget strafbart.
  Grunden til at PET ikke er skredet til handling over for den smalfede dulle, kunne tænkes at være at sindslidende ikke kan straffef,
  Så det forklarer jo også andre kriminelle handlinger fra denne dulle.
  ;o)

  • Sindslidende bliver spærret inde hvis de er til fare for omgivelserne.

   Men pas nu på med at udgive dig for at være dommer, ved at referere til hvad der er ulovligt eller ej. I dit univers, så er det jo meget strafbart.

   PS. du ser selv ret småfed ud, så hold op med at kaste med sten i galehuset.

   Til PET: Håber I læser med. Johan Freudendal sidder åbenbart også inde med vigtige oplysninger om bloggeren. Vi går ud fra at I kontakter ham ASAP.

  • Jesper Johnsen siger:

   ” Grunden til at PET ikke er skredet til handling over for den smalfede dulle, kunne tænkes at være at sindslidende ikke kan straffef, ”

   Johan Freudendal, det er moske årsagen til, at Vor Kære Leder stadig er på fri fod. Altså at Vor Kære Leder, i lighed med så mange andre personer med storhedsvanvid, ikke bliver straffet på grund af lidelsen.

 6. polyb siger:

  Haha for helvede mand, det er simpelthen for grineren. Tak for indlægget 🙂

  De mere eller mindre anonyme internet-tosser er dog en ting – personligt synes jeg, at det der er mest langt ude er når officielt mere “seriøse” personer støtter op om denne idioti.

  Man kunne eksempelvis nævne Henrik Ræder Clausen (kandidat til flere valg for Dansk Folkeparti), der flere gange har rost f.eks. DDL og kaldt dem en masse ting som man på videoen fra deres bustur igennem Aarhus hurtigt kan høre er lidt langt fra sandheden.

  Eller en Kim Møller fra Uriasposten, der gerne vil fremstå som “seriøs” og “moderat” samfundskritiker, men gang på gang associerer sig med loonierne – linker til dem, bruger dem som kilder, viderebringer deres historier osv.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s