Tosseanstalten konspirerer

Tosseanstalten har i dag været på en længere tur gennem Nørrebro. Og vi har opdaget, at der faktisk forekommer en snigislamisering uden sidestykke.

Se her. På Nørreport station kan man allerede se, hvad fremtiden bringer. Muslamisterne har allerede foretaget navneforandring af hovedstaden.

Kebabenhavn. Nørreport station.

Og ikke nok med det, så har tosseanstalten opsnuset muslamisternes terrororganisation, hvor de hverver og opruster til den snarlige magtovertagelse. Her er billedbeviset på, at det snart er ude med Danmark. Bemærk, at lokalet ligger få hundrede meter fra Mjølnerparken. Det er jo ikke en tilfældighed. Det er jo kasernen hvor alle jihadister bor.

Hamletsgade 6, Nørrebronx.

Man tror ikke sine øjne. Og det hele bliver fuldendt, når man bevæger sig over den ræverøde plads mod Stefanskirken. Herfra, under dække af at være et rejsebureau, sender muslamisterne ekstremistradio til det omfattende netværk af slumrende jihadister, der bare venter på det endelige signal til at omvælte Danmark og indføre kalifat.

Vedbækgade, Nørrebronx.

Ja, den er fandme gal. Tosseanstalten sluger en håndfuld piller, trækker mørklægningsgardinet ned og dynen op over hovedet. Men først skal vi have et stykke dyrlægens natmad med hele svineriet, for i morgen kan det jo være for sent.

Update 12. juli. Yderligere snigislamisering fundet! Læs mere her.

Reklamer

9 kommentarer on “Tosseanstalten konspirerer”

 1. Horymír siger:

  Jamen så velbekomme da. Pas nu på du ikke kløjs’ i skyen!

 2. John Dough siger:

  AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHH!!!!!!!!!!!!
  Takker mange gange for advarslen. Islamiseringen er her!!! I dag Nørrebro, i morgen Røvby Nedre, hvor jeg bor bag mit ariskhvide skakit med min hund og min førtidspension. Jeg har allerede advaret naboerne Minna og Gunnar om at de nu er på vej, samt hængt et opslag op nede i min skydeklub og angående islamiseringen.
  Det anede mig hvad der foregik ovre i Kjøffenhavn, men det er alligevel chokerende at se billederne!
  Mjølnerparken har jeg skam læst om på diverse stolte patriotiske blogs, så jeg ved udmærket hvad det er for et sted! Et ekstra slag i ansigtet er det, at denne….denne rotterede har sit navn fra Thors hammer.
  Hvis det er noget jeg og mine ligesindede elsker, er det den pragtfulde vikingemytologi! Det bringer minder om en stoltere tid, hvor alle danskere så ens ud og rejste rundt i verden og invaderede og voldtog i Guds navn! Ja ok…den sidste part gør vi jo stadig, men den første part er en saga blot 😦
  I Tyskland er det godt nok et gigantisk tabu med den der given sig selv viking-dæknavne, da det var præcis hvad Adolf Hitler var kendt for at gøre med sine kampvåben og forskellige projekter, men bare fordi jeg og mine venner i forsvarsligaerne mod kebab og mørk hud, konstant bruger disse vikingsymboler allevegne, gør det os da ikke til nazister, vel? Vel? Vel????

  • Ahhahaaa 🙂

   Og hvad værre er. Vor Kære Leder Anders Gravers har ikke lagt mærke til alle de omen og tegn som tosseanstalten har gjort i dag.

   Han må gerne låne artiklen og billederne, og plastre SIAD’s blog til med vores foruroligende opdagelse 🙂

   • Jesper Johnsen siger:

    Det skal skrives på EDL- og DDL-engelsk, før Vor Kære Leder fatter noget som helst. Husk lige på, at Vor Kære Leder har været på både russisk, fransk, amerikansk og dansk TV; i følge Vor Kære Leders egenhændige hjemmeside.

    Bliver en sort dag for Vor Kære Leder, når hans tilhængere indser at han (Vor Kære Leder) minder om en berømt kejser i et af H.C. Andersens eventyr. Ham der ikke havde noget på, andet end nye klæder.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Godt nok gruelige dokumentar-fotos Tosseanstalten lægger frem. Er det nu vi skal være bange?

  Men så er det da godt at vi har Vor Kære Leder og hans hird til at beskytte os.

 4. Mads Henriksen siger:

  Kære Tosseanstalt – hvordan ser en sølle fister ud? Du beskriver den øverst i dit indlæg. Har det noget med fisting at gøre? Anders Gravers ved det sikkert, med hans imponerende medieerfaring. Hvor er han, når man har brug for ham?

  • En sølle fister er en, der er i klub med den der organisation Hidsig Prut Papir. Tror ikke det har noget med fisting at gøre, men de giver den hele armen.

   Og, ja. Hvor er Vor Kære Leder når der er brug for ham? Har han slet ikke lagt mærke til den enorme snigislamisering der foregår på Nørrebro? Undskyld, i hele Kebabenhavn. Billederne taler jo sit tydelige sprog.

 5. […] har tidligere skrevet om den omfattende snigislamiseringen af Nørrebro, hvor vi afslørede en terroristrede, en ekstremistradio og den kommende navneforandring af byernes […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s