Danske Defence League. Igen, igen.

Så kører det igen for Danske Defence League på deres Facebookside. De cykler rundt i korsridderunivers og poster billeder af imaginære helte i bedste Anders Breivik-stil:

Tosseanstalten faldt så tidligere i dag over nedenstående på Facebook 🙂

Credit: Mihane P

Mnåh. Nu må vi ikke grine ad disse “frihedsforkæmpere”.

Og dog. Når man kigger Danske Defence Leagues billedarkiv igennem, så er der mere at botanisere blandt. F. eks. denne:

Så hvis man ikke passer ind, så skal man kneppe væk.

M’kay.

Så er det tosseanstalten undrer sig over disse typer fra Den Store Moder til Danske Defence League, nemlig  English Defence League, der kommer til Århus 31. marts, for at protestere. I mod infidel muslims samt muslamic ray guns.

Miniburka, piber og trommer akkompagneret af Kalashnikovs. Det skal nok blive hyggeligt. Kumbaya siger tosseanstalten.

Når det er sagt, så er det noget tosseanstalten har lagt mærke til i lang tid. Og det er navnet Danske Defence League, samt at de på deres Facebookside konstant skriver på (dårlig) engelsk.

For det første: Mærkelig hybrid. Dansk og engelsk i en og samme formulering. Det er jo ikke fordi der mangler ord eller udtryk i det danske sprog.

For det andet: Hvorfor Danske. Et -e til sidst angiver enten bestemt form eller flertal. Så for at Danske Defence League skal harmonere med den Store Moder, så følg dog normen/formen. Enhver idiot kan jo se, at det hverken hedder The English Defence League eller English Defence Leagues.

For det tredje: TAL DANSK DIN HUND! Vi er i Danmark! Hvis man vil forsvare Danmark, så burde det da i det mindste omfatte det danske sprog.

UT A’ MIN KIOSK med den anglosaksiske sprogforurening siger tosseanstalten! 🙂

Go’ søndag!

Eller: Good sunday! (på forkvaklet anglosaksisk)

Reklamer

6 kommentarer on “Danske Defence League. Igen, igen.”

 1. ledrakenoir siger:

  “English Defence League”
  – er det ikke Morten messerschmidt’s legekammerater nede i EP…?

  😉

  • Jesper Johnsen siger:

   Ifølge partitoppen i Dansk Folkeparti, så er SIAD, EDL, DDL o.lign. nogle som de folkevalgte og lokal-afdelingerne ikke må lege med. På Vor Kære Leders hjemmeside kunne man for et stykke tid siden læse, at der var udbrudt krig mellem SIAD og DF.

   Når man kender lidt til SIAD, EDL, DDL o.lign. så er det på en eller anden måde meget forståeligt, især hvis DF vil tages bare en anelse seriøse.

 2. John Dough siger:

  I thinks at the Looneyanstalt skul be ashamed of sig selv, to be kicking nogen som rent mentalt is lying ned.

  På den anden side….vi taler om voksne mænd som klæder sig ud i alt fra ridderkostumer til grisehoveder, og stiller en omvendt virkelighed op som ingen mening giver for noget raskt menneske udenfor deres egen hadklub, hvor hærværk og had mod etniske minoriteter er frihedskamp simpelthen, og at tage danskere af ikke-arisk hud i forsvar, er landsforræderi af den værste slags.
  Så altså, kære førtidspensionerede venner…..Hvis vi ikke må grine, så LAD VÆRE MED AT FRISTE OS HELE TIDEN!
  Og god søndag forresten. Hele Det Der Latterlige (DDL) og Schizofreni I Anders´ Drømme (SIAD) må jo være i kirke nu. Ellers ville deres skrigeri om muslimsk overtagelse og religiøst dit og dat og at vi skal bevare den rene danske kristne blablabla jo være noget forbandet hykleri ,og blot en undskyldning for godt gammeldags nynazistisk racehad.
  Og det kan man jo umuligt tiltro dem.

  • Jesper Johnsen siger:

   DANSKE Defence League, der kun taler engelsk! Hvor udansk kan det blive?

   Måske og muligvis engelsk er koncernsproget, og måske skal man kunne tale engelsk for at kunne se det logiske i at udklæde sig som noget, man absolut ikke er. Men derfor kan man da godt forlange at de ansatte på det danske kontor kan skrive, tale og forstå dansk.

   Det er direkte latterligt, og passer meget godt til deres udklædning. Håber at nogle af disse omvandrende og pyntede sardindåser gæster Aarhus i forbindelse med Vor Kære Leders verdens-spejder-komsammen. Så bliver der da LIDT at grine af.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Når man ser sådan en drabelig kriger fra Danske Defence League, indgyder deres påklædning en vis respekt. Genbrug så det vil noget.

  At de kan lave en rustning af gamle øldåser, der ser så professionel ud, kræver en vis intelligens, en intelligens der ellers ikke lyser ud af øjnene på dem, når man ser dem uden. Men skinnet kan åbenbart bedrage.

  Det bliver et syn for guder, når de promoverer i til Vor Kære Leders spejder-træf næste lørdag, iført Hansa-pils outfitt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s