Muslamiske strålepistoler

Kors. Der går ikke en dag, uden at man falder over den ene perle efter den anden, leveret af den ene knaldperle efter den anden.

Her har vi en ung gæv (skæv?) gut fra English Defence League, EDL, det fortæller om, ja hvad? Noget med bri’ ish Britain bri’ ish. Så langt er tosseanstalten med. Men det andet vrøvl kan vi ikke hitte rundt i.

Er det mon dette han marcherer imod? Tosseanstalten vil ikke kunne sige om den stammer fra Irak. Hemmeligheden gik nok i graven sammen med Saddam Hussein og hans weapons of mass destruction.

Det skal nok blive en sjov begivenhed i Århus 31. marts, hvor EDL har meldt deres ankomst til en verdensomspændende begivenhed, hvor de vil marchere imod muslimer.

Tosseanstalten havde ellers rangeret det finske bidrag Mimosa DeDanann ret højt. Men hvis gutten her dukker op, så vil tosseanstalten give ham et eksklusivt interview. Og give ham et kram – det har han brug for! Det har alle.

God weekend alle sammen!

10.03.2112: En lille update. Tosseanstalten svingede pølserne over tastaturet lidt for hurtigt, så overskriften kom til at mangle et bogstav, så det kom til at stå “Muslamiske strålepisoler”. Men det manglende bogstav passer nu egentlig meget godt sammen med guttens snøvlen.

Reklamer

11 kommentarer on “Muslamiske strålepistoler”

 1. Horymír siger:

  Hvad skyder den med? Chemtrails?

 2. John Dough siger:

  Min yndlingsreplik i denne skov af gyldne replikker, er hvor han adspurgt hvad det er, som de vil forsvare gode gamle racerene England imod, svarer “Eeeeh….mæææh…..The moooslamic infidels!”.
  Man kan næsten se og høre for sig, hans øverste korpsführer se klippet og skrige “Nej nej nej, din idiot!! Det er OS der er Infidels!!!”

  • benny bager siger:

   I en hver forsamling kan der altid findes et fjols , selv om han tager prisen.

   • John Dough siger:

    Ja, det lykkedes lige at finde et enkelt fjols af utrolig lav intelligens i den flok kronragende “islamkritikere”. Når man ser på de andre som står bag ved ham, ser man straks at de ser langt klogere ud. Host 🙂

   • benny bager siger:

    Jamen kære John Douge ,skal vi nu til at vurdere folks IQ efter deres udseende ??
    I dette tilfælde må du heller sende et billide ind af dig selv så vi kan vurdere dit IQ tal !!
    Jeg kan nu godt finde et par stykker fra p77 og DF nyt der ikke kommer for langt op !!

 3. Peter Upton siger:

  Med typer som dem er der da al mulig grund til at frygte for de kaukasiske folkeslags overlevelseschancer på længere sigt. De skulle se til at få sig noget hår på hovedet og et nyttigt arbejde.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s