Anders Gravers stiller krav til Folkekirkens Nødhjælp

På Stop Islamiseringen Af Dannmarks Facebookside kævler de stadig om julearrangementet på Lalandia. Det der arrangement, hvor nogle damer i bedste Louise Frevert-stil begyndte at danse mavedans, mens alle de andre var ved siden af for at danse om juletræet. Tosseanstalten har i øvrigt tidligere barberet halalgeden om halløjet på badehotellet.

Men. Ikke nok med at SIADisterne har set sig sure på det der gratis arrangement. De har set sig sure på Folkekirkens Nødhjælp.

Ikke mindst Vor Kære Leder Anders Gravers, overdåse for SIADisterne.

Han blev forleden nemlig passet op af en indsamler fra Folkekirkens Nødhjælp. Forventlig ville han ikke give en bøjet femøre til dette mavedansende kristne foretagende. Og dog. Vor Kære Leder har et krav, hvis han skal dele ud af de kontingenter han hiver hjem til sit cyberspaceparti.

Hold fast kære læsere. Her er hvad Vor Kære Leder proklamerede torsdag 23. februar på SIADs facebookside:

“Sagde til ham at jeg vi betale til folkekirkens nødhjælp hvis de vil lave en happening på roskilde festivallen hvor man fik fat i De kraftigste lamper der kunne give et kraftig lysglimt og nogle kraftige varmekanoner der kunne udspy et meget varmt pust og derefter ud af festivallens højtaleranlæg udsende et meget stort brag samtidigt skulle folk på den store scene kaste 200kg svine og kalvelever plus 200 kg svine og kalvehjerter ud over puplikum.
Dette skulle så symbolisere et terrorangreb i Israel uden sikkerhedsmur.
Det har folkekirkens nødhjælp aldig gjort. Jeg har så efterfølgende aldrig betalt en krone til dem og kommer aldrig til det”

Jamen du godeste. Vor Kære Leder kræver simpelthen Roskilde Festival taget som gidsel i hans evige jagt på muslimer, ved at publikum skal stå model til hans storartede idéer.

Hør nu her Vor Kære Leder. Det rabler for Dem. Roskilde Festivals gæster har ikke betalt flere tusinde kroner for at blive bombarderet med indvolde. Så skulle det være, fordi der var en konsert med WASP, hvor nogle inkarnerede fans forventer den slags happening.

Men tosseanstalten spekulerer. Mon det er den slags vi skal være vidner til, når den verdensomspændende antimuslimske begivenhed finder sted den 31. marts i Århus. En kødkanon.

Tosseanstalten har dog fra barnsben lært, at man ikke skal smide med mad. Slet, slet ikke slå dyr ihjel for at derefter hovedløst smide med dem efter de er blevet parteret. Tosseanstalten takker nemlig aller ydmygst vor Herre for det han giver os. Så pas kulturkristne er vi her på redaktionen, uden at være troende kristne.

Og gad vide hvad den stakkels indsamler for Folkekirkens Nødhjælp tænkte.

Mon ikke medarbejderen skulle overveje at samle penge ind til Psykiatrifonden i stedet.

Reklamer

50 kommentarer on “Anders Gravers stiller krav til Folkekirkens Nødhjælp”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Vil gerne give et bidrag til en dejlig lun spændetrøje samt et livsvarigt ophold på en meget øde ø til Vor Kære Leder.

  Så kan han sidde der og bræge i sin bærbare mineret, altså når og hvis han kan komme ud af spændetrøjen.

 2. Carsten Holbeck siger:

  lol, – det mavedansende julearrangement på Lalandia blev ikke afholdt af Folkekirkens Nødhjælp, men af Dansk Folkehjælp. Folkekirkens Nødhjælp støtter skam gode kristne i bl.a Etiopien.
  “Vor kære leder” har løftet den ufrivillige komik op på et højere niveau og derved opnået Den gyldne Grisehale af 1. grad.

  • Det har du sørme ret i. Tosseanstalten overså, at det var Dansk Folkehjælp der stod for arrangementet.

   Og sjovt at så Folkekirkens Nødhjælp uforskyldt fik med riven af Vor Kære Leder 🙂

   • Jesper Johnsen siger:

    Til gengæld har en af Vor Kære Leders beostære allerede hørt om Lalandia-arrangementet, hvilket fremgår af dagens udgave af Vor Kære Leders egenhændigede Facebook-side.

    De er kvikke i den kolonihave-forening.

   • Jesper Johnsen siger:

    De er godt nok kvikke på SIAD-Facebook-siden af dags dato i skrivende stund:

    http://www.facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/?ref=ts

    » Inger Rosenberg Larsen Det er faneme IKKE i orden. Et Dansk Julearrangement er sgu et Dansk Julearrangement, og skal på ingen måde ændres på grund muslimers ønsker, eller skal vi hellere sige krav. De skulle hellere holde sig væk fra når de ikek kan tåle lugten i bageriet. Jeg håber faneme Lalandia har taget kritiken til efterretning >:-/
    for 21 timer siden «

    Når vi kommer senere hen på året kan vi sikkert læse en dugfrisk beretning om Vor Kære Leder Anders o.s.v. stort anlagte træf i Aarhus den 31. marts anno 2012.

 3. John Dough siger:

  Jeg kan slet, slet ikke se, hvem der nogensinde skal kunne komme til at true Anders´ titel som Danmarks mest sindssyge mand. Han er i den grad blevet ladet i stikken af sin læge.

  • Jesper Johnsen siger:

   Et eklatant tilfælde af lægesjusk må man nok konstatere. Men Vor Kære Leder er antagelig ikke syg nok til, at man kan tilbageholde ham på den lukkede. Eller at Vor Kære Leder har foretaget sig en kriminel handling af en sådan sortie, at han kan idømmes en tiltrængt behandlingsdom.

   Noget helt andet: I dag er der indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Herfra får de et pænt beløb, og samtidig må man håbe at det samlede landsresultat vil give godt med penge i deres kasse.

 4. Don Miguel siger:

  Jeg var engang til en koncert på Roskilde festival, hvor et black-metal band smed kunstigt blod på publikum. Det må være godt nok, så ham Anders har bare at smide en 10’er i bøtten næste gang!
  Jeg har også engang prøvet at få smidt et plastkrus med tis ud over mig på Roskilde festival, hvilket – uden jeg helt kan sætte fingrene på hvorfor, giver mig lidt den samme fornemmelse som SIAD giver mig…

 5. birthe hansen siger:

  jeg læser igen jeres kommentarer ang. Siad og Anders 😉 jeg kan kun grine af jer, for jeg ser jer som nogle vattede personer, der ikke har set alt det gode Anders i virkeligheden gør for Danmark….. Er I bange for ham, eller er I misundelige fordi I ikke magter at gøre det samme ?? Ja, han står da frem, så vi kan se ham, det er mere end I tør 😉 hold kæft hvor er I latterlige

  • John Dough siger:

   Har du tænkt over at det er langt langt mere livsfarligt for os at stå frem end Gravers?
   Det er ikke hans navn der figurerer i den Store Landsforræderbog, som samtlige 300 rablende gale ultraracister i Danmark sidder med næsen nede i hele tiden, og skriger at vi skal få betalt det landsforræderi som det er, at gøre nar af dem/ at sige dem imod/ at ikke deltage i racismen.
   Modsat os, er Anders ikke i nogen fare. Han behøver slet ikke det private nazivagtværn han har (endnu en grund til denne modige modige mand godt tør “stå frem”)

   Og du har nok hørt det her mange gange, men jeg kan da lige side det igen, så det kan prelle af igen : At sprede had er IKKE at gøre noget godt for Danmark.

 6. Michael Larsen siger:

  Birthe Hansen
  Han er det største skvat som gemmer sig bag sin kæreste og hendes løn, samtidigt kan det undres hvem der betaler for alle hans rejser rundt i verden.
  Den eneste latterlige her er dig Birthe, du har helehovedet oppe i røven på Anders, du er måske kæresten?

  • birthe hansen siger:

   Nej, jeg er ikke hans kæreste, men jeg ved, han gør et kæmpe stykke arbejde, og står frem. ( det er mere end I tør ) Jeg ved, hvad han står for, og det mener jeg i sig selv siger alt, Jeg har stor respekt for en person der siger sin mening, arbejder for det og tør vise, hvem han er. stor respekt til Anders herfra

   • Jesper Johnsen siger:

    Hvad der er for store undergerninger, Vor Kære Leder Anders Gravers gør for Danmark, står hen i det uvisse.

    Til gengæld er der nogle af han apostle, der indstiller en hel masse personer til at stå som medlemmer på Vor Kære Leders Facebook-side. At de fleste så efterfølgende takker nej, fatter disse Vor Kære Leders apostle ej heller.

    Men tilbage til spørgsmålet: Hvad har Vor Kære Leder Anders Gravers gjort af gode gerninger for Danmark?

 7. birthe hansen siger:

  han arbejder imod islam, fortæller gerne hvad islam står for. Han gør en kæmpe forskel frem for mange andre….. at folk kommer ind i gruppen SIAD er da ikke et problem. Hvis de ikke ønsker at være der, melder de fra igen 🙂 lille problem i forhold til så meget andet der sker her i landet. Der er Anders meget vågen overfor hvad der sker, han går ikke med skyklapper på som visse andre

 8. Jesper Johnsen siger:

  Altså; folk skal fravælge sig noget, de ikke har tilmeldt sig, eller ønsker at tilmelde sig! Det bringer godt nok logikken op på et højt plan . . . højere end raket-videnskab.

  Hvad angår Vor Kære Leder og hans bærbare minaret, så har jeg for år tilbage haft den udsøgte ære at høre både Vor Kære Leder og Guds overmand Moses Hansen bræge i nævnte bærbare minaret. De hadske lyde, der kom ud af minareten var af en sådan art, at selv den mest formørkede mullah i Iran ville blive grøn af misundelse.

  Og så en ufravigelig kendsgerning: 99,999999 % af befolkningen vil hellere se Vor Kære Leder og de andre nazisters, uanset om de kalder sig DNSB, DDL, SIAD, EDL, FritDK o.s.v., bagdel på månen end på gaden.

  • birthe hansen siger:

   jeg er da også blevet tilmeldt grupper, jeg ikke ville være i, men meldte mig ud igen. Hvor svært kan det være??? nu kommer du med % del af befolkningen der er imod siad ddl edl o.s.v. djovt nok er der mange medlemmer i grupperne, og mange der stiller til demo 🙂 hvad forklaring har du der ????

 9. Jesper Johnsen siger:

  Dags dato:

  202 har sagt ja til at deltage i Vor Kære Leders verdensomspændende begivenhed, hvoraf flertallet er fra udlandet.

  71 har tilkendegivet, at de MOSKE deltager, hvoraf flertallet er fra udlandet.

  3989 er inviteret til at deltage, hvoraf flertallet er fra udlandet.

  Flertallet er fra udlandet, hvordan vil birthe hansen forklare den manglende tilslutning af danskere?

 10. Michael Larsen siger:

  Hun skal lige have det vendt med den store rørgænger. Hvorfor er der ingen der kan forstå hvad Anders siger om Islam, Birthe? Det er da fordi han ikke evner at sætte tingene i perspektiv. Hans bedste at Islam tage en skive af spegepølsen hele tiden. Birthe du skulle tage brillerne på og se hvad Anders virkelig står for – had had had Morten Korch had had had bevidst arbejdssky had had had had

  • birthe hansen siger:

   jeg ved ikke, hvorfor der ikke er flere der har meldt sig til at deltage, men hvis I ser på medlemstallene er der mange medlemmer . Så der kan vi også se, hvor mange der støtter hans arbejde. Hvis han ikke gjorde det godt, ville folk da melde sig ud…. logik for burhøns,,,Hvis der er nogen der spreder had er det muslimerne ( det er de vokset op med) De lærer at være efter os vantro, så måske er det jer, der skal tage brillerne på…….

   • John Dough siger:

    Er min ven Hussein vokset op med at sprede had? Jeg har kendt ham (OG hans forældre) siden han var knægt og har aldrig oplevet det. Men det er da foruroligende at høre. Hvor ved du det fra, Birthe?

  • Jesper Johnsen siger:

   Og når hun alligevel snakker med Det Store Kloakrør, så kan hun da også spørge om årsagen til, at det ikke er muligt at kommentere på Det Store Kloakrørs hjemmeside. Lige så snart man stiller et spørgsmål, eller kommer med en kommentar, som går det Det Store Kloakrør imod, bliver man slettet.

 11. Jesper Johnsen siger:

  – og går man ind og ser på medlemslisten, så er der mange der er tilføjet af en Birthe Bondegård Jensen eller en Anders Gravers. Desforuden er der mange udlændinge tilføjet af Det Store Blålys A.G. Så hvis man kun tæller dem med, der er danskere, og som selv har ønsket at være en del af firmaet, er der ikke mange tilbage.

  Til gengæld fik jeg givet en god slat penge til Folkekirkens Nødhjælp.

 12. birthe hansen siger:

  Jeg forstår da udmærket at I ikke får lov at komme med gylle inde på siden. Det er en seriøs gruppe…..Igen..jeg ved da godt, jeg tilføjer mange til gruppen, men hvad er problemet helt nøjagtigt???

  • Jesper Johnsen siger:

   Forstår birthe hansen logikken i, at birthe hansen får lov til at udtrykke sig her på denne side?

   Logikken hedder retten til at være uenig. Noget der mangler på Vor Kære Leders mange projekter. Og var en lige så stor mangelvare under Stalins regime.

 13. birthe hansen siger:

  jeg tilføjer da også, men det er kun mine venner jeg kan tilføje, så jeg kan ikke tilføje jer 😉 Anders skal så også godkende, så til oplysning : Jeg bestemmer IKKE, hvem der er i gruppen

  • Jesper Johnsen siger:

   Vor Kære Leder af SIAD er lige så dygtig som Den Kære Leder i Nordkorea. Begge er i stand til at lede og bestemme alt ned i den mindste detalje.

   Den eneste forskel p.t. er, at i Nordkorea kommer man i genopdragelseslejr, hvis man ikke evner at gøre som Den Kære Leder befaler. Men den dag, da Vor Kære Leder Anders Gravers kommer til magten, så vil vi åndelige analfabeter, der ikke kan se visdommen i SIAD, antagelig også havne i en sådan lejr. Troligt at lejrkommandanten vil være birthe hansen, eller en anden af Vor Kære Leders lydige disciple.

   • birthe hansen siger:

    slap dog af……… så slem er han nu ikke. lær og forstå hvad han siger og gør, så er det faktisk slet ikke så dårligt, som I gør det til

   • Michael Larsen siger:

    Birthe
    du har stadig ikke fået hovedet ud endnu, Anders Gravers er skingrende sindsyg og han vrøvler og opfinder nyheder

 14. Jesper Johnsen siger:

  Har set et billede af en Birthe Bondegård Jensen, iført DDL-outfitt, og med en henrykkelse i ansigtet over de vise ord, taleren kommer med. Det henrykte ansigtsudtryk ligner de kvindelige tilhørere til Guds overmenneske på jord, Moses Hansen, når han (Moses) lukker sine ubibelske udlægninger af teksten ud af højttaleren.

  Nå, han (Moses) og Anders Gravers har også en ting til fælles: De er begge bindegale, og tror begge de er hhv. den nye Messias og verdens frelser.

 15. birthe hansen siger:

  Michael det må du kunne forklare lidt bedre… hvad er det han opfinder?? svar venligst og kom med bevis…..Taaak………………Jesper tror du ikke jeg er ligeglad med at du har set billede ??? som sagt står jeg ved mine holdninger, og behøver ikke skjule mig…………..det andet ævl du kommer med, gider jeg ikke kommenterer, men det siger mere om dig end mig

 16. birthe hansen siger:

  flere beviser tak…..

  • Om tosseanstalten så skar det ud i pap, så vil du stadig nægte at forstå det der er indlysende for alle andre inklusive ordensmagten: At Taj Mahal ikke er en moske, og at belgieren ikke var en muslimsk jihadist der malede koranvers på bazookaer.

   Enhver idiot kan se, at Anders Gravers har opfundet begge ting, så at det passer ind i hans kram.

  • Michael Larsen siger:

   Birthe
   Du er da ikke rigtig i bøtten, se dig omkring og du vil se massevis af bevis for netop hans fantasi. Men hvis du vil sætte kikkerten for det blinde øje så værsgo. Når man se på alle de videoer fra diverse møder som salamiskæren har afholdt, så er der heldigvis få idioter der følger megaidioten. Jeg vil stille mig op de 31. marts og tage en masse billeder som jeg kan bruge i min skræmmekampagne mod idioti.

 17. Jesper Johnsen:

  Sektmedlemmerne har det jo med at forsvare Vor Kære Leder uanset hvad han gør og siger.

  Taj Mahal er en moske, skydegalingen i Belgien var jihadist, Folkekirkens Nødhjælp opfordres til at smide griseindvolde ud over publikum på Roskildefestivalen, fordi der forekom mavedans på et arrangement. Som Dansk Folkehjælp stod for.

  99,9999999% af den resterende befolkning siger: “Øh, du tager fejl”

  Og sektmedlemmerne skriger sig så gasblå i hovedet.

  For Vor Kære Leder Anders Jong Il er jo ufejlbarlig og besidder uendelig visdom på alle plan.

 18. Jesper:

  Update.

  Nu er hans opslag væk.

  Vor Kære Leder slettede simpelthen Gunnars indlæg 🙂

  • Ups, Gunnars indlæg var ikke blevet slettet alligevel.

   Og nu farer han op.

   Som om han aldrig har oplevet, at Facebook ind i mellem ter sig underligt og ustabilt, hvor opslag, kommentarer og deslige forsvinder ud i den blå luft. For at dukke op på et senere tidspunkt.

   Men et er sikkert. Vor Kære Leder har tidligere slettet Gale Gunnars links.

   Og tosseanstalten er da kisteglad for at Gunnar læser vores fremragende blog 🙂

  • Jesper Johnsen siger:

   Han (Vor Kære Leder) skød indlægget ned med en muslimsk strålepistol.

 19. Michael Larsen siger:

  Har jeg været nævnt på den Store rorgængers hadesump? Jeg ved ikke om jeg skal være ked eller stolt, men hvor er jeg glad for at Gunnar er nødt til at læse med herinde, det er nok fordi der er så mange billeder.

 20. Michael Larsen siger:

  nøj nu var jeg lige inde og se Gunnars hadeskrift!!! Et må man da sige, Han har lært at stave(Bare ikke mit navn) Jeg ved ikke hvor sjovt det er at han skal nedgøre at jeg har et handicap og ikke går så godt, når nu manden selv ansøger om førtidspension.

  • Jesper Johnsen siger:

   Fundet på SIAD-fjæsbogen:

   ” André Infi Daner ‎….Ligefrem Hvine og øffe som en gris ved jeg nu ikke, hvis det er det man vil er det iorden, men som Peter Andersen foreslog, en dag med stegt flæsk og persillesovs(mmmmm..), spille Gris og en konkurence om hvem der kan lave den sjoveste tegning af den store pædophile leder….. ”

   den store pædophile leder; det er ikke pænt skrevet om Vor Kære Leder. Fy og føj . . .
   Vor Kære Leder er absolut ikke pædophil, Vor Kære Leder er blot syg.

 21. Michael Larsen siger:

  Jeg har undret mig over hvorfor folk fra DDL skal tilføje navne efter eller mellemnavne efter deres navne. Bondegård, Rigthwing, København, Daner

 22. John Dough siger:

  Næ, det gav ingen mening. Godt nok ligner Anders Gravers typen der rejser til Thailand mistænkeligt ofte, men der er absolut ingen beviser på pædofili. Angående psykisk sygdom, ja så er den svær at komme udenom. Men at han bliver kaldt pædofil, vil jeg ikke høre på.

  • Jesper Johnsen siger:

   Efter grundig undersøgelse kan det konstateres, at der endnu ikke er oprettet en SIAD-filial i Thailand. Kan måske skyldes at kunde-grundlaget derhid er optaget af andre ting end lige det, SIAD skriver at de står for.

   Og skulle det vise sig, at Vor Kære Leder skulle have pædofile tendenser, så husk lige på, at det skyldes en sygdom. Hvis Anders Gravers i stedet hed Mustafa Mullah skyldes disse lede tendenser religiøs programmering. Det har en af hans disciple selv skrevet, og så er det sandt.

 23. Michael Larsen siger:

  john Dough
  du er et godt menneske


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s