Danske Defence League advarer

Oh yes. Advarsel til den store verden. Der er nogen der henviser til Danske Defence League. Forsvarsligaen med det forkvaklede ikke-danske navn, der forsvarer Danmark mod resten af verden. En offentlig gruppe advarer imod at offentligheden kigger med. Milde Moses.

For der skal jo men nød og næppe gøres opmærksom på denne flok, der ynder at reklamere for knojern og kødøkser.

Og racister er de jo bestemt heller ikke.

Gab. Prøv igen. Tosseanstalten har gravet dybt i lægetasken, men vi kan ikke finde andre medikamenter end hvad vi tidligere har ordineret.

Derfor vil tosseanstalten gøre brug af noget utraditionelt. I gamle dage så sendte man uregerlige sønner til enten at arbejde i stenbruddet, eller grave en ager op hos naboen. Alternativt så sendte man dem ud til søs.

Men nu må vi se. Det er et moderne samfund det her. Tosseanstalten vil dog læne sig tilbage hver gang og sige: “Hvad var det vi sagde”, når der går galt for en af disse drenge.

God weekend!

Reklamer

17 kommentarer on “Danske Defence League advarer”

 1. Og tosseanstalten glemte i farten. Lad os rette på det elendige engelsk, det der den Danske Forsvars Liga kloger sig med:

  “I have a Warning,A newspaper who called themselfes DF-nyt,have put a direct link,in their paper to this group and others,so they can go in and out,and snooping around,be careful who you talk to and share your information with.KTF and NFSE.”

  For det første. Ryd dog for alle de der kommaer væk. Kommaer i engelsk er lige så sjældne som salafister på Nørrebro. Og hvor kommer alle de store bogstaver fra? Som bekendt, så bruger man ikke store bogstaver midt i en sætning.

  Når det er sagt, så lad os arbejde med selve teksten. Her er den rettede version:

  I have a warning. A newspaper called “DF-nyt” has (ja, ikke ‘have’. I have, you have he/she/it HAS) put a direct link in their paper to this group (‘and others’ er slettet. Giver nada mening. ‘Themselfes’ lige så. Enten hedder man noget, eller så gør man ikke.) so they can go in and out and snoop (ikke snooping!) around. (Kommentar i øvrigt: Man går IND for at snuse rundt. Man går ikke UD fra samme sted for at snuse rundt)

  Be careful who you talk to and (who you) share your information with.KTF and NFSE.

  ‘KTF’ og ‘NFSE’ aner tosseanstalten ikke rigtigt hvad betyder. Kentucky Tried Ficken? No Fucking Sense Ever.

  Karakter: 03

  • Jesper Johnsen siger:

   Mon ikke det mere er noget Joseph McCarthy, der er over den flok narhatte. I øvrigt besynderligt at det meste på deres fjæsbog-side er på engelsk, når de kalder sig danske.

   http://da.wikipedia.org/wiki/Joseph_McCarthy

  • U.Dhuir siger:

   Der er tale om en slags proarabisk forkortelse for DDLfobi,
   som er en attraktiv trend indenfor kolonipolitik
   og skrækscenarier for ballanceret udvisning til vennerne.

   • På tosseanstalten er vi meget bekendt med, at associationsstrængene hos visse hopper 7 gange over hvad normale mennesker kan forstå.

    Du er nødt til at forklare hvad du mener. Trin for trin. Dvs. Fra trin 1 bevæger vi os mod trin 2. Fra trin 2 til 3. Osv.

    Du ser. Det nytter ikke noget, at du starter på trin 1 og fortsætter over trin 6 mod trin 14. Du er nødt til at tage dem en ad gangen.

    1, 2, 3, 4, 5 osv.

    Ikke 1, 6, 14.

 2. Michael Larsen siger:

  tihi tihi der er næsten noget J. Edgar Hoover over deres paranoide tankesæt, men morsomt er det nu, Det er nu ikke scooterhjælmen der trykker dem flade, men måske scooterstøvlerne der klemmer om podegratåen der er klemt. Morgens griner er modtaget.

 3. […] piske en død hest Anonymous KøbenhavnFinans pagt kræver ikke folkeafstemning. TosseanstaltenDanske Defence League advarer Pernille Boye KochSkandaler drukner i syltekrukker Svendborgs Net AvisSocialdemokratisk varme ved […]

 4. kaj og andrea siger:

  tosseanstalten er til at lukke op og skide i!!!!!

  • Birthe Jensen siger:

   De er ikke værd at spilde tid på, de idioter

   • Jesper Johnsen siger:

    Muligt at de ikke er værd at spilde tid på. Men de er nu ekstremt morsomme, når de optræder i deres gamle sardindåser.

    – eller når Kasper Mortensen optræder i sin DDL-uniform:

 5. Birthe Jensen siger:

  Jesper, nu var det tosseanstalten jeg mente:)

  • Tosseanstaltens spionprogrammer fortæller, at du Birthe har besøgt os hele 25 gange de seneste 2 døgn, samt at du i samme periode har klikket rundt på tosseanstalten 64 gange. Du har også skrevet i alt 106 kommentarer i det lille halve år vi har eksisteret. Så hvad laver du her på tosseanstalten, hvis du mener at det er spild af tid?

 6. benny bager siger:

  Vi er nok et par stykker der godt kan lide at give jer en over nakker når det kommer til stykket.
  Nok derfor !!…Lige som jeres svar nu også more , ihvertfald mig , selv om jeg undre mig hvordan kan i dog se at den islamisering der sker i lander , som guds gave til det danske folk !!!

  • Jesper Johnsen siger:

   » som guds gave til det danske folk !!! «

   Er benny bager bange for, at der vil ske det samme med det danske folk, som det skete med de oprindelige borgere i USA, indianerne, der blev stort set udryddet for at den hvide og kristne mand kunne udfolde sig? Altså en slags lebensraum.

 7. John Dough siger:

  Umiddelbart giver disse indlæg nul mening.
  Det er dog ved at gå op for mig at “islamisering” betyder “nogle af os er muslimer og tillader sig at bo her” og “Det danske folk” betyder “Hvide mennesker til højre for DF”.
  Jeg har opdaget at når man sætter disse ord ind i stedet for, giver sætningerne fra Benny og ligesindede mening og holder op med at være tåget sort snak.
  Og nej, så har du ret.
  “Det danske folk” synes bestemt ikke det er en gave. Men de kommer nu til at leve med det.

  Kan de ikke det, foreslår jeg, eller faktisk stærkt opfordrer jeg, til at I hænger jer.

 8. Birthe Jensen siger:

  kunne være, du snart burde se sandheden i øjnene… vi skal ikke finde os I, at islam påvirker vores dagligdag.. vi skal ikke finde os i, at kvinderne ikke behandles ordentligt… jeg kunne sagtens blive ved, men tænk dig dog om, og indse at det aldeles ikke er gavnligt i dk……

 9. John Dough siger:

  Lige præcis dig, er det ret sjovt at få en opfordring til at tænke fra.

  Hvem “vi” og hvordan påvirker religionen Islam din dagligdag, Birthe? Kom med nogle eksempler, så er du sød 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s