Finnish Defence League

Tosseanstalten har prøvet at hitte ud af hvad for nogle figurer der står bag dette antimuslimske foretagende. Som retterligt burde hedde noget på finsk og ikke det der anglosaksiske.

Perkele!

Vi fandt ud af at en Mimosa DeDanann fra Finnish Defence League kommer til at holde tale på Vor Kære Leder Anders Gravers verdensomspændende begivenhed i Århus (den der mod islam og muslimer). Interessant navn. Lyder ikke specielt finsk synes tosseanstalten. Sirkka Nitti lyder mere finsk.

Vi ved ikke så meget om Mimosa mere end at hun samler på Barbiedukker og tømmer eBay for vintagetøj. Foruden at hun har en masse imod muslimer. Naturligvis. Det skal man have for at være med til begivenheden.

Men hun laver nogle underlige ting, synes tosseanstalten. F. eks. opbevarer sine dukker i æggebakker.

But whos peeping...?

Hun laver også nogle sjove tasker. Her er en, som hun har tænkt at udføre i en mere feminin udgave på et senere tidspunkt. Tosseanstalten vil ikke kunne sige hvor maskulin den er, men mon ikke den går an hos slipsedyrene på direktionsgangen.

Pirate skull-handbag

Pirate skull handbag. I got this bag finished, planning a make new one – more feminine, with pink velvet as lining and so.

Men sidst, men ikke mindst… Mimosa er en fræk tøs med hang til friske sengekantsfilm af Russ Meyer!

Common law cabin. Supervixens. Eve and the handyman. Oh, lala… Listen er lang. Og nej. Tosseanstalten har ikke set dem alle. Kun nogle af dem *host*

U-head in reversed gold lame dress

Ak. Meget kan man sige om den verdensomspændende antimuslimske begivenhed i Århus den 31. marts, men tosseanstalten glæder sig enormt til denne Mimosa. Hun bliver nok en frisk og farverig mimose blandt alle counterjihadist-pensionister og de kronragede, mens Anders Gravers brøler antimuslimske slagord til folket gennem sin bærbare minaret (også kaldt megafon).

Billederne er hentet fra hendes flickr photostream

Reklamer

9 kommentarer on “Finnish Defence League”

 1. tictac22 siger:

  Mon ikke hun har en dukke med til Vor Kære Leder.

 2. Ann siger:

  Mon den der taske er lavet af skullen fra en muslim? Det kan være, Mimosen skulle lave en lille stand til spejdermødet i marts, hvor hun kunne sælge kranietasker med og uden det feminine touch, yde råd, vink og vejledning til styling af Barbiedukker i alle størrelser og iført vintagetøj uddele flyers med vintageholdninger.

  Vintage: Noget forældet og aflagt, der bliver støvet af og brugt igen.

 3. tictac22 siger:

  Tja jeg tænker på om de der dukker er noget hun vil lokke børn med over til de pædofile i English Defence League.

 4. John Dough siger:

  Hahahahahahaaa!!!
  Elsker at lære endnu en tosse at kende 🙂
  Den demonstration imod arabisk hud i marts bliver den største forsamling af psykisk syge, børnelokkere, skaldede isser og sort snak nogensinde placeret på ét sted.

  Hvis man havde ligeså meget tid på hænderne som samfundsnasserne Gravers og DDL, burde man arrangere en demo imod pædofili, ligesom den de lavede i Herning.
  Altså den hvor politiet sagde “Øøøh hvad har I gang i? Det var altså ikke en nynazistisk demo I fik lov til”.
  Altså den hvor Anders eller DDL selv havde skrevet en lårklaskersjov somalisk erklæring, som selv de vestjyske betjente kunne se var….ja, som betjenten sagde “Det er vores indtryk at det er et falsum”.
  Altså den hvor Anders og DDL udnyttede en tragisk voldtægt af en lille pige til at påstå at muslimer er pædofile og at moddemonstrationen imod nazister i vores byer var en demo FOR voldtægt. Som om alle muslimer er en eller anden tæt forbundet forening, der har en skid med hinanden at gøre, og at voldtægtmanden ikke ligeså godt kunne ha´ været fra Thyborøn eller Mars.

  Åååh, disse glade tosseminder. Må Anders og hans heilende børnelokkende EDL venner længe leve, for der er ingen ordentlige satireprogrammer på tv længere.
  Håber nogen filmer deres hatespeech i Århus og lægger det på Youtube. Så er der nok at grine af til flere år. Man kan evt. lægge den der sang “They´re coming to take me away haa haa hee hee” på som baggrund 🙂

 5. […] havde ellers rangeret det finske bidrag Mimosa DeDanann ret højt. Men hvis gutten her dukker op, så vil tosseanstalten give ham et eksklusivt interview. […]

 6. […] ‘Tosseanstalten’: Finnish Defence League […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s