English Defence League og børnelokkere

De der defence leagues, forsvarsligaer mod muslimer, har det med at i tid og utide skrige op om profeten Muhammed og hans giftemål med 9-årige Aisha (eller var hun 10, 23 eller har hun i det hele taget eksisteret?), og dermed konkludere at det hele handler om pædofili.

Nåh.

For det første, så skal tosseanstalten minde om at det der står i den der koran skete for en trilliard år siden, og at tiderne var anderledes den gang. Og for det andet, skal man kun 700 år tilbage for at se på Danmarks første dronning, Margrethe 1. Hun blev nemlig som 10-årig tvangsgift med den 23-årige Haakon VI af Norge.

Er der nogle der skriger op om pædofili her? Nej vel. Tiderne var nemlig anderledes den gang. Det handlede om at sikre fremtid, magt, overlevelse og 1000 andre ting vi i dag ikke behøver tænke på takket være velfærdsstaten.

Men. Når det er sagt, så bliver det lårklaskende morsomt at læse om English Defence Leagues børnelokkere indenfor egne rækker.

Her har vi en af grundlæggerne af English Defence League. Richard Price, spreder af børneporno. Herlig gut. Frakendt retten til at eje en computer i et år og smidt på en sexforbryderliste i fem år. Udover at være sat under myndighedsadministrationslup i 3 år.

For lidt hvis du spørger tosseanstalten. Vi er sikre på at Pia synes det samme.

Videre kan man i artiklen læse om en anden forsvarsligafyr, crack head Michael Coates, der også er blevet smidt i spjældet grundet børnelokkeri. Og hele herligheden prøvede overdåsen af English Defence League, Tommy Robinson,  at skovle under gulvtæppet.

Ja. Det er sandelig et meget fredeligt og uskyldigt sammenrend af menneskerettighedsaktivister Århus skal lægge scene til den 31. marts i år, som Vor Kære Leder fra Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers har kaldt årets vigtigste begivenhed.

Ikke mindre end lårklaskende. Antimuslimerne vil skrige op om pædofili, samtidig som deres egne børnelokkere sidder i spjældet. Godt Margrethe den 1. ikke skal overvære dette.

Mere om de fredelige, antinazistiske menneskerettighedsforkæmpende forsvarsligaer og deres aktivister her, her og her.

Reklamer

12 kommentarer on “English Defence League og børnelokkere”

 1. benny bager siger:

  Tiderne var nemlig anderledes den gang.

  Der til er jeg helt enig med jer . men vi er kommet videre ,derimod er der stadig muslimer der sidder fast i hvad det som det var.
  Jeg er udmærket klar over at flertallet af muslimer i danmark har integreret sig ganske fint .
  Men der er stadig en måske lille gruppe der gør livet surt for os og de øvrige muslimer .
  Kunne de blive stoppet med fælledes hjælp ville det gøre liver bedre for os alle .

  Der var fornylige en muslim der prøvet at købe springstof til en terrorist aktion i Tampa nord for min by ,men det var nogle andre muslimer der andmeldte ham ,nu lidt overaskende for mig men samtidtie glædeligt .

  • Sig det til børnelokkerne i English Defence League.

   • Jesper Johnsen siger:

    Eller børnelokkerne i DNSB. For et par år siden kom det frem i offentligheden, at en af musikerne i nazisternes husorkester ikke kunne holde fingrene fra små piger. Spørgsmålet er så, om der er flere i de grupper. Noget kunne tyde på det.

    Og så er der et ledende medlem af DDL, der lige er blevet varetægtsfængslet for overfald på dørmand. En anden DDL-person afsoner dom for narko-handel.

    Jo, skeletterne vælter ud af skabene. Og der kommer flere før Vor Kære Leders verdens-omfattende spejdertræf løber af stablen.

 2. benny bager siger:

  Din kommentar afventer godkendelse. Tag lige det af .!!!!!!!
  Ellers mister i den sidste tosse på anstalten ,!!!!!!
  Men selvfølge så kan i pleje hinaneden her .

 3. kegleklubben siger:

  der er sku da ingen normale der vil have sex med DDL eller Siad idioterne, enten boller de hinanden eller fætterens datter. De har nul hjernefunktion ud over reptilhjernen der blot holder de livsvigtige funktioner igang

 4. John Dough siger:

  Overlægerne har fat i en pointe som er logik for selv den mest islamofobiske perleforskrækkede høne, men alligevel aldrig bliver nævnt i de rækker : MAN KAN IKKE DØMME PERSONER FRA FJERNE FORTIDER EFTER NUTIDENS NORMER!!!

  Det er ikke “pædofili” på samme måde som pædofili opfattes i dag, for det var helt naturligt dengang. Europæerne gjorde det især. Det var fin overklasseskik for de gamle grækere at mødes til et fint måltid mad og derefter i fællesskab voldtage en meget ung dreng.

  Jeg dømmer dem ikke for det. Ej heller dømmer jeg Muhammed, som muligvis fandtes, for at have (ligesom alle andre) giftet sig med en pige som muligvis fandtes og muligvis var en eller anden alder.

  Jeg dømmer kun folk, som har disse tendenser nu om dage, hvor forsning har vist at det ikke er en særlig god idé.

  Det vil sige hele EDLs ledelse og det vil mest åbenlyst sige danskerne.
  Det er umuligt at åbne en avis på en random dag uden at læse om en eller anden sønderjyde der har skamkneppet sine egne børn i årevis.
  Som Lars Hedegaard siger : “De voldtager deres egne børn i denne syge kultur. Det er deres ret”

 5. م يكن من الممكن لجعل هذه الصفحة باللغة العربية حتى نتمكن من التمتع بكل هذا بلوق الطائش من الحمقى
  باللغة العربية حتى نتمكن من العربية حتى نتمكن من التمتع بكل هذا بلوق الطائش من الحمقى
  باللغة العربية حتى نتمكن من

 6. Jesper Johnsen siger:

  Der er åbenbart forskel på, hvornår det er overgreb på børn og hvornår det ikke overgreb på børn. Det hele afhænger af, hvem der gør det. I følge SIAD-logikken. Og den logik ligner antageligvis samme logik som DDL og EDL har.

  Nedenstående er fundet på Vor Kære Leders hjemmeside.

  http://siaddk.wordpress.com/2011/12/03/succesfuld-demonstration-i-herning/#comments
  Anders Jensen | december 4, 2011 kl. 11:41 | Svar
  Hvornår kommer I til Brønderslev? Der er en nu 10-årig pige, der som 7-årig blev voldtaget af flere forskellige voksne.
  Det må da være en sag for både SIAD, SIOE og DDL, hvis I ellers mener noget med Jeres fine ord.
  • Kirsten Jensen | december 8, 2011 kl. 10:07 | Svar
  • Anders Jensen, du er fatsvag og kulturradikal. Sagen i Brønderslev og sagen fra Herning er to forskellige.
  • Dem, der seksuelt misbrugte pigen i Brønderslev er syge i hovedet. Drengen fra Herning er religiøst programmeret til at voldtage kristne piger.
  • Derfor kommer vi ikke til Brønderslev.
  • Stop islamiseringen af Danmark | december 8, 2011 kl. 10:34 |
  • SIAD har ikke sagt vi ikke kommer til Brønderslev!

  • Ja, det er fandme episk det der. “Religiøst programmeret”. Og mændene i Brønderslev var bare “syge i hovedet”. Tøh. Kirsten Jensen er vist programmeret af Anders Gravers tågesnak.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s