Uriasposten, taxi og Muhammeds proselytter

Kim Møller, indehaver af  det glade vanvid Uriasposten, og som med en Duracel-kanins utrættelighed dag ud og dag ind leder efter ting om indvandrerne og deres gøren og laden.

Denne gang er han faldet over en kørselsordning i Tyskland ved navnet Muslim Taxi (som ikke er en taxi men en kørselsordning), og indleder med ordene:

Gang på gang finder Muhammeds proselytter på nye måder at undgå integration på, og i den forstand er Islam i sandhed en dynamisk religion.

OK, så er det tosseanstalten tager en DYB indåndning efter at have læst om hvad Muslim Taxi er for en størrelse på deres hjemmeside.

Der står:

MuslimTaxi ist eine geläuterte, islamische Mitahrzentrale  für Muslime und Nicht-Muslime, welche  eine  Alternative zu den herkömmlichen Mitfahrgelegenheiten sowie den Dialog suchen, um Vorurteile beiseite zu schaffen und ein friedliches Zusammenleben zu ermöglichen.

Demnach begrüßen wir herzlich alle  Interessenten ganz gleich welcher Anschauung, die den Dialog suchen und wünschen und ebenso von Muslimen ein Entgegenkommen, um in Deutschland die Entfremdung zu stoppen und ein friedliches und tolerantes Zusammenleben zu fördern.

På dansk: Søge dialog, fjerne fordomme, stoppe fremmedgørelse,  fredelig og tolerant sameksistens. Hvis man klikker på linket, og læser resten, så kan man koge det ned til: lære hinanden at kende og finde ud af at det sammen. Og som sidegevinst spare penge og skåne miljøet (oh du forbarmende en snigislamisering!)

Men Kim Møller vender det hele på hovedet og får det hele til at være noget integrationshæmmende. Ja, klart. Alt hvad indvandrere, i særdeleshed muslimer finder på, er jo direkte vej til sharia og kalifat.

Det eneste der åbenbart skulle være “uderligt” ved forretningsidéen, er at kvinder samkører med kvinder, og mænd med mænd (kristen eller muslim er et fedt, hvilket Uriasposten belejligt ikke nævner).

Kommentatorerne ligger heller ikke på den lade side. 1. kommentar til Kim Møllers skribleri er:

Og rødfascisterne labber det i sig. Det vil de gøre til den dag de selv hænger i en byggekran,” skriver karl3447.

Herrejøsses hvor lidt man har fattet.

Tosseanstalten synes ikke at der er noget odiøst i idéen. Der findes kvinder af alle slags herkomst, der ikke er trygge ved at invitere vildt fremmede mænd ind i deres biler. Ikke fordi det skulle være tabu, men blot akavet. Og hos nogle kvinder gnaver Amagermanden og Charlie Manson i baghovedet.

Ud over det, så kan tosseanstalten uden større tankevirksomhed forestille sig, at den hjemmegående jyske familiefar nok vil blive nok så knotten over, at konen gang på gang inviterer samme 23-årige solbrændte Flottenheimer ind i sin pendlerbil. Der kan vi straks se ballade, og så er det jo godt, at den jyske familiefar ikke behøver bekymre sig, da konen i stedet kører med jurastuderende Lise. Win-win.

Næh. Tosseanstalten synes forretningsidéen er intet mindre end genial. Køre sammen, komme hinanden ved, være tryg, og spare penge og miljø. Gid den kom til Danmark.

En sidste bemærkning. Tosseanstalten undrer sig over hvorfor det er, at nogle mænd ser det nærmest som en menneskerettighed, at mase sig ind på blufærdige og generte (og utrygge) kvinder i alle mulige situationer.

I skulle sendes på homo camp hele banden skulle I.

Reklamer

5 kommentarer on “Uriasposten, taxi og Muhammeds proselytter”

 1. tictac22 siger:

  Sig bare til så smider jeg et par kroner i kassen, så Møllerdrengen kan få sig en tur i muslimerøsen.

 2. Daniel Bernstein siger:

  Du kan da ikke forlange, at Kim Møller’s hjerneamputerede læsere og/eller ham selv kan læse tysk, nu forlanger du altså for meget 😉

 3. Pia Konstmann siger:

  Kim Møller og kumpaner er ret ligeglade med, hvad de der udenlandske ord betyder, de ser kun 2 ting; deres Vaterland og muslimer, og dét alene ruster til kamp:

  I deres Håndbog for Arier står skrevet:
  “Når du bestiller eller prejer en taxi, så forlangt eller vent til der kommer én med en blond arier bag rettet. SÅ kan de lære det …”

  I Ordbog for Danske Arier står skrevet:

  fjerne fordomme = fjerne alle ikke arier fra dansk grund,

  dialog = ophedet diskussion med en hallalhippie,

  fredelig og tolerant sameksistens = vi har det fint med at slå lidt på tæven med andre af arisk oprindelse

  muslimer og ikkemuslimer nævnt i samme sætning = muslimer og andre islamelskere

  alternativ = indgår i alle sætninger hvor rødfascisterne har fundet endnu en måde at genere gode ariske borgere på

  ….. und so weiter und so weiter … :o))


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s