Antimuslimsk spejdertræf i Århus

Vor Kære Leder fra SIAD – Stop Islamiseringen Af Danmark, har sammen med nogle andre megalomaner inviteret til spejdertræf i Århus 31. marts 2012.

På SIADs hjemmeside kan man læse følgende:

Der bliver afholdt en verdensomspændende begivenhed i Århus d. 31. marts med navnet European Counter-Jihad Meeting med islamkritiske foreninger.

Vi opfordrer stærkt vores medlemmer og sympatisører til at deltage i begivenheden.

Ind til videre er der 97 tilmeldte på Facebook til denne verdensomspændende begivenhed, som Gravers udbasunerer til årets vigtigste.

Og når man kigger lidt nærmere på hvem der kommer, så er der en hel del der kalder sig for menneskeretsorganisationer. Herunder Danish Defence League og English Defence League.  Så er det dømt spejdertræf tænker man. Menneskeretsorganisationer der holder en fredelig stille demo, spiller banjo og synger Kumbaya. Alt vil ånde fred og idyl.

Men som tosseanstalten altid gør, så er det at konsultere virkeligheden.

Her ser vi nogle herlige counterjihadister fra English Defence League, der har trukket mini-burka over hovedet:

Menneskerettighedsforkæmpere fra English Defence League

Kigger man lidt på søsterorganisationer i Danmark, så kan man se, at de er tilhængere af spejderknive i XXXXXL størrelse. Og knojern.

Fra Danish Defence Leagues CPHs Facebookside

Så det skal nok blive til årets vigtigste begivenhed for de stakkels århusianere, der skal lægge scene til denne fredelige begivenhed.

Tosseanstalten kan dog hurtig konstatere, at hele foretagendet nok vil ende i tumult, som det så mange gange er sket før.

Mere om det antinazistiske English Defence League og defekt højerarm her.

Reklamer

51 kommentarer on “Antimuslimsk spejdertræf i Århus”

 1. Anders siger:

  og igen (på spejderkniven) udtrykket for den homofobiske og besynderlige angst for at nogen skal bolle med deres numsehuller.

  Det har været diskuteret her før, hvor nogen påstod at det skulle tolkes som “lad være med at bolle med mig, dit røvhul”, men så mangler der jo et komma – og som det allermindste ville en person, der virkelig ville have skrevet dette og som faktisk kunne engelsk, jo ikke have sat et linieskift mellem “with” og “me” men istedet mellem “me” og “asshole”. Det der står nu er jo “don’t fuck with” … “Me asshole” – altså “lad være med at bolle med” … “mit numsehul”.

  Hvorfor har de denne sygelige angst for at bevare sin anale jomfruelighed og hvorfor tror de at alle andre har en ustyrlig lyst til at bolle dem? Hvad er det for en besynderlig tvangstanke? Og skal det at de skriver det på en kødøkse tolkes som en trussel mod bøsser?

 2. benny bager siger:

  Selvfølge kan i altid finde nogle der træder ved siden af ,men skulle vi samlingen Ddl eller Edl så er de stadig små søde søndags skole børn i forhold til alt vi kan vise jer af muslimerne gør umenneskelige mord for åben skærm .
  I ved det er hvad i kalder at generalisere .

  Hvad sker der med Anders han ser ud til at være lidt numse forstyret citat:Hvorfor har de denne sygelige angst for at bevare sin anale jomfruelighed .Citat slut Jeg må jo så spørge Anders hvornår mistet du den numsemødom ??
  Jeg vil nu nævne at jeg stadig har min og bliver ved med at beholde den !!

  Men selvfølge hver mand sin lyst !!

  • Ih, ja. DDL og EDL er søndagsskolebørn der render rundt med knojern og kødøkse. Og smider med kanonslag bland weekendshoppere. Muslimske horder laver langt flere og værre happenings rundt omkring i landet.

   Dog har tosseanstalten ikke fået øje på en eneste endnu. I hvert fald har redaktøren ikke set noget på Nørrebro.

   Ja, de der antiracistiske nazister er nu meget hyggelige.

   http://jp.dk/udland/europa/article2678710.ece

   Husk nu Benny. Vi taler om forhold på vore breddegrader, så kom ikke trækkendes med hvad der foregår af borgerkrige andre steder.

   • benny bager siger:

    Du har ret ,vi er der ikke endnu .Men jeg er nu ikke selv særligt imponeret at de drenge der udstiller dem selv som bøller hvad de sikkert er .
    Du kan nu gå til england og se hvad de muslimer der er der , skilter med , så som død over alle der fornærmer islam.
    Jeg tvivler nu på at de muslimer vi har i danmark er en særlig fin slags ,men du kan jo prøve at overbevise mig ,nu ikke lige som Shansen der viste mig et billide af en muslim der hjalp en betjent .der ligger nu ikke meget bevis byrde i det enkelte billide .!!

    • Tosseanstalten skriver om dem der har tænkt sig at deltage i Vor Kære Leders verdensomspændende topmøde i Århus den 31. marts i år.

     Enhver idiot kan se, at deres pladder om at være fredelige menneskeretsorganisationer ikke holder stik.

   • U.Dhuir siger:

    Mon ikke at racisterne og imperialisterne fra de varme lande og deres venner møder op og beskylder alle for at være det, de selv er og altid har været mod deres jihadklassekampfjender: racister, kriminelle, løgnere osv. ?

    Og så starter balladen mod antiimperialisterne og frihedskæmperne og modstandsbevægelsen ?

    Det tror jeg rolig vil ske, og at politimyndigheden så tager parti for racisterne og imperialisterne og fører frihedsbevægelsen og antiracisterne væk fra kollaboratørerne og racisterne / kolonialisterning imperialisterne og asylkapitalisterne.

    • På tosseanstalten så kører vi med let forståeligt sprog, samt logik, så alle kan være med.

     Prøv at udtrykke dig på en anden måde, så at også redaktøren for tosseanstalten kan være med.

 3. benny bager siger:

  ps tag lige det Din kommentar afventer godkendelse. af hvis du vil have at jeg deltager her

  • Vi har desværre været nødt til at tage filter i brug takket være at nogle spammer tosseanstalten til med en masse irrelevant off topic kommentarer.

   Som sagt mange, mange gange før, så er dette ikke et chat room.

  • Jesper Johnsen siger:

   “Din kommentar afventer godkendelse”
   er det der står, når man vil kommentere noget på Vor Kære Leders hjemmeside.

 4. John Dough siger:

  Høhø, ja nynazistiske hooligans der skriger had-slogans er simpelthen “islamkritik”.

  Jeg ved ikke præcis hvem Gravers forsøger at narre, da samtlige svagtbegavede racister i Danmark allerede er totalt med på den, og alle andre kun griner når nogen forsøger at kalde tingene noget andet end de er. Hadmarchen i Århus vil ende ligesom alle andre events, disse racistforeninger har deltaget i nogensinde. De vil blive smidt ud af byen og få besked på ikke at vende tilbage med deres nazisvineri.

  Men ja, grimt og blodigt bliver det nok desværre.
  Nogle børn er blevet gjort fortræd, de er blevet voksne og har fundet hinanden i små grupper. Og nu skal det gå ud over en eller anden. Det er en utrolig trist historie, som selv jeg har svært ved at se det sjove i.

 5. Mette siger:

  De gange SIAD har afholdt demonstrationer, er de ikke blevet SMIDT ud – de er blevet bedt om at trække sig, FORDI POLITIET IKKE KAN GARANTERE FOR DERES SIKKERHED mod muslimerne!
  En demonstration i Århus endte jo med politiets 1 1/2 times kamp med de muslimske horder – så stop med jeres racist pis – der er ingen, der mere racister end muslimerne selv – mændene vel at mærke – det er indbygget i deres Koran – bliv dog oplyst og læs muslimernes “håndbøger” før I udtaler jer.
  Hvorfor ikke selv møde op til “spejdermødet” i Århus og se så, om der bliver nogen slagsmål – hvis der gør, bliver med garanti ikke SIAD gruppen, der starter – men hvis man bliver overfaldet, så har man vel lov til at forsvare sig, eller hvad?.
  Og så vil jeg lige nævne Tommy Robinson, en af EDL’s ledere, blev overfaldet på gaden i sin hjemby af 4 muslimer 2 dage før Jul og totalt smadret – ja, de er så søde de muslimer, men de bliver så let fornærmet af verbal kritik af deres nazistiske ideologi!
  Tommy har aldrig overfaldet nogen muslim, han har kun holdt taler !
  Vidste I forresten, at næst efter Koranen, så er Hitlers “Mein Kampf” den mest læste bog i de arabiske lande – de to bøger supplerer hinanden perfect, når man vil slå Jøder og andre ikke-muslimer ihjel – når de nu ikke VIL omvende sig!
  Har I aldrig set billederne fra den “fredelige demonstration for Islam” i London for et par år siden, med slogans som “ISLAM WILL RULE THE WORLD” – “YOU HAVEN’T SEEN THE REAL HOLOCAUST YET” – “BEHEAD THOSE WHO CRITICISE ISLAM” –
  “Det mener de jo nok ikke så slemt!” – Gu’ gør de så ! – de er dødsens alvorlige, og de gør ingen hemmelighed af det – lyt til fjolset Anjem Chaudry(leder af “Islam4UK”) på Youtube, så vil I opdage, at de mener hvert et ord!
  Tro ikke, at den slags muslimer ikke findes i Danmark – de er bare ikke mange nok, endnu!
  Og det er jo lidt anderledes slogans, end spejdernes “VÆR BEREDT”!
  Læs nu historien om det 85% kristne,demokratiske Libanon før 1970 – så længe der var ganske få muslimer, var alt fryd og gammen – men så blev de invaderet af Jordanere, dem der kalder sig for Palæstinensere nu, og se, hvad det har udviklet sig til, nu 50 år efter!.
  Det vil vi i SIAD ikke have sker i Danmark – men I er selvfølgelig ligeglade med, hvordan Danmark ser ud om 50 år – nej lad os endelig få flere muslimer til Danmark – nej tak siger vi, og vi gør opmærksom på faren, før vi ender med at muslimer overtager hele byer, som de har gjort i Malmø, visse byer i England og Tyskland.!

 6. Jesper Johnsen siger:

  http://www.fritdk.dk/formand%20ordet.html

  “PERSONHETZEN MOD MICHAEL ELLEGAARD FRA
  POLITIANKLAGERENS KONTOR FORTSÆTTER…

  Michael Ellegaard er kun lige blevet løsladt efter at have afsonet 1 års ubetinget
  fængsel for at have reddet en yngre kvinde fra at blive kvalt , så står politianklager
  Ellen Pedersen – Odense Politigård klar med et nyt , og fuldstændigt forrykt
  anklageskrift , som ikke før har set sin mage i dansk retshistorie til dato.”

  Mere om politisk forfølgelse af danske patrioters kamp mod de slemme muslimer kan læses på denne hjemmeside.

  Og alle Anders Gravers’ gæster – der har meddelt deres ankomst til A.G.s stort anlagte verdens-demonstration – er lige så uskyldige. Især når disse voldspsykopater selv skal sige det.

 7. AzZaylai siger:

  Som man siger “små hjerner små fornøjelser”.

  Det er vel forståeligt at man som en taber i samfundet, udstødt, uden reel chance for at overleve i et multikulturelt samfund er nødsaget til at bevæge sig ud i det ekstreme, og søge forståelse og accept der.

  Det er min overbevisning at folk der søger og joiner disse højreradikale grupper, er folk med lav intelligens, dette siger jeg fordi – det er netop det der betegner en person der bruger sin dyrebare tid på at chikanerer andre medmennesker.

  Så en eller anden psykologisk effekt får de vel ved at joine folk på deres niveau, dvs. folk der ikke kan finde ud af bruge deres tid og kræfter på ting der betyder noget.

  Derfor er hele deres livsmønster, at drikke, råbe efter folk, skrive racistiske bemærkninger på facebook(for derefter at “high five” hinanden), og nu og da holde en demonstration som aldrig ændre noget som helst, udover(til tider) at de mister et pr. tænder her og der.
  For de er jo trods alt i undertal, da folk jo har andre ting at tage sig til end at gå med sorte fleece jakker, og råbe i kor som en eller anden spice girls koncert —–> ligheden er bemærkelsesværdig.

  Så kære højreradikal, kom endelig til Århus d. 31.03.2012, kom og skål med vennerne, kom og stå ude i kulden, husk din fleece jakke, husk at låne nogle penge fra mor til bussen, kom og flygt fra dit ufaglærte job i en kort stund, og de lange aktiveringstimer – kom og skål min ven, for dagen efter er det tilbage til dit usle & ulykkelig liv.

  Men ak & ve, fortvivl ikke min ven, facebook vil du altid have.

  Med Venlig Hilsen

  En bekymret borger, der rækker hånden ud til de mindre heldige og mentalt udfordret i det højreradikale miljø.

  • Benny siger:

   AzZaylai
   Et sted kan godt forstår dit indtryk at dem der stiller sig op på denne måde .
   Men når det kommer til stykket er der mange højre uddannet folk med i de grupper, der til forskæld fra dig godt kan se hvad der er sker i landet og i hvilken retning det går.
   Udover det hvor meget direkte kontakt har du til muslimer ??

   • tictac22 siger:

    Kan du nævne et par af disse “højre uddannet folk” Benny blop blop.
    Udover det hvor meget direkte kontakt har du danskere ?

   • benny bager siger:

    tictac22
    Jeg har nu ikke noget imod at svare på dine spørgsmål , men som sagt mange, mange gange før, så er dette ikke et chat room.

   • AzZaylai siger:

    Benny, så du mener ligefrem at der er højt uddannet folk som joiner disse grupper? Det vil jeg påstår ikke er rigtigt – og det ved du også godt. Ellers er det da meget beklageligt. Hvilken intelligente – højt uddanet folk er det der ikke har indset at højreradikale grupper ikke er vejen frem?

    Det skal man vel ikke være professor for at kunne gennemskue.

    Og hvilken retning er det landet går?

    Hvilken forskel ville det gør hvis jeg fortalte min kendskab til muslimer? Og tror du da at disse højreradikale grupper har dagligt kontakt med muslimer?

 8. Michael Larsen siger:

  Men alligevel skal vi læse dit meningsløse pjat

  • benny bager siger:

   Michael Larsen dog ,citat : Men alligevel skal vi læse dit meningsløse pjat .Citat slut .
   hvad er det dog noget meningsløse pjat at skrive ??

   AzZaylai . Hvad du siger at men skal være dum en da meget dum for at se hvad der sker i landet og det er kun dem med en højre uddannelses det ikke kan se det ???

   Det lyder mere som du lider at en dyb racistfobi ! Det kan være at du kan finde an højt uddannet psykolog der kan af hjælpe dig med dine problemer .

   • AzZaylai siger:

    Nu begynder du jo at forvirre dig selv. Og det lyder til at du ved en masse om psykolog hjælp, hmm.

    Og når du engang kan overskue det, kunne du måske svare på de spørgsmål du blev stillet?

 9. John Dough siger:

  Racistfobi! Det er første gang du giver mening, Benny, min ven. Jeg lider i høj grad af racistfobi selv. Jeg er både bange for dem og fyldes med ubehag og væmmelse, bare ved tanken om dem. Har aldrig hørt ordet racistfobi før men vil til at bruge det tit 🙂
  Så pluspoint til dig. Du får dog et minuspoint for at stjæle Tosseanstaltens (og min!!) stående joke om psykologhjælpen. Det virker ikke at bare vende den om, Benny. Det svarer til at en fed pige og en slank pige skændes og den slanke pige siger “Du er fed haha!” og den fede pige svarer “Du er selv fed hahaha!”. Det falder helt til jorden simpelthen 🙂 Det er som når Gale Gunnar sidder på sin ordblinde blog og siger “Tosserne fra Tosseanstalten”, idet han ikke rigtigt har fanget at en tosseanstalt holder nøglerne og han selv er tossen. Du er nødt til at komme med nogle originale nedsættende jokes. Et eller andet med Lenin eller Nordkorea og sådan noget. Tænk venstrefløj og tænk ubehageligheder. Så, nu har jeg hjulpet dig i gang. Du kan godt, min ven 🙂

  • benny bager siger:

   Til tros for alt , glæder det mig at vi kan more os over vores fobi .
   Nu mangler vi bare at kunne se problemet , hvor i er de positive der siger at der er ikke noget problem og jeg siger ,se dog hvad der sker i resten af verden .
   Kommer det der til er jeg nok lige så meget rød som jeg er blå men på en kapitalistisk måde hvor det betaler sig at arbejde .

 10. benny bager siger:

  Der er mange synspunkter på hvem og hvad der er rigtigt !!!!!!

  Hermed en opdatering af de politiske/økonomiske teorier…

  Socialisme:
  Du har to køer. Og giver den ene til naboen.

  Kommunisme:
  Du har to køer. Regeringen tager dem begge og giver dig mælk.

  Fascisme:
  Du har to køer. Regeringen tager dem begge og sælger din mælk.

  Nazisme:
  Du har to køer. Regeringen tager dem begge og skyder dig.

  Surrealisme:
  Du har to giraffer. Staten opfordrer dig derfor til at lære at spillemundharpe.

  Bureaukrati:
  Du har to køer. Regeringen tager dem begge og skyder den ene malker den anden og hælder mælken ud.

  Anarkisme:
  Du har to køer, de drikker din mælk og skyder regeringen.

  Radikalisme:
  Du har to køer, sælger deres mælk og køber en regering.

  Narcissisme:
  Du har to køer, sælger dem begge og køber et spejl.

  Kapitalisme:
  Du har to køer, sælger den ene og køber en tyr.

  Terrorisme:
  Du har to køer, som sprænger regeringen og beder til S. Hussein.

  Racisme:
  Du har to køer, skyder den sorte og elsker den hvide.

  Kannibalisme:
  Du har to køer, som spiser hinanden.

  Zionisme:
  Du har to køer, de får begge køller og bygger et bjern i Israel.

  Buddhisme:
  Du har to køer, de klipper sig skaldede, sælger deres mælk og køber røgelsespinde.

  Roliganisme:
  Du har to køer, maler den ene hvid, den anden rød og kalder dem ”Cowey”.

  Realisme:
  Du har to køer.

  Optimisme:
  Du hat to køer og satser på, at de laver en tredje.

  Pessimisme:
  Du har to køer og sælger dem begge for at få råd til mælk.

  Traditionel kapitalisme:
  Du har to køer. Sælger den ene og køber en tyr.
  Din flok udvides og din økonomi vokser. Du sælger kvæget og lever resten af dine dage af overskuddet.

  Moderne kapitalisme:
  Du har to køer. Sælger den ene og presser den anden til at producere ligeså meget mælk som 4 køer. Senere hyrer du en dyr konsulent til at analysere, hvorfor køen faldt dø om.

  IT-Factory kapitalisme:
  Du har to køer. Du sælger tre af dem til dit børsnoterede selskab, fordi en bankgaranti overbeviser investorer om, at du i virkeligheden har fire køer. Derfor trækker du foderet til fem køer fra i skat. Retten til at malke seks køer overføres via en bank i Polynesien, ejet af et skuffeselskab, som tilbage sælger retten til at malke syv køer til dit oprindelige selskab. Det revisorgodkendte årsregnskab fastslår, at virksomheden ejer otte køer med option på en mere. Du hævder, at du har en tyr, der får førstepræmie ved dyrskuet, hvorefter du sælger tyren og forsvinder.

  En fransk virksomhed:
  Du har to køer. Du går i strejke og blokerer vejene, fordi du vil have tre køer.

  En italiensk virksomhed:
  Du har to køer, men du ved ikke hvor de er. Du beslutter dig for at holde frokost.

  En russisk virksomhed:
  Du har to køer. Du tæller dem og når frem til, at du har fem køer. Du tæller dem igen og når frem til, at du har 42 køer. Du tæller dem igen og når frem til, at du har to køer. Du åbner en flask vodka.

  En kinesisk virksomhed:
  Du har to køer. Du har 300 ansatte til at malke dem. Du hævder at du har fuld beskæftigelse og høj produktivitet. Du lukker den avis der skriver det modsatte.

  En indisk virksomhed:
  Du har to køer. Du tilbeder dem.

  En australsk virksomhed:
  Du har to køer. Forretningen ser ud til at gå fint. Du lukker kontoret og fejrer det med et par “fadbamser”…

  En japansk virksomhed:
  Du har to køer. Du rédesigner dem, så de kun er en tiendedel størrelse og producerer tyve gange så meget mælk. Du skaber derefter en mangafigur og forøger din indkomst ved at lancere den som barnelegetøj over hele verden under navnet Kokimon.

  En irakisk virksomhed:
  Alle tror du har masser af køer. Du fortæller dem, at du ikke har nogen. Ingen tror dig, så de bomber dig sønder og sammen og indvaderer dit land. Du har stadig ingen køer, men i det mindste bor du nu i et demokrati.

 11. John Dough siger:

  Den er ikke helt forkert 🙂

 12. Jesper Johnsen siger:

  Der er nogle af spejderdrengene, der er sure på politiet:

  http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Danish-Defence-League-CPH/143430615747712

  Danish Defence League CPH Haha – hvis det ikke havde været for de lorte pansere, tror jeg overskriften lød anderledes…

  http://df-nyt.dk/?p=32334

  • benny bager siger:

   Jesper Johnsen.
   Du kan ikke bruge denne avis som et vidensbyrd på hvor forskruget Ddl er .
   Det eneste P77 0g DF. nyt er gode til , er at forskruge sandheden til et punget hvor det er blevet til en løgnehistorie istedet .

 13. Jesper Johnsen siger:

  Besynderligt benny bager; efter at jeg lagde teksten frem, således at alle kunne se hvor fredelige og søde DDL, Division CHP er, så forsvinder den fra deres Facebookside. Er der noget, der efter benny bagers mening ikke tåler dagens lys?

  “Danish Defence League CPH Haha – hvis det ikke havde været for de lorte pansere, tror jeg overskriften lød anderledes… “

  • benny bager siger:

   Det ser ud til at i forbinder mig lidt for meget til ddl .hvad de gør og siger har intet med mig at gøre ,til tros for det er jeg enig med dem i at den islamisering der sker i danmark skal stoppe.
   I kalder mig en islamfobi og en racist .Fortæld mig hvem det er der betaler for den moske på vibevej .I tror vil ikke at de gør dette uden betingelser ??

   Jeg vil nu tillade mig at kalde jer racistfobi og snæversynet .Landsforæder nej det er ikke mit indtryk . I ved bare ikke bedre . men bare rolig jeg svigter jer ikke ,jeg er her for at hjælpe jer med at få et klarsyn på hvordan verden virkelig er .

   • Jesper Johnsen siger:

    ” Fortæld mig hvem det er der betaler for den moske på vibevej ”

    Det er Vor Kære Leder, der bidrager mest. Hans indsamling – eller donationer som han kalder det på sin hjemmeside – går ubeskåret dertil. Derom ingen tvivl.

  • benny bager siger:

   Jesper Johnsen .
   Nu kan jeg godt forstå at i har så meget imod AG.
   Men det er som sædvanligt noget i har misforstået .

   • Jesper Johnsen siger:

    Nu kan der siges og skrives meget om Vor Kære Leder, og det bliver der også. Men én ting kan man ikke tage fra ham: Han er eminent til at tale med mindst to tunger, og troværdighed ligger ham ej på sinde.

    Nu har Vor Kære Leder og hans fem nyttige idioter i op til flere år prøvet at overbevise omverdenen om, at muslimer og nazister er et og samme. Og så serverer han på sin hjemmeside (igen-igen-igen, og atter en gang som altid) sådan en gang selvmodsigende vrøvl.

    http://siaddk.wordpress.com/2012/02/01/enhedslistefolk-og-muslimer-opfordrer-til-krig-i-arhus-gader/

    “Simon Asbjørn kalder alle der demonstrerer d. 31. marts nazister og hidser muslimerne op til vold imod dem”

    “På den måde hidser han muslimerne op og i dette tilfælde er de fleste af muslimerne palæstinensere der normalt ikke har problmer med nazister, idet Hamas heiler og hylder Hitler; det eneste de normalt beklager er, at han ikke fik udryddet alle jøder. Desuden er Hitlers Mein Kampf den næstmest solgte på Vestbredden, kun overgået af koranen.”
    ————————–

    Hvis Vor Kære Leder er lige så dygtig til bogføring, får han da seriøse problemer, når han bliver afkrævet regnskab for pengeforbruget i sin forening.

 14. Jesper Johnsen siger:

  Altså, nu har Vor Kære Leder Anders Gravers arrangeret en spejderkomsammen i Aarhus i bedste Tjikki-Tjakki-Tik-Tik-Tik-stil, med spejderknive og redskaber til en gang rundbold. Når man ser på deltagerlisten på hans (Vor kære Leder) fjæsbog-side, er der både børn og hunde med fra stort set hele verden.

  Og så vil sådan en samling venstreorienterede banditter ødelægge Vor Kære Leders multikulturelle og fredelige arrangement. Fy skam jer . . .

  http://siaddk.wordpress.com/2012/02/01/enhedslistefolk-og-muslimer-opfordrer-til-krig-i-arhus-gader/

 15. […] om de fredelige, antinazistiske menneskerettighedsforkæmpende forsvarsligaer og deres aktivister her, her og her. Rate this: Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this […]

 16. Jesper Johnsen siger:

  – og nu er der 137 fra ind- og udland, der har meldt deres ankomst til Vor Kære Leders globale spejder-komsammen. Så skal der bages noget snobrød.

  • Jesper Johnsen siger:

   Dags dato er der 164 tilmeldte, fantastisk. Og de kommer fra hele verden. Storslået.

   Desforuden er der 60, der MOSKE kommer, og 3.704, der har fået en invitation fra Vor Kære Leder, imponerende.

   Til gengæld er antallet af tilhængere på SIADs Facebook-side faldet. Så frem med tudekiks og Kleenex.

 17. Jesper Johnsen siger:

  Og en uge senere er antallet af tilmeldte til spejdertræffet oppe på 183, en fremgang på hele 19 i løbet af en uge. Desforuden er der 4005, der har fået en invitation.

  Til gengæld er der nedgang i antallet af potentielle deltagere:

  http://www.bt.dk/krimi/mistanke-om-racisme-bag-groft-overfald

  http://www.fyens.dk/article/2031312:Odense–Ellegaard-faengslet-en-uge-for-skud-mod-betjent?fb_comment_id=fbc_10150644067914049_22659994_10150644202329049#f15db762d0f7a6e

  Tvivlsomt om nogle af disse kan komme. Nå, Vor Kære Leder har jo også proklameret for al folket, at voldelige personager uønskede i spejder-troppen. Med mindre Vor Kære Leder i al sin store visdom finder ud af, at det er politisk forfølgelse af gode danske patrioter.

 18. […] For der skal jo men nød og næppe gøres opmærksom på denne flok, der ynder at reklamere for knojern og kødøkser. […]

 19. Hanne Hauge siger:

  @Mette Nåja, dit eget syn på folk er da heller ikke så værst. Så skriver du om Utøja-ofrene, at de skulle være ” unge fra den næste generations multikulti fanatikere”. Husker du det? Det var på sappho.dk,, den 19. februar.Og nu rober og skriger du, fordi “de andre” skulle snakke voldeligt? 🙂

 20. Jesper Johnsen siger:

  På SIADs Facebook-side kan i dag læses:

  » Arne Petersen Danmark skal UD af EU, og selv bestemme, hvem der skal lukkes ind i landet !
  Nøjagtigt som i en privatbolig ! «

  Det kan man da ikke fra SIADs side mene. Så kan man jo afvise alle de udenlandske voldspsykopater, der har meldt deres ankomst til Vor Store Leders spejdertræf.

 21. […] skal nok blive en sjov begivenhed i Århus 31. marts, hvor EDL har meldt deres ankomst til en verdensomspændende begivenhed, hvor de vil marchere imod […]

 22. Jesper Johnsen siger:

  Attention! : Danish Defence League
  http://www.danishdl.info
  Strangely enough, it is once again necessary to refute rumors that totalitarian people or organizations, such as nazis, kommunists or facist, have been invited to our Counter Jihad meeting in Aarhus.
  http://www.danishdl.info/

  – men både nazister og fascister skal såmænd nok dukke op til spejdertræffet, for at støtte deres venner hos SIAD, DDL og EDL. Det er kun vinduespynt, at de officielt ikke er inviteret.
  ————–

  Mere fra http://www.danishdl.info/

  ” Dette er den DDL officielle hjemmeside. Dette site er fuldt understøttet af den Engelske Defence League, EDL, og er den eneste tilknyttet DDL. ”

  Hvem er så de der forskellige DDL’er, der florerer på Facebook? Man aner en vis uenighed om, hvem der er “de rigtige” og de “forkerte”.

 23. U.Dhuir siger:

  De gammelnazistiske muslimske asyl imperialister er øredøvende tavse.
  Er de udvandret, eller forstår de ikke, hvad der foregår mod dem i vores land ?
  Er der nogen her, der har mødt muslimerne ?

  • Tosseanstaltens redaktør siger: Mig ikke forstå hvad du si’r.

   • Jesper Johnsen siger:

    Fatter ej heller noget af U.Dhuir’s udgydelser og spørgsmål. Mon ikke vedkommende skulle stille spørgsmålet på Vor Kære Leders hjemmeside. Der vil den – intelligensmæssigt – passe fint.

    Vedr. Vor Kære Leders spejder-træf. Skal vi lave en gættekonkurrence om, hvor mange (eller få) der dukker op for at støtte Vor Kære Leder? Selv gætter jeg på 98 (de facto). Heri medregnet de fra udlandet kommende.

 24. U.Dhuir siger:

  De påståede nynazister demonstrerer mod gammelnazister ?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s