Anders Gravers’ fornemmelse for tal

Tosseanstalten kan ikke få nok af at læse fantastasten Anders Gravers’ skriblerier på Facebook og hans hjemmeside.

Denne gang kolporterer han en “pressemeddelelse” hvor der står følgende at læse:

“Hver måned koster den muslimske indvandring nu 8-10 milliarder kroner, ifølge Dansk Kultur. Danmark er i krise, vi har ikke råd til at have dem her mere. SIAD forlanger at man starter med at hjemsende alle kriminelle indvandrere og at alle ikke selvforsørgende indvandrere hjemsendes.”

Nå, tænker tosseanstalten. Der er ikke noget link hvor man kan læse mere om dette med 8-10 milliarder om måneden.

Det er der også en af kommentatorerne der undrer:

hvis man smider sådan et tal på bordet ville det være en ret god ide at, 1: linke til hvor det kommer fra, og 2: hvis det kan bekræftiges, sende det videre til samtlige medier“, skriver peter.

Og svaret kommer prompte fra Vor Kære Leder:

Det er Dansk Kultur du skal spørge om det Peter.”

Facebook giver han samme svar til en anden der undrer, og videregiver tilmed telefonnummer og e-mail til foreningen Dansk Kultur.

Altså ikke noget med at Gravers selv undersøger om noget er rigtigt eller forkert. Det må Vor Kære Leders læsere selv finde ud af. Og så er tosseanstalten sat på arbejde, for at se om det han fodrer sit publimum med passer.

Tallet 8-10 milliarder er udbasuneret af formanden i foreningen Dansk Kultur, Rolf Slot-Henriksen. Der står ikke noget om hvordan han er kommet frem til det, men at der vil komme en pamflet herom en gang i februar. Tosseanstalten har dog lavet lidt hovedregning, og kostateret, at hvis Slot-Henriksens tal passer, så koster hver muslim ca. 360 000 kroner om året, hvis man regner med at antallet af muslimer i Danmark er 300 000. Så tosseanstalten venter spændt på at sætte tænderne i publikationen som kommer i februar

Men. Rolf Slot-Henriksen. Hvad er han for en fætter? Tosseanstalten har lavet lidt research og fundet ud af at denne herre er lige noget for os. Han er teolog og har muslimer på hjernen. I Information står at læse om hans store troværdighed:

Hans bøger er fyldt med grundlæggende faktuelle fejl, ufuldstændige og decideret ukorrekte kildehenvisninger, fejlcitater, umarkerede citater og et syndigt virvar af citater og forfatterens egne holdninger uden angivelse af, hvad der er hvad. Det er et personligt angreb mod islam.

Han plukker lige halvdelen af et halvt vers i Koranen og siger noget generelt om alle muslimer, uden at sætte citatet ind i den rette sammenhæng.

Noget tyder med andre ord på, at han har samme omgang med tal, så tosseanstalten glæder sig til pamfletten som om det var til juleaften.

I vores research, så fik vi helt uventet bonus i form af en lårklasker med på vejen. Ikke nok med at Rolf Slot-Henriksen har muslimer på hjernen. Han hører også stemmer:

– En dag hørte jeg en mærkelig musik lige her ude i gangen. Jeg forstod ikke, hvor den kom fra, så jeg gik rundt i huset for at se, om jeg skulle have glemt at slukke for en radio. Men der var ingen radio tændt, og musikken fortsatte…
Så gik jeg ud af huset for at se, om det skulle komme udefra. Jeg gik rundt om huset og over mod kirken. Men det mærkelige var, at musikken fulgte med…, fortæller Rolf Slot-Henriksen, mens vi sidder i præstegården i det smukke Bredballe ved Vejle fjord, hvor han har været sognepræst mange år.
– Var det englesang?
– Jeg kalder det for englemusik, fordi det lød overnaturligt smukt. Det var som et mægtigt kor, der fyldte hele horisonten, og der var også instrumenter som fløjter og violiner, men man kunne ikke skelne instrumenterne fra stemmerne. Der var ingen rytme, ingen trommer og slagtøj. Det lød ganske vidunderligt, og det er umuligt at forklare.

Ak, ja. Anders Gravers har det med at kolportere historier fra de mest besynderlige personer. Skidt pyt med om oplysningerne er sande. Bare det handler om muslimer så er alt andet sekundært. Lige som når man er overbevist om at Taj Mahal i virkeligheden er en moske.

God weekend kære læsere!

Reklamer

43 kommentarer on “Anders Gravers’ fornemmelse for tal”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Anders Gravers og fornemmelse for fakta?

  Tjah, bum-bum. Man skal aldrig lade en god historie ødelægge af fakta. Eller som Storm P. så poetisk udtrykte det: »Hurra-råbet anvendes meget ved festmiddage, og er således ofte årsagen til, at sovsen bliver kold«.

  Ifølge Vor Kære Leder, så består hans forening også af flere tusinde medlemmer! Og dertil skal lægges et mindst lige så stort antal sympatisører.

  Vor Kære Leder vil gøre sig godt på den lukkede afdeling, sammen med Napoleon, Kleopatra, Cæsar og andre af historiens genopstandne kendisser.

  • Jesper (eller hvad du nu kalder dig, for det er 6 navn med samme IP-adresse, virkelig flot)

   Ordet “Hurra” var brugt af Tempelridderne, når de gik til angreb, og jeg tror gerne, at de gamle og forlængst døde Tempelherrer, helst vil være fri for, at folk sm dig udelader at anvende noget som helst kan sættes i forbindelse med dem.

   Grunden er simpel, for Tempelherrerne, var kendt for 2 vigtige ting, nemlig deres indsats på slagmarken, og den kendsgerning, at muslimerne og andre arabere, havde stor respekt for deres viden og deres iøvrigt gode samarbejde med netop muslimer og arabere, så tjek bare verdens historien før du plapper løs med din store dumme videnhed.

   men en vis underholdningsværdig har du da.
   ;o)

   • Michael Larsen siger:

    Dig og dine “jeg ved hvilken IP-adresse du skriver fra” hvad skal du bruge det til Johan, så du kan stalke folk eller er det dine indre stemmer der taler til dig. Du aner ikke en meter om noget som helst du ævler bare løs. Prøv og stoppe dit ordgejl så bliver dit liv nemmere

 2. Jesper Johnsen siger:

  Forresten; De to store og det lille svin, der smovser, samtidig med at de ser tv, er det Robert Spencer, Pamela Geller og Bette Anders G.?

  • De to STORE svin kan kun være CEZ og hans swing-partner Shansen, og det lille beskidte møgsvin kan kun være MSL (den lille havlperverse svinehund).
   ;o)

   • Michael Larsen siger:

    Johan, din mund skulle vaskes med sæbe:-))))

   • Michael Larsen siger:

    Johan
    Keder du dig nu da Bagduskerens side er nede?
    Så, at du også var over på Anonymous, hvor du heller ikke kunne gøre dig forståelig og blev perfid. Kunne det være dit problem at dine evner ikke rækker til ret meget andet en mundlort.

   • tictac22 siger:

    Nu er det ikke i orden at true andre. Derfor vil jeg nøjes med at opfordre dig til at skyde dig selv din onde stodder. ;o)

 3. Tossehovederne skriver:

  “Tallet 8-10 milliarder er udbasuneret af formanden i foreningen Dansk Kultur, Rolf Slot-Henriksen. ”

  Hvilket jo er en tyk LØGN; for det var faktisk myndighederne der i blandt Danmarks Statestik, som i 2011 offentliggjorde, at indvandringen koster 200-300 milliarder, og det KUN i overførselsindtægter, der til SKAL lægges skoler, børnehaver, fængselsophold osv osv, havde de inteligente “tosssehoveder” gidet løfte deres fede røv (hvis de da evner dette uden hjælp), så havde de forlængst vidst dette.

  Og det er jo mærkeligt, at “tossehovederne” ikke vidste at tallene er de officielle tal, når tallene blev kommenteret både på P77 og DF-Nyt, da de blev offentliggjort, men nåh nej da, for “tosserne på tosseanstalten” lægger jo på knæ for deres selvudnævnte og sindslidende guruer (Shansen og CEZ).

  Men sært nok, så er det jo disse sindslidende guruer, som kommenterede de officielle tal, da de kom frem, og nu begynder man at beskylde andre for at “opdigte” disse tal, hvor er i dygtige !!!

  ;o)

  • Jesper Johnsen siger:

   Anders Gravers’ fornemmelser for fakta er unik

   Tai Mahal bliver udnævnt til at være en moské

   En pige i Esbjerg bliver rullet i glasskår

   “Hver måned koster den muslimske indvandring nu 8-10 milliarder kroner, ifølge Dansk Kultur.” Altså ikke noget Vor Kære Leder selv har fundet ud af, men blot ukritisk videregiver

   Et andet geni har disse tal: “for det var faktisk myndighederne der i blandt Danmarks Statestik, som i 2011 offentliggjorde, at indvandringen koster 200-300 milliarder, ”

   Nissehueforbud i Norge, hvor Vor Kære Leder brugte et avisudklip fra februar 1942 som dokumentation

   Listen over Vor Kære Leders unikke visdom er lang som en stangsprings-stang. Vor Kære Leder overgår selv den nordkoreanske leder i intelligens og evner

   Johan Freudendal, hold dig hellere til at skrive hyldestdigte til Vor Kære Leder på Vor Kære Leders Facebook-side

 4. tictac22 siger:

  Johan kan du se min IP dit latterlige skrog.

 5. Johan Freudendal:

  Dine fornemmelser for tal ligger åbenbart også et meget lille sted. Udgifterne til kontanthjælp og starthjælp lå i 2011 totalt på ca. 14 mia. Hvordan du kan svinge det op til 200-300 mia. er en gåde.

  Men tosseanstalten husker den der undersøgelse, der byggede på en “hvad nu hvis” præmis. Dvs. man kan sige, at Danmark går glip af 100 mia. bare fordi Bill Gates ikke bor i Danmark.

  Og hvor har du IP adresserne fra? Hvor kan du se dem? Har du da logget dig på tosseanstaltens wordpresskonto eller hvad? Du ser, tosseanstalten ved hvordan internettet fungerer, så hold op med dit bavl.

  • Igen klodser i virkelig rundt i det, tallene er de officielle tal, ergo så er det IKKE MIG der har oplyst om tallene, men det har myndighederne, så hvis i kloge åger mener at tallene er forkerte, så henvend jer hos for eksempel Danmakrs Statestik, og andre offentlige myndigheder,.
   ;o)

   • Så må du finde et link frem så vi andre kan følge med. Det er ikke nok med at bare slynge sig med en påstand. Du ser begavede mennesker konsulterer virkeligheden for at se om noget passer.

 6. Og vi skal oplyse, at Shansen og CEZ intet har med vores fremragende blog at gøre.

  Du ser, der findes faktisk andre der synes Vor Kære Leder er skør i hovedet. Vi tipper på at det drejer sig om ca. 99,99% af befolkningen.

 7. Michael Larsen siger:

  Johan Freudendal, løber ligesom Vor kære leder rundt i tal og tekst, evnerne rækker ikke længre.

 8. Bare den kendsgerning, at alle indlæg skal “godkendes” før de bliver offentliggjorte, viser jo tydeligt at man ikke tåle at blive modsagt.

  Og yderligere så er kritiske indlæg ikke ønskede, da man ikke kan tåle saglig kritik.

  Og at der så yderligere er blevet ændret i de indlæg man skriver, viser og beviser hvilket falskhed man står inde for.
  ;o)

  • Det er ikke rigtigt at alle indlæg skal godkendes.

   Tosseanstalten har dog sat et par stykker på standby, fordi de gentager sig selv i det uendelige.

   Og du er en af dem 🙂

   Husk nu. Dette er IKKE et chat room, hvor du kan snakke om alt mellem himmel og jord og konspirere til højre og venstre.

  • Michael Larsen siger:

   Så lad da være med at skrive herinde Johan, hvos det er sådan en kamp for dig

   • Michael S. Larsen
    Leger du stadig med små piger, og husk at de skal mindst være 15 år gamle.
    ;o)

    • Johan Freudendal:

     Med den kommentar har du atter vist at du ikke har forstået noget som helst.

     Dette er som sagt ikke et chatroom, hvor du kan komme med al verdens påstande.

     Hvis det overrasker dig at du havner i spamfilteret må du selv rode med fra nu af.

     Farvel og tak.

  • Jesper Johnsen siger:

   »Bare den kendsgerning, at alle indlæg skal “godkendes” før de bliver offentliggjorte, viser jo tydeligt at man ikke tåle at blive modsagt.«

   Det er det der sker, når man skriver et indlæg på Vor Kære Leders SIAD-side. Et par timer senere kan man ved selvsyn se, at indlægget ikke blev godkendt. Med mindre man da slikker Vor Kære Leder i r . . . n

 9. Mette siger:

  I virkeligheden kan det da være lige meget om tallene er forkerte, hvis de er ?-
  Danmark er i krise og uproduktive indvandrere er en kæmpeudgift på Danmarks budget!
  Hvis vi så får flere ind, som den nye regering åbner for, så bliver udgifterne endnu højere.
  Vi har ikke råd til at forære penge væk til mennesker, der kun kommer til landet for at snylte – til sidst er der ikke flere penge at give væk af – og hvad så???
  Der er også mange Danskere, der snylter på vores velfærdssamfund, men i det mindste går de penge tilbage i systemet, hvorimod mange indvandrere sender rigtig mange penge ud af landet!
  Vi har ikke råd til denne ekstra “Ulandshjælp”, og det er helt i orden at mene, at disse mennesker skal rejse tilbage, hvor de kom fra, – eller se at få fingrene ud og komme i gang med noget, så de kan yde til det samfund de lever i, ikke bare nyde – og samtidig foragte os for det.
  Ja, “something is wrong in the kingdom of Denmark” som Sheakespeare udtrykker det – 50 % af Danmarks befolkning betaler for de andre 50%, hvoraf mindst 20% heraf er uproduktive udlændinge. HALLO

 10. Mette siger:

  Og hvorfor går I ikke ind og checker tallene på Danmarks Statistik – det er ikke nemt at gennemskue tabellerne, men hvis I vil tilbagevise påstandene, så må I jo gå ind og begynde at regne selv, hvis I da kan uden lommeregner!

  • Hahahaha!

   Den var go’! Hvis en skør tosse påstår at månen er lavet af grøn ost, så er der åbenbart andre der skal rejse til månen for at bevise at den ikke er lavet af grøn ost.

  • Jesper Johnsen siger:

   Spørgsmål og svar på Vor Kære Leders hjemmeside:

   »peter | januar 27, 2012 kl. 13:14 | Svar

   hvis man smider sådan et tal på bordet ville det være en ret god ide at, 1: linke til hvor det kommer fra, og 2: hvis det kan bekræftiges, sende det videre til samtlige medier.

   peter | januar 27, 2012 kl. 13:18 | Svar

   jeg mener hvor dansk kultur har tallene fra, altså den oprindelige undersøgelse/udregning

   *
   Stop islamiseringen af Danmark | januar 27, 2012 kl. 13:20 | Svar

   Det er Dansk Kultur du skal spørge om det Peter.«

   Vor Kære Leder kender altså ikke svaret – så man kan konstatere at Vor Kære Leder ukritisk smider et tal på skærmen som om det er den endelige og ufravigelige sandhed. Blot fordi budskabet passer ind i Vor Kære Leders psykotiske ideologi.

   • Det er jo også det vi citerer i bloggen.

    Tosseanstalten synes også at det er fantastisk at planeten er flad. Og hvis du vil finde beviser på at den er flad, så spørg inkvisitionen 🙂

 11. Michael Larsen siger:

  Mette
  Statestik er noget som er sket i et tidligere år, som kan være ændret i næste kvartal. Så alle de ledige skal bare få fingeren ud af røven og komme igang. Hvordan er det nu Mette, kan man komme til Danmark og komme direkte på kontanthjælp?
  Lad mig gætte, du er førtidspensionist Mette?

 12. Forbrugeroplysning:

  Venligst undlad at kommentere på Johan Freudendals kommentarer. Han kommer aldrig at kunne svare igen. I hvert fald ikke på tosseanstalten.

  Manden har i dag spammet tosseanstalten med insinuationer om at kommentatorer er pædofile og er derfor permanent smidt i spamfilteret.

 13. Michael Larsen siger:

  Tosseanstalten
  Af hjertet tak

 14. Jesper Johnsen siger:

  Står at læse på SIADs Facebook dags dato:
  Gruppeoplysninger
  17 new members denne uge

  Samtidig bliver man orienteret om, at der også i dag er 2263 medlemmer (eller støtter). For en uge siden var der 2272 medlemmer (eller støtter).

  2263 minus 2272 giver altså et facit på plus 17, når Vor Kære Leder trykker på tasterne. Fantastisk regnemaskine han har. Måske en han har lånt Joseph Goebbels.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s