English Defence League

English Defence League – Mama til alle forsvarsligaer rundt omkring. Denne fredselskende og antinazistiske gruppe har meldt deres ankomst til Århus i slutningen af marts, hvor de sammen med andre forsvarsligaer fredeligt vil demonstrere mod muslimernes overtagelse af verdensherredømmet.

Og der er er ingen grund til uro eller frygt. English Defence league, EDL, proklamerer på sin hjemmeside:

The English Defence League (EDL) is a human rights organisation that was founded…bla bla bla og så behøver vi ikke læse mere. EDL er en menneskeretsorganisation. En menneskeretsorganisation der dog ikke kan lide muslimer, som de hele tiden søger at slås med.

Så langt så godt. Den danske pendant, Danish Defence League og Danske Defence League, har proklameret at de tager afstand fra nazisme. Det er jo herligt.

Men hov! Så burde de da tage afstand fra deres store Mama, EDL. Her er nogle billeder fra EDLs demonstrationer rundt omkring. Enten er de nazisympatisører, eller så lider de kollektivt af pinballus fjederus i højre arm (nogle får det dog i venstre arm)

Men så er det godt at Den Store Leder af cyberspacepartiet Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers, kommer til undsætning.

Her revser han Tv2 Østjylland for dårlig journalistik med ordene:

Ydermere bliver der i indslaget igen og igen påstået at Defence League demoen handler om vold, på trods af at det ikke er tilfældet. Indslagene man viser med vold og EDL er udløst af at politiet…

TV2Østjylland sætter sig selv på den ekstreme venstrefløjs side og er på den måde med til at polarisere samfundet og fremme volden

Jamen klart. Det er politiet der render rundt og strækker armene ud på de stakkels fredelskende menneskerettighedsforkæmpere. Det er politiet der går amok og smider med brosten. Tv2 Østjylland er simpelthen venstreekstrem og fremmer volden. Det MÅ jo enhver idiot forstå.

Kæft man skal være både blind og døv samt retarderet hvis man hopper på den.

Reklamer

16 kommentarer on “English Defence League”

 1. John Dough siger:

  Høhø, ja det er spøjst med ham Anders. Jeg ved godt at det yderste højre de senere år er begyndt at bruge taktikken med at bytte alt rundt – at kalde sig IKKE-nazister og endda gå så vidt som at sige de etniske minoriteter er nazisterne.

  Det har ikke virket særligt godt, mest fordi det endnu ikke er blevet forbudt at ha´ en hjerne.
  Jeg tror forskellen på de intelligente onde ledere som bruger denne taktik og Anders Gravers, er at Anders selv tror på det. Jeg tror simpelthen han er så sindssyg at han ikke aner han tilhører den yderste nazihøjrefløj i hele verden.

  Som den eneste, formår han simpelthen at svare forkert på det svære spørgsmål “Hvem ligner mest nogle farlige afstumpede racistiske nazisvin?”
  De her mennesker : http://static.guim.co.uk/sys-images/Society/Pix/pictures/2011/12/12/1323701295155/young-women-at-muslim-pea-007.jpg

  Eller de her mennesker : http://pibillwarner.files.wordpress.com/2010/07/3929327284_55d50fbf1e.jpg

  Så spørgsmålet er nu, hvor Anders skal holde tale på Store Nazidag : Hvordan i alverden vil han kunne holde sin sædvanlige sindssyge omvendte tale omkring “Jeg er glade for vi er samlet her i dag for at tage afstand til den muslimske nazibesættelsesmagt. Det er godt at se så mange almindelige mennesker møde op og udgøre den anti-nazitiske modstandsbevægelse!” …..med EDL direkte ved siden af ham?

  Det er aldrig faldet ham ind at de 7 mennesker som møder op hver gang han holder demo med megafon, rådne tænder og snurrbart, ligner den klassiske nazist PÅ EN PRIK.
  Denne gang kommer der 700. Heilende og trampende gennem gaderne.
  Lad os håbe borgerne kan formå at stoppe dem på fredelig vis.

 2. Jesper Johnsen siger:

  “Kæft man skal være både blind og døv samt retarderet hvis man hopper på den.”

  Hvis man læser kommentarerne til nedenstående, så er de ikke alene døve og blinde, og dertil retarderede. De tror også på julemanden og at storken kommer med de små børn; hvis man ellers husker at lægge et stykke sukker i vindueskarmen.

  http://siaddk.wordpress.com/2012/01/22/tv2ostjylland-er-mikrofonholder-for-den-ekstreme-venstrefloj/#comments

  • Tak. Tosseanstalten læste kommentarerne tidligere men orkede ikke bringe dem. Det er den samme rygklappende sekt der gentager sig selv i det uendelige. Beyond cure.

 3. Daniel Bernstein siger:

  Ingen fodbred til DDL’s NAZIidioter. No Pasaran!

 4. Jesper Johnsen siger:

  Nu må Anders den Store da være stolt; inviteret til at tale til voldspsykopaterne fra EDL og sine egne 7 små dværge, ved den stort anlagte verdensomspændende begivenhed. Så må man da – af hensyn til bette Anders’ gigantiske ego – håbe at den danske verdenspresse møder op og dækker begivenheden.

  Fundet på hans Facebook-side:
  Nyhedsmail fra SIAD
  *Der bliver afholdt en verdensomspændende begivenhed i Århus d. 31. marts
  med navnet European Counter-Jihad Meeting med islamkritiske
  foreninger.*Vores organisationer SIOE og SIAD deltager og undertegnede
  er inviteret til
  at tale. Vi opfordrer stærkt vores medlemmer og sympatisører til at deltage
  i begivenheden.
  Man kan tilmelde sig begivenheden her:
  https://www.facebook.com/events/284983444891475/

  Det er nok uden tvivl årets vigtigste begivenhed i Danmark. Her gælder det
  om at vi bliver så mange at vi sender et klart signal til vores politikere
  at vi har fået nok af den muslimske indvandring og at man bør begynde at
  repatriere muslimer, der ikke vil indordne sig i det danske samfund. Her er
  en promoverings-video for demonstrationen:

  Vil også opfordre flere til at deltage i den ivrige debat vi har på vores
  SIAD facebook-side.
  https://www.facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/

  Deltage i den ivrige debat på hans Facebook-side? Man skal skisme være sympatisør for at få lov til at deltage på hans side, hvor man bliver smidt af, hvis man ikke er 200% enige med Vor Kære Leder. Godaw do . . .

 5. Jesper Johnsen siger:

  Der er godt nok mange tilmeldinger til Vor Kære Leder Anders Gravers’ storstilede arrangement i Aarhus i slutningen af marts måned anno 2012.

  På SIADs Facebook-side kan man melde sig til at deltage. På nuværende tidspunkt er der hele 36 (skriver seks og tredive) fra alverdens lande. Derudover er der 16, der MÅSKE (ikke moske) kommer. Lagt sammen på regnemaskinen giver det p.t. 52.

  Om det bliver i forlængelse af denne verdensbegivenhed, at Vor Kære Leder, med hjælp fra hans gigantiske tilhængerskare, og med støtte fra EDL-medlemmerne, vil rydde Vollsmose for alt hvad der ikke er dansk nok for Vor Kære Leder, vides ikke på nærværende. Men mon ikke den venstreorienterede muslim-elskende danske verdenspresse vil give en fordrejet gengivelse af dette arrangement også.

  http://p77.dk/radikalisering/danmark/658-antimuslimer-vil-etnisk-udrense-vollsmose-for-muslimer

 6. […] om det antinazistiske English Defence Leage og defekt højerarm her. Rate this: Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this […]

 7. […] de fredelige, antinazistiske menneskerettighedsforkæmpende forsvarsligaer og deres aktivister her, her og her. Rate this: Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this […]

 8. jesper siger:

  På både højre og venstre side er der fanatikere, Men Edl er ikke nazister, dette er billedmanipulation, men hvad er det EDL er bange for, og hvad er det i støtter, i støtter Islam som er en religion fra helvede, prøv at læse koranen og du vil opdage at koranen får mein kamph af adolf hitler til at ligne en spejderbog, tossegode som i pro islam er gør jer meget værre end Hitler som i forståeligt advarer imod. Men i er deværre forkert på den,

 9. jesper siger:

  støtter du Islam, støtter du også:

 10. jesper siger:

  Og lige en til:

  Ked af det venner men i holder på det forkerte hold, hjeres hjerner er blevet manipuleret og i har troet på alt det i har hørt uden at undersøge det, man kan kalde det manipulerede subjekter. WAKEUP!

  • Drop det spam. Og går det slet ikke op for dig, at det alt overvejende flertal ikke deler dine syn på verden? Måske er det dig der er helt gal på den? Ligesom med Jehovas og Scientology. Faderhuset. You name it.

   Men oftest er det sådan med tosser, at de mener, at det er personalet på psykiatrisk afdeling som er de sidssyge.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s