Nynazister – en socialt marginaliseret gruppe

Apropos Welsh Defence League og deres pinballfjeder i højerarmen. Tosseanstalten har erfaret, at nynazister rent faktisk er en meget socialt marginaliseret gruppe i samfundet.

Bær over med dem.

Men mon ikke der bliver taget særlig hensyn til dem i den næste handicap- og socialreform.

Reklamer

14 kommentarer on “Nynazister – en socialt marginaliseret gruppe”

 1. benny bager siger:

  Ja var de nazis svin bare så nemme at få øje på .Ja de svin arbejdet også sammen med muslimerne under 2 verdenskrig for at udrydde jøderne . Der er fagtids mange samlinger mellem muslimer og nazister !!

  • Tosseanstalten ikke forstå. Arbejder Welsh Defence League sammen med muslimerne?

   • benny bager siger:

    Det var et godt spørgsmål.
    Der er en med et hagekors ja han var eller er en nazist .Men nu skal du ikke generalisere det er i England og ikke i Danmark .der er mange nazist der mener at vi der er modstande af islam har noget tilfælles med dem .Jeg er selv blevet inviteret til at deltage hos dem .Jeg mener nu godt at et multinationalistirissamfund kan funger hvis vi ikke blandet muslimerne ind i det .

    • England? Du mener vel Wales??

     Spørg i øvrigt de gæve gutter fra det antimuslimske Wales Defence League om hvorfor de render rundt med påståede islamistiske nazisymboler tatoveret på brystet.

    • benny bager siger:

     jeg kan ikke svare for alle der er modstander af islam selvfølge er der nogle der går over gransen men de har ikke min sympati lige som den idiot Anders fra Norge .
     Men høre du nogle siden at der er en muslim der fordømmer et terrorist angreb ???
     Men der imod er der mange , foreksempel i england mener over 40 % af muslimerne at terrorist angreb er en nødvendighed !!!!!

  • Jesper Johnsen siger:

   Godt brølt bagerdreng.

   Historien om nazismens samarbejde med muslimer med henblik på jødeudryddelsen er lige så troværdig, som SIAD-historien om at Tai Mahal skulle være en moske.

   Der er en ting mere, jeg ikke forstår: Hvorfor bliver de kaldt NY-nazister? Der er intet nyt i den paranoide ideologi. Måske det paranoide, der trækker folk til DDL, SIAD og hvad de ellers kalder sig, de forskellige småtbegavede hadegrupper.

   • benny bager siger:

    Jesper , jeg hader ikke muslimerne .Jeg følger derimod den største medlidenheden med de stakler der er hjernevasket hele deres liv til at virkelig tro på noget så tosset og racistisk som koranen .

    Og dej-lige John der bestemt gerne ved stå ved hvad du siger med dit eje navn !
    Du udstiller dig som en person med en stor forståelse for hvad der sker i verden i dag .
    Men når det kommer til stykket fatter du fagtis intet ,men måske den dag hvor du står på torvet og ser dit barnebarn bliver stenet fordig hun blev voldtaget går det op for dig at de idioter du kaldte nazister nu ikke var så forkert på den alligevel ……..

    Nu når du mener at du her det store overblik ville du måske gøre dig selv den tjeneste og sammenlige de forskellige lande med hvor stor en % af muslimerne der går ind for terroristme for at fremme deres sag i forhold til hvor mange muslimer der er i landet .

    Der vil du finde jo støre % af muslimer der er jo støre % af dem går ind for terrorisme ,Så selv de muslimer du arbejder sammen med på fabrikken , du syntes er fine mennesker og enligt her forklaret dig at de kommer fra en by og det er kun de bønder der kommer fra landet der er helt ondsvage og gør de ting som stening , de bliver ikke ved med at være dine venner når de bliver mange nok .

    Jeg ville nu håbe at du har ret men der er intet der tyder på det .

 2. John Dough siger:

  Nynazister er den absolut mest marginaliserede gruppe i samfundet.
  Dem tager ALLE afstand til. Både de som hader deres holdninger og de som elsker deres holdninger. Det er uendelig gammeldags at være rigtig klassisk nazist – altså de som bruger symbolerne (hagekors, heilen, hyldest til Hitler og det gammeldags jødehad).
  Deres antal er her i Danmark efterhånden stort set nede på nul.
  Selv Daniel Carlsen har fornyet sig. Væk er hagekorset og Hitler nævnes ikke. Frem med jakkesættet og nævne Churchill hele tiden og PUF!! så er man ikke længere nazist ligesom man var for 18 måneder siden 🙂

  Enhver med en IK højere end 18 (høhø get it?) kan dog godt se at symbolerne er uendeligt ligegyldige og at Danmark stadig vrimler med nynazistiske fraktioner.
  De har taget ved lære af Dansk Folkeparti/Sverigesdemokraterne tricket og forsøger nu at blive stuerene ved at kalde sig alt fra “tværpolitiske islamkritikere” (hahaha) til….og det er ikke noget jeg finder på…..”Anti-nazister” (BWAHAHAHAHAAHAAAAHAhahahahaHAHAHA). Væk med jøderne, ind med muslimerne, væk med hagekorset, ind med solkorset eller et andet symbol (selvom det ofte glipper lidt) og så kan alle se at det IKKE er de skaldede mænd med racistiske bannere som er nazister .- det er selvfølgelig alle deres fjender som er det!! Jeps, damen med tørklædet er NAZIST! Gammelkommunisten med striktrøje og pibe, som giver alle sine penge til velgørenhed og i 70erne var glødende VS´er men nu har givet op, er NAZIIIIIIST! Det kan enhver skam se. Bortset fra de 99.99% mest raske i befolkningen selvfølgelig.

  Selv Breivik kalder sig anti-nazist. Det siger han helt uden at grine som han sidder der med uniform, hjemmelavede ordner, vandkæmmet gult hår og rablende gale øjne.
  Vi har dem her i Danmark også, men det behøver man jo ikke fortælle Tosseanstalten 🙂

 3. Benny Bager:

  Du har fået muslimer på hjernen. Du skriver om dem i stort set hver eneste kommentar.

  Kan du venligst forholde dig til det der bliver skrevet, i stedet for at ævle om muslimer 24/7.

  Hvis du har trang til at snakke om muslimer, så gør det i Den Store Leders skraldespand. Også kaldt SIAD.

 4. Jesper Johnsen siger:

  benny bager og nazisterne har en ting til fælles: De hader. benny hader muslimer, og giver dem skylden for alt. Nazisterne gav jøderne skylden for alt. I bagers tilfælde er logikken den, at hvis en eller anden med muslimsk baggrund begår noget ulovligt, så skyldes det at vedkommende er muslim, udfører en slags religiøs handling; ikke et menneske der gør noget ulovligt. Nazidyrene brugte samme logik om jøderne.

  http://www.historie-online.dk/nyt/bogfeature/kershaw_ian.htm
  ” Så kom Tysklands kollaps i slutningen af 1. verdenskrig: Hitler begyndte på dette tidspunkt at beskylde jøderne for alt. Han havde allerede været anti-semit siden Wien-perioden. Men nu begyndte han virkelig at se en stor jødisk sammensværgelse for sig. Det var jødernes skyld, at Tyskland var kommet i krig. Det var jødernes skyld, at Tyskland kollapsede mod slutningen af krigen, og at man fik revolutionære tilstande i landet i kølvandet på dette kollaps. For Hitler blev det et mantra, at Tysklands kapitulation i 1918 aldrig måtte gentages. Tyskland skulle genrejses og genoprustes. Man måtte se at blive af med demokratiet og med den jødiske indflydelse bagved dette. ”Aldrig mere et 1918” var et nøgle-element i Hitlers tankegang. ”

  http://www.holocaust.nu/joedespoergsmaalet/

 5. John Dough siger:

  Benny er en rar mand (han ønskede mig godt nytår og det kan jeg ikke glemme), men meget meget skør og han tror at det her er et host….debatforum ligesom Uriasposten og SIAD osv (jaja jeg ved godt at de heller ikke er debatfora men hadfora, men lad nu det ligge).

  Jeg har et par spørgsmål eller 100, som jeg BRÆNDER efter at spørge Benny om, angående nazisme og muslimer og Hitlers retorik om jøder i forhold til den ENOOORMT forskellige retorik Robert Spencer og hans danske efteraber kører om muslimer, men vil undlade det, for synes kommentarsektionen har udviklet sig til noget upassende.
  Kan kun opfordre til at uddele advarsler og udelukkelser. Og her er grunden : Tosseanstalten er et humorsite. Det finder sjove ting på nettet, smider dem op til fælles glæde og så griner man.
  Ikke et site til at diskutere de præcis samme ting i fuld alvor som netop….ja, nu er den vist sevet ind.
  Kort sagt, skulle artiklen helst være sjovere og mærkeligere end kommentarerne. Og det har sgu knebet lidt på det seneste. Ikke at artiklerne ikke er sjove! 🙂

 6. John Dough siger:

  Åh gud i himlen, mit indlæg var endda skrevet FØR jeg læste Bennys gebrokne indlæg om mit ikke-eksisterende barnebarn der fik en ikke-eksisterende stening pga en ikke-eksisterende voldtægt i det aldrig-eksisterende Shariasamfund som kun Hitz Buth tharir og DF-vælgere ønsker, men som Benny får at vide 24-7 af hatemongers på nettet, er en selvfølgelighed Danmark bliver til om få år, hvis min pizzamand får lov at bo her istedet for at vi sætter ham i lejre, som den slemme hårdtarbejdende danske mand har fortjent, fordi han hedder et arabisk navn og ikke et rockernavn som Brian eller Benny.

  Benny, min ven : Du er UBEGRÆNSET sindssyg, dine holdninger er 100% nazistiske og du bør søge hjælp hellere i dag end i morgen. Apoteker åbner om søndagen, hvis det er akut.
  Og tag Anders, Gunnar og alle de andre arbejdsløse snyltere med, som ikke bidrager til Danmark med andet end had- samt gyllespredning og sidder dagen lang med vilde gale øjne og en 8. klasses uddannelse (med nød og næppe) og hiver ordet jøde ud af alle sætninger Goebbels nogensinde har sagt og putter ordet muslim ind i hullet. Som kompensation for at deres vanskabte minipenis ikke har været inde i et andet slags hul, siden sidste tur til Thailand medbringende sparepengene samt deres frastødende rådne tænder.

 7. Michael Larsen siger:

  Benny Bager

  Har du husket at tage en tea bag med til morgenmaden?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s