Jyllandsposten – en fremmedfjendsk skraldespand del 2

Endnu en gang har JPs blogskribent Mrutyuanjai Mishra leveret et mesterstykke udi oppisken af fremmedhadsk stemning.

Mishra, som blogger om ‘spændingsfeltet mellem krise og konflikt, vækst og udvikling i Indien, Pakistan og Sydasien generelt’, har skrevet et indlæg om taksakørsel. I Sverige.

Under den kluntede overskrift Må Jamal voldtage Anna og stadigvæk køre taxa?, beskriver Mishra en hændelse i Sverige, hvor en voldtægtsdømt taxachauffør igen som taxachauffør har voldtaget en kvinde.

Og Mishra giver den gas på Jydepotten med:

I Sverige diskuteres det i øjeblikket, at man kun takket være at nogle journalister langt om længe har droppet deres angst for at nævne udenlandske navne, har fået kendskab til detaljerne i denne sag. Borgerne i Sverige har nemlig nu fået at vide, at det er Jamal, der har voldtaget Anna.

Med andre ord mega meget opmærksomhed på at det er en mand med et udenlandsk navn der har begået forbrydelsen, for han fortsætter:

Den hidtidige praksis muliggør, at indvandrere kan fortsætte deres kriminelle løbebane og alligevel beholde deres job. Det er helt grotesk. Hvad mener I?

Tosseanstalten synes det er lige grotest om forbryderen hedder Jamal, Sven eller Mrutyuanjai. Det er alt sammen et fedt. At man hedder Jamal er ikke adgangsbillet til voldtægt.

Behøver tosseanstalten overhovedet nævne Amagermanden og konstatere, at der er ingen fra den fremmedfjendske skraldespand Jydepotten, der overhovedet har haft særlig fokus på at han er etnisk dansker?

Nej vel?

Skralsespand af Peter Carlsen

Udover det, synes tosseanstalten at det er grotesk ud over alle grænser, at den statsstøttede avis Jyllandsposten overhovedet agerer skraldespand for den slags bræk Mishra kolporterer.

Men Jydepotten lader ukritisk Mishras skriblerier glide i gennem. Det giver nemlig næring til deres rablende læsere, der igen får en anledning til at gå i selvsving over enkeltsager og hælde deres galde over indvandrere. Og lufte fordomme om et Sverige de aldrig har sat en fod i.

Reklamer

16 kommentarer on “Jyllandsposten – en fremmedfjendsk skraldespand del 2”

 1. tictac22 siger:

  Er det kun mig som syntes at ham kulturberigeren Mrutyuanjai Mishra er lidt ulden. Han er inder, boer vist i Sverige men blogger sine dumme spørgsmål på en dansk avis. Jeg håber ikke at JP er så dumme at de betaler ham for det.
  JP burde skrotte sin satiresektion, de har jo Mrutyuanjai Mishra.

  • Det er ikke til at hitte ud af. Selv skriver han at han blogger om ‘spændingsfeltet mellem krise og konflikt, vækst og udvikling i Indien, Pakistan og Sydasien generelt’.

   Jeg ved ikke om Sverige hører under det, men der er nogle der hævder, at Asien begynder i Malmö.

  • Jesper Johnsen siger:

   Tja, hvis Jydepottens ord blev omsat til et eller andet organisk materiale, der efterfølgende blev smidt i skraldespanden (undskyld: det hedder vist en renovationsbeholder), ville sundhedsmyndigheder og arbejdstilsyn + en masse andre myndigheder omgående kræve at det bliver afleveret på Kommunekemi, altså hvis Kommunekemi kan dokumentere at de er i stand til at neutralisere sligt på passende vis, uden gene for omgivelserne og vore efterkommere.

   P.t. vil de ikke modtage en folder fra SIAD, der blev smidt i min, med tydelig markering af, at den er reklamefri zone, postkasse. Og på folderen er der kun henvisning til en telefon, der ikke svarer, samt et e-mail adresse. Så indtil videre må jeg så opbevare folderen i en blyforet beholder, indtil det bliver muligt enten at få en returadresse, eller Kommunekemi vil tage imod den.

   • En såkaldt “Jesper Johnsen” som ikke kender lov og regler omkring reklamer, vil være beblærende og overklog, ih hvor smart denne “Jesper Johnsen” dog er, han aner ikke at den slags foldere IKKE er reklamer, og kommer der med ikke under gældende regler for netop reklamer.
    Da SIAD er en godkendt og anerkendet politisk parti, så kan man risikere at få foldere og andet fra dem ligesom for andre partier, men denne “Jesper Johnsen” kender klart ikke noget til ordet “demokrati” og hvad det medfører.
    ;o)

 2. Mette siger:

  Det, der er essensen i indlægget er, at man i Sverige ikke har måttet skrive den etniske identitet på forbrydere, og det åbner man så op for nu. Og hvorfor ikke?
  Når man nu tænker på, at 100% af alle voldtægter i Oslo er begået af muslimer de sidste 2 år, og den Amerikanske Ambassade advarer imod at gå alene rundt i Oslos gader efter mørkets frembrud, og den udvikling er sket i takt med den store muslimske indvandring, så er der en grund til at bemærke voldtægtsmandens navn og etnisitet, nu også i Sverige,
  Her i Danmark ser vi hver dag i aviserne, at nu er den eller den Dansker blevet overfaldet og frarøvet penge, mobiltelefoner osv. af “arabisk udseende drenge og mænd” – er der så ikke en grund til at advare?.
  Hvis muslimske familier havde lige så megen kontrol over deres drengebørn, som de udviser overfor deres piger, så så tingene måske anderledes ud.
  Der er jo ingen problemer med at fortælle “Amagermandens” etniske ophav – det gør jo ikke, at alle nu er bange for at sende deres børn til fodbold.
  Og fordi man skriver at en 16årig Somalidreng har voldtaget en 10 årig pige i Jylland, så er det ikke en racistisk hetz – det er fakta – men det betyder jo ikke at alle Somaliske drengebørn er voldtægtsforbrydere.
  MEN, men med Islams foragt for kvinder, der ikke er “anstændigt” klædt på, ser vi mere og flere chikanerier og overfald på danske piger. Skal de ikke have lov til at gå i fred på gaderne?
  Er det ikke racisme, eller går racisme kun een vej?
  Jeg vil da advare en dansk pige at gå igennem diverse muslimske ghettoer uden tørklæde alene – det er sgu ikke racistisk, (muslimer er for øvrigt ikke en race), det er sund fornuft.
  Der var engang, da jeg var ung, da kunne man gå frit omkring i Københavns centrum uden at skulle være bange for at blive overfaldet, også om natten – de tider er forbi – man må desværre konstatere, at det ikke er sikkert mere, og det er altså ikke etniske Danskere, der begår massevoldtægter og overfalder i grupper – det er muslimske drenge og mænd.
  Der er et forholdsmæssigt større antal muslimer i de Danske fængler – er det racistisk at konstatere at muslimer er mere kriminelle end etniske Danskere?.
  Alle jer såkaldte “anti-racister” er meget fordømmende mod mennesker, der kan se, hvad vores land er ved at udvikle sig til – der advarer mod at få flere illiterære muslimer til landet.
  Vi sender de unge muslimer i skole, men når de kommer ud, kan mange stadig ikke læse, men de har sgu lært Koranen udenad. Og kender alle dens doktriner omkring ikke-muslimer – og den foragt de får lært fra 3 års alderen for alle, specielt jøder, som ikke er muslimer!
  I anti-racister er selv racister, med modsat fortegn – I kan ikke lide dansk-sindede Danskere – Men hvis I læste lidt mere historie, så ville I også vide, at Danmark har været kendt i hele verden for IKKE at være racistisk – vi havde godt nok slaver på vores vest-indiske øer, men vi var de første i verden, der frigav dem og flere frigivne slaver flyttede til Danmark og levede et godt liv på lige fod med andre danskere..
  Vi hjalp Danske jøder til Sverige, da tyskerne invaderede os – nu må de jøder og deres efterkommere flygte endnu en gang – denne gang fra Sverige, fordi muslimerne der forfølger dem.
  Mange sorte Amerikanske Jazz-musikere valgte at slå sig ned i Danmark i 60-70erne, fordi der ingen racisme var her.
  At “racismen” nu er kommet til Danmark er takket være de “racistiske” muslimer –
  “Vend den anden kind til” siger bibelen – det er mange sgu blevet trætte af – vi er også meget trætte af, at der skal tages så mange specielle hensyn til de muslimske indvandrere – men tager de hensyn til vore traditioner og levemåde? Gu gør de ej !
  De valgte at komme til vores land – men hvis man møder sine medmennesker med foragt, så kan man altså ikke forvente, at få andet igen! På flere facebook tråde ser man gang på gang muslimer skrive “Fuck Danmark – Fuck Danskerne!” ??
  Jamen hvis de er så utilfredse, hvorfor bliver de her så?
  Jeg har ikke noget imod de fleste muslimer – det er Islamisterne, ideologien Islam, der er problemet her – ifølge Koranen er det en hellig pligt at forsøge at gøre hele verdenen muslimsk – (se hvad man forsøger at gøre i f.eks. Tingbjerg – det vil sprede sig, jo flere muslimer, der kommer til, for gruppepresset er stort)
  Kan man ikke omvende folk, ja så er løsningen at slå de anderledes troende ihjel, som det nu sker i Ægypten, Nigeria og andre efterhånden overvejende muslimske lande.
  I Saudi-Arabien er det forbudt at tage sin private bibel med, hvis man rejser på besøg – er det racisme?
  Endnu er muslimerne i mindretal her, men lær historien om det 85% kristne og demokratiske Libanon tilbage i 60erne, og nu – lær af historien!
  Der er sgu grund til at advare – der er en grund til at kalde en spade for en spade, og jeg er glad for, at man nu i Sverige har lov til det – det er ikke racistisk at pointere at en forbryder er muslimsk – det er sund fornuft – en fornuft, jeg savner hos alle jer “anti-racister” og pladder humanitære!
  Om 50 år er jeg for længst væk, heldigvis – men det er jeres børn og børnebørn, der kommer til at betale for jeres multi-kulti fanatisme!
  Fremmedfjendsk? Islamophobe? Islamophobe er et konstrueret ord, der er opfundet af CAIR i USA for at stoppe kritik af Islam – men en phobi er en umotiveret/ulogisk angst for noget – såsom at være bange for edderkopper – men der er al mulig grund til at være bange for Islam!

  • Bla bla bla blaaaaaaaaa. Kæft du ævler derudad.

   Kan du ikke være en smule kortfattet en anden gang? Du snakker nemlig i øst og vest og i 1000 andre retninger så ingen kan være med.

  • Michael Larsen siger:

   Mette
   Du er kommet til den forkerte side! Dette er ikke SIAD eller Uriasposten.
   Så du kan udfra navnet sige om den ene eller anden forbryder er Muslim er det ikke mageløst?.
   Du bliver ved med at skrive ideologien Islam, Mette er det ikke en religion?
   Vi kalder også en spade for en spade, du diskriminere en religion og sund fornuft er ikke en af dine kompetencer, man kan se du har stået i lære hos den store leder.

  • benny bager siger:

   Kære Mette
   Du må undskylde mine venner her , men de forstår ikke så mange ord på en gang da de er meget fattesvage når det kommer til realiteter der ikke passer ind i deres opfattende af hvordan verden er skruet sammen ,
   Men giv ikke op de har brug for alt den hjælp de kan få , fra folk som os der kan se det store billide .

 3. tictac22 siger:

  Mette kunne du ikke nøjes med et link til din fatsvage fætter Anders Gravers hjemmeside.Det er for komisk at du på få minutter får ordnet en lang Copy and Past af SIAD racisternes top 10 over egne brækytringer.

 4. Johan Freudendal:

  SIAD et godkendt og anerkendt parti?

  For det første så har partiet ikke de underskrifter der skal til, så godkendt, nej.

  Anerkendt? Aller højest som sekt.

  • Hvad DU mener er ligegyldigt, partiet er lovligt, at du så ikke forstår betydening af ordet “lovligt” kan jeg ikke ændre på.
   Desuden ved enhver jo at partier somSF er startet af ærkekommunister og nazister, sååå træk lige håndbremsen
   ;o)

   • Hør nu her. Det kræver en underskriftsindsamling for at stille op som parti. Før man har indsamlet de nødvendige underskrifter, så kan man ikke stille op som LOVLIGT parti.

    Og hold dig nu for helvede til emnet – hvilket er Jyllandsposten i dette tilfælde. Hvor svært kan det være? Dette er IKKE et chat room.

 5. Hanne Hauge siger:

  Mette. Hmm. Du er vel ikke den samme Mette, som skriver på sappho.dk, at hun er enig i, at man skulle (og jeg citerer det affald, en vis Dorthe har skrevet) “tæppebombe alle moskeer i Europa”? For, denne Mette, jeg mener, havde stor forståelse for denne opfordring til vold – lige indtil Hendes Allerhøjtideligste Katrine Winkel Holm kom på banen og sagde nixnix, den slags opfordring til vold gider vi ikke ens se på sappho.dk? Du er vel ikke DENNE Mette – VEL?

 6. Jesper Johnsen siger:

  En Johan Freudendal kender åbenbart ikke forskel på reklamer og breve. Reklamer er også foldere. Foldere fra partier, både dem der er opstillingsberettigede, og dem, hvis navn er godkendt, men som mangler underskrifter nok til at kunne opstille, betragtes som reklamer. Med mindre disse er lagt i en kuvert, der er adresseret og frankeret.

  Men det magter disse underfrankerede individer, der støtter Vor Kære Leder, ikke at fatte.

  Og stadigvæk, hvorfor er der ikke så meget som en postboks-adresse man kan returnere sligt affald til?

  Ang. demokrati: Verdenspartiet SIAD har en hjemmeside, hvor man kan skrive en kommentar til de enkelte indlæg. Men så snart indlægget ikke er en gang “Slikken Vor Kære Leder i måsen”, så bliver det slettet. Altså kan man konstatere, at SIAD-siden er forbeholdt Vor Kære Leders mås-slikkere. Velbekomme.

 7. Jesper Johnsen siger:

  Må Jamal voldtage Anna og stadigvæk køre taxa?

  Hvis det ikke var Jamal, men Anders, der havde voldtaget Anna, er der vel ingen problemer i det. Efter endt straf skal man jo videre i livet. Og da Anders er en god kulturkristen, der som følge af en kortvarig sygdom voldtog Anna, en sygdom som Anders via sin straf nu er behandlet for, så er det helt i orden.

  Noget helt andet med Jamal. Han har voldtaget Anna, fordi han er religiøst programmeret til det. Så der er intet håb om helbredelse. Følgelig kan han ikke få et job igen, men skal sendes tilbage hvor han stammer fra.

  Denne logiske forskel stammer fra Vor Kære Leders hjemmeside, hvor en af hans trofaste skribenter – Kirsten Madsen – har belært mig om – i forbindelse med sagen fra Brønderslev – at racerene hvide mennesker forgriber sig som følge af en sygdom, som de kan behandles for, medens dem der stammer fra muhamedanien gør det på grund af en uhelbredelig religiøs programmering.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s