Welsh Defence League

Tosseanstalten kan konstatere, at der tilsyneladende ingen ende er på de der antimuslimske forsvarsligaer. Der er en dansk, engelsk, svensk, finsk, islandsk plus mange flere forsvarsligaer fra andre lande, inklisive en Welsh Defence League. Alle sammen kalder de sig for noget på anglosaksisk. Og de er bestemt hverken racistiske eller nazistiske.

Hvad angår Welsh Defence League, så går de som alle andre meget op i, at de er stuerene og at det hele drejer sig om islam og islamisering. Racistiske er de ikke.

Bum, bum, bummelum. Den begavede konsulterer virkeligheden.

Tosseanstalten takker aller ydmygst en af vores læsere for at gøre opmærksom på denne gæve flok af ølbællende mænd med en pinballfjeder i højre arm. Nogle i flokken kender dog ikke forskel på venstre og højre.

Ingen sharia men til gengæld hitlerhilsen og hagekors. Al grund til tryghed.

Men hvorfor pokker kalder de sig alle sammen for noget på anglosaksisk? Tosseanstalten har tidligere påpeget, at der er nok af lokale sprog at tage af  i Europa.

Så for Wales’ vedkommende burde de da kalde sig for Cymraeg Amddiffyn Cynghrair, hvis de har deres hjemstavn kær.


32 kommentarer on “Welsh Defence League”

 1. John Dough siger:

  Ja ham den tynde i den sorte tshirt har slet ikke fattet at ægte anti-nazistiske, anti-fascistiske, anti-voldelige guttermænd heiler med højre, ikke venstre. Og ham med kameraet og internetadgangen har SLET ikke fattet at den slags skal altid holdes internt 🙂

 2. Rasmus Birch siger:

  Syntes dog at den tatoverede halvnøgne fætter, er ganske diskret….

  • Jesper Johnsen siger:

   Nu må I ikke være onde ved staklerne. Billederne forestiller en flok unge mennesker, der dyrker gymnastik efter Kaptajn Jespersens recept. Først den ene arm, så den anden, og til sidst begge arme.

   Ham med bar overkrop og tatoveringer viser blot, at han er tilhænger af en ældgammel filosofi, der tager hensyn til naturen og solen. ” Symbolet er et tegn på gode forhåbninger og et af de ældste symboler hos alle folkeslag. ”

   http://da.wikipedia.org/wiki/Svastika

 3. tictac22 siger:

  Gutterne har gjort sig fortjente til en hædersmedalje fra EDL.
  http://www.dailypost.co.uk/news/north-wales-news/2010/03/03/police-probe-anti-muslim-website-attacking-mosque-plan-55578-25949727/

  Nu venter vi alle i spænding på at Birthe siger sit “bevis, dokumenter at de er racister”

 4. André Eiby siger:

  De hverken er eller har været en del af defencegrupperne. Vi kan jo ikke tage ansvar overfor alle de tåber der bare tager et defencenavn ligesom vi heller ikke har noget som helst at gøre med Viking defence league der er en Hell´s Angel´s gruppe. Vi tager i DDL afstand fra racister og nazister, vi var tilstede da Grevetosserne ville spille koncert, og da alle izlamister kommer i alskens hudfarver er det ikke pga deres hudfarve vi reagere, det er pga deres holdninger som vi ikke er alene om at vise afsky overfor.

  • Den må du længere ud på landet med. Jeff Marsh, grundlæggeren af Welsh Defence League, har om nogen været filtret ind i English Defence League.

   “Marsh claims he is not — and never has been — an organiser of the EDL. Until recently, however, he was listed as the ‘global moderator’ of the EDL’s website — the gatekeeper, if you like — controlling access to its ‘inner ­circle’ forum, where members, vetted by a moderator, are trusted with details about meeting points before demonstrations.”

   Jeff Marsh er i øvrigt tidligere fodboldhooligan og har siddet 3 år i spjældet på grund af knivstikkeri.

   Tager DDL i øvrigt afstand fra “antiracisterne” i Danske Defence League?

 5. Michael Larsen siger:

  André Eiby

  Det er jo på grund af at I kan lide deres religion at I samles i disse foreninger. Hvor mange af DDL medlemmer er dømt for vold?
  Selvom I siger at I ikke er racister, så er det jo ikke sandt. I er modstandere af en religion længere er den ikke.

 6. benny bager siger:

  Michael Larsen Din store racist du er jo modstander at Ddl og andre fornuftig tænkene sameslutninger ,hvor skulle du dog skamme dig din store racist ,puha .

  • tictac22 siger:

   Fuck hvor er du bare hjernelam Benny Bager. Støtter du også KKK i USA fordi de siger at de bekæmper racisme mod hvide. KKK kalder sig for menneskerettighedsaktivister på deres websites. Hvad med at du melder dig ind der. Et skide godt sted for sådan en som dig.

   • Benny siger:

    tictac22
    Nu siden du syntes at jeg er hjerne lam ville det så ikke være en god ide at forklare dig lidt bedre , så selv jeg kan forstå hvad det er du prøver at sige .

 7. tictac22 siger:

  Ejby fjolset lyver. Han har/er ven med flere fra Danske Defence League.Han har rendt og slikket Gary Hopla fra Danske Defence League i røven siden mongolbo blev sparket ud. En overgang efter mongolbo røg ud snakkede de der var tilbage i DDL om at Danske Defence League skulle med i DDL. Ejby var en af dem der talte varmest for det.

 8. Michael Larsen siger:

  Lad Benny Bager svede i sine egne skriverier. De dokumentere glimrende hans egne dumheder og idiotiske holdninger.

 9. Benny siger:

  Michael Larsen dog
  Fordig vi ikke er enige , behøves du ikke at bruge tillægsord .Det er bestemt ikke klædelig og viser nu kun hvor lav din IQ er .Tag dig dog sammen og opføre dig som en voksen ,
  i stedet for skabe dig som en 16 årig knægt !!!

 10. Michael Larsen siger:

  Jamen Benny Bager, jeg kan simpelthen ikke forstå det du skriver!
  Men nu skal man ikke pege fingre af nogens IQ, når man er så underfrankeret som du er.
  Var det dig eller mig som jublede over at have fået sat et klistermærke på sin van.

  Benny, jeg tror ikke du aner en meter om tillægsord – prøv at læse korrektur på dine skriblerier.

  • Benny siger:

   Michael Larsen.
   Der er mange ting du ikke forstår .
   DU forstår ikke .Hvilket problem der kommer ud af alle de indvandre fra en anderledes kultur der kommer til danmark
   Du forstår ikke at de ikke passer ind i danmark
   Du forstår ikke hvad jeg skriver til tros for at alle andre gør
   Du forstår ikke hvem det der betaler for dig , der ikke kan holde et job
   Du forstår ikke at der er nogle der ikke kan lide dig og Shansens tanker
   Du forstår ikke hvorfor alle ikke vil vaere muslimer
   Du forstår ikke hvorfor at det kun er dig selv og din ven Shansen der ikke syntes at du er et fjols ……………………..Og der kunne vi blive ved .

   • Og hvad i al verden har alt det at gøre med Welsh Defence League og deres ryk i armen?

    Du er velkommen til at kommentere herinde, men husk nu at det ikke er et chat room hvor du kan diskutere alt mellem himmel og jord.

    • benny bager siger:

     Tråden køre i mange retninger både her og der men det er en tråd som styre sig selv .
     Men tilbage til toppen af tråden .Ja en flok idioter der intet har at gøre med hvad der sker i danmark så hvorfor bringe dem op ?????

     Kom dog med et og aller andet vi kan more os over i stedet !

    • Tråden styrer i mange retninger, ja. Men det er tosseanstalten der styrer foretagendet.

     Den der defence league ser ud til at komme til Århus sammen med en masse andre forsvarsligaer i slutningen af marts.

     Men point taken. Hvad har idioter i USA at gøre med hvad der sker i Danmark.

 11. Michael Larsen siger:

  Benny Bager
  De passer ikke ind i landet, siger du. der bor i USA – er du sikker på at du passer ind der?

  Jeg tror at du er virkelighedsfjern og tror at der er så mange der bakker op om DDL. Gad vidst om Welsh Defense League er en del af den samme organistion som du bakker op? Ja det tror jeg – en flok af arbejdsløse, uudannede holigans. Prøv at se de fleste billeder af Danish Defense Leagues folk – de ligner en flok slagsbrødre.
  Du skriver at “alle andre forstår hvad jeg skriver” jamen hvis du tror det – så bliv da endelig i den vildfarelse. Benny Bager, jeg har ikke noget arbejde og skal ikke have noget arbejde, så hvad er det for et arbejde jeg ikke kan “holde”?
  Alt dit andet vrøvl kan man kun yste på hovedet af.
  Du ønsker ikke en anden kultur eller religiøs overbevisning til landet, fordi de ikke passer ind i dit verdensbilled, men ser du, jeg bor i Danmark og ser ikke de spøgelser som du ser, som slet ikke bor i Danmark

 12. Michael Larsen siger:

  yste=ryste

 13. benny bager siger:

  citat fra Michael Larsen>.De passer ikke ind i landet, siger du. der bor i USA – er du sikker på at du passer ind der? >> men ser du, jeg bor i Danmark og ser ikke de spøgelser som du ser, <<<

  Og igen hvorfor er jeg ikke lige glad med hvad der sker i danmark da jeg fagtis aldrig er der og heller ikke vil være der . Jeg her to sønner der bor i danmark .

 14. benny bager siger:

  tosseanstalten spørger :Men point taken. Hvad har idioter i USA at gøre med hvad der sker i Danmark.

  Fra den ene idiot til den anden idiot , er svaret en her del .

 15. Michael Larsen siger:

  fagtis = er det når nogen tisser på ens uddannelse

  Er der nogen der kan oversætte den sidste sætning, jeg er ikke sikker på at jeg forstår den?

 16. Benny siger:

  Fra den ene idiot til den anden idiot , er svaret en hel del

 17. Jesper Johnsen siger:

  fagtis er noget meget alvorligt at pådrage sig. Ingen ved hvad sygdommen skyldes, så fagtis-patienter er – indtil man finder en behandlingsmetode -at betragte som uhelbredeligt syge.

  Symptomerne er et sygeligt had, så det indikerer at det syge felt findes i hjernen. Men noget egentligt bevis kan lægevidenskaben ikke komme med. Man har hjernescannet flere fagtis-patienter, men scanningen kan ikke finde hjernen . . .

  • Michael Larsen siger:

   Jesper

   Det vil sige at de nulstillet scanneren;-)

   fagtis fandt de intet

   • benny bager siger:

    Ja i er meget søde .jeg vil næsten sige at i er hyggelige , men vi kan diskoteer om der er mig der har et sygeligt had eller om det er jer der er sygelige naive ??

    • Michael Larsen siger:

     Benny Bager

     Vi behøver ikke at gå på diskotek for at diskoteer at det er dig der har et sygeligt had, det udstiller du fint selv.

 18. benny bager siger:

  blondi Trine
  januar 25, 2012 kl. 12:07 am | #3 Svar | Citat
  Jeg har for år tilbage været i dialog med Michael Schæffer Larsen
  Vi skrev sammen på et date side hvor han ville både det ene og det andet de værste klamme seksuelle opfordringer kom fra ham.
  Så søgte jeg ham på nettet og fandt mange sider hvor han skrev i, Fik derved bekræftet hvor klam og syg den mand er.
  Desværre har jeg fået ny computer for ellers kunne jeg sende mange tekster som han har skrevet.
  Tag jer i agt piger for denne galning

  • Michael Larsen siger:

   Hvad er du blevet skizo Benny, hvem taler du med? Er det bagduskeren du har ført en samtale med? Er det ikke belejligt at “hun” har skiftet computer for ellers kunne “hun” “bevise” alverdens ting og sager. Jaja Benny er det ikke mageløst, når man ikke kan klare sig i en debat så finder man på alverdens krumspring.

 19. […] antinazistiske menneskerettighedsforkæmpende forsvarsligaer og deres aktivister her, her og her. Rate this: Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s