SIADs troværdighed – atter en gang

SIAD har endnu en gang på sin blog kolporteret et mildest talt tvivlsomt indlæg. Denne gang hvor en P. H. Bering, har gjort sig besværet at oversætte en engelsk tekst til dansk.  En lang rant imod muslimer ovenpå 9/11.

Overskriften til den danske oversættelse lyder:

“DE BEKYMRER MIG!
Af Captain John Maniscalco, American Airlines Pilot.”

Hm. Graver man lidt dybere, som det begavede læser med kritisk sans gør, så opdager man at der er noget der ikke helt passer. For det første, John Maniscalco, er det virkelig ham der har skrevet dette?

Michelle Simmons, repræsentant for American Airlines udtalte til breakthechain.org i 2002, at de skam havde en pilot ved det navn, men at det ikke var ham der havde forfattet teksten:

We are currently investigating whether this is an Internet hoax. We do have a pilot with the same name working for American Airlines who has indicated that he did not write this message. Regardless, let us assure you that the comments expressed in this article do not, in any way, represent the views of American Airlines. On September 12th (2001), our Chairman issued a statement to all American employees specifically stating that we would not tolerate hate of any kind at our Company. That statement remains true today.

Teksten begyndte at cirkulere i sommeren 2002, hvor piloten stod som forfatter. Men hvis man leder lidt mere, så finder man ud af, at den optrådte for første gang allerede i oktober 2001 i Gazette.net. Denne gang med en Kevin Daly fra Beltsville som forfatter.

Så hvad er det man kan udlede af dette? Teksten er helt klart autentisk, for det er nogen der har skrevet den. Hvad der står klart er, at det ikke vides hvem der er forfatter. Og det står helt klart, at det ikke er en pilot ved navn John Maniscalco fra American Airlines der har forfattet teksten.

Tosseanstalten ville ønske, at Anders Gravers undersøger lødigheden af hvad han plastrer sin blog til med. Men som før, så virker det ikke særlig vigtigt. Bare historien handler om muslimer og at den er god, så er alt andet sekundært. Ligesom den gang Australiens premierminister Julia Gillard blev taget til indtægt for at udtale noget hun aldrig har sagt.

Reklamer

5 kommentarer on “SIADs troværdighed – atter en gang”

 1. Jesper Johnsen siger:

  NÅR KALDET KAMMER OVER
  var overskriften på en artikel i Kristeligt Dagblad for små to år siden. Artiklen blev indledt med følgende:

  ” Menneskers oplevelse af at være kaldet resulterer undertiden i terror og tyranni. Ønsket om at nå et højere mål tilsidesætter alle andre hensyn, og det onde bliver accepteret i det godes tjeneste. ”

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/373645:Udland–Naar-kaldet-kammer-over

 2. Jesper Johnsen siger:

  Dagens sensation, fundet på SIADs Facebook-side. Nu bliver Pamela Geller verdenspræsident i en global udgave af SIAD.

  Pamela Geller is now president of the SIO movement
SIOE is pleased that the leader of SIOA Pamela Geller has accepted to be the president of the SIO movement.

“Pamela Geller was chosen for the leadership because when she took over SIOA she transformed it from a little-known group to a mass movement in the USA. Her groundbreaking work included her freedom bus ad campaign, her anti-honor killing taxi ad campaign, and most of all in her marshaling of nationwide resistance to the mosque on Ground Zero, which even the President supported. She is the right person to bring synergy into our SIO movement, and I have full confidence in her.”
Anders Gravers leader of SIOE.

  Pamela Geller er nu formand for SIO bevægelsen SIOE er glad, lederen af SIOA Pamela Geller har accepteret for at være formand for bevægelsen SIO.

  “Pamela Geller blev valgt til ledelse, fordi når hun overtog SIOA hun omdannet det fra en lidet kendte gruppe til en massiv bevægelse i USA. Hendes banebrydende arbejde omfattede hendes frihed bus annoncekampagne, hendes anti-honor drab taxi annoncekampagne, og de fleste af alle i hendes marshaling landsdækkende modstand mod moskeen på jorden nul, som selv formanden understøttes. Hun er den rette person at bringe synergi i vores SIO bevægelighed, og jeg har fuld tillid til hende.”
  Anders Gravers leder af SIOE (Oversat af Bing)

  Anders Gravers SIAD er startergruppen for hele SIO bevægelsen.SION er nu organet der samler bevægelsen over hele jorden.Læs mere her: http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/01/sion-.html

  Bemærk den sublime oversættelse fra engelsk til dansk. Bing, er det det nye navn for Googles oversættelsesmaskine?

  • Tossealstalten har læst om det der. “Stop Islamitaition of Nations”. Tsk. Hvorfor ikke gå skridtet videre og bare sige Stop Islamitation of Universe?

   Tosseanstalten vender tilbage senere med mere i sagen.

 3. Jesper Johnsen siger:

  Gad vide hvornår Vor Store Leder gør muslimerne ansvarlige for dette:

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/451085:Kirke—tro–Naboklager-goer-kirkeklokkerne-tavse-i-Horsens

  En dags tid skal han – eller en af hans syv mentale dværge – nok få øje på historien.

 4. Jesper Johnsen siger:

  Mere fra Vor Kære Leders hjemmeside:

  http://siaddk.wordpress.com/2012/02/18/ok-at-true-islamkritiker-pa-livet-siger-fyns-politi/

  Pænt af Vor Kære Leder sådan at tage en sådan politisk forfulgt uskyldighed under sine beskyttende vinger.

  —————————-

  Her kan man så – et lille stykke nede – læse om alle de fortrædeligheder, det danske urets-samfund har påført denne stakkels hr. Ellegaard. Dog bør man ikke snyde sig selv for de vise ord, der står øverst på siden:
  http://www.fritdk.dk/formand%20ordet.html

  —————————-

  http://www.fritdk.dk/
  Er der nogen, der har set eller hørt noget om disse plakater? Eller er det – vanen tro – ren og skær drømme-virkelighed fra formanden for Luftbøssepartiet, hr. Ellegaards side?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s