Danske Defence League

Det er ikke til at hitte rede i alle de der forsvarsgrupper på Facebook. Der er en der kalder sig Danske Defence League. Mærkelig sammenblandning af sprog, men mon ikke det er fordi der er en masse udlændinge der synes om gruppen, og de derfor er nødt til at kalde sig for noget delvis på anglosaksisk.

Mnå. Hvorom alt er, så er gruppens formål følgende. Også skrevet på (dårlig) anglosaksisk, så resten af verden kan være med:

To stop the Islamination in Europe,and protect ourselfes,our values,culture and democracy and the rights ro speek free and to enlighten people,so they see what`s going on around them and in their beloved countries,we will not be silent,we will not accept being called Racist,when we are not,we are patriots,who stand up for our rights and countries.

We are the Danske defence league,we have started this group,because of the growing Islamination in Denmark and Europe,We are against sick Ideologies as: Islam,Nazisme,Kommunisme and Facisme,we are a non racist organisation,and a resistance group,we see us self as Patriots who loves their country,if you want to make a difference,and love Denmark to,feel free to join us

Islam, islam, islam. Forventligt.

Men det er da dejligt, at de ikke går op i race. Men hvorfor poster gruppen disse billeder? Tosseanstalten tænker mig ikke forstå. En ting er hvad en tilfældig person gør, men nu er det selve sideadministratoren der har postet billederne.

Der er flere ‘likes’ og et billede får et ‘føj for satan’ med på vejen. Bifaldet af administrator.

Nu skal man både være blind og retarderet, hvis man ikke kan se, at Danske Defence League alligevel mener at hudfarve spiller en rolle. I deres jagt på islam, kommunisme, fascisme og – hold fast – nazisme.

Men tosseanstalten er da åben for en “forklaring”.

Reklamer

38 kommentarer on “Danske Defence League”

 1. Daniel Bernstein siger:

  Nazis er Nazis er Nazis, også i de mest perverse forklædninger, de kan skjule og kamouflere sig, som de vil, deres sande, hæslige ansigt vil altid, før eller siden, træde frem. DDL er Nazister af den rigtig dumme slags.

  • benny bager siger:

   Daniel Bernstein
   Det lyder ikke som du ved hvad en nazist er ,Vil du være venlig og forklare os eller mig hvad der gør folk til nazister i dine øjne ???

 2. birthe hansen siger:

  kan du komme med beviser for din udtalelse ???

  • benny bager siger:

   Birte det er da helt klart at Daniel er en muslim elsker og at alle der ikke kan lide muslimer er nazister og nogle forbandet racister en dansker skal skamme sig over .
   I følge hans snæversynet landsforæderiske bedre viden Dhimie opfattelse .

  • Jesper Johnsen siger:

   Kan birthe hansen komme med bevis på, at birthe hansen IKKE er nazist?

 3. tictac22 siger:

  Vi kan også bare sige racist er racist er racist…. Er du så glad Birthe Tulle klaphat Hansen.

  • birthe hansen siger:

   vil du forklare, hvad en racist er??????????

   • Jesper Johnsen siger:

    birthe hansen, benny bager og andre sarte sjæle på DDL/SIAD-fløjen burde læse dette.

    http://da.wikipedia.org/wiki/Racisme

   • Benny siger:

    Enhver teori, som indeholder påstanden om, at racemæssige eller etniske grupper i sig selv er overlegne eller underlegne, således implicerende, at nogle ville have ret til at dominere eller eliminere andre, der opfattes som underlegne, eller som baserer værdiopfattelser på racemæssig skelnen…

    Ja tak for den ling Jesper Johnsen
    Det er dog utroligt hor god det beskriver den muslimer !! Som de racister som de er .

 4. Jesper Johnsen siger:

  Danske Defence League er en af mange Defence League’er. Der er også en Division Valkyrie. Samt en DDL CHP afdeling.

  Man kunne fristes til at tro, at enigheden om organisationen er ikke-tilstedeværende med så mange grupper. Kan så kun håbe på at det er starten på undergangen.

  Angående om de er nazister eller ej, disse divergerende DDL’er. For et par år siden afholdt Vor Kære Leder en demo, hvor der dukkede en flok af de Greve’lige højrearmssvingere op for at støtte Vor Kære Leder. De blev bortvist af Vor Kære Leder som uønskede. Det efterlader spørgsmålet hvorfor disse ude fra kommende troede de var velkomne hos SIAD. Havde de været velkomne, hvis de havde efterladt deres ydre symboler?

 5. Nazister eller ej. Spørgsmålet er, hvorfor Danske Defence League poster ovenstående billeder, samtidig med at de hævder at Danske Defence League ikke går op i hudfarve.

  Tosseanstalten undrer sig over hvordan det kan være, at Birthe og Benny ser bort fra dette faktum.

  • ronni siger:

   kan det ikke være lige meget de har jo ret til det og vi er da mange der køre skjulte budskaber over facebook så lad nu være med at gøre et stort nummer ud af det…

 6. Benny siger:

  Vi vil fjerne alt undertrykkelse fra Tingbjerg, dvs. den største undertrykkelse i dag, er demokrati, frihed osv…

  Sådan skriver næstformand for salafisternes organisation Kaldet til Islam, Abu Rasheed i en mail til Ekstra Bladet. I mailen begrunder han, hvorfor de, som det kom frem tidligere i dag, finder det nødvendigt at indføre Sharia-lovgivning i Tingbjerg.

  Læs: Islamister indfører sharia-zoner i København

  DETTE ER EN AF DE TING VI VIL UNDGAAR .JEG KAN KUN HAABE AT DET GLAEDER JER AT SE FRUGTEN AF JERES ARBEJDE !!!!!!!!!!!!

  • Hvad har det at gøre med at Danske Defence League poster ovenstående billeder? Prøv nu at holde fokus på det der bliver skrevet.

   I øvrigt: “Frugten af jeres arbejde”. Gudfri os vel for en gang pladder. Tosseanstalten har ingen steder plæderet for sharia-zoner.

   • Jesper Johnsen siger:

    “Tosseanstalten har ingen steder plæderet for sharia-zoner. ”

    I SIAD/DDL, FritDK og hvad de nu ellers hedder disse få-personers-grupper, optik er man tilhænger af mørk islamisme, herunder Sharia, så længe man ikke er blind tilhænger af disse grupper, samt snakker disse smågruppers ledere efter munden.

    Glæder mig til at lederne af disse grupper fortæller hvad den faktiske forskel på dem og så en formørket iransk mullah er. Set herfra er forskellen kun af verbal art, altså had, had, had og mere had, til dem, der ikke har samme opfattelse af tingene.

 7. tictac22 siger:

  “Birte det er da helt klart at Daniel er en muslim elsker og at alle der ikke kan lide muslimer er nazister og nogle forbandet racister en dansker skal skamme sig over .
  I følge hans snæversynet landsforæderiske bedre viden Dhimie opfattelse .”

  Benny klovn mener du at der findes flere racer ligesom æsler og kameler ?
  Danske Dæfajens Liaeges sender signal ud til deres fans at der er en racekrig i gang.
  De kan kalde sig hvad de vil og skrive hvad de vil. Deres handlinger placere dem over hos racisterne.

 8. birthe hansen siger:

  Tictak22………… Jeg er hverken racist eller nazist. Hvis du mener noget andet, så vil jeg gerne se bevis for det.TAK

  • Det ville være sjovere hvis du kunne bevise, at Danske Defence League ikke består af racister.

   • birthe hansen siger:

    Jeg håber, at adm. i ddl. kommer med svar….. Det jeg kender til dem og deres arbejde, er ikke racistisk. Jeg har ikke set eller oplevet racister blandt ddl. Men jeg håber, du vil undersøge tingene ordentligt inden du kommer med sådan en udtalelse

 9. birthe hansen siger:

  Jeg vil så lige spørge jer om det er racist at være imod islam , at beskytte vores land, er imod shariazoner i Danmark, er imod hallalslagtet kød i danske butikker, mener ikke , der skal tages hensyn til islam. De kan tro, hvad de vil, men de bør fandme holde det inden for deres egne vægge…………………. Forbudt svinekød i institutionerne…..hvad fanden er det for noget bras?????VI ER I DANMARK

  • Dit muslimævl kan du skrive om et andet sted. Tosseanstalten er mere end rigeligt træt af, at folk ikke evner at holde sig til hvad det rent faktisk bliver skrevet.

   • birthe hansen siger:

    jeg ved, hvad du mener, men nu var det ikke MIG der startede med at kalde nogen nazist/racist herinde. Jeg har skrevet dette for at finde et svar på hvad I mener er racistisk / nazistisk..Hvis I ikke kan svare på det bør I nok formulerer jer anderledes en anden gang.

  • tictac22 siger:

   Og i Danmark æder alle hvad de har lyst til så knyt sylten. Jeg spiser gerne hallakød muums.

  • John Dough siger:

   Lille Tulle med alle de kortklippede ariske venner, uanset hvor vi er, så må børnene og børnenes forældre vel selv ha´ lov at bestemme hvad de vil ha´ at spise?
   Men ok, det vil sige hvis børnene bestemte sig for at de ville ha´ burgere, ville du straks springe op ad sygesengen og løbe ud på gaden med et dårligt stavet banner og protestere? Burgere er jo amerikansk, ikke?
   Og…..”VI ER I DANMARK”

 10. Birthe Hansen:

  Kig nu på billederne! Læs kommentarerne til dem! Enhver retardo kan se, at det er noget der ikke passer med hvad Danske Defence League ellers skriver!

  • birthe hansen siger:

   Jeg mener, det er adm. i ddl der bør svare

   • tictac22 siger:

    Hvorfor skriger du så op herinde. Tag fat i DDL og spørger dem. Du kender dem godt du var selv aktiv i DDL Fyn.

   • Jesper Johnsen siger:

    Til birthe hansen:

    Lyder som om DDL er topstyret; ingen, bortset fra toppen, må ytre sig. Lige som DF. Måske derfor at Pia Kjærsgaard optræder på Danish Defence League CHP’s facebook-side med en synes godt om-tilkendegivelse. Til trods for at partitoppen i DF har meldt ud, at de hverken vil vide af SIAD eller DDL. Samt at samtlige lokalformænd har fået påbud om ikke at samarbejde med SIAD eller DDL.

 11. […] langt så godt. Den danske pendant, Danish Defence League og Danske Defence League, har proklameret at de tager afstand fra nazisme. Det er jo […]

 12. Jesper Johnsen siger:

  Danske Defence League, med det navn skulle man tro, at teksten så ville være på dansk på deres Facebook. Men nej. Over 90% af alt er skrevet på engelsk.

  Navnet burde ændres til Udanske Defence League.

 13. […] Og racister er de jo bestemt heller ikke. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s