Jyllandsposten – en fremmedfjendsk skraldespand

Jyllandsposten – sprøjten der dag ud og dag ind kolporterer fremmedfjendske synspunkter, og hvor en af de faste blogskribenter, Mrutyuanjai Mishra, angiveligt europæisk master i menneskerettigheder og demokratisering (¿qué?), gladeligt skriver til den flok læsere i form af indre svinehunde der har muslimer og islam på hjernen.

I sin blog, som han kalder for Brændpunkt, går han denne gang op i en enkeltsag, ja en enkeltsag, der handler om en far der bortfører sin datter til Libanon.

Mrutyuanjai Mishra spørger på Jydepotten så:

Hvad skal der gøres for fremover at forhindre lignende situationer i at opstå?

Og svarer:

Først og fremmest skal der allerede fra grundskolen undervises i, at der eksisterer forskellige kulturelle værdier, som nogle indvandrere bringer med sig, og dem er det vigtigt at lære at kende. En af de værdier, som mange mænd fra islamiske lande kommer med, er et tankesæt, hvor Islam er den vestlige kultur overlegen. Dermed er det i deres øjne retfærdigt at bortføre børn for at give dem en islamisk opvækst.

Og afslutter hele sin åndsforladte smøre med:

Problemet i Danmark såvel som i Sverige og Norge er, at man ikke tør at bringe den vigtige diskussion ind i skolesystemet, ind ved middagsbordene eller for den sags skyld i medierne. Man tør ikke nævne, at der stille og diskret foregår en islamisering af de skandinaviske samfund, mens de folkevalgte sover i timen og lader som ingenting.

Aha, tænker tosseanstalten. Islamisering ret og slet. En far der bortfører sin datter og holder hende som gidsel er en islamiserende far. Og naturligvis så kører blogskribenten oven i hatten rundt i myten om at man i Sverige og Norge ikke diskuterer problemer.

Gud Fader bevares en hjernedød enkeltsporet og forudindtaget “analyse”. Hvis han i en videregående uddannelse havde fremført lignende, så ville censor smide analysen i nakken på han med: Det er en ommer!

Det er ikke overraskende, at Jydepotten kolporterer deres antimuslimske, racistiske og hadefulde propaganda, der får Goebbels til at rotere i graven af misundelse. En blogskribent finder en sag, og straks kaster sig ud i en analyse om at det handler om at muslimer render rundt og islamiserer.

Så er det tosseanstalten undrer hvordan Mrutyuanjai Mishra mon vil analysere Brønderslevsagen, hvor en etnisk dansk mor og far mishandlede deres børn og lod dem bo i skrald, bræk og lort? Hvad med sagen i Mern, hvor børnene åd toiletpapir fordi der ikke var andet, og når der stod underholdning på programmet, så blev en af drengene sendt ud i snen i bar røv med glubske hunde i haserne?

Der er et utal af sager hvor børn bliver behandlet elendigt af etnisk danske mænd og kvinder. Inklusive sager hvor børnene bliver solgt til pædofilringe, hvor blegfede mænd kan udnytte dem seksuelt for en flad halvtredser. For ikke at snakke om Hr. Fritzl, der holdt sin familie indespærret i en kælder i Østrig og hvor han misbrugte dem langt ud over hvad fantasien kan forestille sig.

Er der nogen, der er ved sine fulde fem, der tror at disse sindsyge sager har noget som helst at gøre med dansk kultur, kristendom eller “kristendomisering” eller hvad pokker pendanten til islamisering skulle være?

Det burde jo være Mrutyuanjai Mishras udgangspunkt, at det må have noget at gøre med kultur eller religion. Brønderslev, Mern, pædofilringe og Hr. Fritzl. Produkter af indgroet vestlig kultur og “kristendomisering”.

Og når den begavede læser ser de efterfølgende kommentarer, der vælter ud i bloggen på skraldespanden Jydepotten, så kan man hurtig konstatere, hvilket man stort set hver gang kan, at kommentatorerne allerehelst så alle indvandrere – i særdeleshed muslimer, vappet ud i en fart.

Men hvad kan man forvendte af den ringe pamflet og racistiske gylletank Jyllandsposten?

Krafteddermame et hån og en skændsel, at den avis modtager skattekroner i form af mediestøtte for at kolportere den slags stigmatiserende pis og paipr og for at holde en ringe blogskribent på lønningslisten. En skribent der bryster sig med at være europæisk master i menneskerettigheder og demokratisering (¿qué?)

Min bare røv siger tosseanstalten!

Reklamer

3 kommentarer on “Jyllandsposten – en fremmedfjendsk skraldespand”

 1. Jesper Johnsen siger:

  At Jydepotten er fremmedfjendsk er ikke verdens største nyhed. Den største nyhed er derimod, hvem der er “fjenden” p.t.

  http://www.information.dk/167948

  Gad viden hvem der er fjenden om et par år. Nogen der har et godt bud?

 2. tictac22 siger:

  Prutten Mishra burde se lidt mere på sit hjemland Indien og stille sig mere kritisk til den indiske nationalisme som er på fremmarch i Indien i disse år. Eller skrive om at der i Indien stadigvæk begås religiøse overgreb på kvinder. Det sidste af nationalistiske Hindu-fundamentalister.
  Foruden disse forslag menes jeg at have læst at prutten slet ikke boer i Danmark men i Sverige.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s