Pengemaskinen

Tosseanstalten kan ikke få nok af at more sig over SIAD (Stop Islamiseringen Af Danmark). Eller nærmere bestemt Partiejer Anders Gravers.

På deres WordPress-blog står at læse:

“Vi hilser donationer meget velkomne. Det kan være 50kr, 100kr, 500kr, 1000kr eller et beløb der svarer til hvad du synes Danmarks beståen betyder for dig.

Man kan også blive aktivt og forpligtende medlem. I disse dage er der kæmpe rabat. Halv pris i form af juletilbud! En jul der rækker helt til 1. februar. KUN 100 kr. per måned. Eller 1 200 kr. per år. Herefter er det dobbelt op.

Der er også andre varianter udi opkrævning ved at man også bare kan være medlem for 250 kr. per år, eller så kan man betale et fast beløb per måned via PBS.

Til sammenligning så koster det kun 150 kr. årligt at være medlem af Dansk Folkeparti.

Foto: A Currel

Gad dog vide hvad det der “forpligtende” går ud på? Det er ikke til at hitte ud af hvad man forpligter sig til – foruden at forære Anders Gravers 100 kroner per måned.

Tosseanstalten kalder foretagendet for intet andet end plattenslageri.

Der vides ikke hvad disse penge skal bruges til. Det er i hvert fald ikke udgifter til pamfletter – for dem skal man selv printe ud. Det er vel heller næppe telefonregningen eller gratis online tjenester som e-mail, WordPress eller Facebook der tynger cyberspace-partiet. Måske når Gravers turnerer rundt i USA med Pamela Geller, men det har vel ikke ret meget med Danmarks beståen at gøre?

Og hvis Gravers har trang til at råbe i en mikrofon et eller andet sted i landet, så herregud. Hvad koster en togbillet?

Næh. Den slags kædebreve tror tosseanstalten ikke på. Vi og mange andre tager ikke en krone for at kæmpe for Danmarks beståen eller for at påpege, at Den Store Leder ingen klæder har på. Og vi kommer aldrig nogensinde til det.

Hvis nogle af læserne her føler at de alligevel vil donere et beløb, så anbefaler vil Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem.

Der vil lyde et stort vuf! og miav! herfra for hver donation!

Reklamer

41 kommentarer on “Pengemaskinen”

 1. Jesper Johnsen siger:

  Små slag, små slag, nu ikke så ond ved stakkels Onkel Anders. I følge ham selv så er det det store stygge samfund, der fører en proces af Kafkaske dimensioner mod den eneste sande modstandsbevægelse i kampen mod disse slemme muslimer. En kamp der har kostet staklen mindst 150.000 gode danske kroner. Så hvis hver af medlemmerne giver en skærv på ca. 30.000 kroner, skulle han være dækket ind.

  http://siaddk.wordpress.com/2011/11/18/leder-dommen/

  http://df-nyt.dk/?p=13525

  http://siaddk.wordpress.com/2011/11/04/skinretssagen-om-muhammedtegningen/

  “Og hvis Gravers har trang til at råbe i en mikrofon et eller andet sted i landet, så herregud. Hvad koster en togbillet?”
  Han kan ta’ den på stop næste gang han skal til København for at bræge i sin bærbare minaret. En fodtur fra Nordjylland til rådhuspladsen vil gøre hans korpus godt. AG er efterhånden lige så trivelig som Fritz Clausen, og lige så tåbelig at høre på.

 2. John Dough siger:

  Jamen et forpligtende medlemsskab, må da betyde at man er aktiv i øh….modstandsarbejdet 😀 Altså at man møder op til demonstration foran en eller anden børnehave, hvor forældrene er blevet demokrtisk enige om at ikke servere skinke og hvor børnehavebestyreren derfor er gået under jorden pga dødstrusler fra højreekstremister. Så har man pligt til at stå med hadbannere og glatbarberet isse, indtil politiet kommer og opløser demoen og siger “Det var altså ikke en nynazistisk manifestation I fik lov til”, ligesom der plejer at ske 🙂

  Der er så meget at vælge imellem, men det absolut sjoveste angående den mand jeg har set, er engang jeg kiggede på hans hjemmeside, og så at han gav rabat på medlemskab hvis man er studerende. Studerende. Lader den lige stå indtil alle har grinet færdig sådean lidt ala : “BWAHAHAHAHA…..STUDERENDE??? SIAD??? HAHAHA JAMEN INGEN ER JO…FOR FANDEN HAHAHA, DE ER JO ALLE AAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA!!!!!”

  • Hahaaa…:!

   “Nu når du betaler 100 kroner per måned så er du FORPLIGTET til at stå og råbe med mig når jeg siger det! Og hvis du ikke betaler, så øøøøehhh….SLIPPER DU!”

   Og studerende…herregud…man har vel lov til at HÅBE. 😀

 3. tictac22 siger:

  Hvad med at melde os ind og kræve medbestemmelse på næste SIAD årsmøde. Han holder vel møde og laver regnskabs og sådan noget?

  • Jesper Johnsen siger:

   Tror du selv på den med årsmøde, regnskab, demokrati og den slags hos verdenspartiet.

   Hvis du stiller spørgsmål, der ikke behager Vor Kære Leder, bliver du stemplet som en venstreorienteret muslimerelsker og landsforrædder.

   Der er lige så meget demokrati i SIAD, som der var arbejderparadis i Stalins rige.

   • Tosseanstalten har cyklet rundt på hjemmesiden, men har ikke kunne finde noget så banalt som vedtægter. I sådan nogle plejer der at stå sådan noget som formalia. Ikke engang Google kunne hjælpe os.

    Der var dog en katekismus, men der stod ikke noget i den.

    Men mon ikke Den Store Leder forvalter foreningsmedlemmernes donationer efter kunstens alle regler?

 4. Michael Larsen siger:

  Her er lidt mere fra Staklen Gunnar Kanstrup:

  Michael: Bevis lige at jeg har påstået eller skrevet at Muslimer er farlige! (Islam er farlig) Kristne muslimer er ikke farlige men Du vidste måske ikke at der findes muslimer der ikke er islameistiske troende.

  Her er han ude i hvor sølvpapirhatten ikke når længere.

 5. scrooge siger:

  tosseanstalten satte altså overliggeren for højt i sidste indlæg. skævpisseren kanstrup evner ikke så højt et lixtal.

 6. Jesper Johnsen siger:

  “Tosseanstalten har cyklet rundt på hjemmesiden, men har ikke kunne finde noget så banalt som vedtægter. I sådan nogle plejer der at stå sådan noget som formalia. Ikke engang Google kunne hjælpe os.

  Der var dog en katekismus, men der stod ikke noget i den.

  Men mon ikke Den Store Leder forvalter foreningsmedlemmernes donationer efter kunstens alle regler?”

  Fy og føj, det er jo lige før Vor Kære Leder bliver beskyldt for kreativ bogføring. Sådan noget kan Anders G. da ikke finde på, vel? Love og formalia er helt sikkert i sin skønneste orden. Og udformet på en sådan måde, at de passer til enhver situation (altså med oceaner af elastik og uendelige muligheder for fortolkning).

  Der står da en hel masse i den brochure SIAD har lavet, den brochure, hvor Vor Kære Leder er afbilledet, forklædt som Winston Churchill. Bl.a. disse vise ord:
  Kors fjernes fra kapellerne fordi muslimer ikke må være døde og ligge under et kors.

 7. M.A. Madsen siger:

  Han har i et interview meddelt at foreningen har lidt over 2000 medlemmer (lad os sige 2200). Hvis det tal holder, så scorer Lille Anders omkring 500.000 kroner om året på den forening. Og hans udgifter består så vidt jeg kan se kun af en lejet bus i ny og nœ. Mon ikke man skulle prøve at få aktindsigt i foreningen’s regnskab, bare for at se hvad fanden Gravers bruger pengene på?

  • benny bager siger:

   I kan gøre jer alle de spekulationens i har lyst til men der er tre typer medlemmer der hver især betaler forskelligt .Så det endelige regne stykke kommer i ikke til.

   Men skulle det betyde at han lever af det , er det bedre end at han spilder tiden på at gå på arbejde !

   • Jesper Johnsen siger:

    “I kan gøre jer alle de spekulationens i har lyst til men der er tre typer medlemmer der hver især betaler forskelligt .Så det endelige regne stykke kommer i ikke til.”

    Det endelige regnestykke kommer frem, når foreningen holder generalforsamling. Man må formode at SIAD holder et sådant, ellers bliver medlemmerne holdt for nar for deres egne penge; den slags findes der ord for i straffeloven.

    Normal dagsorden for en forening ser ca. sådan ud:
    Valg af ordstyrer.
    Er generalforsamlingen lovligt varslet.
    Valg af referenter.
    Aflæggelse af beretning.
    Aflæggelse af regnskab.

 8. tictac22 siger:

  “Men skulle det betyde at han lever af det , er det bedre end at han spilder tiden på at gå på arbejde !”

  En forening er ikke et privat køleskab og medlemmer der betaler til en forening har ret til at vide på kronen hvad penge går til.

  • Jesper Johnsen siger:

   Korrekt tictac22, en forening er ikke et privat køleskab. Og medlemmerne har ret til at få at vide, hvad ens kontingentpenge går til.

   Men hvad nu hvis Anders Gravers de facto ikke har en forening, men blot over for bidragyderne lader som om, og lader pengene gå i egne lommer? Ikke mit indtryk at der er nogle af hans tilhængere der kan finde på at spørge ham om hvad bidragene går til. Skulle det endelig ske, så er det et spark ud af hyggeklubben, samt blive stemplet som venstreorienteret nazistisk muslimer-elsker.

   På hjemmesiden http://siaddk.wordpress.com/donationer/ står:
   ” Vi hilser donationer meget velkomne. Det kan være 50kr, 100kr, 500kr, 1000kr eller et beløb der svarer til hvad du synes Danmarks beståen betyder for dig.
   Her kan du være helt anonym, blot skriv “dontion” på din indbetaling. ”
   Indestående på kontoer bliver af pengeinstitut oplyst til Skat. Så Anders Gravers kommer på en eller anden måde til at stå til regnskab for evt. indkomne midler. Med mindre Skat har en minimums-grænse for hvad de gider rode med.

   Måske Skat skulle have et anonymt tip? For det kan jo også være at Anders Gravers overtræder loven om indsamling. I sidste tilfælde bliver det en sag for politiet.

 9. benny bager siger:

  Jer er nu overbevist om at en hver forening kan ansætte en person til at tage sig at foreningens indtrasser . og jeg kan gentage .Så det endelige regne stykke kommer i ikke til.
  Da i ikke har adgang til foreningen .
  Så lad Anders gøre hvad Anders gør .I kan ikke styre alt her i verden .
  Special når i ikke kan styr jer selv !!

  • M.A. Madsen siger:

   Nej, men det kan politiet og Skat hvis lille Anders fifler ved regnskaberne.

   • benny bager siger:

    Du er nu en helt typisk dansker , der indtresser sig for meget om der nu er givet tilladelse til det .Holder du også øje med din nabo , så han ikke selv maler hans lejlighed uden at betale skat at værdigen at ejet arbejde.
    Ja det er ikke mængden der gør det , det er Madsen !!!

   • Jesper Johnsen siger:

    – eller fifler med reglerne for indsamling af penge. Anders Gravers vil nok, når myndighederne begynder at kigge ham over skulderen, kalde det for et venstreorienteret muslimsk-islamisk angreb på vestlig kultur, samt endnu et bevis på at islam er ved at overtage verden.

    https://www.borger.dk/Emner/politi-retsvaesen-forsvar/politi/tilladelser-flagning-vaaben-indsamling-mv/Sider/tilladelse-til-offentlig-indsamling.aspx

    • Benny siger:

     Jesper Johnsen
     Efter min mening er danmark ved at blive et kolonihave samfund der vil bestemme hvordan der skal vaere i resten af verden .Det er ikke saadan i det virkelige liv !!!

     Men Anders er en mand der er talt om i resten af verden med respekt for hans holdninger ,og hvem der betaler hans loen , vil du aldrig finde ud af lige som at det ikke er noget du behøver at vide .

    • Jesper Johnsen siger:

     Om Anders Gravers nyder bred respekt ude i den store verden er et åbent spørgsmål; at der er nogle få stykker kan vi blive enige om, og det passer sikkert med antallet af udenlandske rygklappere. De er globalt vel ca. 50 der klapper hinanden på ryggen, og fortæller hinanden at de er noget så fantastiske.

     Hvem der betaler hans løn er et spørgsmål mellem ham og relevante myndigheder.

     Men: Hvis Anders Gravers var muslim, ville benny så finde den form for økonomisk aktivitet i orden?

    • benny bager siger:

     Det ser ikke ud til at være et problem , at det er en terrorist gruppe der betaler for den moske på vibevej .
     Men hvordan Anders bliver betalt kan jeg ikke se at du skal blande dig i , men jeg er sikker at alt er i den fineste orden og den skat der skal betales også bliver betalt .

 10. Michael Larsen siger:

  Benny

  Nu er reliøse foreninger godkendt af myndighederne, således at man kan få fradrag for sine indbetalinger.
  Nu er det sådan at myndighederne skal godkende foreninger der laver indsamlinger, det må vi formode også er sket i Anders Gravers Pedersens tilfælde. Der skal laves regnskaber og der skal sidde en bestyrelse, myndighederne skal kunne tjekke alle oplysninger er korrekte.

 11. benny bager siger:

  Michael Larsen
  Der er mange flere folk og penge bag ved Anders en du nogle siden er i stand til at drømme om . Så lad vær med at bekymre dig om et lille skatte regnskab i kolonihave foreningen danmark .

  • tictac22 siger:

   Fortæl så hvor mange der bidrager og er du en af dem.

   • benny bager siger:

    det eneste jeg vil fortælde dig er at du har ingen ide om hvor stort det er !!

    • tictac22 siger:

     Benny mange tak for dit svar.Du har gjort mig glad fordi nu har jeg positivt at fortælle SKAT i Aalborg. SKAT sætter sikkert pris på at få besked om at kontanthjælp eller andre ydelser til familien Gravers gerne må stoppe. Jeg henviser bare til det du skriver herinde.
     Glæde vil det også vække i kommunen at der findes en god skatteborger i Stor VORTE eller hvor familien Gravers med deres plejebarn Gash (Arbejdsløs snylter fra England) boer. Kan du hilse dem alle fra titac22 og husk at fortælle at det er dobbeltmoralsk at den stor leder gerne må ansatte fremmed arbejdskraf og kæfte op på sin blog om at der er for mange fremmed i bette Danmark.

    • benny bager siger:

     Jamen det glæder mig at du finder mine oplysninger nyttige .
     Men jeg er nu sikker på at de på skatte kontoret vil spørge dig om du kommer fra en
     tosseanstalt og om de ikke skulle sørge for at du kom hjem igen .

     Men god fornøjelse da .

  • Jesper Johnsen siger:

   Lyder som om Anders Gravers skulle være en slags Joachim von And med mange trillioner.

   Men lad os antage at der er 50 medlemmer i hans kolonihaveforening, der betaler hver 1000 kr., det giver 50.000,- kr.
   Kan være at det beløb i benny bagers verden er en enorm sum.

 12. Michael Larsen siger:

  Benny Bager
  Du sidder i Florida og fører dig frem som om du ved en hel masse. Du har været væk fra Danmark i gud ved hvor mange år. Du kender formentlig ikke den Danske lovgivning. Hvis der var så mange der støttede Anders Gravers Pedersen, hvorfor tigger han hele tiden om penge?
  Man skal anmelde til politiet, hvis man vil lave en indsamling.

  Kunne du ikke sætte Word til at tjekke om det du skriver er skrevet rigtigt?

  Fagtis = Faktis

 13. benny bager siger:

  Jamen kære Michael Larsen ,Hele verden drejer ikke rundt om den danske lovgivning ,
  Hvordan i ellers selv kan følge med .som den konstant bliver ændret må guderne da vide .
  Den værste svine streg jeg husker var de ændret loven med tilbagevirkende kraft så de kunne få Mogens Glistrup .det var en medvirken årsag til at jeg flyttet ud af landet .

  Og tillykke du fandt en stave fejl ,jeg er sikker på at der er mange flere ,men taget i betragtning at det eneste sted jeg bruger det danske sprog er på facebook ,så er jeg nu ikke selv så utilfreds med min skrift .

 14. Michael Larsen siger:

  Bageren
  SÅ det er ikke dig der skriver herinde, Bagduskeren samt SIAD?

 15. Benny siger:

  Jamen Michael Larsen, jeg kan simpelthen ikke forstå det du skriver! så underfrankeret som du er.
  Prøv en gang til , men på dansk denne gang !

 16. […] Han blev forleden nemlig passet op af en indsamler for Folkekirkens Nødhjælp. Forventlig ville han ikke give en bøjet femøre til dette mavedansende kristne foretagende. Og dog. Vor Kære Leder har et krav, hvis han skal dele ud af de kontingenter han hiver hjem til sit cyberspaceparti. […]

 17. Johnsen, Jesper Johnsen siger:

  http://df-nyt.dk/?p=34401

  På Facebook kan man nu læse
  Allan Fibecker
Jeg har pr d.d. meldt indehaveren af SIAD til politiet og har netop været rundt om min advokat Mogens Wagner for at indstævne Anders Gravers for bagvaskelse og for bevidst at have sat min førlighed i fare.
  På han’s side SIAD fremkommer han med disse påstande, som jeg godt ved, kun de mest blanke kan få sig selv til at tro på.
  Han håner den hashkriminalitet, jeg er dømt for, og det er så pudsigt, da netop overskuddet ad omveje altid havnede i hans lommer (en del af den)

  Den lader vi lige stå et øjeblik:
  » og det er så pudsigt, da netop overskuddet ad omveje altid havnede i hans lommer (en del af den) «


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s