SIADs “troværdighed”

Endnu en gang bliver den ene usandhed efter den anden kolporteret via SIAD – Stop Islamiseringen af Danmarks sprøjte.

Her bliver Australiens premierminister Julia Gillard “citeret”:

”Dette er VORES nation, VORES land og vi har VORES måde at leve på. Vi vil give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af alt dette.
Men dersom du er en indvandrer som klager, snyder og brokker dig over VORES flag, VORES ed, VORES kristne tro eller VORES måde at leve på,

vil jeg på det stærkeste opfordre dig til at benytte dig af en anden rettighed, og det er retten til at forlade landet.

Dersom du ikke føler dig tilpas her, så REJS. Vi tvang dig ikke til at komme. Du har selv valgt at være her!”

Sagen er, at der ikke en nanopartikel sandhed i dette. Julia Gillard har aldrig udtalt disse ord. Hverken på engelsk eller dansk eller noget andet sprog.

Der findes ikke en eneste kilde i form af nyhedsmedie, hvor Gillard bliver citeret eller konfronteret med udtalelsen. Det er nemlig metodiken hos enhver kritisk tænkende person. At minimum finde to uafhængige kilder der bekræfter historien. Og den ene kilde skulle gerne være Julia Gillard selv.

Dog forekommer citatet på utallige antimuslimske blogs og sites der boltrer sig i det og kolporterer løgnen i det uendelige. Inklusive SIAD.

Sagen er i øvrigt blevet analyseret af hoax-slayer. Først var der den ene der sagde noget lignende, så var det en anden og nu skulle det så være den nuværende premierminister Julia Gillard.

Kommentarerne på SIAD er jo ikke overraskende. Tosseanstalten kan konstatere, at det eneste der skal dyppes i svinegylle er løgnen.

“Premierminister Julia Gillard (AP) i Australien er åbenbart en af de meget få politikere, der ved hvad det hele drejer sig om. Gid hun kunne smitte.
Hvis vi dog bare kunne få indført koranprøven, inden man tildeler statsborgerskab, kunne meget reddes.
Koranprøven?
Nå, den kender du ikke.
Det er den, hvor man i overværelse af en imam dypper koranen i svinegylle, hvorved man en gang for alle beviser, at man ikke vil os det ondt.”

“De er bedre ” Down under”. Der er det “Kanguruerne” der hopper for dem,
ikke DEM der “hopper” for “Kanguruerne”.
Bliv medlem af SIAD.”

Men altså. Hvorfor overhovedet bekymre sig om sandheden? Det er jo vigtigere at historien er god og handler om muslimer. For så er alt andet ligegyldig.

Og hoppende kænguruer ved ikke tosseanstalten så meget om. Til gengæld så har vi en idé om en menighed der hulkende hopper for SIADs leder Anders Gravers.

Reklamer

9 kommentarer on “SIADs “troværdighed””

 1. John Dough siger:

  Anders Gravers burde idømmes “Svinestraffen”.
  Nå, den kender du ikke?
  Det er når man er blevet påbevist at man ikke vil menneskeheden det bedste, og er aktiv modstandsmand imod samhørighed, næstekærlighed og broderskab imellem alle mennesker. Så i dømmes man den fair straf, som består i, at man skal gurgle en fuld mundfuld lunken svinesperm, for hver ting man har sagt i ond tro som var løgn.

 2. Jesper Johnsen siger:

  Anders Gravers og hans verdensomspændende cyberspace-projekt har da ny dansk rekord i alternativ troværdighed. Det er så slemt efterhånden, at hvis AG skulle fremkomme med påstanden om at 2+2 er lig med 4, er der ingen der umiddelbart vil tro ham.

  I denne artikel skriver Anders Gravers ikke usandt i forhold til hans begreber. I hans fantasi-verden er det ham der er den store sandheds mester. Den slags personer findes der mange af på de psykiatriske afdelinger.

 3. […] den er god så er alt andet sekundært. Ligesom den gang Australiens premierminister Julia Gillard blev taget til indtægt for at udtale noget hun aldrig har sagt. Rate this: Share this:TwitterFacebookEmailLike […]

 4. Jesper Johnsen siger:

  Men hvad med Dansk Folkepartis troværdighed:

  http://siaddk.wordpress.com/2011/12/26/siad-kaemper-for-danmark-vi-gar-ikke-af-vejen-for-nogen/

  Spurgt skriftligt svarer skriftligt en højt placeret person i Dansk Folkeparti:
  “Det er helt rigtigt forstået, at DF ikke ønsker noget samarbejde med de to nævnte organisationer.
  Dette har vi gentagne gange meddelt DFs tillidsfolk.”
  ————————-

  Og det er der så ikke bred enighed om blandt DFs tillidsfolk og folkevalgte, herunder et byrådsmedlem:
  Pernille Bendixen Der er ikke tale om, at DDL eller SIAD er voldelige. Derimod lugter medierne gode historier, hvorefter Pia K. Må ud og undsige det. Medierne er ligeglade med virkeligheden, det handler om at hænge DF uded alle midler.

  http://da-dk.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150436739179384&id=33510214383

  DDL og SIAD er ikke-voldelige, ifølge denne Pernille Bendixen. Mon Pernille også tror på den om storken, der kommer med de små børn?

 5. Daniel Bernstein siger:

  og nu drøvtygges samme ældgamle løgne HOAX-historie IGEN på SIAD’s facebookside, placeret af en hvis hr.Karsten Skov Petersen. Er han virkeligt så snotdum, eller leger han bare ? 😉

 6. […] på tosseanstalten afslørede allerede i januar, at denne udtalelse er et falsum. Her er hvad vi skrev den […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s