Muslim Santa killer

I juledagene udspillede sig et frygteligt familiedrama i Texas, USA. En mand gik amok og skød hele sin familie og begik herefter selvmord. Det skulle så vise sig blive til en af de mange tragedier som antimuslimske tosser bruger i deres hjernedøde propaganda.

Som vi så det med manden der gik amok i Belgien og smed håndgranater ind i en folkemængde, så ser vi igen at en tragedie bliver brugt til at piske en stemning op. Man kigger på gerningsmandens navn og sorterer stort set alt andet væk, for at det hele skal passe ind i ens verden, der tilsyneladende ikke er større end fingerneglen på loppen der holder udkik fra hæmorriden i røven på naboens hund.

Pamela Geller, veninde til muslimjægeren og den Store Leder af SIAD Anders Gravers, skriver stort på sin blog:

“ISLAMIC HONOR KILLING IN TEXAS: “SANTA KILLER” WAS MUSLIM WHO HATED DAUGHTER DATING A NON-MUSLIM!!!!!”

Robert Spencer skriver noget identisk på Jihad Watch:

“Islamic honor killing in Texas: ‘Santa’ who murdered family on Christmas morning was Muslim who didn’t like his daughter dating a non-Muslim”

Når man læser kommentarerne til deres “artikler” så vælter der frem med røvsaft og munddiarré i en lind strøm, der får et jordskred i Bangladesh til at fremstå som et lille bremsespor.

Men hvis man som den begavede læser kigger lidt nærmere på historien, så viser det sig at gerningsmanden, der var iklædt julemandskostume, fejrede jul ved at dele julegaver ud til familiemedlemmerne. Gerningsmanden, Aziz Yazdanpanah, der foruden at være vraget af konen og set sit hus havne på tvangsauktion og at firmaet var gået rabundus plus 1000 andre ting inkl. at han tilsyneladende var utilfreds men hvem datteren legede kæreste med, gik han amok og dræbte dem alle efter at gaverne var blevet åbnet, og begik efterfølgende selvmord

Men intet er åbenbart for småt for de antimuslimske rabiate tosser. Nu med at en der iklædt julemandskostume, der fejrer kristen jul ved at dele gaver ud, er islamistisk jihadist og pander hele familien ned, fordi datteren leger kæreste med en han ikke bryder sig om?

Og “beviset”? Julemanden havde et muslimsk navn!

Som om ens navn skulle være drivkraft til noget som helst. Men det er åbenbart nok for at koge det hele sammen ned til jihad og æresdrab og alt hvad der hører dertil.

Reklamer

10 kommentarer on “Muslim Santa killer”

 1. Henning Jensen siger:

  Intet var for stort og intet var for småt, når nazisterne skulle “bevise” hvordan jøderne – efter deres opfattelse – var skyld i alverdens ulykker, blot fordi de var jøder.

  I Danmark har vi Anders Gravers. Nazisterne i Greve, DDL, DNF, Danskernes Parti, Vederfølner, FritDK + et par stykker mere, for hvem intet er for småt eller ubegavet, når de skal “bevise” at muslimer, radikale, Dansk Folkeparti, venstreorienterede jøder og andre, er skyld i al dårligdom.

 2. benny bager siger:

  Henning Jensen Jeg er godt klar over at der er et par stykker der ikke udtrykker sig særligt pænt på de sider ,men prøv dog at se forbi dem og se hvad der virkeligt sker i landet .
  I gennem de sidste over 30 år har islam holdt sit indtog i landet på den meste rolige og langsomme måde , så i ikke engang har lagt mærke til det udvikling der er sket .

  jeg har intet i mod et multikultursamfund ,det funger fint og er en berigelse til alle der deltager,
  problemet er dog at de muslimer der lever efter koranen ikke vil være en del af det ,de vil kun dem selv .

  Siden du er en fortaler for islam kunne du måske fortælde mig hvad positivt du dog ser i den tro ??

  • Fat det nu Benny!

   Hold dig til hvad der bliver skrevet!

   Dette er IKKE et chat room!

   • benny bager siger:

    Mener du så at der ikke må svares på et indlæg ????
    Hvad Henning Jensen skriver har så absolut intet med indlægget at gøre ,men siden han er negativ over for modstanderne at islam så et det måske helt fint ??
    Det eneste det indlæg beviser er at der er syge mennesker over alt .Det er vel ikke noget der kan diskuteres .

    • Hennings indlæg omhandler indlægget på glimrende vis. At SIAD mfl. giver muslimer skylden for alt.

     Og “modstanderne” af islam finder på alle mulige løgne og vandrerhistorier. Enhver kan se, at det er syge mennesker der omskriver virkeligheden.

     Der må gerne svares på indlæg. Men tosseanstalten er som sagt ikke et chat room. Det har du fået at vide en trilliard gange.

  • Henning Jensen siger:

   benny bager, er du holdt op med at tæve din mor?

   Jeg er ikke fortaler for rabiate ismer, hverken SIAD, EDL, DDL eller andre formørkede og menneskefjendske politiske og pseudo-religiøse tumper. Vi må i et demokrati lære at leve med disse, ellers er det ikke et demokrati.

 3. Michael Larsen siger:

  dette land fungere fint men der er nogle få underfrankerede som ikke passer ind benny din yndlingsside er blandt en af dem

  • benny bager siger:

   Kære Michael Larsen ,i øjeblikket er tosseanstalten min yndlings chat side !!
   Men nu må du huske på at dette ikke er en chat side ,vi skulle nådigt komme i problemer med stifterne af denne side !!

   Men for at tilfredsstille stifteren , kan jeg sagtens se hvad det er , i bringer op og det er da klart for alle at der bliver lagt alt det der kan på for at give muslimerne så et dårligt et billide som mulige og der bliver også lavet lidt foto shop for at gøre det være , ingen tvivl om det .
   Men nu i er igang kunne i så ikke tage en vægtskål ,på den ene side lægger i alt terror islam har bragt til verden , og på den anden side alt terror resten af verden har leveret.

   • Snik snak. Forhold dig venligst til bloggen og overskriften.

   • Godt du har forstået budskabet, men du pludrer og pludrer og pludrer derudad.

    Samtidig som du ikke fatter hvorfor dine kommentarer havner i spamfilteret.

    Men de gør de altså. Og de vil fortsat gøre det.

    Man kan ikke bestille indlæg her. Hvis du vil tage andre emner op, så er du velkommen til at starte din egen blog.

    Ha’ en god dag.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s