Halalhalløj

Tosseanstalten har bemærket at et emne optager mange. Halalslagt. Dvs. at der bliver læst op fra en bog, før et dyr ufrivilligt bliver mæt af dage.

På internettet er der mega mange masopfittelser omkring emnet. “Dyrene lider”, “dyrene forbløder i en halv time i bevidsthed”, “bla bla bla blaaa.” Facebook f. eks. lægger plads til meget af dette.

Tosseanstalten kan så fortælle, at når det kommer til slagtning af kyllinger, så foregår det således:

Hovedet bliver dyppet i strømførende vand og herefter bliver hovedet kappet af. Keine hexerei, nur behendigkeit!

Det eneste hexerei der forekommer når det skal være halal er, at en herre mumler en sætning, trylleformel hvis man vil, inde i sit eget hovede. Noget i retning af  “undskyld og tak” som han mumler til sin usynlige ven oppe i himlen. Med andre ord ikke noget der fordærver maden eller får kyllingen til at lide på sin golgatavandring gennem slagtefabrikken.

Ligesom kristnes bordsbøn heller ikke ændrer på noget. Der siger man også tak for mad til samme usynlige ven som muslimerne har.

Så burde den halalged være barberet mener tosseanstalten. Men ak nej. Tosseanstalten prøvede at kommentere ovestående på Fjæsen, men fik kommentaren slettet. Sjovt nok får ‘begavede’ og ‘oplysende’ kommentarer lov til at blive stående. Der er en der synes halal ligefrem smager af noget fra hinsidan (og vi snakker ikke om Sverige):

Joan_P

Fra en halalhalløjgruppe på Facebook

Ja uha da da. Slagtet dyr smager af dødt kød. Det burde da smage af livslevende, sprællende og vingebaskende kylling. Tosseanstalten foreslår, at vedkommende burde gå tilbage til slagteren og forlange en livs levende lørdagskylling hun kan putte i ovnen. Alternativt klager hos forbrugerombudsmanden.

Snapshot fra Ndr. Fasan(!)vej, Nørrebro KBH

Mange af dem der har noget imod det der med halal (læse en godnathistorie op for en kylling) bryster sig med at de er dyrevenner. Derfor kan de ikke lide halal.

Fint nok med tosseanstalten, men det er ikke særlig venligt at slå dyr ihjel. Man kan da heller ikke være menneskeven samtidig med at man slår et menneske ihjel.

“Jamen han havde et så godt, fint og trygt liv!” *SLAM BAM!* Død ved strømpistol og kølle! Og uden en bøn til vor herre.

Tosseanstalten siger nej. Hvis man er ægte ven, så sætter man ikke tænderne i sine venner. Eller gokker dem i nødden med en kølle. Derudover så burde man arbejde for at fisk får en anstændig afslutning på livet. Det duer da ikke, at de intet anende bliver hevet op fra deres element og lader dem blive kvalt på land. I det mindste skal man da sende dykkere ned, der skyder bedøvelsespile efter fiskene inden de bliver kvalt og ender sine dage i æg og rasp og bliver balsameret i boblende smør på en stegepande.

Tosseanstalten skal for god ordens skyld nævne, at vi ikke består af falske dyrevenner når det kommer til mad. Vi sætter glædeligt tænderne i dyr, men synes at det letter en smule på samvittigheden at mumle “undskyld og tak” inden man sender det indenbords.

Reklamer

16 kommentarer on “Halalhalløj”

 1. benny bager siger:

  Endnu engang beviser i jeres islamske tro er i jeres sind .

  Men endnu engang beviser i at i fagtig ikke ved hvad i taler om.
  I de gode gamle dage da det var bonden der slagtet kyllingen , var det med en økse og hovedet var væk .
  I dag hænges de stakkels kyllinger fast i deres ben på et transportbånd og der efter ned i et bad med strøm for dem der er heldige ,at de for det .
  For derefter bliver deres hals pulsåren skåret over på en maskine for dem der er heldige og derefter bliver de dyppet i kogene vand og her er det kun de heldige der er døde på dette tidspunkt .

  Ja velbelkomende . Håber at i nyder jeres halal slagtet kylling så dens lidseler ikke var spildt.

  • Der er ingen der bekender sig til islam her på tosseanstalten. At vi skulle gøre det foregår oppe i dit eget hovede og det må du selv ligge og rode med.

   Og det er korrekt at de stakkels kyllinger bliver sat fast i deres ben og får strøm gennem hovedet. Der er ikke en nanopartikel halal i det.

 2. Peter Ørsted siger:

  @benny bager
  Lær at stave evt.
  Og forskellen på halalslagtning og “alm” slagtning er kun bønnen din tåbe… Alle de kyllinger du spiser er slagtet på samme måde. Op på samlebånd, hovedet i vand med strøm og så af med knoppen.
  Ps. Går ud fra du selv slagter alt du spiser !!

  Mvh Peter Ørsted

 3. Jesper Johnsen siger:

  Industri-slagtning af ænder foregår på samme måde. Så den eneste forskel på halal-slagtede ænder, og så de ikke-halal-slagtede, som Den Store Leder på sin hjemmeside anbefalede på sin hjemmeside op til jul, er at der ikke er læst over dem.

  Velbekomme bager, håber din frelsthed smager dig.

 4. Fordi man ikke kan stave rigtig, kan man altså godt have en mening om halalslagtninger.
  Det er direkte dyremishandling

 5. John Dough siger:

  I skal snakke pænt til Benny.
  Det er mit indtryk at han er både venlig og humoristisk, og han kan ikke gøre for at han er blevet syg. Det ville I også blive, hvis I sad og læse Robert Spencers ude-af-kontekst Korancitater og alt det andet ensidige had på de der nazisider dagen lang.

  Det er typisk læger, og i dette tilfælde Tosseanstalten, at man tror man kan behandle syge mennesker på 1 dag.
  Hvis man i ÅREVIS har siddet og læst sætningen “Halal er noget frygtelig dyremishandling” bogstavelig talt TUSINDVIS af gange, tror man så at det gavner at hviske til patienten : “Pssst….Det er sandt at dansk industriel slagtning er noget forbandet dyremishandling. Halal-parten gør hverken fra elller til. Det er blot en mand som mumler”

  Næ nej. Hvad gjorde Breivik, da lægerne sagde til ham at han led af paranoide vrangforestillinger?
  Sagde han “Nååå ja! Jamen det er fordi jeg har siddet hjemme på mit kammer og læst had-propaganda dagen lang i årevis! Nu du siger det, kan jeg sgu da godt se at jeg slet ikke er frihedskæmper og at muslimerne blot er et etnisk mindretal som aldrig har gjort mig noget! Tak for hjælpen, doktor!!”
  Nej vel??? Han satte tværtimod lægerne på sin liste over LANDSFORRÆDERE!!!!

 6. benny bager siger:

  Kære brevkasse

  De er alle efter mig fordig jeg ikke vil lege med dem , i deres dumme leg hvor man skal skrive noget rigtigt grimt om dem der ikke vil ændre landet til en muslimsk stat .

  Ved du hvad jeg skal gøre?

  med venlig hilsen den forvirret .

 7. John Dough siger:

  Kære Benny

  Det lyder ikke rart! Det er ihvertfald ikke rart at blive mobbet, da der findes mange eksempler på at mobbeofre senere i livet bliver alt fra mordere, til rockere og til almindelige skøre racister ved navn Anders, Gunnar, Harald, Johan osv osv. som bruger dagen lang på at sprede nazismelignende had. Det er ikke et fænomen man skal spøge med!

  Du bekriver ikke så detaljeret om hvorfor de holder sig udenfor, men kan det evt tænkes at du overdriver problemet? Det med Danmark som bliver til en muslimsk stat, kan tyde på at du har lidt problemer i den retning, og måske endda færdes i kredse, hvor man nærmest konkurrerer i at overdrive nærmest ikke-eksisterende problemer?

  Husk at Danmark er verdensberømt for muligvis verdens mest ekstreme anti-muslimske racistiske klima og at vores land ligger lige på nippet af at være et Apartheid samfund, med særregler til skade for dette religiøse mindretal, særligt i kraft af love som blev levnet af den tidligere regering, som skabte røre i hele verden ved at benytte et nyfascistisk parti som parlamentatisk støtte.

  Da reporteren for det amerikanske “60 Minutes” program lavede et indslag om Danmark, blev han dybt forfærdet over at her f.eks ikke findes en eneste rigtig moské, som det eneste land i verden. Han var rystet over at muslimer var henvist til hjemmelavede kælderrum osv i forbindelse med gudstjenester og havde aldrig set noget lignende, hvad angik den måde vi behandlede muslimer som 2. rangs borgere midt i vores dejlige ariske paradis.

  I betragtning af det faktum, samt hvor uendelig uendelig uendelig usynlige muslimer er i Danmarks tredelte magt (Folketing, politi og dommere), så kan man muligvis fristes til at beskylde dig for at overdrive når du påstår at ALLE som ikke vil deltage i at hetze dette mindretal yderligere og beskylde dem for stort set alt, simpelthen er det samme som at man vil ændre landet til en muslimsk stat.

  Havde du sagt amerikansk stat, havde jeg erklæret dig rask, men tænd for dit tv eller radioen, kære mobbeoffer, og se hvor meget muslimsk kultur du ser i reklamerne, sitcoms, film, gameshows, realityshows osv osv.

  Har du gjort det? Ok godt. Der var ingen, vel? Nej det er nemlig rigtigt. Fortæl de andre børn at det bare var din spøg da du gik rundt med vilde øjne og erklærede muslimer for EN MÆGTIG MAGT SOM HAR BESAT VORES RACERENE LAND, og så er jeg helt sikker på at de stopper med at drille dig. Held og lykke med dit nye mobbefri fobifri liv 🙂

  Venlig hilsen
  Pædagoiske John

  • benny bager siger:

   Kære brevkasserradaktør Pædagogiske John

   Jeg takker for dit svar og jeg vil gerne prøve at efterleve det .

   Men nu jeg kender muslimernes ønske om at lave landet om til Danistand ,ville det så ikke være forkert ikke at dele det med dem der endnu ikke har forstået det ??

 8. John Dough siger:

  Kære Benny

  Jo, det er en god idé at fortælle planen om muslimsk dominans, til alle som aldrig har hørt om den. Start med muslimerne selv 🙂

  • benny bager siger:

   De er nu bedre oplyst end du regner med .
   Men sover i menneske aldrig klokken hos jer er lort om natten .

   Jeg har lidt gris på grillen der ikke er halal slagter,men fik en bolt i hovedet og døde før den selv fandt ud af hvad der skete .


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s