SIAD og grundloven

Muslimjægeren Anders Gravers er igen ude med riven. Denne gang med grundloven under armen. Han går så langt at han hævder at islam ikke er en religion i grundlovens forstand og ævler løs om at politikere ikke overholder den. Uha, da da.

Enhver idiot ved at islam er en religion uanset hvor mange gange Anders Gravers og ligesindede gentager propaganda, der får Goebbels til at rotere i graven. Muslimerne dyrker nemlig den samme usynlige ven som de kristne.

I grundloven står:

Ҥ 67
Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden”.

“Læres eller foretages”? skriver Gravers og henviser til passager i koranen og ser det som grundlag for at forbyde islam.

Jamen du godeste. Loven omhandler aktive handlinger. Hvis man agerer som der står visse steder i koranen, så ryger man i spjældet. Akkurat hvad man vil, hvis man agerer udfra tekstremser i bibelen. Slår man en bøsse ihjel, så er der en gummicelle i udsigt i begge tilfælde. Derimod er det fuldt lovligt at hade andre, og tanker og feberfantasier er toldfri. Inklusive Gravers.

§ 70
Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt”

Partiejer Anders Gravers skal da bare komme igang og samle underskrifter ind, så hans lille bitte cyberspace-parti kan komme i folketinget. For så kan han for alvor gå igang med at bryde grundloven ved at fratage folk deres ret til at have en usynlig ven.

Reklamer

3 kommentarer on “SIAD og grundloven”

 1. John Dough siger:

  Sig mig, hvordan kan det lade sig gøre at være ubegrænset skør?

  Enhver der har læst et minimum af psykologi, ved at folk som lider af schizofren-paranoide vrangforestillinger (i øvrigt Breiviks officielle diagnose), fokuserer fuldstændig blindt på een ting, og sorterer alt andet fra. Også småting som virkeligheden.

  Hvordan kan Gravers være så ubeskriveligt skør, at han tror alle muslimer lever slavisk efter Koranen og tager hvert ord bogstaveligt?
  90% af danske muslimer har aldrig læst den og aldrig været inde i en Moské (undersøgelse fra 2011, lavet af større dansk medie. Find selv linket, jeg er for doven).
  Det svarer meget godt til at 9 ud af 10 kristne aldrig læser i Bibelen, og vil skide på hvad der står i den.
  Alligevel skyder denne tosse aldrig de kristne i skoene, at de jo ofrer en ged hver gang de er taknemmelige og de stener bøsser (som overlægen her på anstalten også nævnte ovenover).
  Jamen hvorfor ikke da?? DET STÅR DER JO I BIBELEN AT MAN SKAL!!!!

 2. Henning Jensen siger:

  Enten er Anders Gravers endeløs tumbet, eller også er han tjenlig til en dejlig lun gummicelle.

  Hvad angår opstilling til folketinget, så skal hans cyberspace-projekt nok have en gigantisk chance. SIAD kunne, sidste gang de prøvede, lige akurat samle underskrifter til en kredsopstilling, hvor verdenspartiet fik færre stemmer end det fik underskrifter.

  Jo, Anders Gravers & Co. skal nok vinde den politiske magtkamp, han efter eget udsagn har med Dansk Folkepart, således at han kan lægge DF ind som en filial under SIAD/SIOE og hvad de nu hedder, alle hans filialer.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s