Slaget om Rådhudspladsen

Kim Møller, redaktør på galehuset Uriasposten slår et stort brød op med overskriften “TV2 News live fra Rådhuspladsen: Flere udlændinge end danskere, ligner en krigszone i Irak“, og indleder med sætningen:

Fulde danskere, ædru indvandrere og farligt fyrværkeri er en dårlig kombination.

Kors. Tosseanstalten og enhver idiot kan pille ædru indvandrere ud af den sætning og konstatere, at det stadig drejer sig om en dårlig kombination. Men nej, Kim Møller føler det magtpåliggende at give udlændingene skylden for at det er en dårlig kombination. For logikken synes at være, at ædru indvandrere er en nødvendig ingrediens i en dårlig cocktail bestående af fyrværkeri og fulde danskere.

Det lader vi stå et øjeblik.

Videre fremstiller Møller scenariet på Rådhudspladsen i København som værende breaking news. “Kanonslag.” “Tumult.” “Krigszone.” “Voldsomme drøn.” “Kugleregn.”

For helvede! Det kommer da ikke bag på nogen, at Rådhuspladsen en gang om året ligner slaget ved Lützen i 1632! Dog uden heste i denne omgang.

Slaget ved Lützen af Carl Wahlbom.

Møller afslutter hele indlæget, der til 99% består af citater med citatet: “Jeg vil faktisk sige, at jeg har set flere udlændinge herinde end jeg har set danskere.”

Så er den hjemme! Øjenvidneberetning fra den halve kvadratmeter journalisten stod på! Udlændinge! Yes, yes!

Og det lykkes for Møller at piske en stemning op når man læser kommentarerne:

Mon de autonome er blevet fortrængt af deres perlevenner ?“, skriver Boo.

“En tilfældighed, eller aftalt på forhånd, at disse udlændinge skulle mødes derinde?
Kaste kanonslag ind blandt tilskuerne? Kunne jo være direkte terror, for man ved sgu aldrig, hvad der er bundet omkring et kanonslag!! Det er jo et kæmpe terror mål for en “sulten” muslim at ramme fulde danskere på netop denne dag!”, skriver Goofy (fantastisk nick synes tosseanstalten!)

“De øver sig vel bare lidt i at omvælte Rådhuspladsen til Tarhirpladsen, hvor de kan udfolde det Aberabiske forårs jubel scener!”, skriver li.

Og så skal det hele have en gang dhimmi fra den faste rygklapper Fritz:

“Dhimmi betjente og djævlekulten i-slam hånd i hånd. Ja, så mangler vi bare stening af kvinder og hængning af bøsser på Råddenhuspladsen før venstrefløjens mest liderlige drøm går i opfyldelse.”

Vor herre til hest en gang paranoid pladder. Som hentet fra Rigshospitalets afdeling O. Fyrværkerier, ædru udlændinge og fulde mennesker på Rådhudspladsen bliver nærmest sammenlignet med en voldelig revolution fremført af islamister. Det næste er oven i hatten hængning af bøsser – bifaldet af venstrefløjen!  Sikke en sund virkelighedsopfattelse.

Og hvis man nærstuderer hele blogindlæget (de 99% citater), så står der faktisk ikke en klap om hvem der gjorde hvad. Men naturligvis må det være udlændinge (muslimer) der førte an!

Hvor er det dog fantastisk at Kim Møller lægger spalteplads til disse udskejelser, så at normale mennesker har noget at grine højlydt af.

Skål!

Reklamer

2 kommentarer on “Slaget om Rådhudspladsen”

  1. John Dough siger:

    Hvordan i alverden kan man vide om nogen er udlænding ved at se på dem? Hvis man ikke vidste hvem præsident Obama var og bare så på ham, ville man så kunne gætte hans nationalitet? Eller for den sags skyld Simon Juul Jørgensens?
    “Flere udlændinge end danskere”…..Enten har KKK Kim været rundt og checke alles pas, eller også siger han noget andet, end det han egentligt mener – “Flere racefremmede end ariere”.

    Den anden formulering klinger meget nazi, men i det mindste er den sand. At stoppe hykleri og new speak ville være et flot skridt på vejen fra det yderste højre. Stå ved at du repræsenterer nazismens grimme fjæs i Danmark, Kimsemand!

  2. tictac22 siger:

    Der er altid mange udlændinge på Rådhuspladsen og turister plejer at tage hen til Rådhuspladsen nytårsaften. Det ville Kim Møller vide hvis han ikke var en bonderøv fra mørke Jylland.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s